Rendek
- Leguanember
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- brokkoli
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A sorrendjelöléseknél két új oszlopba írtam, a kiosztott rendet, és azt hogy az általa jelölt hanyadikba került.
A csapatvezetők (mint Gandalf írta is) nem lettek beosztva, illetve itt nem jelöltem a rendvezetők és segédjeik beosztását - viszont az utóbbiakat világoskékre színeztem.
A lista végéhez hozzáírtunk három nevet (Spenót, Ancalima, Vewy).
Nudli: ha hazajöttél akkor keress meg (pl msn-en) és egyztessünk a rendedről! (A beosztásnál Dorw képviselt téged, hatékonyan.)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Gandalf
- Nem elérhető
Gandalf írta: spreadsheets.google.com/ccc?key=pAMRj3NyWwoQ7IUDpysBkAw&hl=en
spreadsheets.google.com/ccc?key=pAMRj3NyWwoTzs0jbW5ueNA&hl=en
- sebcsaba
- Nem elérhető
brokkoli írta: Kicsit kellemetlenül érint, h rendvez létemre nem lehetek jelen a rendvez talin. Én szóltam, h ezen a héten nem érek rá. Komoly, hogy ez az egyetlen nap ebben a hónapban, amikor (rajtam kívül) mindenki ráér?
És jó ez így? Hogy nekem nem jó, az nyilvánvaló, de rajtam kívül mindenki korrektnek érzi?
Nudli: tudtam hogy nem érsz rá, de ez az egyetlen nap a hónapban, amikor legalább nyolc rendvez ráér. ( itt a naptár , csak a te adataid hiányoznak.) Legalábbis a mostani és a következő hetekben, és igencsak a körmünkre égnek a feladatok, szóval nem akartam tovább halogatni. Remélem mogyi tud jönni és kellően helyettesít a távollétedben.
Sajnálom.
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
brokkoli írta: Reménykedtem, h fog valami történni, mivel azt gondoltam, h ti is igénylitek, h ott legyek ((:
Na mindegy mostmár.
Üssed Szürkét, hogy Lila legyen.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- brokkoli
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
Írok a képzéstopikba frissítést...
Leguanember a Táborszervező-képzés topikban írta: FELADAT: Szeretnék felkérni mindenkit, aki kedvet érez magában ehhez, hogy készüljön egy játékkal, rövid csapatfeladattal június 28-ára, és próbálja ki a játékot és saját magát annak levezénylésében. Leendő csapvez-rendvez párokat favorizálnám! Kérem priviben jelezni a szándékot mihamarabb, hogy tervezni tudjak.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- dorwinion
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
- brokkoli
- Nem elérhető
És jó ez így? Hogy nekem nem jó, az nyilvánvaló, de rajtam kívül mindenki korrektnek érzi?
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Gandalf
- Nem elérhető
spreadsheets.google.com/ccc?key= ... BkAw&hl=en
spreadsheets.google.com/ccc?key= ... ueNA&hl=en
- dorwinion
- Nem elérhető
Ezért arra kérek minden rendvezt, hogy írjon egy listát a hozzávetőleges anyagigényeiről, és ha máshogyan nem, mailben jutassák el hozzám.
(Legkésőbb hónap végén kezdődik a bevásárlás, addigra pedig jó lenne, ha kitudnám deríteni, hogy mit, hol lehet a legkevesebbért kapni.)
Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek...
- sebcsaba
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
wrrrr. mégsem jó a legutolsó dokumentumzhoz nem enged hozzáférni (a máj 24i az uccsó amit látok)
ok. de az emailt megkaptam. szóval látom. szóval köszönöm!
én mindenkit szeretnék a rendembe, akik ott vannak!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Gandalf
- Nem elérhető
- Laurelen
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
spreadsheets.google.com/ccc?key= ... BkAw&hl=en
A színtévesztőktől ezúttal is elnézést kérek a színekért!
- Gandalf
- Nem elérhető
Rendi segédeket is szívesen látunk! Nekik szólni a dologról a rendvezek feladata.
- brokkoli
- Nem elérhető
- Gandalf
- Nem elérhető
Az Ének-zene rend kb. megfelelő létszámú (pici túljelentkezés van), de a többi szinte sehol sincsen az elsőnek megjelöltek között. Őket olyan emberekkel kell megtölteni, akik sokadik helyen jelölték meg az adott rendet.
- Gandalf
- Nem elérhető
spreadsheets.google.com/ccc?key= ... ueNA&hl=en
Ha nem szúrtam el, akkor hozzáfértek.
Csapvezek, ezt veletek most nem osztottam meg, csak a rendvezek látják (remélhetőleg) meg a táborszervezők.
Ez egy körülbelüli képet ad, hogy kikre kell számítanotok (ne csak az elsőhelyeseket nézzétek).
- sebcsaba
- Nem elérhető
Minden rendvezetőt és segédet, valamint minden érdeklődő táborszervezőt várunk
Június 6. (péntek) este 6-ra
(6.6. 6 óra, hogy könnyen megjegyezd)
Hozzánk: Mosoly utca 20-26/C, 1. em 1. (Kapucsengő: Pék)
maps.google.com/?ie=UTF8&ll=47.546727,19...11,0.003648&t=h&z=18
Megközelítés: 3-as metró, Gyöngyösi utcai megállóig. Bejárat a templom háta felől, középső lépcsőház.
- Gandalf
- Nem elérhető
Az általánosabb rendekkel kapcsolatos kérdéseket megválaszoljuk mi, de ha konkrétabb, a rendi tevékenység részleteivel kapcsolatos kérdésük lenne, arra kérlet titeket, válaszoljatok rá a fórumon! Köszönöm!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.