2007-es nyári tábor - Főszervezők

Több
17 éve 8 hónapja #324272 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Csak telószámot adott meg?

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324264 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Csnz
lekommunikálnád? kedvezmény ugye nincs, Rózsa sem kapott a rövidebbre, meg senki
köszi

Kedves Szervezők!

Ezúton küldöm lányaim, Kopper Klaudia és Viktória jelentkezését a nyári Tolkien táborba.
Szeretnének természetesen egy csapatba kerülni, illetve közös ismerősükkel, Reisz Annával is, ezért mindketten őt jelölték meg.
Az utazást egyénileg oldjuk meg, mert sajnos csak 15-én délelőtt tudnak lemenni, nem az induláskor 13-án. Kérdésem, hogy ez így megoldható-e, illetve hogy ez esetben hogyan alakulnak a költségek.

Várjuk visszajelzésüket.

Köszönettel,

Berend Ágota
30-257-4883

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324249 Írta: Tünde
elolvastam
tetszik
tőlem mehet

Ja

Adim vállaja az egész kinyomtatását, el is hozom tőle csütörtökön, ha addigra (keddre) mindenki jóváhayja, és akkor nem kell Nólinak vinni, csinálni, hozni

OK?

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324245 Írta: Rayan
Elküldtem a jelentkezési lapjainkat meg a táboros leveleket, ott van a postaládátokban.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #324146 Írta: Tünde
mivel befizettem a tábordíjat, Rózsa jövő héten tud nekem pénzt utalni
veszek patront, kinyomtatnám Csinci levelét
Nóli fénymásolja
azonnal postázni kell a levelet és a csekkeket
a levélben legyen amit megbeszéltünk
látni jó lenne max kedden, szerdán (május 2-3) láttamozzuk, Rózsa is
május 5-6án borítékolni kell, vagy azt azt következő héten hétfő vagy kedd
előre kérek szólni mikor (max 2.-án), úgy csinálok benn beosztást, Rabyn és Alyr is (Remzyt is befogjuk, lehet nálunk is csinálni)

ez most baromi fontos, nem csúszhatunk

uff, beszóltam, lehet utálni

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323991 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Csinc:
Továbbra sem relax tábort szervezünk. Én legalábbis biztos nem. Vannak bizonyos ötletek - legutóbb a nézzünk egy Tolkiennel félig se kapcsolatos filmet csakúgy - amik belőlem éppen ezért ellenérzéseket váltanak ki és ellenük vagyok.
Tudom, hogy nem lehet véresen komoly keretjátékot fenntartani 10 napig, főleg nem folyamatosan, de hogy pont mi kezdjük el aláásni az azért szerintem túlzás.

Az viszont élrdekelne, hogy mért ne adódhatnának poénos meglepő pillanatok a keretjátékból? Csak így elméletileg. Azt tudom, hogy gyakorlatban mindent meg fogok tenni, hogy legyenek, de érdekelne, hogy mért veted el alapból ezt a lehetőséget.

Spontán bulikra meg egyébként sem lehet előzetesen rásegíteni mert éppen attól spontának. Ott és akkor kell dönteni és ott és akkor kézbentartani a dolgokat amennyire szükséges és amennyire lehet.

Mellékesen szerintem nagyon sok dologban újat hozunk, de ez csak szvsz.

A kutyáról: Én pontosan azért nem tettem eddig a táborral kapcsolatban senkinek semmilyen ígéretet - annyit mondtam, meglátom mit tehetek - hogy az ilyeneket elkerüljük.
Továbbra is ellene vagyok, mert nagyon visszavetné mogy egész csapatát.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323983 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Csinc: volt eddg olyan ötlet ami csípőből el lett utasítva? Mert én nem emlékszem rá (a filmezés is meglesz csak valamelyik estén időpontot kell rá találni, és ezt Gillzzel és Alyrral tudod összeegyeztetni lévén ők csinálják a programot)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323980 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Rayan: mi az, ami akadályozza a táborozók spontánságait? o.O
Ráadásul azért nekem úgy tűnik, hogy van azért pár olyan eleme a tábornak, ami pont ezt segítheti elő...
a szervezők a programmal és keretjátékkal és szervezettel tudják csak ezt biztosítani, mással nem. Vagy lemaradtam valamiről? :D

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323919 Írta: Rayan
Annyit ígértem neki, a Jácinttól kérdezzük meg, mivel jogosan az övé a döntés. Úgy érzem, ennyit megtehettünk volna érte. De nem is fontos, tényleg.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323918 Írta: Tünde
Csinci
Úgy godolom egy tábort felelősséggel szervezni ennyi embernek nem kis feladat. Vannak dolgok, amik nem egyeztethetők össze azzal, hogy jó tábort akarunk. Az ötletelés senkinek nem vagyon megtiltva, de azért van 4 szervezője a tábornak és nem csak egy, hogy a dolgokat megbeszéljük. Ha lehet előre és akkor nem lesznek ilyen szituációk. Ha megkérdezted volna a véleméynünket, mogy nem éli bele magát. Máskor meg kell mondani, megkérdezem a többieket is róla. Ennyi.

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323913 Írta: Rayan
Különben mindent, ami az idei tábort színesebbé vagy izgalmasabbá tenné, mindent leszavaztok. Ugyanolyan tábor lesz ez, mint a többi. Ez a legnagyobb sértés, amit tőlem valaha fogtok hallani a táborunkkal kapcsolatban. Egyelőre mélységesen csalódtam a hozzáállásotokban. Nem a szervezést illetően, a szervezést hagyjuk, az mindig nyűg. Ugyanaz van, mint legutóbb, hogy nem meritek vállalni semmiért sem a felelősséget. Ilyen-olyan indokkal minden új ötlet le van szavazva. Ahhoz képest, hogy az emberek döntő hányada szavazott amellett, hogy a táborozókat érjék meglepetések, legyenek új, váratlan és poénos pillanatok - megsúgom, azok nem a keretjátékból fognak adódni, meg nem az esti gyertyázásból, meg nem a kajából, meg nem a reggeli kürtölésből, ezek alap dolgok. Az izgalmat maguk a táborozók teremtik, a láma lám ding donggal, a homlokcsókokkal, a spontán bulikkal. Ha ezekre nem segítünk rá, higgyétek el, ugyanazt a pontszámot fogjuk kapni, mint az eddigi táborok. Számomra ez azért esik rosszul, mert nem így indultunk el. Ezen egy picit gondolkozzon el mindenki, mert jelenleg épp ott tartunk, mint bármelyik más táborszervezés. Null ötlet, null zseni. Csalódott vagyok, ez az igazság.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323891 Írta: Tünde

Ery írta: A kutyussal - minden tiszteletem mellett - csak gond van. Nem támogatom a jelenlétét.

akkor ezennel a tábvezbácsit sem hívom fel

beszéljek moggyal?

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323882 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
A kutyussal - minden tiszteletem mellett - csak gond van. Nem támogatom a jelenlétét.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323873 Írta: Rabyn
Még1 dolog ami ellen szól (aztán psszt): Ha mogyi csapatban is lesz (tehát nem csapvezként) akkor is hátrtáltatni fogja az, hogy a kutya FOLYTON a lába körül kering majd. Megkötni megint csak nem lehet mert akkor folyamatosan vonyítana...

Ha nekem lenne kutyám akit vinnem kéne akkor mérlegelném, hogy megéri-e a kutyának, hogy: Vonatozik majdnem 4 órát, utána tömegnyomorban (mert minden évben tömegnyomi van a buszon) buszozik (ráaádsul a buszt nem is bírja a vonattol meg mintha félne...) utána egy héten át szinte folyamatosan ki lenne kötve a házamhoz és alig tudnék vele foglalkozni mert táborozni megyek nem kutyázni.

Azt hiszem én nem tenném ki ennek a kutyámat, pedig ismeritek őt. A mienk tényleg egy nagyon nyugodt állat.

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323870 Írta: Tünde
és ha nyitvavan a kapu akkor keressük a mezőn, erdőn? vagy megkötjük?
de megkérdezem
Jó lenne Ery véleményét is hallani.

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323841 Írta: Rayan
Én viszont annyit kérek, hogy kérdezzük meg a táborgazdát, megengedi-e.

Megígértem mogyinak. Ha lehet döntő érv, az az övé. Egyébként hülyeség lenne nem leengedni a kutyát. Mogyi a papírzacskózástól kezdve a sátrazásig mindent vállalna. Másrészről nem is biztos, hogy alkalmas lesz csapatvezetőnek... Másrészt lenne a tábornak kutyája. Szerintem tök kedves és tök hülye kutya. Másrészt nagy a tér, ellenne, mint a befőtt. De ti tudjátok.

Erre nem akarok több szót/vitát pazarolni, Tünde plíz kérdezd meg a Jácintot. Utána bekussolok úgyis.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323817 Írta: Alyr Arkhon

Rabyn írta: Azzal indokolta mogy, hogy hozná, hogy velemben is volt lent egy kutya (az más kérdés, hogy az a kutya egy nagyon jól nevelt idős állat volt.)

Akkor légyszi valaki mondja meg neki, hogy nem lehet.

Velemben
1. nem mi vállaltuk a feelősséget
2. Maci (mindörökké Huan) egy tényleg nagyon jólnevelt kutya volt aki ráadásul szoktatva volt gyerekekhez és társasághoz.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323810 Írta: Rabyn
Azzal indokolta mogy, hogy hozná, hogy velemben is volt lent egy kutya (az más kérdés, hogy az a kutya egy nagyon jól nevelt idős állat volt.)

Akkor légyszi valaki mondja meg neki, hogy nem lehet.

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323799 Írta: Tünde
segítők közül nem kaptam jelentkezési lapot Aranilltól, Meliántól, Adimtól, Csincitől

mindenkit el fogok kapni :wink:

Csnz: tőle nem kaptunk címet, utánajárnál?
Csányi Bianka LaPrincessedeVeronekukacgmailpontcom 6202133448

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323796 Írta: Tünde
nem, szerintem sem
nem is lehet sztem ÁNTSZ nem engedi
és mi van ha megkap valakit, akár játékból is (tudom nem, de benne van) más a hivatalos tábor és más egy baráti összejövetel, nem is tudunk vele foglalkozni, főleg hogy mogy csapvez

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323787 Írta: Alyr Arkhon
Több okból sem javasolnám.
A kutya még túl kicsi, túl "anyás" nagyon sok figyelmét vonná el és nem tudna mit kezdeni vele.

A tulaj tuti hogy nem örülne ha ágyban aludna a kuty.

Plusz honnan szerezne neki enni?
Ki tudná fizetni a vonatjegyét (kutyának teljesárú jegy kell)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323786 Írta: Rabyn
problem: mogy mindenképp hozni szeretné a kutyáját.
Kérdés: hozhatja-e?

Ha nem akkor valaki gyorsan mondja meg neki, hogy nem.

Én nem tartom jó ötletnek ezt már neki is mondtam. kb 3 óra vonatozás+busz amire örülünk ha mi emberek felférünk, nem tudom a tábtulaj bácsi mennyire örülne neki ha az egyik szobában egy kutya aludna az ágyon (merthogy az állat mogyival alszik).De ezt már neki is mondtam.

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323716 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők
Postába érkezet negint vagy 4 darab.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323711 Írta: Tünde
mindenki beírva
62/64? főnél tartunk
Csinci éred a listát, hogy elkezd felvenni az emilcímket vagy ráér?
és kommuikálj égyszíves hogy küldjék, mert hétfő este határidő vége :lol:
Ankalimon féle listában/fájlban van egy lita a tavayli táborozókról, ha van iőd össze kéne hasonlítani és a hiányzóknak emilt küldeni
köszi

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323702 Írta: Rayan
Láttamoztam, elküldtem a csapatvezetőknek.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323694 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: 2007-es nyári tábor - Főszervezők

Alyr Arkhon írta: Csinc: Elküldenéd a forgatókönyv nevű fájlt a rendi és csapvezeknek? Múlt héten átküldtem mindenkinek.

Elvileg ezek szerint az láttamozva lett, ugye?

a rendi vezetőknek már elküldtem.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323692 Írta: Tünde

Alyr Arkhon írta: Csinc: Elküldenéd a forgatókönyv nevű fájlt a rendi és csapvezeknek? Múlt héten átküldtem mindenkinek.

láttamoztam
mehet tőlem

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323687 Írta: Alyr Arkhon
Csinc: Elküldenéd a forgatókönyv nevű fájlt a rendi és csapvezeknek? Múlt héten átküldtem mindenkinek.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323615 Írta: Rabyn
Csinc: én voltam mert éppen fent volt Ulmo amikor én is és gyorsan szóltam neki.

Téma zárolva.
Több
17 éve 8 hónapja #323606 Írta: Rayan
Nem tudom, ki intézte a topicokat, amúgy az én feladatom lett volna, remélem, azért hagyjátok még, hogy csináljam is, amit rám bíztatok;

de azért köszönöm neki.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.531 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére