A Bölcsek emlékei
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hamarosan lezárulnak a tavalyi tábor topicjai, és elindulnak az ideiek.
Vegyetek hát búcsút egymástól!
"A volt emlék-vesztettek kezükbe vették hát jövőjüket, s megtanulták: nem múltjuk emlékei, hanem a jelenben hozott döntéseik határozzák meg Sorsukat. (...) A népek vezetői ezután szomorú búcsút vettek a Ligettől és egymástól, s ki-ki rálépett a maga Útjára. Itt töltött napjaik pedig emlék-foszlánnyá lettek, hogy utánuk már senki se legyen, aki emlékezne minderre..."
- Cellofán
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Lacho Calad
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
De egyet előre megmondhatok: ha agyilag le leszek amortizálva, nem fogom erőltetni a mestervizsgát. (tavalyi tanulságot levontam;)
))
Minden jót Nektek!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Zsodoo
- Látogató
Én megyek és idén is a bölcs rendet (és Hannát) boldogítomNamarie írta:
Pl. azt, hogy hogy vagy, jössz-e táborba, és ha igen, melyik rendet választottad? ))Cellofán írta: Én, én itt vagyok! mit meséljek?
:rettentően boldog, h nem egyedül nézi a topicot:
Nam, te hova mész?
- Namarie
- Nem elérhető
Pl. azt, hogy hogy vagy, jössz-e táborba, és ha igen, melyik rendet választottad?Cellofán írta: Én, én itt vagyok! mit meséljek?
))
- Cellofán
- Nem elérhető
Lacho Calad
- Namarie
- Nem elérhető
Meséljetek!
- Gandalf
- Nem elérhető
Bölcsetek jelenleg külhonban tartózkodik huzamosabb ideig, ezért nem tud reagálni mindenre (ki tudja, mikor és hogy jut internethez). A Mesterdarabok még mindig a füzetecskében vannak, nincsenek begépelve, de előbb-utóbb majd...
Ex-Fenyvesek Ex-Szelleme
- Zsodoo
- Látogató
- Cellofán
- Nem elérhető
Igencsak csöndes a topic ugyhogy elkezdek kérdezősködni:
Mi lett a mesterdarabokkal végülis?
Lacho Calad
- Cellofán
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
SÚ felvétele a peformanszunkról. Édes nosztalgia..szipp.
Ja igen, pofázzatok, mert aki nem, azt kirúgom....
- Cellofán
- Nem elérhető
Nagy bölcs gondolaitokat meg oszthatnátok itt a többikekkel!
[size=9:3miymxnh]Bocs a pofátlanságért de egy jó ideje senki sem írt...[/size]
Lacho Calad
- Cellofán
- Nem elérhető
:quasi: :quasi: :quasi: :quasi: De ne vigyétek túlzásba! :quasi: :quasi: :quasi: :quasi:Eruntale/Hanna írta: Egyetek sok tudattágító cukorkát
Lacho Calad
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Az írásban leadott mesterdarabok nálam vannak, és hamarost gépre kerülnek, Silét viszont még össze kel szednem Ratz gépéről
Köszönöm mindenkinek a munkáját, jó volt veletek dolgozni
Egyetek sok tudattágító cukorkát
- Zsodoo
- Látogató
De hát mester lettél! Akkor biztos színvonalas!Sil írta:
Jaj, az enyémet inkább ne akard, az nagyon össze lett csapva, főleg a vége... Amúgy Ratz gépén volt, passz, hogy mi lett vele.Zsodoo írta: Hanna!
Mi lesz a mesterdarabokkal? Én pl. szeretném elolvasni Silét és Kuvaszét is, ha lehet...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Jaj, az enyémet inkább ne akard, az nagyon össze lett csapva, főleg a vége... Amúgy Ratz gépén volt, passz, hogy mi lett vele.Zsodoo írta: Hanna!
Mi lesz a mesterdarabokkal? Én pl. szeretném elolvasni Silét és Kuvaszét is, ha lehet...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Zsodoo
- Látogató
- Namarie
- Nem elérhető
Remélem, hogy jövőre, Veletek, ha nem is ugyanitt, de valahol másutt biztosn. Úgy engedje Isten!
- Cellofán
- Nem elérhető
Nyertem! 13 lettem májusbanOrowan/Gery írta: valószínűleg én leszek a legfiatalabb és leglaikusabb bölcs akit valaha is látott a világ, 17 leszek, még két évet kell kibírnom gimnáziumban
Lacho Calad
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Én most ünnepélyesen előremegyek és alhagyom emlékeimet, mindenkinek jó táborra készülődést, bölcselkedjetek és pakoljatok esőre/szélre/napsütésre!
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
Komolyra ferdítve a betűket, sziasztok, valószínűleg én leszek a legfiatalabb és leglaikusabb bölcs akit valaha is látott a világ, 17 leszek, még két évet kell kibírnom gimnáziumban.
Meg kell, hogy valljam, én nem vagyok akkora Tolkien fan, nagyon jó könyvei vannak (GyU 1,2,3, A babó, Elveszett mesék, Szilmarilok azok, amiket olvastam), de mélyebbre nem kerültem (még) a Tolkien-i univerzumban.
Én is kifejezetten jó ötletnek tartom a henna-szimbólumot, nekem tök mindegy, hova van festve, de jól látható helyen a legjobb (aka a váll nem a legszerencsésebb hely). Ha ragaszkodunk az egységes elhelyezésen, akkor ajánlanám a kézfejet, kivéve ha van bokszoló is köztünk (*gyorsan körbepillant törött orrok és viseltes szemöldökök után nézve*).
Szimbólumnak tetszik a tűz-aspektus téma, a lámpás illene szerintem a legjobban a történetbe (ha Alyrnak tényleg van lámpása, akkor akár esti beszélgetéseken azt adogathatnánk körbe a megadott szó jelképeként)
/Gery\
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
A vitát, mivel személyeskedőnek és parttalannak találtatott, moderátori hatalmamnál fogva töröltem. ( ahhh, hatalom!)
Remélem élőben kicsit konstruktívabbak és kompromisszumkészebbek lesztek.
tudom, hogy mindenki ideges meg meleg van, de itt ésmost vegyétek elő a toleráns és jobbik éneteket.
Felnőtt emberek lennétek, vagy mi a szösz.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Nekem a kézfejemen volt, és nem lett különösebb baja.Gandalf írta: Tipp:
Hennát érdemes olyan helyre tenni, ahol kevésbé izzadunk, mert ott tartós.
(Tavaly a bölcsek rendje harmadik szemet festett a homlokokra, de pl. nekem pár nap alatt lekopott onnan.)
Így pl. a tenyér meg a hasonló helyek kapásból kiesnek.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Gandalf
- Nem elérhető
Hennát érdemes olyan helyre tenni, ahol kevésbé izzadunk, mert ott tartós.
(Tavaly a bölcsek rendje harmadik szemet festett a homlokokra, de pl. nekem pár nap alatt lekopott onnan.)
Így pl. a tenyér meg a hasonló helyek kapásból kiesnek.
- Cellofán
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Alkarra már mehet
Gondoltam szólok, hogy ebből ne legyen több vita...
Lacho Calad
- Cellofán
- Nem elérhető
De a karkötővel sincs bajom
Lacho Calad
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Én a csukló belsejére gondoltam, ami nem az alakar. Hanem a csukló. Nem sötét jegy jelleggel, hanem stigmaként, egyfajta harmadik szemnek.
a személyes érintettség témát meg legyetek szívesek, zárjátok rövidre. Sajnálom, ha valakinek a hennatetkóról kellemetlen asszociációi támadtak.
Nekem továbbra is tetszene az ötlet, de természetesen el is vethetjük, ez esetben a rendi jelkép továbbra is a mécses/fáklya.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.