Olwaince - Duma duma hátán

Több
17 éve 5 hónapja #339080 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
szept 1-én költözünk be, de 1-2 hét biztos kell, míg belerázódunk az ottlakásba:D
naptár jó ötlet, már be is írtam, hogyan lehet rám számítani.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #339078 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Viszont van nekem is hírem. 8)

agacska.freeblog.hu

azonosító: agacska
jelszó: kérdezzétek meg tőlem 8)

Mindenki írja fel gyorsan, mert nyilvánossá teszik a topicokat, és akkorra szeretném, ha már a jelszó nem lenne benn!

Szal, nyitottam egy blogot, ahova mindenki szépen felírhatja, h mikor nem jó neki, és mikor ér rá. Minden hónap elején csinálok egy ilyen kis naptárat, és azt folyamatosan töltögetjük. Persze plusz egyéb bejegyzéseket is alkothatunk, nem lesz nehéz visszakeresni a naptárat. 8)

Szépen, formázva írjátok be, h áttekinthető legyen. Aztán még az aktuális talikat meg egyéb fontos eseményeket is beírhatjuk. Szal használjátok kedvetekre! :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339075 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Nos.....hétvégente....nem necces az utazás megoldható, vonattal, busszal.....meg az ott alvás is.... :wink: bár azt előre le kell fixálnom. Úgyhogy nem gond egyáltalán..... :wink:

Hétköznapok azért nem jók nekem jövő héttől, mert végre megkapom az állást, és azonnal mehetek is melózni...... :roll: :lol:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #339070 Írta: Inczy
Peet, a hír viszont szuper!!!!!! :D
Sztem lazán tudunk várni, és akkor főzőcskeparty nálad! Zsír! :D
Mikor költözöl?

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339068 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Én szombat vasárnap nem érek rá, de ezen kívül előreláthatóan jó minden. Egy margitszigeti labdázás vagy strandolásban viszont benne vagyok, azt méga nyáron meg kéne tartani.

MEGVAN AZ ÚJ ALBI!!! :) :) Akkor bazi nagy erkélye van, hogy 10-en elférünk rajta:) A konyha ugyan picike, de az kb mind1, a szobák nagyok, szóval ha tudunk várni a főzős partyval, akkor nálunk majd meg lehet rendezni. Egy kis pókerrel egybekötve? :) :) :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #339060 Írta: Inczy
Niphnek csak a hétvégék jók. Viszont Nillának 17-e után már semmi. Viszont Erna meg nincs itthon jövőhéten. Virágék most hétvégén nincsenek, én a köv két hétvégén.
Nagyon optimista vagyok, de úgy veszem észre, hogy ez kezd esélytelen lenni... :D
Szal akkor vagy 2 adagban talizunk... Vagy csúsztatjuk az egészet szeptemberre.

Niph, te amúgy mennyire tudsz Pestközelbe jönni? Nagyon problémás neked az utazás?

Kéne csinálni egy olyan cuccot, ahova mindenki folyamatosan írja be, hogy mikor jó vagy nemjó neki. Komolyan, csinálok egy ilyen blogot, vagy nemtom... Na, igen, asszem ez jó lesz. 8)

Amúgy milyen az a gépi traubi? 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339052 Írta: Niph
Remélem minél előbb talizom veletek, mert már naon hiányoztok....... :bounce: :bounce:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339044 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
én is a koncertekre, meg a táncolásokra szavazok...nekem ezek voltak a legjobbak ebben a 4 napban...de az első helyen még mindig az áll, hogy veletek lehettem(:

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339013 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Hé, én is ott vagyok a sörözéseken...csak én kólát iszok :)
Vagy gépi traubit...fúúúújjjjjj.
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339012 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
juhj, deh ez a tali sehogysenem akar összejönni.
háth egyszer mki rájön h a sör az finom, deh az megin más, hha maga a sörözés neki a jóélmény... az inkább a társaságot jellemzi, márhogy jó volt.
én a koncertekre szavazok :D ( mégha néha citrombaharapott fejem volt... )

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339003 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
jaaa... de a sört azt nem tartottam finomnak...
és persze nem a sörözés a legjobb élményem én ilyet nem mondtam csak h az is hiányzik, de az is a társaság miatt...

"Egy csepp is növeli a tengert"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #339002 Írta: Virág

Nilla írta: Úúúúgy hiányoztok=(
Inczy: engem nem rontottál el, csak megmutattad, mien finom a sör...

Dalma, mi egészen másról beszélünk, akkor te épp nem voltál ott...és sztem nem Inczy mutatta meg neked, milyen finom a sör, hanem eddig is így gondoltad, ezt te magad mondtad, de lehet, hogy félreértettem...
és az is eléggé szomorú, hogy neked a sör volt az, ami a legjobb volt ebben a 4 napban...
kár, hogy nem lehet nálatok a főzőcske, de majd csak megoldjuk, hogy Peet vhol megutassa, milyen finom az a mézes-banános csirke :wink: remélem minnél hamarabb!!
hiányoztoook!!!

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja - 17 éve 5 hónapja #339000 Írta: Virág
én továbbra is támogatom, hogy pár embert befogadjunk a csapatunkba...(:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338997 Írta: Nilla
Úúúúgy hiányoztok=(
Inczy: engem nem rontottál el, csak megmutattad, mien finom a sör=D

Viszont van három rossz hírem=(
:arrow: nekem 17-től már nem jó semmilyen nap=(
:arrow: a főzőcskézés és a medencében lubickolás sem engedélyezett itthon nálunk=(
:arrow: és anyám már csak egy MTT-s talira enged el... most az vagy csapat tali vagy táboros tali... de én inkább veletek szeretnék lenni=)

A tiszteletbeli csapattagok nagyon is jó ötlet!!! Adel mindenképp szerepeljen a listán, és kérvényt nyújtanék be Celebrom jelöléséért.

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338993 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Veletek nagyon jó volt találkozni...bár a feladataim miatt itt sem tudtam veletek lenni annyiszor, ahányszor szerettem volna. Ha ti is vállaltok majd feladatokat, megtapasztaljátok ezt az érzést is. Ami még jó volt: szerepelni pók darabjában...agyalágyult egy srác ez a Pók :) .

Peet, te gitárhangoló művész :) .
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338988 Írta: Virág

Dindae írta: de egyébként ezzel a héttel mi van pl? mmint... 22.e az nagyon messze vagyon O.o

ezzel, ami most van?...holnap-holnaputánra is kitaláltak vmi szart anyuék, csütörtökön meg utazunk el...jövőhéten meg Ernának nem jó, meg egyik barátnőmmel megbeszéltük, h egymásnál alszunk...szal jövőhét ezért esik ki...
egyébként igazad van, 22-e nagyon messze van sztem is, de a drága ősök ezt nem így gondolják, tod ők úgy gondolkoznak, h mivel most voltunk, nem találkozzunk "minden nap"...meg hogy kibírjuk egymás nélkül egy kis idejig...és ezt persze én nem így gondolom, de már meg sem szólalok itthon, mert úgyis le vagyok szavazva... :cry: olyan, mintha én lennék a legkisebb ebben a családban...egy picike, akinek semmibe sincsen beleszólása...

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338984 Írta: Niph
na rinya következik...de nekem nem jók a hétköznapok.........ugyhogy akkor vagy Niphitek nem lesz, vagy nemtom..... :oops: :oops:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338983 Írta: Dindae
de egyébként ezzel a héttel mi van pl? mmint... 22.e az nagyon messze vagyon O.o

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338982 Írta: Virág
köszi, sztem is jóötlet, de mégse jó ez a csütörtök :cry: most találták ki, h menjünk el nyaralni, csütörtök-péntek-szombat-vasárnapra... :?
a jövőhét több embernek sem jó, szal mi lenne, ha át tennénk ezt a találkozót 22ére, vagy azután vmikorra, nekünk akkor már bármikor jó...!!
olyan kár...mindig mindent az utolsó pillanatban találnak ki, de jó lesz meg minden, mert a tátrába megyünk, de veletek sajna ezekszerint csak kéthét múlva találkozhatok...hiányozni fogtok!!
jó lesz így?...sajnálom...anyuéknak kezd elege lenni belőle, hogy állandóan veletek vagyunk(: de én imádok veletek lenni!!!(:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338980 Írta: Dindae
nekem tuttommal jóh (: ez egy naaaaaaaaaaaggyon jó ötlet, Virág (:
juteszembe, mek limonádét inni...
és aki eddig hezitált, h megvegye a majdan megjelenő HP7et magyarul annak tom ajánlani. Tökizgi. pedig még csak a 17. fejezetnél tartok... (:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338979 Írta: Virág
hihi, az titok, hogy mivel rontasz el, igaz Inczymamii? :wink: egyébként meg nem rontasz el, hanem igen hasznos tudást bíztál ránk :wink: :D
én, mint már Inczynek mondtam, nagyon örülnék, ha Ákosék tiszteletbeli csapattagok lennének, és Adel is hozánk tartozik már sztem(:
éés csapattali: mit szóltok a csütörtökhöz?? délelőtt találkozhatnánk, elmehetnénk a margitszigetre,és az jutott eszembe most napozás közben a meleg hatására, hogy mi lenne, ha elmennénk a margitszigeti strandra, mivel úgyis ott leszünk, és valszeg meleg is lesz, arra gondoltam, miért ne?
az ágacskák meg egyébként is imádják a vizet, igaz? :wink: és talán még métázhatnánk is, mert elég nagy a strand, nemtom ki járt már ott...mi nagyon szeretjük(:
kinek lenne jó???
pusssz!!

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338978 Írta: Niph
wáhhhhh.........ez a hét nem jó :shake: ........aug 18-19-ai hétvége viszont igen........... :heu: eddig legalábbis...

És jövő héttől, nekem a hétköznapok nem jók.
........addig örüljetek amit tanultok, suliba jártok.........mert bezony a másik véglet rémes :shake: (engem éppen kiakaszt a pályáztatás, meg amit velem bírnak szórakozni, nyugis vagyok általában, de ezek simán felhúznak, grrr..... :rmad2: :rmad2: ) :crazy: :crap:

Amúgy engem se zavar......sőt jó lesz több táboros arcot látniiiii........

Na de Inczy anyu...mivel rontod az Ágacska gyermekeidet........ :roll: :wink: 8)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338972 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
nekem ratyii mert 11étööl 18iiig a szüleimmmel klll lennnem balatonon és utáána (ami nem ratyii) Virágékkal leszekkkel :D :D :D
jaaaj nem akartam hazzza jönni mert már most nem birom ki az ittthonii hangulatot

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338968 Írta: Dindae
Engem semmi sem zavar, meg mindenben benne vok, tekintettel arra, h kb itthon is vok:D ( a legközelebbi egyéb programom az aug 11 meg 14. amikor szigeten leszek, annak ellenére, h jó kis koszos hely :D )
úgy vélem, már csak a többiek kérdésesek :D

amugymeg, huhh, olyan jó volt végre puha helyen aludni, naaagy takaró alatt:D Nosztalgiából még kinyitottam az ablakot, h ne legyen tulságosan meleg azért... :D deh remélem mindenki sikeresen hazaért (:

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338963 Írta: Inczy
Halihó mindenkinek! :D

Fogjuk rá, h kialudtam magam meg sokhasonló... 8) Rémes, hogy mennyire összenőttünk, ez már tényleg egy igazi fa, erős törzzsel.
Szörnyűek vagytok, hogy így a szívemhez nőttetek. :D
Köszi mindenkinek, hogy ott volt, ha rövid időre is! 8)
Virág, igyekszem átadni a tudást... :D :D:D De érzem, h csak elrontalak titeket... :oops: Lásd, Nillának a sörözések a kedvenc emlékei... rémes... :D
Niph, az a buszos aztán meglepett. :D De tökjó volt! 8)

Na, és új infok: köv csapattali?! Hmhmhm? :wink:

És ezzel kapcs még egy kérdés: zavarna titeket, ha vegyülnénk? Mert ahogy elnézem, megalapíthatjuk lassan a tiszteletbeli csapattag nevű posztot, annyian szoktak hozzánk csapódni. :wink:

Ugyanis pl Ákos felvetette, hogy kimehetnénk egyik nap együtt métázni a Margitszigetre. Ha van kedvetek.
Meg alapvetően szívesen jönnének velünk. Meg Adel is sokat van velünk stb stb.
Szal, mit szóltok?
Ki mikor ér rá?
Vidámpark? Állatkert? :D
Hívjuk a többieket is?

Én hétköznapokon teljesen ráérek, péntek-szombat-vasárnap pedig a következő kettőn nem. Szal? 8)

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338961 Írta: Virág
szijjasztook!!! már most hiányoztok!!!szuper volt kapolcs, köszi mindenkinek mindent(:
Erna:nembaj, így is sokat voltunk együtt, mert szerencsére keveset aludtunk :wink: és mi is szercsizünk nagyon!!!! :D
Niph: igenigen!! mi integettünk, kár, h olyan keveset találkoztunk, de lesznek még talik :wink:
Inczy: köszi az órákat :wink: :wink: meg a sok bulizást, táncot!!:D
Peet: köszi, hogy megpróbáltad behangolni a gitáromat!:P meg hogy segítettél a sátrat felállítani, meg minden mást(:
Minden ágacskának köszönök minden együtt töltött időt, mi vagyunk a legjobb csapat, ez nem kétség!!
puszi mindenkinek, és remélem nemsokára találkozunk!!!

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338846 Írta: Dindae
hehe, én is írok :D
hiányoztooook legyne már ágacskataliiii *nyüszög* de azért vacsorázni jó volt... :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338839 Írta: Nilla
Nekem máris hiányoztok=(
Köszönök mindenkinek mindent(L) de legjobban az esti sörözést=)

Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338830 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
hááát akkor én vagyok a második!!!

Niph én veled nem is taliztam vagy igen??
utolso pillanatban lementemm de meg érteeeee
jo volt titeket ujra látni naon hiányoztatok!!!

és mindenkit ugy szercsizzeeek!!!!!

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
17 éve 5 hónapja #338757 Írta: Niph
Üdv Ágacskák, na én irom itt az első sorokat.

Jó volt Titeket látni,:bounce: :bounce: ha csak rövid időre is, meg akivel tudtam, pár szólt váltani.....igaz..... Dinnccccccc :wink: :biggrin2: :heu:

Bocsi , hogy eltűntem és nem tudtam elköszönni tőletek, de átmentünk Kapolcsra, és visszamentünk volna Monostorapátia, de a buszok olyan sokat késtek, hogy inkább felszálltunk ott a hazafele menő járatra..........de mégis igy is szerencsém volt.....integettem a buszról.....Inczy féle különitménynek... :wink: :biggrin2: :heu:

Remélem mihamarabb talizunk...talán nemisolyan sokára

:biggrin2: :biggrin2:

Pusszantlak Titeket......
nyiffffffffff

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.579 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére