Vanimalóte - Százszorszép csapat - Előkészületek

Több
17 éve 6 hónapja #330906 Írta: Lindír
nagy-nagy meglepetésre Lindír vagyok és jöttem életjelet adni^^
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330905 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Százszorszépnek százszorszép,de szerintem úgy kéne,hogy egy nagy virág...és akkor esetleg még az identitásunkat eldöntően valami...bár én nem vagyok vmi kreatív :roll: És mondjuk gyöngyből lehetne egy kis virágfejet csinálni mindenkinek...hiszen úgysem vagyunk vmi sokan:)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330904 Írta: Ringbearer
ő legyen a családi címerünkben?: www.szfki.hu/album/icon.php?file=/u1/met...szep.jpg&h=150&w=200

még jó, hogy ilyen egyszerűen szép virágról van szó, különben bajban lennénk.. :P

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330901 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ahogy nézem eléggé egy kihalt nép vagyunk:)))
Azért azt szeretném megkérdezni,hogya fehér-sárga színeket miként fogjuk alkalmazni...mármint póló-zászló-kendő-karkötő...meg a csapat identitás mi legyen akkor?

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330699 Írta: Annis

Ranamarth (Endóriel) írta: Jéééé,Annis!De jó,hogy a csapatunkba jöttél:)))
T.i. Annis itt tanul/dolgozik Pécsen és nagyon úgy tűnik,hogy azon a pályán,amit én is szeretnék követni.Nagyon örülök,hogy egy csapatba kerültünk:)
Bocsánat az OFF-ért :oops:

:D
Én már tegnap este megtudtam amikor megjött a tábori levél... csak akkor már nem voltál msn-en és én is megörültem neki :wink:

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330688 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Jéééé,Annis!De jó,hogy a csapatunkba jöttél:)))
T.i. Annis itt tanul/dolgozik Pécsen és nagyon úgy tűnik,hogy azon a pályán,amit én is szeretnék követni.Nagyon örülök,hogy egy csapatba kerültünk:)
Bocsánat az OFF-ért :oops:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330684 Írta: Annis
Üdv!

Annis vagyok, és itt az életjel :wink:

Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330484 Írta: Feanor Faelivrin
Vagyok, jövőhéttől aktívan is....
Ring már megint együtt.... :wink:
11? én csak 8-at számoltam...

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330358 Írta: Aredhel Tulcakelume
Helló!
Énis ide tartoznék... :roll:
A nevünkről csak a crazy daisy jut eszembe.. bocs, ilyen vok ha nem szűröm a kijelentéseimet.. :twisted: ((Mentségemre legyen mondva h énis érettségi sőt rögtön szóbeli után vok))
(netem nincs de megmozgatok mindent.)

"..and i find it kind of funy, i find it kind of sad, the dreams in wich i'm dying are the best i ever had.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330331 Írta: Rozsomák
Sziasztok Andris vagyok:D

Százszorszép... még szerencse, hogy nem vagyunk pöszék...

a koncepció tekintetében meg egyet értek Ranával... :)

Paraszt vagyok :) Tanyán lakok :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330179 Írta: Ringbearer
óó ez a csapatnév! 8)
Ring vagyok, és adok életjelt. : )

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #330150 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Sziasztok!
Nos...én Ranamarth vagyok,de elég lesz a Rana is:) Már nagyon várom a tábort és a mi kis családunk elé is nagy reményekkel állok majd:)
Fehér és sárga színek?hm...izgi 8)
Ami a család identitását illeti,nekem igazán mindegy...bár ha szabad,akkor a karót nyelt változat ellen szavaznék...a többi jöhet:)
Most csak ennyit tudok írni,mert sajna érettségizek és ez eléggé leköt,de igyekszem nem kimaradni semmiből:)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja - 17 éve 6 hónapja #330039 Írta: Leguanember
Szép jó reggelt kívánok minden kedves családtagnak!

Ádám vagyok, vanya illetőségű tünde, és leginkább a valarin nyelvet használom, a quenyát alig-alig. Ez utóbbi fájó hiányosságomat pótolni fogom mind a saját, mind a kis családunk nevében.
:arrow: Na, a családéban pótolva, hála Alcarnak, a quenya nyelv nagy tudorának.

:arrow: A Százszorszép nemzetség ünnepi delegációjaként Nessa védőszárnyai alatt a természet tiszteletét hozzuk a közösségbe. Nessa a valák hölgyei közül bár utolsónak sorolt, de Orome húgaként és Tulkas feleségeként vidám színfolt és előkelőség a maga módján. Mindene a tánc, a szaladás a tágas ég alatt.
:arrow: Színeink a fehér és a sárga, mint a jelvényként használható virágunké.

Családfőként én vezetgetem majd válogatott viszontagságok és veszélyek közepette jelenleg tizenegy fős különítményünket.

Várom mindenkitől, hogy életjelt adjon, aztán lassanként megbeszéljük a tennivalókat:
azt, hogy milyen család is leszünk mi (mediterrán jellegű, nyársatnyelt, hagyományőrző, lázadó, ...), milyen vágyakkal és előítéletekkel érkezünk a Fák gyümölcseinek ünnepére és így tovább.

Tessék benövögetni ide!

u.i.: Köszönjük Ulmo valának, hogy biztosította nekünk a vizet és a párát a kivirágzáshoz! :wink:

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja - 17 éve 5 napja #329099 Írta: Ulmo
Ebben a topicban lehet készülni a 2007-es táborra.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.169 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére