Delegációnk a Szlovén Tolkien Társaság ünnepségére

Több
16 éve 5 hónapja #368957 Írta: Leguanember
:-) Úgy látszik, az alapítás körüli képek esetében teljesn fogalmatlanul, de jó érzékkel hagytam meg a képeket, Anna sokat küldött, ahogy kértem, végül ezek maradtak, meg még pótoltam bele főleg SÚ képtárából, az igazi kincsesbánya, meg áttekinthető legalább.

Végül is azt hiszem 150 képből van a sor, és kb. 25-öt utólag tettem bele, a válogatás után, mikor a koncepció kristályosodott.

No, most végeztem vele, a hibajavítással ti., és estére fent lesz a Youtube-ra igazított verzió.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368954 Írta: Sil

Morgana írta: Úgy tudom, ez tudatos koncepció volt.
Azt bizonyítandó, hogy _mi_ _már_ akkor... hehe

Mondjuk ez tényleg tudatosnak tűnik, mert pont azt néztem, hogy meglepően sok képen rajta vagyok, jóval többön, mint eddig bármikor (pedig szerencsére alig van rólam kép).

Egyébként szvsz a Nilder Eldaront elég érdekes lett volna kihagyni, ha már régi képek...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368952 Írta: Morgana

Sötét Úr írta: Ja, ami a képeket illeti, rólam is a 2002-es alakulás környéki képek kerültek bele (ráadásul az egyiken elég negatív vagyok), amikor még rajtam is +25 volt... Igaz, fiatalabb is voltam! :) Ráadásul a mostani táborban készült is rólam használhatóbb kép... C'est la vie. Comm'e la vie.

SÚ, velem is így esett. Valahol a Nilder Eldaron és az ifjú Pók gyűrűjében kuksolok. 8)

Úgy tudom, ez tudatos koncepció volt.
Azt bizonyítandó, hogy _mi_ _már_ akkor... hehe

Icke, te meg arc vagy. Nagyon jó kis bemutató:)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368951 Írta: Kincső
...a telefonszámról nem beszélve :P a leírásból még mindig nem biztos, h. elsőre megtaláltuk volna éjjel. Majd beszámolok, ha kiderül h. mennyi pénzt telefonáltunk el :twisted: :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368945 Írta: Sil

Sötét Úr írta:

icke írta: aki kíváncsi a csütörtök éjszakai bolyongásunkra, annak tessék.

Drakulálok, Icke, tök jól összeszedted! :) A fene gondolta, hogy egy négyházas településen ennyi kemping van? No meg azt, hogy a sočai tábor egy Lepena nevű helyen található? :]

Legközelebb azért nem ártana majd kinyomtatni a meghívót. :deal: A vonatkozó részek:

A meghívó írta: Location:
The village Soča, where the log cabin is situated, comprises several hamlets and stretches for nearly 10 kilometres. After a 10-kilometre-drive on the road from Bovec to Vršič Soča’s first hamlet is Podklanec. On the right side you see a parking space and next to it a hanging bridge that leads to the camping site after a 300-metre-walk.

Access:
- by crossing the hanging bridge. From the main road Bovec-Trenta continue on foot and cross the bridge.
- or by driving directly to the site by taking the turn for Lepena (at the Klin Camp). There you will find a road barrier set by the management of the Triglav National Park.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368936 Írta: Sötét Úr
Jaja... máshol ekkora éjszakai "városnézésért" komoly pénzeket kérnek! :D
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368932 Írta: Attila
Tök jóóóóó! Mindent bemutató! :itscool:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368930 Írta: Sötét Úr

icke írta: aki kíváncsi a csütörtök éjszakai bolyongásunkra, annak tessék.

Drakulálok, Icke, tök jól összeszedted! :) A fene gondolta, hogy egy négyházas településen ennyi kemping van? No meg azt, hogy a sočai tábor egy Lepena nevű helyen található? :]
Nem vicc - csak azoknak mondom, akik nem hallottak még róla - este 10-re értünk (először) Sočába, és éjfél előtt pár perccel pakoltunk ki a táborhelyen a kocsikból...

Ja, ami a képeket illeti, rólam is a 2002-es alakulás környéki képek kerültek bele (ráadásul az egyiken elég negatív vagyok), amikor még rajtam is +25 volt... Igaz, fiatalabb is voltam! :) Ráadásul a mostani táborban készült is rólam használhatóbb kép... C'est la vie. Comm'e la vie.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368925 Írta: Olosta

Sil írta:

Leguanember írta: Estére fent lesz youtube-on a várva várt videó, a bemutatkozó.

Ahogy látom, már fent is van :mrgreen: :

Húúúúváóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!! 8O :itscool:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368924 Írta: icke
Üdvözletem!

Persze, ilyen kicsiben semmi kompromittáló nem látszik, csak az egy vicces kép :D =
Viszont. SÚ megihletett, úgyhogy aki kíváncsi a csütörtök éjszakai bolyongásunkra, annak tessék.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368918 Írta: Kincső
De most miért, úgyis láttak Titeket élőben, legalább a képnél előnyösebbnek tűnt az eredeti. Még mindig jobb, mint ha fordítva, nem? :D

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368915 Írta: Leguanember
Elnézést a képekért, ha nem től előnyös, de ez a rész elég lóhalálában volt. Ti úgyis tudjátok...

Holnap még megpróbálunk javítani a minőségen, bár ez már magukat a képeket nem érinti. A szöveg javítva lesz.

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368914 Írta: Sil

icke írta: Még mindig rettentő jó, bár az, hogy a legelborultabb 2005-ös fejemet kellett berakni a "Members" alcím után, nonszensz :D =

Miért, nekem meg a 2006-os LEP-est, amikor még a jelenleginél is legalább 20 kilóval voltam több... :oops:

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368910 Írta: icke
Üdvözletem!

Még mindig rettentő jó, bár az, hogy a legelborultabb 2005-ös fejemet kellett berakni a "Members" alcím után, nonszensz :D =

icke

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368909 Írta: Orsie

Sil írta:

Leguanember írta: Estére fent lesz youtube-on a várva várt videó, a bemutatkozó.

ez nagyon jó lett, köszi Ry és Ádám!! :up: :itscool: :hello:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368908 Írta: Sil

Izé... have been found each other??? 8O

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368904 Írta: Ben
Na, hát nem sikerültek túl jól, de azért fölpakoltam a képeimet ide: soca08.ben.fotoalbum.hu/ - enjoy, már amennyire lehet. :)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368880 Írta: Leguanember
Hát emberkék, kedves delegáltak, elindult a küszöbről az út, de ha nem vigyázunk, elszelel.

A kontaktokat rendszereztem, elolvastam az újságokat, a szlovént is, elég jól lehet érteni :P , meg a daloskönyvüket, meg...
RENGETEG infó és tennivaló van!!

Köszönök nektek mindent, hogy eljöttetek, és méltóképp képviseltétek a Társaságot!

Többet és bővebbet később.
Estére fent lesz youtube-on a várva várt videó, a bemutatkozó.

Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368820 Írta: Sötét Úr
Addig faggattam a Google Earth-t a Google Maps-t és a tájékozódási képességeimet, hogy végül megtaláltam, itt a tábor: 46°20'3.28"N 13°38'1.23"E A Képmutatóról link is visz a Google Maps-re, de sajnos itt a speckó karakterek miatt nem műx. (Megkérdezem Ulmót, hátha tud segíteni benne...)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368806 Írta: Sötét Úr
Gandalf, Gandalf, ideje lenne megint elővenned az OMO-t, kezdesz piszkoskodni :D A szlovéneknek van fent 36 képük, én egyedül a tízszeresét raktam fel. Ha minden tizediket tartom csak fent, akkor simán összejön olyan galéria, amiben egyetlen fa sincsen, a hegyekről nem is szólva. És ha nem csinálok fás meg hegyes (meg folyós, meg felhős) képeket, akkor fogalmatok sem lenne róla, hogy a történelmünkben olyan sötét és komor nyomot hagyó Isonzo ilyen szép vidék.

Efqú meg nyugodtan idetolhatja a billentyűzetét, és megbeszélhetnénk már valami rendi talit, mert az elvontságát illetőleg már elvonási tüneteim vannak. :D Amúgy, a kérdésére válaszolva, nem voltak olyanok a körülmények, hogy ez kiderüljön, de egy-két arcból azért kinézem, hogy erre is kapható. Sokoldalúak a szlovén srácok! ;)

Celebrom: ja, annak külön örültem, hogy egy ilyen mozdulat is szalagra került! :) Így legalább Icke is látja, hogy én ott voltam jókor jó helyen, csak ő nem villantott, ha más is volt "azon a nyavalyás deszkán"! :D
No, azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy valóban jól lengetett Icke is, és a videó egy hosszabb performanszának végén készült. Mielőtt még a vért is kicikiznénk belőle...
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368792 Írta: Celebrom
Azért mi sem csak azokat, ennyi nemfáshegyes képet mi is csináltunk.
Azért a videoban figyelitek a mozdulatot :lol: .

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368791 Írta: Gandalf
Efkú érdeklődött aziránt, hogy voltak-e a külföldi tolkieniták között posztmodern arcok is, akikkel elvont artozásokat lehetne mívelni
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368789 Írta: Sil

Gandalf írta: Ők legalább nem csak fákat és tájakat fotózgattak, mint Ti! :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Vagy azt is, csak azokat nem töltötték fel. Ráadásul ők egy hétig voltak ott, és ők ott laknak, nem akkora újdonság nekik a táj.

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368787 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368786 Írta: icke
Üdvözletem!

Rosszkor voltál rossz helyen ezek szerint :P =
Azért megnézném, hogy az élcelődők mit kezdenének azon a nyavalyás deszkán :D =

icke

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368784 Írta: Sötét Úr
Icke: próbáltam olyan felvételt is beletenni, de még a WETA sem vállalta... :D

(Bocs, de ez magas labda volt!)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368772 Írta: Sil

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368766 Írta: Sil

icke írta: Nem igaz, hogy egyszer sem vettél fel olyat, hogy én lökök le valakit arról az átkozott gerendáról, és még fenn is maradok :D =

Lol... Volt ilyen? :P
Nekem a magyar győzelmek közül csak Eryé van meg:
katt ide

Tears unnumbered
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368765 Írta: icke
Üdvözletem!

Nem igaz, hogy egyszer sem vettél fel olyat, hogy én lökök le valakit arról az átkozott gerendáról, és még fenn is maradok :D =

icke

Téma zárolva.
Több
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.475 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére