Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
Én beszállok egy vízforralóval (farsangon is olyannal főztem a teát, ráadásul ugyanazzal a típussal, mint ami itthon van nekünk), csalánteával és csipkebogyóteával (aminek langyos és hideg víz kell, nem száz fokos), meg még amit esetleg tlaálok itthon, elviszem.gilloth írta: Artemisz: a tejjafőzésben én is benne vagyok, de sajna, tecvhnikailag nem vaok felkészülve/felszerelve (filterem jóó sokfélevan, vízforralóm pl nem) Munkát bevállalok ezzel kapcs szívesen
Tünde, nagy kérés lenne a jelentkezések végleges lezárása után egy névsort betenni, hogy kik jönnek?
"Well, I'm back."
- gilloth
- Látogató
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Hűűha. Tényleg. Most, hogy mondod, így már rémlik (épp tegnap jöttem rá, h rég hallottam SW zenéket)Alyr Arkhon írta: Ben: Nem ismered fel, ejnyeeee... SW3.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ulmo írta:
Alyr Arkhon írta: Nyári Tábor második előzetes
youtube.com/watch?v=reNWxjFT54c
Az elsőben még angol szövegek voltak.. azóta megtanultunk magyarul, vagy csak leszinkronizálták
Nem tudtam elég hangulatosan angol szöveget írni hozzá.
Ben: Nem ismered fel, ejnyeeee... SW3.
Tudom h a szövegek gyorsan eltűnnek de soká tartott volna javítgatni és szerintem annyira nem rossz.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Ulmo
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Nyári Tábor második előzetes
Az elsőben még angol szövegek voltak.. azóta megtanultunk magyarul, vagy csak leszinkronizálták
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Ben
- Nem elérhető
Nocsak, Kingdom Of Heaven soundtrack, hmm. Kár, hogy a szövegek gyorsan eltűnnek, egyébként nagyon hangulatos, mind a képek, mind a zene (bár a másodikat nem ismertem föl, Dead Can Dance, talán?).Alyr Arkhon írta: Nyári Tábor második előzetes
Graat.
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Alyr Arkhon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Snuffles írta:
fúúúú mennyi sör kijön abból!fqqdk írta: ...és háromhavi fizumat fogom megkapni kábé jövő héten. Az nagyon gáz?
nem sör
táborpénz
honnan tudod mennyit keres mr fejlesztő?
mindenki siessen bepótolni a lemaradását légyszíves, köszi
Orsie / Fraktál írta: sorry, de most kijön belőlem a bankos:
a júni 30 mint határidő mire vonatkozik Nálatok kedves szervezők, az átutalás napjára vagy a megérkezésére? (általában "hivatalosan" a bef. hat. a beérkezés napja szokott ugyanis lenni.)
csak mert júni 30 szombat és nem banki munkanap, és a GIRO rendszer (bankok közt) úgy műxik, hogy ha én ma utalok - ahogy tettem is - az bizony holnap nem lesz ott az OTP számlán, hanem csak hétfőn, ami júli 1. azért remélem ez nem gond, de mivel nem OTP-nél van számlám hanem ott ahol dolgozom, és mint banki dolgozó ingyen utalok azért nem fogok csekkezni vagy bemászni egy OTP fiókba ha kell, igazolást tudok róla szerezni, illetve kinyomtatom a netes utalásomat, de megtisztelnétek ha elfogadnátok a júli 1-es beérkezést köszi
aki ennyire a végén utal, mindenképp hozza az igazolást, biztos ami biztos
Orsie én ehhez lüke, Rózsa érti én nem
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Orsie
- Nem elérhető
a júni 30 mint határidő mire vonatkozik Nálatok kedves szervezők, az átutalás napjára vagy a megérkezésére? (általában "hivatalosan" a bef. hat. a beérkezés napja szokott ugyanis lenni.)
csak mert júni 30 szombat és nem banki munkanap, és a GIRO rendszer (bankok közt) úgy műxik, hogy ha én ma utalok - ahogy tettem is - az bizony holnap nem lesz ott az OTP számlán, hanem csak hétfőn, ami júli 1. azért remélem ez nem gond, de mivel nem OTP-nél van számlám hanem ott ahol dolgozom, és mint banki dolgozó ingyen utalok azért nem fogok csekkezni vagy bemászni egy OTP fiókba ha kell, igazolást tudok róla szerezni, illetve kinyomtatom a netes utalásomat, de megtisztelnétek ha elfogadnátok a júli 1-es beérkezést köszi
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta:
Ranamarth (Endóriel) írta: Sziasztok!
Nagyon nagy gond lenne,ha nem tudnám időben befizetni a 2. részletet?Vagy inkább késve ne is utaljam már,hanem vigyem a táborba a 3.-kal együtt?
aki június 30ig nem utalja a 2. részletet, az ha később teszi hozza róla az igazolást vagy a táborban fizessen készpénzben
(de ha lehet, akkor ezt csak nagyonkivételes helyzetben tegye)
Nagyon köszönöm,és hidd el,ez nagyon kivételes eset
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Tünde
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta: Sziasztok!
Nagyon nagy gond lenne,ha nem tudnám időben befizetni a 2. részletet?Vagy inkább késve ne is utaljam már,hanem vigyem a táborba a 3.-kal együtt?
aki június 30ig nem utalja a 2. részletet, az ha később teszi hozza róla az igazolást vagy a táborban fizessen készpénzben
(de ha lehet, akkor ezt csak nagyonkivételes helyzetben tegye)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Orsie
- Nem elérhető
saját melatoninszintem egészségesen tartása végett őszintén remélemAcho írta:
Szerinted itt lesz ilyen?Orsie / Fraktál írta: ...és legfeljebb délelőtt/koradélután alszom egyet ha már nagyon álmonhalok (mikor épp nincs semmi izgi program).
Inczáj, köszi
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Szerinted itt lesz ilyen?Orsie / Fraktál írta: ...és legfeljebb délelőtt/koradélután alszom egyet ha már nagyon álmonhalok (mikor épp nincs semmi izgi program).
- Inczy
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta: mert 2-3 napig elvagyok 4-5 óra alvással de utána már nem bírom és nem akarok ezzel a Táborban a saját és mások szórakozását sem elrontani - jaj annak aki a közelembe kerül ha nagyon kialvatlan vagyok /amúgy meg utána megint melózom szóval pihenés nekem utána se lesz
Most amúgy komolyan, tavalyi tapasztalatból mondom: tényleg aludjon mindenki legalább 6-7 órát a táborban naponta. Éjjel, d.u., édesmindegy.
Tavaly én voltam olyan okos, h 7-8 napig nyomtam napi 2-3-4 órákkal, aztán 9. napra 39 fokos lázzal ágynak estem és forgott minden körülöttem.
Szal tessék komolyan venni. Nem szeretnénk sok beteg embert a táborban.
Engem meg zavarjatok el aludni, ha még éjfél után is viribölni láttok vhol.
Egészségügyi tanácsadás vége.
Feel the sunshine
- Orsie
- Nem elérhető
az attól függ, hogy előtte mikor mész aludni... mert ha fél éjszaka fentvagy akkor reggel a 7-es kelés igenis fájdalmasNiph írta: tavaly még ráadásul konyhaszolgálat is volt, tehát még korábban kellett kelni......és nem volt semmi probléma.....
sztem a 7 óra nem is annyira durva......
én inkább éjjeli bagoly típus vagyok, szóval elhatároztam, hogy későn fekszem, igyekszem reggel felkelni és legfeljebb délelőtt/koradélután alszom egyet ha már nagyon álmonhalok (mikor épp nincs semmi izgi program). mert 2-3 napig elvagyok 4-5 óra alvással de utána már nem bírom és nem akarok ezzel a Táborban a saját és mások szórakozását sem elrontani - jaj annak aki a közelembe kerül ha nagyon kialvatlan vagyok /amúgy meg utána megint melózom szóval pihenés nekem utána se lesz /
- Leguanember
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: tein=koffein
Így igaz. De teofillin az teában van, de nem koffein. A kakaóban meg teobromin van.
Ezért is vízhajtó mindahány (ital). Meg ha sokat iszunk nagyon, akkor hajlamosít vesekőre.
Ha már serkentőszerekről és növényi alkaloidokról folyik a szó. :-9
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Angwen
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta:
Nóli i linantea írta:
Angwen írta: Áh, egyik se az igazi... komolyan, lehet, hogy leviszek egy kávéfőzőt...
Nem főzhetnénk inkább kakaót?
vagy teát? soooooooooooook teát...
Miért pont "inkább"? A kettő (három) hol ütközik egymással?
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Vagy mindhármat?Artemisz (Erenya) írta:
Nóli i linantea írta:
Angwen írta: Áh, egyik se az igazi... komolyan, lehet, hogy leviszek egy kávéfőzőt...
Én viszek amúgy előreláthatólag vízforralót...
- Artemisz
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Tünde
- Nem elérhető
de egy vízforraló és a nescafé csodákat tud tenni
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- mogy
- Nem elérhető
lehet,. h a büfében lehet kapni kávét...azt hasznos lenne tudni. Vagy KVfőző, tartóstej (az bontva hűvösben is eláll, ha más nem megisszuk natur a nap végére), cukor is kell...és becsületkassza... :töpreng:Angwen írta:
Rabyn írta: mogy hozok vízmelegítőt! ihatsz instant kávét
A tavalyi becsületkasszás kávéfőző-megoldás idén nem játszik? Komolyan, az egész tábor egyik naaaaagy jótéteménye volt...
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.