- Köszönetek: 0
Olwaince - Ágacska csapat - Gizgazok kalandjai
- Erna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
KEMÉNY leszzz majd rögtönzünk
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
- Dindae
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
hümm, csak akkormár hamár izé, akkor össze kéne szedni, hogy mi legyen benne...nemh?
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Drizzt
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
Drizzt írta: De. Azért nem értem hogy jön ide .
úgy hogy, az egyik szereplő megálmodja és megfesti benne a jövőt előre. Valinorra ezt meg úgy lehetett volna vonakoztatni, hogy mi fog történni a jövőben Középföldén......de vegyétek úgy hogy nem is szóltam.
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Drizzt
- Nem elérhető
- Erna
- Nem elérhető
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
- Drizzt
- Nem elérhető
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Drizzt írta: Mi lenne, ha az lenne a sorozat, hogy hogyan próbáljuk megírni a sorozatot (, ami ez esetben lehetne a GYU törénete)? Kb mint egy werkfilm.
Jó ötlet!
Azt, h werkfilm, értem...
És akkor az lenne a lényeg, h bemutatnánk kis epizódokban, hogyan készült a GyU mint könyv?
Ööö, a Hősök az milyen? Mert én csak előzetest láttam, az nekem túl félelmetes votl, és egy részt se láttam.
Jóvanna, tudom, gyenge idegzető vagyok.
Feel the sunshine
- Drizzt
- Nem elérhető
- Niph
- Nem elérhető
Drizzt írta: Mi lenne, ha az lenne a sorozat, hogy hogyan próbáljuk megírni a sorozatot (, ami ez esetben lehetne a GYU törénete)? Kb mint egy werkfilm.
hm...egy kis Hősők stílusban????
- Drizzt
- Nem elérhető
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Szal amolyan ötletbörzét tarthatnánk még előtte. Ott pedig majd megvalósítjuk.
Driztt.... akár...
Feel the sunshine
- Dindae
- Nem elérhető
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Drizzt
- Nem elérhető
- Nilla
- Nem elérhető
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
[size=9:3hiefd92]GYU 1. könyv, 6. fejezet Az Öreg-erdő
"..Frodó és Samu úgy állt ott, mint akit megbabonáztak. A szél egy utolsót fújt, aztán elcsendesült. A levelek megint bénán csüngtek a mozdulatlan ágakról. Megint felharsant a nóta, valaki szökdécselve és táncolva közeledett az ösvényen, majd a nádszálak fölött egyszerre csak felbukkant egy ócska, ütött-kopott, cilinderforma kalap, szalagjába tűzve egy hosszú kék madártoll. Még egy szökkenés, még egy ugrás, és megjelent a viselője is: egy ember – legalábbis annak látszott. Mindenesetre, nagyobb és tagbaszakadtabb volt a hobbitoknál, habár annyira mégse magas, mint a Nagyok népéhez tartozók, de azért ő is csapott akkora lármát a sárga csizmás, vaskos lábával, úgy csörtetett a fű meg, a káka közt, mint a tehén, ha az itatóhoz siet. Kék kabátja volt, és hosszú barna szakálla; szeme kék és csillogó, arca piros; mint az érett alma, de csupa ránc a nevetéstől. Kezében egész halomnyi fehér vízililiomot hozott egy nagy levélen, mint valami tálcán.
– Segítség! – kiáltotta Frodó és Samu; kinyújtott kézzel szaladtak elébe.
– Hohó! Lassan a testtel! – kiáltotta az öreg, feltartva a kezét: erre megálltak, mint akiket villám sújtott. – Mi az, kis komáim, hová iparkodtok akkora nagy szuszogással, mint a kovács fújtatója? Hadd halljam, mi a baj. Tudjátok-e, ki vagyok én? Bombadil Toma a nevem. Nohát, hol szorít a cipő? Tomának sietős a dolga. Össze ne nyomjátok a liliomaimat!
– A barátaink bennragadtak a fűzfában! – kiáltotta elfúlva Frodó.
– Trufa úrfit megfogta egy hasadék! – kiáltotta Samu.
– Micsoda? – fakadt ki Bombadil Toma, felszökkenve a levegőbe. – Az öreg Fűzfa-apó? Ennyi az egész, mi? Nohát, ezen könnyű segíteni. Majd én elhúzom neki a nótáját! Öreg, szürke Fűzfa-apó! A velejét is megfagyasztom, ha nem viselkedik tisztességesen. Kidalolom a gyökereit a földből. Akkora szelet dalolok rá, hogy egy árva levele vagy ága se marad. Nohát; öreg Fűzfaapó!.."Európa Kiadó, Budapest, 2001, 174.o.[/size]
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Nilla írta: Nekem Bombadil Toma ötlete tetszik.
Ne haragudjatok, de őt említi vmeik könyv, vagy csak kitaláció?
Említi. Ha jól emlékszem a Gyűrű Szövetségében van. Meg...ömm, de ez nem biztos, a Babóban is?
Javítsatok ki, ha tévedek.
Dindae írta: hümm, ehhez nem ien "kreatívcsapat" kéne? csak mert többen többet tudunk(: főleg, hogyha humorosabbra akarjuk venni a formát.
Mire gondolsz?
Feel the sunshine
- Nilla
- Nem elérhető
Ne haragudjatok, de őt említi vmeik könyv, vagy csak kitaláció?
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Dindae
- Nem elérhető
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Már csak meg kéne írni kb a témavázlatokat. Na? vki?
Feel the sunshine
- Niph
- Nem elérhető
sztem lőjjetek le, ha még vmi hülyeséget beírok..... :biggrin2:
- Dindae
- Nem elérhető
Szemeteeek! Megöltétek Gandalfot!!!
muhahh.
- Drizzt
- Nem elérhető
Öregkorára lehet,h Gandalf is csak annyit tudott má, hogy:
Gaaannddaaalllffffeeaaahhh
- Niph
- Nem elérhető
bocs régi szép idők előjönnek..... :biggrin2:
- Drizzt
- Nem elérhető
- Dindae
- Nem elérhető
Stara írta: Elképzeltem..., mindet... , [size=9:8hipy5t1](18-as karika nem gond, két éve az árnyjátékos Beren és Lúthien történetünkhöz is volt. )[/size]
téélelg, el is felejtettem:D és egész sok orrostaros van itten:D
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Dindae
- Nem elérhető
- Inczy
- Témaindító
- Nem elérhető
Bár Peredhil... az a 18-as karikás része, nem?! Az a vágatlan verzió... vagy az este 10 után előadható...
Egyébként nem kell sztem semmihez se túlzottan kötődnünk....
Elmesélhetjük Bombadil Toma gyerekkorát (ez nagyon tetszik )....
Vagy lehet entes sztori is, ez is naonjó!
Vagy akár mindkettőt belerakhatjuk, mert végülis a kettő nem zárja ki egymást.
Bombadil Toma rosszcsont kisgyerekként, amikor mindig meg akarta pörkölni a hippi entasszonyok haját, és elcsente az entvizüket, majd kamaszként, amikor megismerkedett Aranymaggal...
Húúúú, nagyonjók vagytok!
Mégmégmégmégmég...
Jöhet Tomától függetlenül is bmi!
Feel the sunshine
- Niph
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.