A Film

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37852 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: A Film
ugy lett vége, hogy Fordo meg Samu elmentek a csonakkal, Boromirt meg a maradék hobbitokat körbe vették az orkok, mindenki elszaladt mésfele...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37851 Írta: Anonymous
Kíváncsi lennék, vajon hogyan lesz vége az 1. rész-nek.<br> Sajnos kölcsön adtam a könyvemet, úgyhogy nem tudom megnézni hogy ott pontosan mivel lett vége, de úgy emlékszem nem úgy, ahogy egy filmet 1 évre fel lehet függeszteni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37850 Írta: Anonymous
tőlem az osztályban még csak egy gyerek kérte el, de van egy probléma: nem az enyém a könyv...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37849 Írta: Anonymous
Nálunk az megy, hogy akinek megvan a könyv azt mindenki nyúzza, hogy adja kölcsön, és van aki már 5-6 gyereknek megígérte... Azért ez szép *szipp*...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37848 Írta: Anonymous
én is:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37846 Írta: Anonymous
akkor jó:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37847 Írta: Anonymous
értem:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37845 Írta: Anonymous
nem baj:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37844 Írta: Anonymous
Nem rád értettem csak úgy eszembe jutott..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37843 Írta: Anonymous
én sem kértem:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37842 Írta: Anonymous
Én nem kértem hogy ne szeressék a Hp.-t csak azt olvassák el a könyvet a többi már ment magától..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37841 Írta: Anonymous
Én eddig három embert vettem rá, hogy olvassák el a könyvet, és mind a háromnak jobban tetszik, mint a HP... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37840 Írta: Anonymous
Én már 3 és fél embertz meggyoztem arról hogy olvassa el a Gy .U.-t<br> De már néha fáraszt hogy szótárnak használnak ha nem értenek valamit a könyvbol..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37839 Írta: Anonymous
Az én osztályom nem. Ha 20 percet szövegelek A Gy.U.-ról akkor 5-6 ember HP-vel folytatja, 3 meg megkérdezi tőlem, hogy jó könyv-e utána meg, hogy kölcsön adom-e.. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37838 Írta: Anonymous
dodie: Az én osztályom is hasonló. Ha csak megemlítem a GYU-t vagy Tolkient, úgy néznek rám, mint holmi elmebetegre.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37837 Írta: Anonymous
Nekem most egyszerre két (!) osztálytársam olvassa a GYU-t! Persze mindkettőnek én ajánlottam. Lehet, hogy még néhányan elolvassák az én unszolásomra, bár nem tudom, mi lesz belőle! Persze a HP-t jó sokan olvasták!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37836 Írta: Anonymous
áh, az én osztálytársaim még H.P.-t se olvasnak. max a Bravót. Én már meg se merek mukkannui semm ilyesmirol. jó, mondjuk hozzá kelle tennem, hogy mikor eloször olvastam, akkor utánna vagy 3 hétig csak arról beszéltem:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37835 Írta: Anonymous
Nálunk már folyik a GYU olvastatés..!!:-´)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37834 Írta: Anonymous
Ilyen az élet!<br> :(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37833 Írta: Anonymous
Ismerős...<br> Az osztálytársaim órákon át dumálnak a HP-ről, és, ha én egy szót szólok a könyvről, vagy arról, hogy tegnap sem sikerült GyU-s reklámot látom, akkor rögtön forgatják a szemüket, és rákezdik, hogy ''már megint kezded?''...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37832 Írta: Anonymous
Tudjátok, mi történt? <br> A suliban, szünetben azt mondja az egyik osztálytársam, hogy látott egy GYU-s reklámot az MTV-n, (van parabola antennánk, csak egy ideje reménytelenül próbálkozunk a megjavításával), persze rögtön elkezdtem faggatni, és kiderült, hogy az volt az, amit Asmo látott. Amikor észrevette, hogy lelkesedek, felajánlotta, hogy, ha újra látja, felveszi nekem videóra! Erre majdnem a nyakába ugrottam, elkezdtem hálálkodni, hogy köszi, köszi, imádlak, stb… Erre egy másik osztálytársam elkezdett gúnyolódni, hogy, „jaj, jaj, most mi lesz, te jó ég, most összedől a világ, felveszi a reklámot” stb. Én nem szóltam semmit, csak mosolyogtam, és arra gondoltam, hogy ő ezt soha nem fogja megérteni. Ez nem csak egy könyv (és nem csak egy film lesz). Ha A Gyűrűk Urát elolvassa valaki, az nem ér véget azzal, hogy fölteszi a polcra, és elfelejti. Nem; az a hatása alá kerül, és újra és újra elolvassa, elgondolkodik rajta, elolvassa a hozzákapcsolódó könyveket, mindenhol azt keresi (TV-ben, Interneten), stb. Persze sok dolog van még az életben, ami fontos számomra, de ez is közéjük tartozik. Lehet, hogy valaki szerint baj, hogy ennyire fontos nekem, vagy esetleg valaki szerint gyerekes, de én nem érzem így, és szerintem ez a fontos! És ezt nem fogja soha megérteni az osztálytársam, (maximum, ha elolvassa a könyvet)!<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37831 Írta: Anonymous
Sesy:hol? Egyébként nyugodtan gyere el hozzám. 2 tv van. 2 csatornát lehet egyszerre nézni... :) (Mikor 4 helyen adnak reklámot.. :( )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37830 Írta: Anonymous
Írta.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37829 Írta: Anonymous
Látom folyt némi vita arról, hogy a hobbitok emberekhez hasonlítanak-e? Bár én amikor először olovastam a könyvet, inkább alacsony szőrös lényeknek képzeltem el őket, később vettem észre (asszem az előszóban írta Tolkien), hogy az emberekre hasonlítanak a legjobban.<br> Ami a hegyes fület illeti, tényleg furcsa, viszont az igazat megvallva én arra sem emlékszem hogy Tolkien írta-e a tündékről hogy hegyes fülűek lennének.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37828 Írta: Anonymous
Ááh:)))<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37827 Írta: Anonymous
Dann báj ein foditoporgram und translate! Amúgy a Schwein az a német disznó. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37826 Írta: Anonymous
Én se, görl, who ist a shwaine... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37825 Írta: Anonymous
nem értem, hüpp! valaki magyarázza meg!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37824 Írta: Anonymous
Nothing, shvaine görl, O.K.?:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
23 éve 1 hónapja #37823 Írta: Anonymous
hö? mivan?:)
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére