Delegációnk a Szlovén Tolkien Társaság ünnepségére
- Leguanember
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Végül is azt hiszem 150 képből van a sor, és kb. 25-öt utólag tettem bele, a válogatás után, mikor a koncepció kristályosodott.
No, most végeztem vele, a hibajavítással ti., és estére fent lesz a Youtube-ra igazított verzió.
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Mondjuk ez tényleg tudatosnak tűnik, mert pont azt néztem, hogy meglepően sok képen rajta vagyok, jóval többön, mint eddig bármikor (pedig szerencsére alig van rólam kép).Morgana írta: Úgy tudom, ez tudatos koncepció volt.
Azt bizonyítandó, hogy _mi_ _már_ akkor... hehe
Egyébként szvsz a Nilder Eldaront elég érdekes lett volna kihagyni, ha már régi képek...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Sötét Úr írta: Ja, ami a képeket illeti, rólam is a 2002-es alakulás környéki képek kerültek bele (ráadásul az egyiken elég negatív vagyok), amikor még rajtam is +25 volt... Igaz, fiatalabb is voltam! Ráadásul a mostani táborban készült is rólam használhatóbb kép... C'est la vie. Comm'e la vie.
SÚ, velem is így esett. Valahol a Nilder Eldaron és az ifjú Pók gyűrűjében kuksolok.
Úgy tudom, ez tudatos koncepció volt.
Azt bizonyítandó, hogy _mi_ _már_ akkor... hehe
Icke, te meg arc vagy. Nagyon jó kis bemutató
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Sil
- Nem elérhető
Legközelebb azért nem ártana majd kinyomtatni a meghívót. :deal: A vonatkozó részek:Sötét Úr írta:
Drakulálok, Icke, tök jól összeszedted! A fene gondolta, hogy egy négyházas településen ennyi kemping van? No meg azt, hogy a sočai tábor egy Lepena nevű helyen található? :]icke írta: aki kíváncsi a csütörtök éjszakai bolyongásunkra, annak tessék.
A meghívó írta: Location:
The village Soča, where the log cabin is situated, comprises several hamlets and stretches for nearly 10 kilometres. After a 10-kilometre-drive on the road from Bovec to Vršič Soča’s first hamlet is Podklanec. On the right side you see a parking space and next to it a hanging bridge that leads to the camping site after a 300-metre-walk.
Access:
- by crossing the hanging bridge. From the main road Bovec-Trenta continue on foot and cross the bridge.
- or by driving directly to the site by taking the turn for Lepena (at the Klin Camp). There you will find a road barrier set by the management of the Triglav National Park.
Tears unnumbered
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Attila
- Nem elérhető
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Drakulálok, Icke, tök jól összeszedted! A fene gondolta, hogy egy négyházas településen ennyi kemping van? No meg azt, hogy a sočai tábor egy Lepena nevű helyen található? :]icke írta: aki kíváncsi a csütörtök éjszakai bolyongásunkra, annak tessék.
Nem vicc - csak azoknak mondom, akik nem hallottak még róla - este 10-re értünk (először) Sočába, és éjfél előtt pár perccel pakoltunk ki a táborhelyen a kocsikból...
Ja, ami a képeket illeti, rólam is a 2002-es alakulás környéki képek kerültek bele (ráadásul az egyiken elég negatív vagyok), amikor még rajtam is +25 volt... Igaz, fiatalabb is voltam! Ráadásul a mostani táborban készült is rólam használhatóbb kép... C'est la vie. Comm'e la vie.
- Olosta
- Nem elérhető
Sil írta:
Leguanember írta: Estére fent lesz youtube-on a várva várt videó, a bemutatkozó.
Ahogy látom, már fent is van :
Húúúúváóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!! 8O :itscool:
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- icke
- Nem elérhető
Persze, ilyen kicsiben semmi kompromittáló nem látszik, csak az egy vicces kép =
Viszont. SÚ megihletett, úgyhogy aki kíváncsi a csütörtök éjszakai bolyongásunkra, annak tessék.
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Leguanember
- Nem elérhető
Holnap még megpróbálunk javítani a minőségen, bár ez már magukat a képeket nem érinti. A szöveg javítva lesz.
Minden más hiábavalóság.
- Sil
- Nem elérhető
Miért, nekem meg a 2006-os LEP-est, amikor még a jelenleginél is legalább 20 kilóval voltam több...icke írta: Még mindig rettentő jó, bár az, hogy a legelborultabb 2005-ös fejemet kellett berakni a "Members" alcím után, nonszensz =
Tears unnumbered
- icke
- Nem elérhető
Még mindig rettentő jó, bár az, hogy a legelborultabb 2005-ös fejemet kellett berakni a "Members" alcím után, nonszensz =
icke
- Orsie
- Nem elérhető
ez nagyon jó lett, köszi Ry és Ádám!! :up: :itscool: :hello:Sil írta:
Ahogy látom, már fent is van :Leguanember írta: Estére fent lesz youtube-on a várva várt videó, a bemutatkozó.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Sil
- Nem elérhető
Ahogy látom, már fent is van :Leguanember írta: Estére fent lesz youtube-on a várva várt videó, a bemutatkozó.
Izé... have been found each other??? 8O
Tears unnumbered
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Leguanember
- Nem elérhető
A kontaktokat rendszereztem, elolvastam az újságokat, a szlovént is, elég jól lehet érteni , meg a daloskönyvüket, meg...
RENGETEG infó és tennivaló van!!
Köszönök nektek mindent, hogy eljöttetek, és méltóképp képviseltétek a Társaságot!
Többet és bővebbet később.
Estére fent lesz youtube-on a várva várt videó, a bemutatkozó.
Minden más hiábavalóság.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Efqú meg nyugodtan idetolhatja a billentyűzetét, és megbeszélhetnénk már valami rendi talit, mert az elvontságát illetőleg már elvonási tüneteim vannak. Amúgy, a kérdésére válaszolva, nem voltak olyanok a körülmények, hogy ez kiderüljön, de egy-két arcból azért kinézem, hogy erre is kapható. Sokoldalúak a szlovén srácok!
Celebrom: ja, annak külön örültem, hogy egy ilyen mozdulat is szalagra került! Így legalább Icke is látja, hogy én ott voltam jókor jó helyen, csak ő nem villantott, ha más is volt "azon a nyavalyás deszkán"!
No, azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy valóban jól lengetett Icke is, és a videó egy hosszabb performanszának végén készült. Mielőtt még a vért is kicikiznénk belőle...
- Celebrom
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Azért a videoban figyelitek a mozdulatot .
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Vagy azt is, csak azokat nem töltötték fel. Ráadásul ők egy hétig voltak ott, és ők ott laknak, nem akkora újdonság nekik a táj.Gandalf írta: Ők legalább nem csak fákat és tájakat fotózgattak, mint Ti!
Tears unnumbered
- Gandalf
- Nem elérhető
Ők legalább nem csak fákat és tájakat fotózgattak, mint Ti!Sil írta: A szlovének képei:
www.gil-galad.info/gallery/album24
- icke
- Nem elérhető
Rosszkor voltál rossz helyen ezek szerint =
Azért megnézném, hogy az élcelődők mit kezdenének azon a nyavalyás deszkán =
icke
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
(Bocs, de ez magas labda volt!)
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
Lol... Volt ilyen?icke írta: Nem igaz, hogy egyszer sem vettél fel olyat, hogy én lökök le valakit arról az átkozott gerendáról, és még fenn is maradok =
Nekem a magyar győzelmek közül csak Eryé van meg:
katt ide
Tears unnumbered
- icke
- Nem elérhető
Nem igaz, hogy egyszer sem vettél fel olyat, hogy én lökök le valakit arról az átkozott gerendáról, és még fenn is maradok =
icke
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.