Ide fogunk pakolni és írni mindent, ami a kis előadásunkkal kapcsolatos, időpontok, kellékek, szövegek, ilyesmi. Alulról felfelé tessék olvasni!
Niph írta: ÜDv!
Túl a hétfőn! 8O és csak nézek, mik mennek itten, ajaj, 8O
Ez a " nagyon nem biztos dolog",nos úgy mondom akkor, hogy mihelyst megtudom a második félévben mikor vannak előadásaim -illetve március elején hogy van, azonnal nyilatkozom./előreláthatólag egy hét múlva tudni fogom,/
De azért keressetek embert a helyemre.
És a dolog még ott hibádzik, hogy probálni nem tudnék menni, ha tudok is menni majd, csak farsang napján tudnék......
[size=9:2np3z01h]/me tudom h zűrős egy ember de nem tehetek róla, ez a távolság átka[/size]
Kincső (Thilanna) írta: én meg írtam privit Ranának, mert láttam h. fent van, és a következő válaszokat kaptam:
Ranamarth (Endóriel) írta:
Kincső (Thilanna) írta:
Ranamarth (Endóriel) írta:
Kincső (Thilanna) írta: szia tiszteletbeli hobbit
nézzél hobbit-topic, plíz
pussz,
k.
Hű...ez meglepett...és jól esik
Remélem,hogy elmehetek...
Ja....és mi ez a táncos pillangó dolog?...most nézem csak 8O
ez Ádám kreatív megfogalmazása
az a lényeg, h. Niph sajna valszeg nem tud majd eljönni farsangra, ezért a helyébe kell találnunk valakit. emlékszel az előadásunkra? azért táncos, mert az elején a kabaré-denszben benne volt (de erre találhatunk mást), és azért pillangó, mert a hare krisnánál lepke képében behozta a táblát, amire rá volt festve, h. mit haluznak.
egyébiránt Erdáról tudsz valamit?
gondolom nála is kicsi az esély, h. elengedik, de eleve ezer éve nem hallottunk róla
Ja...így már értem...
Erdát nem hiszem,hogy elengedik...amúgy egész jól van...én levélen keresztül tartom vele a kapcsolatot.Tanul ő is ezerrel,meg ilyenek.
na puszi:
Rana
Niph, amúgy az a "nagyon nem biztos" azt jelenti, h. semmi esély?
Adamó írta: De közben elgondolkodtam, s Newra, Te is hogy felajánlottad a 17-e délelőttöt, be tudom passzintani. S ha amúgy is HNE-re jönnek fel Pestre páran, tényleg hatékonyabb.
Akkor érdemes, ha jó sok embernek, mondjuk a tizenkilencből egy tucat el tud jönni. Például a Cabaret-ra táncolók..., Ratzkha, Ilmadrin, Olosta sem ártana.
A jelenlegi állás szerint akkor keshu és Niph nem tud részt venni, Erdáról nem tudunk semmit, Ákos szinte kizárt.
Tehát kell:
korcsmárosné (Newra, vállalnád?),
táncos-pillangó (kit hívjunk meg, Ranát?),
a Tünde (ha Erda nincs, írhatunk egy másik jelenetet e helyett)
és egy Hobbit (Feanor?, Nudli kishúga?).
Adamó írta: ma megírtam a Megyeország Touristot, bridzzsel meg némi rím-és szótagjavítással:
Az belefér, hogy:
...
majd rólad szólhat az ének,
te leszel majd a HERO,
aki a mennyekbe akar jutni,
annak nyitva áll ez a kéró
...
A bridzs:
A hobbitok csak néznek
mindegyik részeg
sorra ürülnek a korsók
falra hányják a borsót
és gördülnek a hordók a söntéspult előtt
és teli torokból kiáltják, hogy éljenek a nők,
ÉLJENEK A NŐK!
Nos?
keshu írta: hümm, én szólnék, hogy nem leszek ott a Farsangon, ugyanis bekövetkezett amitől tartottam, pont ugyanakkor lesz Sopronban is fellépésünk.(Fránya báliszezon, tuti, h minden bál egy napra esik).
Adamó írta: Nos, elvileg nem zárkóztak el az előadásunk farsangi jelenlététől. Bővíteni időben nem fogjuk, tartalmilag és látványilag lehet. A helyszín azt hiszem kompatibilis velünk, de kedden majd felmérem.
Szerintem nem kell titkos topik, ide nyugodtan lehet ötletelni, a táborozók látják a topikokat úgyis, de ők a művet is látták.
Szereztem Lion Sleeps Tonight karaoke-alapot.
Kéne írni a Megyeország Touristhoz bridzset (a lassú rész, tudjátok, "Az emberek meg néznek...).
Meg a végével csináljunk valamit. Fürdőgatya nem lesz, mert az csak a táborban ütött.
Lehetne viszont jam session a korcsmában, mindenki ritmusog meg dorbézol, erre már hanyatt-homlok menekülhetne a kószánk.
És még valami: tud valaki klarinétozni közületek? Vagy egy közeli ismerős? Vagy tangóharmonikázni esetleg.