- Köszönetek: 0
Calima elen - Szikrázó csillag csapat - Előkészületek
- brokkoli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Orsie
- Nem elérhető
fqqdk írta: karmazsin karmazsin karmazsin...
sőt, HIPERKARMAzsin
egyetértek
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- fqqdk
- Nem elérhető
sőt, HIPERKARMAzsin
code a rat the monster on doom in it
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Én a lilásbordósra szavazok, iszonyú jól néz ki, a zöld meg olyan snassz ;P És szerintem sokféle anyaggal néz ki jól.brokkoli írta: Csak annyi, h bordó csapat még nincs, viszont zöld már van.
"Well, I'm back."
- brokkoli
- Nem elérhető
Csak annyi, h bordó csapat még nincs, viszont zöld már van.
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Narbeleth írta:
Hirtelen híve lettem az almazöld arany kombónak, de lehet, hogy leüttök, ha tovább akadékoskodom
Nekem tetszik az ötlet
- Narbeleth
- Nem elérhető
Gilg (Gwindorn) írta:
Narbeleth írta: Nudli keversz painttel egy karmazsin színmintát?
Igen, ezt én is szerettem volna kérni valakitől
Egyébként tényleg a kék+ezüst párosítás lett volna leginkább hozzánk illő, de ha már foglalt...
Hirtelen híve lettem az almazöld arany kombónak, de lehet, hogy leüttök, ha tovább akadékoskodom
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Orsie
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
Akkor van valakinek ellenvetése ezzel a színösszeállítással kapcsolatban?
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Jól látom, hogy a második verzió veszített a lilaságából, és inkább piros árnyalatot vett fel?
- brokkoli
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
Valami ilyesmi? Persze itt most csak a színek számítanak, a hangulat mellékes, csak nem tudtam visszafogni magam.
(laptopról nézve kicsit túlságosan lilás lett)
Egyébként bordó semelyik csapat nem lesz, ez is nekünk kedvez (:
- Orsie
- Nem elérhető
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Narbeleth írta: Nudli keversz painttel egy karmazsin színmintát?
Igen, ezt én is szerettem volna kérni valakitől
Egyébként tényleg a kék+ezüst párosítás lett volna leginkább hozzánk illő, de ha már foglalt...
- Narbeleth
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nekem már akkor megtetszett az arany, amikor felvetetted. A karmazsinhoz szerintem nem mennek nagyon erőteljes színek, személy szerint az aranyon kívül valami pasztellt javasolnék vagy fehéret. Bár lehet, hogy ez hülye ötlet, nem tudom.brokkoli írta: Nem tudom. Mi legyen?
"Well, I'm back."
- brokkoli
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
brokkoli írta: Akkor felteszem a kérdést: Jó lesz a karmazsin csapatszínnek?
Úgy látom a legtöbben kiegyeztek ezzel, de ha valakinek nagyon erős ellenérzései vannak, akkor persze kitalálunk valami mást.
Semmi probléma, de ne lepődj meg, hogyha fellökünk egy sötétes színt öltő toronyba az első emeletre, hogy onnan sikíts le a rózsamezőre... XDDD
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- brokkoli
- Nem elérhető
Úgy látom a legtöbben kiegyeztek ezzel, de ha valakinek nagyon erős ellenérzései vannak, akkor persze kitalálunk valami mást.
- fqqdk
- Nem elérhető
éniisbrokkoli írta: Én a karmazsinra szavazok
code a rat the monster on doom in it
- Panni
- Nem elérhető
Foszforeszkáló csiklagom még talán akad otthon, de szegények már nagyon nem tapadnak, úgyhogy lehet, hogy friss beszerzésre lesz szükség
Kendőt én is szívesen festek, akár mások helyett is, feltéve ha az illető megelégedik a kevésbé kidolgozott cuccokkal Asszem vannak páran a csapatban, akik kreatívabbak nálam
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- brokkoli
- Nem elérhető
Narb: a kék tényleg nem túl szerencsés. Már két kék csapat is van... ):
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Narbeleth
- Nem elérhető
Snuffles írta: Narb: a felsoroltak miatt én is szívesebben festenék kendőt, habár én még pólót sem festettem, nem tudom, milyen technikával és hogyan készülhetne, meg ilyesmik. Egy itthoni kendőfestés alkalmával rájöttem, hogy az ecsetes megoldás festékpocsékoló és időigényes.
Rend: vadász lettem végül.
Ó, egy kendő hamar megvan. Hogyha valakinek nincs kedve megcsinálni, akkor szerintem az bevállalható, hogy más csapattagok (például én) megcsinálják helyette. Kendőt még én is szívesen megcsinálok, viszonylag gyorsan, akár 5 ember helyett is, pólót, mivel extra maximalista vagyok szerintem 10 nap alatt csinálnék csak meg...
Egy csapatnyi kendő szvsz egy délután (vagy egy éjszaka lásd medálfestések ) alatt kész. Ígérem, hogy sem festékpocsékoló, sem időigényes nem lesz !
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Rend: vadász lettem végül.
"Well, I'm back."
- Narbeleth
- Nem elérhető
Csillagocskám nincs, de ha kell, akkor vehetek.
Póló: A kendő jó dolog, mint volt Hyarnustaros ezt igazolhatom. Póló is remek dolog, de szeretnék kipróbálni egy olyan tábort, ahol nem két nap megy el a pólófestéssel...
Gilg és Vewy is nagyon jól tudja, hogy mit jelent nálunk a zászlófestés és erős a gyanúm, hogy Nudlinak is hasonló emlékei vannak.
Nos, mivel én idén mérsékelt ecsetek mellett görnyedést szeretnék bevállalni, energiatakarékos mosógép módjára még egyszer hangsúlyoznám a kendő előnyeit!
Tényleg: Ki milyen rend soraiban lesz látható, mint naaagyon konstruktív ember?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.