Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Több
17 éve 4 hónapja #334635 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

gilloth írta: Artemisz: a tejjafőzésben én is benne vagyok, de sajna, tecvhnikailag nem vaok felkészülve/felszerelve (filterem jóó sokfélevan, vízforralóm pl nem) Munkát bevállalok ezzel kapcs szívesen

Én beszállok egy vízforralóval (farsangon is olyannal főztem a teát, ráadásul ugyanazzal a típussal, mint ami itthon van nekünk), csalánteával és csipkebogyóteával (aminek langyos és hideg víz kell, nem száz fokos), meg még amit esetleg tlaálok itthon, elviszem.

Tünde, nagy kérés lenne a jelentkezések végleges lezárása után egy névsort betenni, hogy kik jönnek? :)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
17 éve 4 hónapja #334634 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Artemisz: a tejjafőzésben én is benne vagyok, de sajna, tecvhnikailag nem vaok felkészülve/felszerelve (filterem jóó sokfélevan, vízforralóm pl nem) Munkát bevállalok ezzel kapcs szívesen
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334630 Írta: Nóli i linantea
Hű, hát ez nagyon tetszetős! Van benne egy-két kép amit nem ismerek és gyönyörű...

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334624 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Alyr Arkhon írta: Ben: Nem ismered fel, ejnyeeee... SW3.

Hűűha. Tényleg. Most, hogy mondod, így már rémlik (épp tegnap jöttem rá, h rég hallottam SW zenéket)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334623 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Ulmo írta:

Alyr Arkhon írta: Nyári Tábor második előzetes

youtube.com/watch?v=reNWxjFT54c

Az elsőben még angol szövegek voltak.. azóta megtanultunk magyarul, vagy csak leszinkronizálták :)

Nem tudtam elég hangulatosan angol szöveget írni hozzá.

Ben: Nem ismered fel, ejnyeeee... SW3.

Tudom h a szövegek gyorsan eltűnnek de soká tartott volna javítgatni és szerintem annyira nem rossz.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334611 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Az elsőben még angol szövegek voltak.. azóta megtanultunk magyarul, vagy csak leszinkronizálták :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334610 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Ez jóóó!Nekem is a kedvenc zeném. Ha nem jelentkeztem volna táborba, most bíztos megtenném:).

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334604 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Nocsak, Kingdom Of Heaven soundtrack, hmm. :D Kár, hogy a szövegek gyorsan eltűnnek, egyébként nagyon hangulatos, mind a képek, mind a zene (bár a másodikat nem ismertem föl, Dead Can Dance, talán?).
Graat. :-)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334597 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Nyári Tábor második előzetes

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334439 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
itt is szólok, h most péteken feladtam az összes befizetendő táboros csekket. valamikor érkezik, igazolásom van róla (csekkfeladóvevény).

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334411 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Snuffles írta:

fqqdk írta: ...és háromhavi fizumat fogom megkapni kábé jövő héten. Az nagyon gáz?

fúúúú mennyi sör kijön abból!

nem sör :roll:
táborpénz :!:
honnan tudod mennyit keres mr fejlesztő? :lol:

mindenki siessen bepótolni a lemaradását légyszíves, köszi :P

Orsie / Fraktál írta: sorry, de most kijön belőlem a bankos:
a júni 30 mint határidő mire vonatkozik Nálatok kedves szervezők, az átutalás napjára vagy a megérkezésére? (általában "hivatalosan" a bef. hat. a beérkezés napja szokott ugyanis lenni.)
csak mert júni 30 szombat és nem banki munkanap, és a GIRO rendszer (bankok közt) úgy műxik, hogy ha én ma utalok - ahogy tettem is - az bizony holnap nem lesz ott az OTP számlán, hanem csak hétfőn, ami júli 1. azért remélem ez nem gond, de mivel nem OTP-nél van számlám hanem ott ahol dolgozom, és mint banki dolgozó ingyen utalok azért nem fogok csekkezni vagy bemászni egy OTP fiókba :P ha kell, igazolást tudok róla szerezni, illetve kinyomtatom a netes utalásomat, de megtisztelnétek ha elfogadnátok a júli 1-es beérkezést :D köszi

aki ennyire a végén utal, mindenképp hozza az igazolást, biztos ami biztos

Orsie én ehhez lüke, Rózsa érti én nem :oops:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334376 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
sorry, de most kijön belőlem a bankos:
a júni 30 mint határidő mire vonatkozik Nálatok kedves szervezők, az átutalás napjára vagy a megérkezésére? (általában "hivatalosan" a bef. hat. a beérkezés napja szokott ugyanis lenni.)
csak mert júni 30 szombat és nem banki munkanap, és a GIRO rendszer (bankok közt) úgy műxik, hogy ha én ma utalok - ahogy tettem is - az bizony holnap nem lesz ott az OTP számlán, hanem csak hétfőn, ami júli 1. azért remélem ez nem gond, de mivel nem OTP-nél van számlám hanem ott ahol dolgozom, és mint banki dolgozó ingyen utalok azért nem fogok csekkezni vagy bemászni egy OTP fiókba :P ha kell, igazolást tudok róla szerezni, illetve kinyomtatom a netes utalásomat, de megtisztelnétek ha elfogadnátok a júli 1-es beérkezést :D köszi

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334368 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Húúú én még az első részletet se fizettem be, makszima mea kúúlpa, de az a helyzet, hogy vicces munkahelyem van, és háromhavi fizumat fogom megkapni kábé jövő héten. Az nagyon gáz?

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334331 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Remzymama/Tünde írta:

Ranamarth (Endóriel) írta: Sziasztok!
Nagyon nagy gond lenne,ha nem tudnám időben befizetni a 2. részletet?Vagy inkább késve ne is utaljam már,hanem vigyem a táborba a 3.-kal együtt? :oops: :oops: :oops:

aki június 30ig nem utalja a 2. részletet, az ha később teszi hozza róla az igazolást vagy a táborban fizessen készpénzben
(de ha lehet, akkor ezt csak nagyonkivételes helyzetben tegye)

Nagyon köszönöm,és hidd el,ez nagyon kivételes eset :oops:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334326 Írta: Tünde

Ranamarth (Endóriel) írta: Sziasztok!
Nagyon nagy gond lenne,ha nem tudnám időben befizetni a 2. részletet?Vagy inkább késve ne is utaljam már,hanem vigyem a táborba a 3.-kal együtt? :oops: :oops: :oops:

aki június 30ig nem utalja a 2. részletet, az ha később teszi hozza róla az igazolást vagy a táborban fizessen készpénzben
(de ha lehet, akkor ezt csak nagyonkivételes helyzetben tegye)

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334315 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Sziasztok!

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334288 Írta: Orsie

Acho írta:

Orsie / Fraktál írta: ...és legfeljebb délelőtt/koradélután alszom egyet ha már nagyon álmonhalok (mikor épp nincs semmi izgi program).

Szerinted itt lesz ilyen? :P ;-)

saját melatoninszintem egészségesen tartása végett őszintén remélem :D
Inczáj, köszi ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334262 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Orsie / Fraktál írta: ...és legfeljebb délelőtt/koradélután alszom egyet ha már nagyon álmonhalok (mikor épp nincs semmi izgi program).

Szerinted itt lesz ilyen? :P ;-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334251 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Orsie / Fraktál írta: mert 2-3 napig elvagyok 4-5 óra alvással de utána már nem bírom és nem akarok ezzel a Táborban a saját és mások szórakozását sem elrontani - jaj annak aki a közelembe kerül ha nagyon kialvatlan vagyok :twisted: /amúgy meg utána megint melózom szóval pihenés nekem utána se lesz :D

Most amúgy komolyan, tavalyi tapasztalatból mondom: tényleg aludjon mindenki legalább 6-7 órát a táborban naponta. Éjjel, d.u., édesmindegy.
Tavaly én voltam olyan okos, h 7-8 napig nyomtam napi 2-3-4 órákkal, aztán 9. napra 39 fokos lázzal ágynak estem és forgott minden körülöttem.

Szal tessék komolyan venni. Nem szeretnénk sok beteg embert a táborban.
Engem meg zavarjatok el aludni, ha még éjfél után is viribölni láttok vhol. :P

Egészségügyi tanácsadás vége. 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334240 Írta: Orsie

Niph írta: tavaly még ráadásul konyhaszolgálat is volt, tehát még korábban kellett kelni......és nem volt semmi probléma..... :wink:

sztem a 7 óra nem is annyira durva...... :roll:

az attól függ, hogy előtte mikor mész aludni... mert ha fél éjszaka fentvagy akkor reggel a 7-es kelés igenis fájdalmas :P
én inkább éjjeli bagoly típus vagyok, szóval elhatároztam, hogy későn fekszem, igyekszem reggel felkelni és legfeljebb délelőtt/koradélután alszom egyet ha már nagyon álmonhalok (mikor épp nincs semmi izgi program). mert 2-3 napig elvagyok 4-5 óra alvással de utána már nem bírom és nem akarok ezzel a Táborban a saját és mások szórakozását sem elrontani - jaj annak aki a közelembe kerül ha nagyon kialvatlan vagyok :twisted: /amúgy meg utána megint melózom szóval pihenés nekem utána se lesz :D /

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334234 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Nóli i linantea írta: tein=koffein

Így igaz. De teofillin az teában van, de nem koffein. A kakaóban meg teobromin van.
Ezért is vízhajtó mindahány (ital). Meg ha sokat iszunk nagyon, akkor hajlamosít vesekőre.

Ha már serkentőszerekről és növényi alkaloidokról folyik a szó. :-9

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334207 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Én viszek sok teát, vízforralót, úgyhogy nálam lesz teafőzési lehetőség. Kávét nem viszek, az majd úgyis lesz, meg a teában is van sok tein/koffein, szóval én ébren maradok. :P :D

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334206 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Artemisz (Erenya) írta:

Nóli i linantea írta:

Angwen írta: Áh, egyik se az igazi... komolyan, lehet, hogy leviszek egy kávéfőzőt... :)

Nem főzhetnénk inkább kakaót?

vagy teát? soooooooooooook teát...

Miért pont "inkább"? A kettő (három) hol ütközik egymással?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334197 Írta: Nóli i linantea

Artemisz (Erenya) írta:

Nóli i linantea írta:

Angwen írta: Áh, egyik se az igazi... komolyan, lehet, hogy leviszek egy kávéfőzőt... :)

Vagy mindhármat?

Én viszek amúgy előreláthatólag vízforralót...

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334190 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Nóli i linantea írta:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334156 Írta: Nóli i linantea

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334148 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Áh, egyik se az igazi... komolyan, lehet, hogy leviszek egy kávéfőzőt... :)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334105 Írta: Tünde
sztem büfében biztos lesz
de egy vízforraló és a nescafé csodákat tud tenni :lol:

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334102 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Ehh, kávéfüggők... :tongue:

Our knees do not bend easily
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #334023 Írta: mogy
mogy válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Angwen írta:

Rabyn írta: mogy hozok vízmelegítőt! ihatsz instant kávét :)

A tavalyi becsületkasszás kávéfőző-megoldás idén nem játszik? Komolyan, az egész tábor egyik naaaaagy jótéteménye volt...

lehet,. h a büfében lehet kapni kávét...azt hasznos lenne tudni. Vagy KVfőző, tartóstej (az bontva hűvösben is eláll, ha más nem megisszuk natur a nap végére), cukor is kell...és becsületkassza... :töpreng:

"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.564 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére