Calima elen - Szikrázó csillag csapat - Előkészületek
- fqqdk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
code a rat the monster on doom in it
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Nos hát... akkor holnap találkozunk!
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- brokkoli
- Nem elérhető
Ugye tudjátok, hogy reggel 9 és fél 10 között van a találkozó a Keleti pályaudvaron, a jegypénztáraknál? Gandalfot és az MTT tábor táblát keressétek!
Ha bármi gond van, hívjatok! Telszámom: 0670 360 5776.
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- brokkoli
- Nem elérhető
Én meg hozok fűszereket
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- brokkoli
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
egyébként 30/3428398
- brokkoli
- Nem elérhető
Vettem foszforeszkálós festéket is, azzal befesthetjük a medálkákat, és az akkor tök jól fog világítani. Ha akarjuk.
Panni számát tudja valaki? Ő mondott még régebben a bográcsáról valamiket.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Tündecuccaim néhányan vannak, tölcsérujjú felsők, háromnál nem több szerintem, de teljesen különböző színűek és stílusúak, na meg kb L-esek, de van köztük egy XL-es is asszem, sz'al aki szeretné, hogy lógjon rajta, az felveheti. Bográcsom viszont soha nem is volt, azzal nem szolgálhatok, legfeljebb másét cipelem, ha mást nem.
Ja és Gilg ötletére: a köpeny nekem tetszik, mint ötlet, főleg han em is lesz más.
"Well, I'm back."
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
A medál ötlet tetszik! Milyen színben gondolkozol?
Alaptőke: szerintem kellene egy feltűnő(bb) kiegészítő ami csak a mi csapatunknak van pl egy tünde köpeny szerűség!?
- brokkoli
- Nem elérhető
1) Ki az, aki be tudja vállalni, hogy a 10 napi cókmókján kívül lecipel egy bográcsot is? (végső esetben én is meg tudom oldani, de nem biztos, és nem akarom, h hoppon maradjunk)
2) Lelkesít titeket, hogyha nekiállok agyagcsillagocskákat gyártani medálnak, vagy hagyjam? (egyébként szívesen csinálom, csak ha szerintetek nem túl jó ötlet, akkor passzoljuk)
3) Kis csapatunknak van egy alaptőkéje, amiből mindenféle klassz dolgokat vehetünk, erre várok ötleteket. Ebből megvehetném a bőrt a medálokhoz, többek között. A foszforeszkáló festék gondolata után leállítottam a fantáziámat, úgyhogy ti jöttök. (Nem, sört nem vehetünk belőle...)
4) Ki az, aki mindenféle autentikus tünderucit tud hozni magával? (hogy kevesebbek kelljen bajlódnunk a jelmezekkel)
5) Most nem jut eszembe több, de nem kizárt, hogy ide fogok frissíteni.
Cupp.
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
brokkoli írta: Najó, Efkú, csak neked... de a többieknek nem szólunk.
látok, hallok ám
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- brokkoli
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
fqqdk írta:
támogatom ezt az anyagigényt. egy kis spurit is keríts lécci, hogy ne kelljen aludni, és mindig üde és fitt lehessek.Remzymama/Tünde írta:
így a vége felé...Jacopo Belbo írta:
kéne egy kis koksz, mamaRemzymama/Tünde írta: nem kaptam semmilyen anyagigényt, azt sem tudom milyen színű kendőanyagot kértek
ma kérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OFF
ki leszünk dobva
kérjétek a csapveztől
ON
- fqqdk
- Nem elérhető
támogatom ezt az anyagigényt. egy kis spurit is keríts lécci, hogy ne kelljen aludni, és mindig üde és fitt lehessek.Remzymama/Tünde írta:
így a vége felé...Jacopo Belbo írta:
kéne egy kis koksz, mamaRemzymama/Tünde írta: nem kaptam semmilyen anyagigényt, azt sem tudom milyen színű kendőanyagot kértek
- Tünde
- Nem elérhető
Jacopo Belbo írta:
Remzymama/Tünde írta: nem kaptam semmilyen anyagigényt, azt sem tudom milyen színű kendőanyagot kértek
kéne egy kis koksz, mama
így a vége felé...
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
Remzymama/Tünde írta: nem kaptam semmilyen anyagigényt, azt sem tudom milyen színű kendőanyagot kértek
kéne egy kis koksz, mama
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- fqqdk
- Nem elérhető
- Tünde
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
Lehet, h jobb lenne esti mesének.. ((:
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- brokkoli
- Nem elérhető
Információmorzsák:
-Az eddigi táborokhoz hasonlóan fogunk csinálni egy db csapatelőadást. Erre nem nagyon tudunk előre készülni, mivel csak a táborban kapjuk meg a témát. Amit tehetünk: mindenki összeszedi a tölcsérujjú felsőit, hegyes füleit, mindenféle kellékeket, amiket otthon talál.
-Valószínűleg kétszer fogunk ebédeltetni. Ezt 2 másik családdal együtt, úgyhogy szintén nem nagyon tudunk előre készülni, mert még nem tudjuk melyik családokkal leszünk együtt. Ötletelni persze lehet. Ez egyébként nem túl komoly dolog, többnyire az étkező feldíszítéséből és a szereplős kedvű emberkék szerepléséből áll.
-Esténként, ebéd után, reggeli közben, szinte bármikor, amikor akarjuk tarthatunk performanszokat. A lényeg, hogy felkészülünk egy pár perces kis darabbal/énekléssel/tánccal/számtanpéldával és előadjuk a többieknek. Ezért kicsiny családunkat szalaggal jutalmazzák a valák és a maiák, amiből minél több van, annál jobb. Ez nem verseny, tehát nem az a győztes, akinek a legtöbb szalag összegyűlik, de a tábor végén hasznukat vesszük. Erre lehet előre ötletelni, ha van kedvetek (:
ÁPDÉT: Nem csak a fent leírtakért, hanem még egyebekért is kapható szalag, a lényeg, hogy a köz javára történjen a dolog. Pl: mindenkinek szőlőcukor, ebédlő kitakarítása, xy megfojtása, stb.
És tessék ötletelni, mert a tábor elején előadott műsorért több pont jár (mivel kevesebb az idő felkészülni rá)
Nagyjából egyelőre ennyi.
- Panni
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
De azthiszem ez a csapat merőben más lesz, mint a Völgyzugolyi vagy a Curufin volt ((;
- Narbeleth
- Nem elérhető
brokkoli írta: Úgy látom, hogy a többségnek jobban tetszik a lilás-bordó-karmazsin + óarany verzió, úgyhogy szerintem maradjunk annál. Nem baj, Narb?
Nem fogok a párnámba zokogni, ha erre gondolsz , én csak azért akartam mást, mert a Völgyzugolynak is ez volt a csapatszíne
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.