- Köszönetek: 0
Tábori logisztika
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Gandalf írta: A 300 Ft / lemezt reális árnak tarom.
Szerintem 200 Ft a Tiéd és 100 Ft az MTT-é, hm?
Köszi, részemről OK. Az árusítás/átadás nemes feladatát ráruházom valakire, aki ott lesz tábori talin. (talán dorwra)
Gandalf írta: A DVD-trailert miért nem linkelted ki?
Nem linkeltem ki, mert 1: elfelejtettem, 2: akartam csinálni egy másikat, amire nem jutott idő De ma kilinkelem az eredetit, a törpök nevét javítva.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Szerintem 200 Ft a Tiéd és 100 Ft az MTT-é, hm?
A DVD-trailert miért nem linkelted ki?
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
A táboros topicban közzétettem, hogy hamarosan elkészül a képes és videós DVD, lehet leadni a rendeléseket. A tábori talira 25-25 darabot legyártok mindkettőből. Kérdés: 300 Ft/db árat reálisnak tartotok? Ebből mennyit kapjon az MTT, és mennyit a készítője?
- Gandalf
- Nem elérhető
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Megvannak valakinél a csapatoknak kiosztott emlékfoszlányok elektronikus formában? Ha igen, küldjétek el ide: ulmokukactolkienponthu. A csapatelőadásokhoz szeretném felhasználni őket.
Előre is köszönöm.
- gillz
- Nem elérhető
akkor egyik hétvége sem jó augusztusban.
need more brainz. yourz. now.
- Gandalf
- Nem elérhető
gillz írta: fél7kor végzek hétfőn
aug20 környékén milyen hétvége van? 22-23? akkor lenne jó nekem. (meg szerintem még másik pár szervezőnek is van elfoglaltsága a másik két augusztusi hétvégén )
Nem, gillz, Te augusztus 23-án nem érsz rá. És a többiek sem. Én pláne nem. Aznap mi Hannával szépen felöltözünk és pozőrködünk egy ökumenikusat a ligeti templomban, Ti meg szépen végignézitek és hallgatjátok és könnyekig meghatódtok (sírni fogtok, hehe...). És másnapra sem akarunk tábori talit.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Dreamer: ha prezentálod nekem a textet, felteszem a DVD-re
- gillz
- Nem elérhető
aug20 környékén milyen hétvége van? 22-23? akkor lenne jó nekem. (meg szerintem még másik pár szervezőnek is van elfoglaltsága a másik két augusztusi hétvégén )
- dorwinion
- Nem elérhető
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Gandalf
- Nem elérhető
UPDATE: a két trailer átment, de az utólag készített erynvorn nevű fájl nem akar... grrr. megpróbálom majd MSN-en, vagy felpakolom tárhelyre otthonról.
Dreamer meséjéből lehet, h. akkor mp3-as hangoskönyvet kéne csinálni.
Tábori tali időpontját lefixáljuk jövő hétfőn.
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
Gandalf írta: Khazad dumi törpöket viszont kijavítanám Khazad-d
- Gandalf
- Nem elérhető
Ulmo írta: Kérnék szépen egy véleményt a főszervezőktől, hogy az alábbi DVD-előzetest ki lehet-e tenni a táboros topicba:
KLIKK IDE
35 mega, a nagy felbontása miatt. Lesz még egy másik előzetes is, ami kizárólag tábori videók részleteiből áll majd
Nekem nagyon tetszik, a Khazad dumi törpöket viszont kijavítanám Khazad-d
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
KLIKK IDE
35 mega, a nagy felbontása miatt. Lesz még egy másik előzetes is, ami kizárólag tábori videók részleteiből áll majd
- dorwinion
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Ebben az esetben hétfőn, 18:00ás kezdettel nálam. Ha van másik helyszínjavaslat, nyitott vagyok bármire.
Nekem jó.
- Leguanember
- Nem elérhető
Sajnálom, meg most csökken a megbízhatósági faktorom, ez van.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Gandalf
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
- fqqdk
- Nem elérhető
code a rat the monster on doom in it
- dorwinion
- Nem elérhető
És ki kellene írni a tábortali időpontját, amiben még meg sem egyeztünk...
- Gandalf
- Nem elérhető
Dátum: 2008.07.30
Iktatószám: HPI-2008-282104
Pályázati azonosító: IFJ-GY-08-AB-0138
Tárgy: értesítés nyertes pályázatról
Tisztelt Pályázó!
Értesítem, hogy a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa által 2008. március 31-én megjelentetett, IFJ-GY-08-A/B kódszámú, a "Gyermek és ifjúsági szervezetek rendezvényeinek és közösségfejlesztő képzéseinek támogatására" elnevezésű pályázati felhívására benyújtott IFJ-GY-08-AB-0138 pályázati azonosítón nyilvántartásba vett Tolkien Kreatív Közösségi Tábor című pályázati projektjüket a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa 400 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.
A támogatási szerződés megkötésével kapcsolatos tájékoztató levelünket várhatóan 2008. augusztus 4-ig postai úton fogjuk megküldeni.
Amennyiben a pályázat lebonyolításával kapcsolatban kérdése merül fel, kérem, hívja az ESZA Kht. Hazai Programigazgatóságát a (06-1) 273-4250-es telefonszámon, vagy írjon a hazaitamogatas@esf.hu e-mail címre.
A pályázati projekt megvalósításához sok sikert kívánunk!
Üdvözlettel,
Bodor Tibor
hazai programigazgató
ESZA Kht. Hazai Programigazgatósága
Ankalimon levelében írta: Ez természetesen a tábori elszámolást már nem érinti, hanem azt jelenti, higy van fixen plusz 400 ezer Ft-unk...
Azért jójez!
Tali:
Nekem jó a most hétvége (még!), jövő héten hétfő 18-tól, kedd 18-tól, szerda 20-tól, csütörtök 20-tól, péntek 20-tól. Jelenleg. Azért gyorsan fixáljuk!
- fqqdk
- Nem elérhető
BTW nem kéne ehhez a fórumhoz jogot adni Szürkének meg Brandirnak? Az is számít, hogy ők mikor érnek rá.
code a rat the monster on doom in it
- gillz
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Jómagam aug. 11-től 20-ig jóformán bármikor ráérek, pár nappal előtte tudok alkalmazkodni.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- dorwinion
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- gillz
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Nekem jó. Lehet nálam is, ha az elfogadható, vagy ha nem tudunk jobbat.
majd hívlak szvsz, h mikorra érek Budapestre.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.