Telpenasse - Ezüsttövis csapat - Előkészületek
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Egyedül azt sajnálom még mindig, hogy fürdőruhát nem vittem.
Mindenkinek köszönök mindenféle előkészületet és segítséget, ezt a topicot ezennel lezárom.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Menőn szól...
De kell még vennem bele 4 miniceruza elemet...
Sebaj, remélem lesz lehetőség rá a keletiben
Ha van esetleg valakinek raktáron, szivesen látom
TÁÁÁÁBOOOR!!!!!
YEEEEE!
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- ADIM a Des
- Nem elérhető
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Gandalf
- Nem elérhető
Kreativitást beizzítani, lelkesedést maximumra tekerni, jókedvet repetázni, Cuiviénentől elbúcsúzni és előre Valinorba!
- Gandalf
- Nem elérhető
Momo hoz még egy tepsit, kettő elég lesz? Vettem már alufóliát, papírt, gyufát, mindjárt rohanok a csapatgyömbérért.
- ADIM a Des
- Nem elérhető
Hozok egy 2GB-s pendrive-ot (amin hazanyúlhatom a sok zenét tőletek, höhö), és lesznek nálam mp3 cd-k is. Lesz nálam mp3 lejáccós discman is, amihez jó lenne két kishangfal, hogy mindenki élvezhesse a muzsikát.
Tepsim nincs, még tepsifüles sem.
Panda, a polifoamra kevesebben férnek, mint egy pokrócra, és utóbbi kisebb helyet is foglal, cserébe némileg viszont nehezebb...
"Segíts magammal tisztának és keménynek lenni, mint a gyémánt s másokkal oly hasznosnak és szerénynek mint a szén!"
- Idhren
- Nem elérhető
Kéne, mert így kevesen fogunk ám enni vagy keveset
Panda! Hozd a finn zenéket! Milyen menő már
Én két gigát töltöttem meg, nem tom, mennyire használhatók... Meglátyuk:P
- Panda
- Nem elérhető
Nekem van finn zenés cd-m, Värttinä ))))))))) hozom és nem adom ki a kezemből, majd a számmal lejátszom
Estel: az a tengerszem milyen messze van? Megnéztem én is Google Earth- ön és tényleg nem rossz. De az a másik a Zemplén közepében méginkább nem rossz. Oda nem megyünk majd?
Megpróbálok vmi ülőizét hozni, takarót v polifoamot amin alkalmanként több ember is elfér.
Meg a futócipőmet is viszem, de ez asszem nem közérdekű.
- Endelír
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
Hohó, és ha már a filmzenéknél tartunk, mindenképp lehozom a gyűjteményem mp3-on muwhahahaha
- Gandalf
- Nem elérhető
Így is rengeteg cipelnivalód (-valótok) lesz.
- Idhren
- Nem elérhető
Még meglátom, mennyi csomagunk lesz...
- Gandalf
- Nem elérhető
Csuklyásköpeny rulz, természetesen bárkinek bármilyen tündés jelmeze van, feltétlenül hozza, ezt elfelejtettem beírni!!!
Családtörténeten agyaljunk csak, de valszeg erre a táborban lehet csak teljes létszámunkkal ráállni.
Fényképezőgépet hozzon aki tud!
- Idhren
- Nem elérhető
Gandalf írta: Hm, Adim, tudom, hogy menjek a fenébe, de MÉG EGY medálra is szükség lesz még egy jelentkező miatt, aki hozzánk kerül.
Ki hoz még tepsit?
Én hozok alufóliát, csapatgyömbért, zenéket (-AKI TUD? HOZZON FILMZENÉKET ÉS ALÁFESTŐZENÉKET-), meg ami még esetleg kellhet.
Nekem kb 9 gigányi zeném van, Marvinon, aki a laptopom.
És ha megoldható lenne, hogy kocsival levigye vki, akkor levinném Marvint, és arra lehetne tölteni képeket, meg zenéket, meg ilyesmiket...
Csak aszem a kezemben kicsit nehéz lenne vonszolni... Meg hogy elzárható legyen, valahol, ahol nem fér hozzá akárki...
Ja, és nem mondtam, de nekem van egy ezüst színű csuklyás köpenyem, ami nagyon jól jöhet nekünk, akik ezüstök vagyunk, ugye
Egyébként már gondolkodom egy Családtörténeten, majd ha valamire jutok, beírkálom, meg majd táborban még agyaljunk rajta.
Ki hoz fényképezőgépet? Nekem van egy, de nem túl menő... Azért elviszem, de én nem szeretek fényképezni, és jó lenne, ha a csapatból lenne vkinek kedve fotózni, hogy megörökíthesük a közösségi életünket
Ja, és tepsi kell még!!! Minimum egy, de inkább kettő, mert többen lettünk... Detényleg! Ha enni akarunk, legyen miben főzni
- Gandalf
- Nem elérhető
Ki hoz még tepsit?
Én hozok alufóliát, csapatgyömbért, zenéket (-AKI TUD? HOZZON FILMZENÉKET ÉS ALÁFESTŐZENÉKET-), meg ami még esetleg kellhet.
- ADIM a Des
- Nem elérhető
Továbbá hozom magam, a hasam, a kreativitásom és a humorérzékem. Az agyam kérdéses, még mindig nem találtam meg...
- Idhren
- Nem elérhető
Vicces ez a csapat Tökjóóó
Adim: ezek szerint nem kell toll?
Én viszek:
egy tepsit, ami kb 4-5 embernek elegendő kaját bír befogadni. KELL még!
egy címertervet, amit valszeg csak a címerpajzsunkra festünk fel
dekorlakk
egy csomó dekorcucc, mert úgysem állom meg, hogy ne vigyem el
Ha volt még vmi, sikítsatok, most nem emlékszem többre.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Nekünk is, eddig is, így meg aztán végképp! :itscool:(...)veletek leszek egy csapatban. Tetszik a felállás.
[size=9:3osbrn8o]Gandalf: én - ha jól emléxem - csapatszinten csak egy alternatív címertervvel lógok, de arra asszem nem is nagyon lesz szükség... viszem Idhrent, ő meg majd írja, mit hoz. [/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Gandalf
- Nem elérhető
Köszi!
Panda, ha bármilyen kérdésed lenne, szólj!
- ADIM a Des
- Nem elérhető
Gandalf, a plusz medállal nincs gond, van elég anyag hozzá. Mindent leviszek, ami mozdítható (dekopír, fúrógép... ha lenne, vinnék lángszórót is!) aztán meglátjuk...
Van tollunk is! Nem csak olyan, amivel írhatunk...
- Gandalf
- Nem elérhető
Jól döntöttél!
ADIM, eggyel több medálra lesz szükségünk!!! Maradt még rá pénz?
- Panda
- Nem elérhető
A Holdról csöppentem közétek, úgyhogy egyelőre körülnézek, és majd utána nyitom ki komolyabban a szám.
Majd végigolvasom a topikot és tájékozódom.
Sikerült 6 nappal a tábor előtt jelentkeznem, és veletek leszek egy csapatban. Tetszik a felállás.
Csók mindenkinek!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Idhren írta: Egyébként meg már ketten vagyunk Suhival
én ló vagyok
- Idhren
- Nem elérhető
Egyébként meg már ketten vagyunk Suhival
- Gandalf
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
De majd az Első kor végén jól fenékenbillentik Morgothékat Középföldén. Szép kis sereg ám az, kontinensek változtak meg léptük nyomán.Suhifarok írta: a vanyák nem is vettek részt a testvérmészárlásban, azok mindenből kimaradtak...
- Suhifarok
- Nem elérhető
- ADIM a Des
- Nem elérhető
Amúgy nem tévedtünk el az időben, Gandalf?
Meglehet a többiek már túl vannak a véres családmészárláson, s mi lészünk az utolsó túlélők? Egy nő (Idhren), egy férfinek látszó lényszerűség (szerény személyem) és egy Mágus (Gandalf)...
MOST MI LESZ??? 8O (*pánikszerűen körömrág*)
- Gandalf
- Nem elérhető
A túravezető.Idhren írta:
Gandalf írta: Hajjaj, látom én, hogy itt diktatúra lészen! :evil3:
Én benne vagyok, ha a diktálók közé tartozhatok
De ki írja le?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.