Tábori logisztika

Több
16 éve 4 hónapja #369684 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Tábori logisztika

Gandalf írta: A 300 Ft / lemezt reális árnak tarom.
Szerintem 200 Ft a Tiéd és 100 Ft az MTT-é, hm?

Köszi, részemről OK. Az árusítás/átadás nemes feladatát ráruházom valakire, aki ott lesz tábori talin. (talán dorwra)

Gandalf írta: A DVD-trailert miért nem linkelted ki? :lol:

Nem linkeltem ki, mert 1: elfelejtettem, 2: akartam csinálni egy másikat, amire nem jutott idő :? De ma kilinkelem az eredetit, a törpök nevét javítva.
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369669 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
A 300 Ft / lemezt reális árnak tarom.
Szerintem 200 Ft a Tiéd és 100 Ft az MTT-é, hm?

A DVD-trailert miért nem linkelted ki? :lol:
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369663 Írta: Ulmo
Kedves főszervezők!

A táboros topicban közzétettem, hogy hamarosan elkészül a képes és videós DVD, lehet leadni a rendeléseket. A tábori talira 25-25 darabot legyártok mindkettőből. Kérdés: 300 Ft/db árat reálisnak tartotok? Ebből mennyit kapjon az MTT, és mennyit a készítője?
Téma zárolva.
Több
Több
16 éve 4 hónapja #368981 Írta: Ulmo
Kedves főszervezők!

Megvannak valakinél a csapatoknak kiosztott emlékfoszlányok elektronikus formában? Ha igen, küldjétek el ide: ulmokukactolkienponthu. A csapatelőadásokhoz szeretném felhasználni őket.
Előre is köszönöm.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368558 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
omg. tényleg. tudtam, h valami nem stimmel :P
akkor egyik hétvége sem jó augusztusban.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368531 Írta: Gandalf

gillz írta: fél7kor végzek hétfőn :)

aug20 környékén milyen hétvége van? 22-23? akkor lenne jó nekem. :D (meg szerintem még másik pár szervezőnek is van elfoglaltsága a másik két augusztusi hétvégén :P )

Nem, gillz, Te augusztus 23-án nem érsz rá. És a többiek sem. Én pláne nem. Aznap mi Hannával szépen felöltözünk és pozőrködünk egy ökumenikusat a ligeti templomban, Ti meg szépen végignézitek és hallgatjátok és könnyekig meghatódtok (sírni fogtok, hehe...). :twisted: :P :wink: És másnapra sem akarunk tábori talit.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368515 Írta: Ulmo
Gandalf: a két előzetes átjött, köszönöm.
Dreamer: ha prezentálod nekem a textet, felteszem a DVD-re :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368510 Írta: gillz
fél7kor végzek hétfőn :)

aug20 környékén milyen hétvége van? 22-23? akkor lenne jó nekem. :D (meg szerintem még másik pár szervezőnek is van elfoglaltsága a másik két augusztusi hétvégén :P )

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368508 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
Én meg javasolnék egyet, mert kifogunk csúszni az időből. Méghozzá azt, hogy hétfőn kezdjük el az értékelést időben, akár korábban is egy órával és akkor pl. 7-re jöhetnének azok a szervezők is akik tudnak/akarnak. És bökjünk már rá egy tábortali időpontra, mert a jövő héten már augusztus közepe van.

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368506 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
Nekem az is megfelelő, ha a novellát egy sima txt-be rakjuk fel :)

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368496 Írta: Gandalf
Elküldtem a barnapontbalintpontl kukac gmailpontcom címemről, remélem, átmegy rendben mindegyik.

UPDATE: a két trailer átment, de az utólag készített erynvorn nevű fájl nem akar... grrr. megpróbálom majd MSN-en, vagy felpakolom tárhelyre otthonról.

Dreamer meséjéből lehet, h. akkor mp3-as hangoskönyvet kéne csinálni.

Tábori tali időpontját lefixáljuk jövő hétfőn.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368495 Írta: Ulmo

Gandalf írta: Khazad dumi törpöket viszont kijavítanám Khazad-d

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368486 Írta: Gandalf

Ulmo írta: Kérnék szépen egy véleményt a főszervezőktől, hogy az alábbi DVD-előzetest ki lehet-e tenni a táboros topicba:
KLIKK IDE
35 mega, a nagy felbontása miatt. Lesz még egy másik előzetes is, ami kizárólag tábori videók részleteiből áll majd

Nekem nagyon tetszik, a Khazad dumi törpöket viszont kijavítanám Khazad-d
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368476 Írta: Ulmo
Kérnék szépen egy véleményt a főszervezőktől, hogy az alábbi DVD-előzetest ki lehet-e tenni a táboros topicba:
KLIKK IDE
35 mega, a nagy felbontása miatt. Lesz még egy másik előzetes is, ami kizárólag tábori videók részleteiből áll majd
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368440 Írta: dorwinion

Dreamer_KF írta: Ebben az esetben hétfőn, 18:00ás kezdettel nálam. Ha van másik helyszínjavaslat, nyitott vagyok bármire.

Nekem jó.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368419 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
Nekem máris ellentmondásba bonyolódás van, nem érek haza hétfőn még, sőt, lehet, hogy kedden sem. De nélkülem is jól meglesztek.
Sajnálom, meg most csökken a megbízhatósági faktorom, ez van.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368417 Írta: Dreamer_KF
Ebben az esetben hétfőn, 18:00ás kezdettel nálam. Ha van másik helyszínjavaslat, nyitott vagyok bármire.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368404 Írta: Gandalf
Akkor legyen a hétfő (a kedd közben amúgy is kiesett), kezdhetünk akár 18-tól is.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368399 Írta: gillz
hétfő okés.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368384 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
A hétfő este nekem jó. Lehetne olyan, hogy valaki körbetelefonál mindenkit, aki itt nem jelezte, hogy mi a stájsz? K lehangoló arra várni, hogy mindenki tiszteletét tegye itt, főleg, hogy Szürke és Brandir nem lát ide, meg mindenki nyaral, vagy szlovén van.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368381 Írta: dorwinion
A hétköznap esték működhetnek nekem is. Pl. mindjárt a hétfő kora este, este roppant szimpatikus.

És ki kellene írni a tábortali időpontját, amiben még meg sem egyeztünk...

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368341 Írta: Gandalf

Dátum: 2008.07.30
Iktatószám: HPI-2008-282104
Pályázati azonosító: IFJ-GY-08-AB-0138
Tárgy: értesítés nyertes pályázatról

Tisztelt Pályázó!

Értesítem, hogy a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa által 2008. március 31-én megjelentetett, IFJ-GY-08-A/B kódszámú, a "Gyermek és ifjúsági szervezetek rendezvényeinek és közösségfejlesztő képzéseinek támogatására" elnevezésű pályázati felhívására benyújtott IFJ-GY-08-AB-0138 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett Tolkien Kreatív Közösségi Tábor című pályázati projektjüket a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa 400 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.
A támogatási szerződés megkötésével kapcsolatos tájékoztató levelünket várhatóan 2008. augusztus 4-ig postai úton fogjuk megküldeni.
Amennyiben a pályázat lebonyolításával kapcsolatban kérdése merül fel, kérem, hívja az ESZA Kht. Hazai Programigazgatóságát a (06-1) 273-4250-es telefonszámon, vagy írjon a hazaitamogatas@esf.hu e-mail címre.

A pályázati projekt megvalósításához sok sikert kívánunk!
Üdvözlettel,

Bodor Tibor

hazai programigazgató

ESZA Kht. Hazai Programigazgatósága

8)

Ankalimon levelében írta: Ez természetesen a tábori elszámolást már nem érinti, hanem azt jelenti, higy van fixen plusz 400 ezer Ft-unk...

Azért jójez! :wink:

Tali:
Nekem jó a most hétvége (még!), jövő héten hétfő 18-tól, kedd 18-tól, szerda 20-tól, csütörtök 20-tól, péntek 20-tól. Jelenleg. Azért gyorsan fixáljuk!
:!:
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368335 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
11.-től nekem is jók a hétköznap délutánok.
BTW nem kéne ehhez a fórumhoz jogot adni Szürkének meg Brandirnak? Az is számít, hogy ők mikor érnek rá.

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368322 Írta: gillz
hétköznap esténként egyelőre bármikor ráérek, kivéve a péntekeket.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368306 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Tábori logisztika
Elnézést a borításért, a szlovéniai út előkészítése miatt maradtam még ma Pécsen.

Jómagam aug. 11-től 20-ig jóformán bármikor ráérek, pár nappal előtte tudok alkalmazkodni.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368304 Írta: Dreamer_KF
Ugye, ma lefújtuk a mai összeröffenést, Gillz és Ádám hiánya miatt. Érdeklődnék alternatívákról.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368270 Írta: dorwinion
OK, ott leszek.

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368269 Írta: Dreamer_KF
Akkor mivel nem érkezett más alternatíva: gyűlés nálam 19:00tól. Gandalf valszeg nyolc körül esik be, Gillz nem tudni. Egy pár órára fergetegparty és mutáns mogyoróspele vadászat várható.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368190 Írta: gillz

Dreamer_KF írta: Nekem jó. Lehet nálam is, ha az elfogadható, vagy ha nem tudunk jobbat.

majd hívlak szvsz, h mikorra érek Budapestre.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.460 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére