Mornaimire - Obszidián csapat - Szakácsolás
- gilloth
- Látogató
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 1
meg gomba, de te azt utálodRemzy írta: hát ... Rablóhús = krumpli hagyma szalonna hús kolbász + alufoliacsomagolás +tűz. szvsz maarhafinom, és ha ez meghaladja valakinek a képességét ott igencsak nagy gondok akadnak xP
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Remzy
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
a rablóhús alufóliában sül, nem?
ha a sütés mellett döntünk, kérdem én, kérjünk e hozzávalókat olyan tésztához, amit nyárson kell sütni. Csak hogy ne akarjunk éhehalni, amig megsül a kajcsi:D
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- gilloth
- Látogató
Akkor rablóhúshoz bogrács helyett nyárs kell, ugye?
[size=9:2eynm5vx](bocsesz az értetlenségemért)[/size]
Receptötletem nincs, de mindenben benne vagyok, ami nem haladja meg az átlagképességeket
- Remzy
- Nem elérhető
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Lehet hagyma-krumpli-hús-szalonna akármi, és feltűzni valami pálcikára és megsütni v vmi :3
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Dodiee
- Témaindító
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- mogy
- Nem elérhető
a bográcsolás tavaly is volt, ott asszem anyni volt, h volt egy vega bogrács, és minden csapatnak egy, és a tábor különböző pontjain főztünk. Kihagyni azért nem jó ötlet, mert az azt jelentené, hogy aznap nincs vacsi:D
- Dodiee
- Témaindító
- Nem elérhető
- gilloth
- Látogató
mogy írta:
én kérek elnézést...akkor almát süssünk:D az legalább édességnek nevezhetőDodiee írta: Mogy, a földialma az burgonya
nevarchivum.klte.hu/mnyj/32/16nyj4.htm
De ez részletkérdés, mert almát is süthetünk ^^
Süssünk Már amennyiben nem mi vagyunk az egyetlenek, akik szeretik :I Remélem, nem
Különben, csak próbáltam ötletelni Ha már csapatlogóhoz nem tudok
- szörcsög
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"józan ész, mikor kimész én becsukom az ajtót..."
- mogy
- Nem elérhető
én kérek elnézést...akkor almát süssünk:D az legalább édességnek nevezhetőDodiee írta: Mogy, a földialma az burgonya
- Dodiee
- Témaindító
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
egyébként:
Remzymama/Tünde írta: 7. Kalács, kakaó, rama
hidegcsomag
Bográcsolunk magunknak
ergo hetedik nap, amikor a bográcsolás van, akik főznek, nem mennek kirándulni (hidegcsomagot nyilván a nagy kirándulás miatt kapunk), hogy mire a többiek hazaérnek, legyen kajcsi:D
érdekes is lenne túra után még nekiállni főzőcskézni, bár mindenképpen flesses:D
az esti tábortüzek valóban alkalmasak mindenféle sütögetésre:D ha kapok pl élesztőt, meg lisztet, ilyesmit, meg tudom csinálni a stockbrotot (nyárson sütnivaló, tésztás finomság, kóstoló líthason:D)
- Dodiee
- Témaindító
- Nem elérhető
Amúgy az süthetünk bármelyik nap is
- mogy
- Nem elérhető
nekem tecc az ötlet
- gilloth
- Látogató
vagy azért az már lejárt lemez? :embarassed:
Mondjuk, nem magában gondoltam, desszertnek
A "sokat", az mit jelent? Azt, hogy mi, akik vagyunk csapatban és ugye, amit mi megeszünk? Meg egy kis kóstoló?
[size=9:3bnuiv7a]Különben én sajna, nem vok vmi nagy szakács, de zokszó nélkül pucolok, vágok mindent (igaz, picit lassan[/size])
- mogy
- Nem elérhető
slambucot még nem ettem, de pont az benne a pláne, hogy a tásztán kívül kb ugyanaz kell hozzá, mint a paprikáskrumplihoz). Ami meg még spec benne, az ált szokik lenni. ÉS a recept, amit linkeltem, 10 emberre van, szal ha nem pontosan követjük, hanem kicsit elnagyolva, eltúlozva, elég lesz nekünk (persze ugye vannak nagyétkűek is, de aki éhes marad, mehet tarhálni a többi csapathoz:) )
- Dodiee
- Témaindító
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.