Vadászok rendje - Rendezkedés

Több
17 éve 6 hónapja #331294 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Vadászok rendje - Rendezkedés
Hát... az szinte biztos, h mi Cuéval hozunk botot. Felagundot nem kérdeztem, de 100%-os biztonsággal merem állítani, hogy ő is. :D Márha bölcs rendvezetőnk nem él semmiféle vétóval. 8)

Feanor: de szó szerint :twisted: Én egyébként teler vagyok; de nem bánom, a hajósok belevaló társaság, és nem ismerik a félelmet meg a lehetetlent. :)

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331276 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Vadászok rendje - Rendezkedés
Tudtommal a mi kőkemény Obszidián csapatunkból Remzy meg én leszünk, ha mégvalaki, akkor bocsesz, lusta voltam most utánanézni:)

Öüöü, elsősorban az lenne a kérdésem, h kell-e konkrétan vinni valamit? Nálam lesz boken mondjuk, de azért sötétítsetek fel:)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331226 Írta: Feanor Faelivrin
Feanor Faelivrin válaszolt a következő témában: Vadászok rendje - Rendezkedés
Hehe ez egy nagyon ütős rend lesz. 8)
Ki milyen családban van?

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331195 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Vadászok rendje - Rendezkedés
Öhm, noshátakkor üdv... :)

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331173 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vadászok rendje - Rendezkedés
Üdvözletem!

"Nekünk csak arról kell döntenünk, mihez kezdünk a topiccal, ami megadatik."
:D

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #331167 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Vadászok rendje - Rendezkedés
Van topicunk!!!Remek! 8) :fight:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja - 17 éve 5 napja #331010 Írta: Ulmo
Vadászok rendje - Rendezkedés téma létrehozva Ulmo által
Ebben a topicban lehet elkezdeni, egyeztetni a rendek munkáját.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.146 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére