Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?

Szavazás: Szerintem olyan címer legyen, hogy... (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Átlag-e
Nincs szavazat 0%
Csillag-e
Nincs szavazat 0%
Inda-e
Nincs szavazat 0%
Két fa-e
4 44.4%
Missy 1-e
Nincs szavazat 0%
Missy 2-e
3 33.3%
Missy 3-e
1 11.1%
Missy 4-e
Nincs szavazat 0%
Nam 1-e
1 11.1%
Nam 2-e
Nincs szavazat 0%
Whitemount Pictures-e
Nincs szavazat 0%
TünDemokratikus Köztársaság-e
Nincs szavazat 0%
Yin-e (1)
Nincs szavazat 0%
Yang-e (2)
Nincs szavazat 0%
Szavazók száma: 1 ( Lamy )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
17 éve 6 hónapja #333735 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
B legyen

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333620 Írta: dorwinion
B.
(Mondjatok valamit gyorsan, mert délután elkezdem a mintát készíteni! :twisted: )

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333612 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
B legyen.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333604 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
Ezt találtam.

Remélem, tetszik, és akkor mondom a lehetőségeket.

A: "Ez jó, ez kell, ez legyen, eddig szavazás félretéve."
B: "Ez is jó, de a másik is, szerintem használjuk mindkettőt, mert a változatosság gyönyörködtet!"
C: "Nem tetszik, legyen, amit eddig szavaztunk."

Bár, ma dorwwal azt beszéltük, h ő ezt csinálja, mert

1, megy a tünde heraldikához
2, egyszerű
3, mivel kész, ezért nem kell több időt tölteni a tervezéssel.

de FIGYELEM, a pajzsra attól még kerülhet más! Ez csak rajtatok múlik ;)

tehát én a B változatot támogatom ;)

Missy: bocsánat, nem asszociáltam rá, mert én régen láttam... :oops:

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333276 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?

Esgal írta: Missy címerében a "tosz" szerintem a szirt akar lenni, sajátos formaértelmezésben... ezt még javíthatjuk.

Nem is sajátos!!! :evil: Oroszlánkirályos. :) Igen, a szirtnél kicsit meginogtam...

Én a két fára szavazok.

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333255 Írta: dorwinion
Én már láttam, hogy Esgal miről beszél, szerintem az lesz a befutó! :D
(És olyan fonalakat vettem ma, hogy mééééééééééééééééég!!! :lol: )

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333201 Írta: Lamy
Lamy válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
Hali!
Mivel amodemes netem nem tudja behozni a képeket, nem tudok szavazni, hacsak valaki nem lesz olyan kedves és átküldi nekem mail-ben.
kasuteh@gmail.com
Köszi!
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333162 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
Nu, már elvileg csak egy szavazat hiányzik a döntéshez... ;) holnapig..

Ellenben találtam tegnap a múzeumok éjszakáján jártamban egy bazárárusnál egy medált, amely ezüstszürke-fekete, csillagként fehér kövekkel, s teljesen tündecímer jellegű a kinézete. azonnal leakasztottam, és holnap be is scannelem, ha tetszik nektek is, még lehet az - vagy lehet egy jelvényünk, amit most kiválasztunk, és dorw felhímzi, illetve egy címer, amely a pajzsra kerül (meg aki ahová rajzolja). ahogy gondoljátok :) lényeg, hogy ha holnapig nem lesz új szavazat, akkor ez alapján járok majd el.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333155 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Aiculosse - Fehérszirt csapat - Címerünk-e lesz?
Én a Missy2-es keretbe szeretném a két fát a "két fa és egy kő"-ről. :D

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #333031 Írta: dorwinion
Kedves családom! Kérem, hogy nagyon gyorsan döntsük el, hogy mi lesz a címerünk, mert kegyetlenül szorít az idő :!:

azt szeretném kérni, hogy akármelyik is lesz a befutó, tökéletesen kidolgozott képet (színek, formák, kontúr színek...) készítsetek belőle, amiből a mintát meg tudom csinálni.

És még erre is kell idő...

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332958 Írta: Esgal
Missy címerében a "tosz" szerintem a szirt akar lenni, sajátos formaértelmezésben... ezt még javíthatjuk.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332906 Írta: Celebrom
Én a Missy 2-re szavaztam, de tom, h nem vok nagy művész, de micsoda az középen, m a keret meg a többi naon szép, de nem jöttem rá arra az izére, toszra, v mi?

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332817 Írta: dorwinion
A 2 fásra szavaztam, bár nálam holtversenyben van a cillagos-kövessel. Technikailag mindkettőben vannak trükkök.

Színek: az anyag, amivel rendelkezem vajszínű, tehát ha fekete-fehérben gondolkodunk, nagyon ki kell találni a hátteret, még akkor is, ha kontúrozok. Azt meg mindenképp kell. Tehát azt szeretném kérni, hogy akármelyik is lesz a befutó, tökéletesen kidolgozott képet (színek, formák, kontúr színek...) készítsetek belőle, amiből a mintát meg tudom csinálni.
A jövő héten szabin vagyok -mondtam már ? - úgy nézem, hogy egy nap egy címer lesz. Szóval gyorsan szavazzon mindenki!! :D

Ja, még annyit, hogy itten van némi középföldi-címertani-szabályzat-féleség, e szerint oldalára fektetett kockában kell gondolkodnunk. (Kincsőék ezt hsználják. :twisted: )
www.forodrim.org/gobennas/heraldry/heraldry.htm

Méret: 7*7-nél szerintem ne legyen kisebb, de 10*10 ne legyen nagyobb. Centiben. :lol: Vélemény?

Téma zárolva.
Több
17 éve 6 hónapja #332765 Írta: Esgal
Átlag tünccímer - kiindulásnak jó.
Cillagos-köves tünccímer - nem a hagyományos heraldika szerint, de hátha ilyen kell.
Indás tünccímer - bújjunk már ki kicsit a konvenciókból.
Két fa és egy kő - itt már kezdtem a yinyangstylet...
Missy no. 1. - Missy első terve.
Missy no. 2. - Missy második terve.
Missy no. 3. - Missy harmadik terve.
Missy no. 4. - Missy negyedik terve.
Nam kezes ötlete 1. - Nam szerint a szirtet tarthatnák kezek.
Nam kezes ötlete 2 - lásd mint fent.
Nonfiguratív tosz - ez csak úgy jött. viszont mindenki könnyen föl tudja nyalni bárhová :mrgreen:
Para... akarom mondani Whitemount Pictures :) - Ezt nem komolyan gondoltam :D de ha lesz valami humoros előadásunk - erre az Előkészületek topikban rátérek - még jól jöhet. Mindenki látott már ettől a stúdiótól filmet, nem? :mrgreen:
Tünde Köztársaság :) - -lásd fentebb, és előre szólok, senki érzéseit nem akartam vele megsérteni. Csak jött :) (A címer tetején az ott egy tiara)
Yin-yang1 - Ez egy egyszerűbb verzió. Két hegy - vagy mi.
Yin-yang2 - Ez már konkrétabb, de ugyanaz - egy hegy, meg hold.

És, kedves hölgyeim és uraim, mostantól lehet szavazni! ;) Két emberről tudom (Kincses, Lamy) hogy nemigen vannak neten mopstanság, meg Melianról, hogy nagyon elfoglalt újabban, úgyhogy a maradéktól ( ;) ) szeretnék mindenképp szavazatot várni (meg ha a fentiek is ittlesznek, az jó). Dorw szava kettőt ér, mert ő hímzi ki, tehát ő tudja, mit jut energiája megcsinálni.

Nincs minden címerterv kidolgozva, azzal majd vesződünk akkor, ha eldől, melyik lesz - ezek alapötletek.

És szóban fel lehet vetni kombinációkat ("gipszjakab címerét szeretném, de ne az elefánt legyen a közepén, hanem a hóeke, amit a tódor rajzolt") is, ha valaki szeretne. A fentiek alapján 7 szavazat után eredmény fog születni.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.170 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére