Vándorutak emlékei

Több
15 éve 7 hónapja #379503 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Vándorutak emlékei
Itt az idő.
Hamarosan lezárulnak a tavalyi tábor topicjai, és elindulnak az ideiek.
Vegyetek hát búcsút egymástól!

"A volt emlék-vesztettek kezükbe vették hát jövőjüket, s megtanulták: nem múltjuk emlékei, hanem a jelenben hozott döntéseik határozzák meg Sorsukat. (...) A népek vezetői ezután szomorú búcsút vettek a Ligettől és egymástól, s ki-ki rálépett a maga Útjára. Itt töltött napjaik pedig emlék-foszlánnyá lettek, hogy utánuk már senki se legyen, aki emlékezne minderre..."
Téma zárolva.
Több
16 éve 3 hónapja #371086 Írta: Elder
Elder válaszolt a következő témában: Vándorutak emlékei
Ne csüggedjetek!!!!!!
Szervezéseben meg lesz tartva a kirándulás csak máskor és máshova.
Helyszín.: Gödöllői-dombság a Tápió forrása
Időpont.: Nov. vége Dec. eleje (majd még eldől)
Egy kép mellékelve a blogomon.
shaolin-elder.blogspot.com/
És igen az erdő velünk van.
Téma zárolva.
Több
16 éve 3 hónapja #370735 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Vándorutak emlékei
Kedves Erdőjáró SzaGtársaim, sajnálattal közlöm, hogy mivel az időjárás az előrejelzés szerint kitart a hideg és az eső mellett, úgy véljük, egészségre káros volna megtartani a jövő heti kétnapos félnomád kiruccanást. Sajnáljuk :( Legközelebb kitalálunk vmi mást!

:closed:

Az ERDŐ legyen Veletek!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #370198 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Vándorutak emlékei
Mint tábori talin jeleztem, egyenlőre jó nekem is a szeptember vége.

Szóval benne vagyok, mennnnyünk tejfelezni. Ha kell találok egy északi sarkot is, oszt majd jó leszúrjuk a sarkánál fogva, és ráírjuk, hogy ez az északi sark, hogy mindenki tudja, ki arra jár.
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #370155 Írta: Artemisz

Nibeniel írta: Menjünk. Nekem mindegy, hova, csak menjünk. Akár az Északi-sarkra is, tejfelezni. :D

Szerk.: vonatkozik-é ez a lehetőség vendég rendtagokra is? Mivel Meta érdeklődne a dolog iránt...

Mindenki jöhet, aki szeretne!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #370088 Írta: Nibeniel
Nibeniel válaszolt a következő témában: Vándorutak emlékei
Menjünk. Nekem mindegy, hova, csak menjünk. Akár az Északi-sarkra is, tejfelezni. :D

Szerk.: vonatkozik-é ez a lehetőség vendég rendtagokra is? Mivel Meta érdeklődne a dolog iránt...
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #370041 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Vándorutak emlékei
amúgy mehetnénk Gántra is

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369967 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Vándorutak emlékei

Elder írta: Akó tőlem meg angol nyelven a Gazdasági Környezetünk , Országismeret és Idegenforgalom elméletét fogod hallani:(

Hát épp ezért gyere, hogy bővítsd ezirányú ismereteidet. Idegenforgalom a Gerecse környékén.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369962 Írta: Elder
Akó tőlem meg angol nyelven a Gazdasági Környezetünk , Országismeret és Idegenforgalom elméletét fogod hallani:(
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369951 Írta: Nibeniel
Elder: könyveket a párna alá... Vagy majd jógyerekek módjára tanulgatunk kirándulás közben, szal nem lennél egyedül. :P Gondolom, már alig várjátok, hogy latin igeragozást hallgassatok tőlem... :twisted:
Ja, és szombaton már 1-től szabad vagyok, szóval majd spurizok, ahogy tudok, hogy minél hamarabb leérjek...
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369941 Írta: Elder
Jó megpróbálok elmenni de egy csomó sz*r új tantárgyam van és nem tok ennyire egyszerre tanulni.
Hát aki megteheti annak nem kell suliba járnia.
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369932 Írta: Artemisz

Elder írta: Most derült ki hogy lehet hogy nem jó az időpont nem lehetne kicsit kitolni őszi szünetre mikor nincs suli

Őszi szünete annak van, aki még iskolába jár :P
Mi nem vagyunk ilyen szerencsések :?

23-ai hétvégén meg KÖMF.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369907 Írta: Elder
Most derült ki hogy lehet hogy nem jó az időpont nem lehetne kicsit kitolni őszi szünetre mikor nincs suli
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369897 Írta: Nibeniel
Artemisznek már mondtam, tehát valsz 27-én estétől tudnék ott lenni, ha nektek ez nem gond. :)
Szürke, neked pedig szurk-szurk!! 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369890 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Vándorutak emlékei
Sztem én is ott tudnék lenni.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369856 Írta: Elder
I'm the first jelentkező
Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369849 Írta: sebcsaba
No igen, kéne valami ilyesmit csinálni. A tábor óta egyetlen szabad hétvégénk sem volt (itt a naptáram ), de ősszel talán már jobb lesz a helyzet. És mivel én tábori talira sem tudok elmenni (megint versenyen leszek, most éppen Nagybányán, tessék szurkolni), így arra sem foghatom...

Viszont: szeptember 27-28-i hétvégén lehetne csinálni valamit. Ötletünk is van: Vikiéknek van egy kis telkük Agostyánban (Tata fölött), a Gerecse szélén, kis házikóval. Lehetne egy jó túrát, ottalvással, sátorban-házban ahogy elférünk, éjszaka szarvasbőgéssel. Víz és kaja nincs, csak amit hozunk magunkkal. Jelentkezők lennének?

Téma zárolva.
Több
16 éve 4 hónapja #369821 Írta: Nibeniel
Legkedvesebb Erdőjáró Szagtársak! Most így röpke egy hónap után már muszáj megkérdeznem, mert krónikus túra- és erdőjárórend-hiányom van: lesz valamikor valami összeröfi? Jójó, tábori tali, tudom. :D És esetleg azon kívül még? :oops:
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #368128 Írta: Sirgon Esgalnor
Azért megnéztem a Telkós kirándulás képeket, lélekben veletek voltam, gyakorlatilag nonstop családi programokon. Most Aug. 1-6-ig terepen mérünk, -hétfőn és kedden is azt csináltuk-, így nekem most alaposan meglesz a kósza élmény a 600 méteres tranziens keretek kirakásával, persze sajnos nélkületek. :)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367883 Írta: Ingwea
Ingwea válaszolt a következő témában: Vándorutak emlékei
Ha már a pilisbe csak négyen mentünk, szervezzünk olyan kirándulást, ahol a rend (ha nem is mindenki) nagy része ott van... :)

I will leave, I will leave the woods that bore me,
For our days are ending and our years failing.
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367763 Írta: sebcsaba
Volt egy szabad estém, és örömmel jelentem hogy a túrák útvonala immár Google Maps-en is megtekinthető. (A legtöbb esetben az út helyét csak becsültem a nyomtatott térkép és a domborzat alapján).

Ezek alapján a bejárt utak hossza:
- első (kék-) túra: 4,2km
- tengerszem: 7,8km
- Vágáshuta: 18,5km
- esőtúra: 6,2km
- kálváriakerülő: 9,4km
- mestervizsga: 3,6km
- toronyiránt: 4,3km
- Magányos hegy: 8km

Az összesen 62km. Ügyesek voltunk!

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367528 Írta: sebcsaba
A Kósza Kommandó topicban szerveződik egy pilisi egésznapos kirándulás vasárnapra, Telcontar szervezésében. Részleteket majd ott, várunk mindenkit!

Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367498 Írta: Sirgon Esgalnor
Emlék nyilvánitás a táboros topickban. Köszönök mindent eső-lesők!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367460 Írta: Artemisz

Maglor írta: ismerek ott néhány imeretlen folyosót:)

És háromfejű kutya őrzi? :D

Közlemény várható ;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367405 Írta: Nibeniel
Ááá, ez nagyon beteg... :mrgreen: Köszi!! (Eldernek pedig azt köszi, hogy tegnap átküldte a zenét)
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367360 Írta: Maglor
... re=related

ezt nektek!!!!!!!! :twisted:

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367204 Írta: Maglor
oks

akkor ezt meg is beszéltük :twisted: már csak azt kell eldönteni, hogy mikor!

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367192 Írta: Nibeniel
Ööö...jóreggelt, nekem meg miért olyan szörnyűségekre kell felébrednem, hogy ti itten Phalmára akartok engem vinni? Gonocak vagytok... :P (De a levendula tényleg gyönyörű, az tény)
Bár, tudjátok, mit? Raptorka Veletek akármikor és akárhova elmegy. :D
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367175 Írta: Maglor
viszont én nem adtam ám még fel, h lejöjjetek vmikor.... majd tervezek

és Meta üzeni, h ha vmi mocorgás lenne, tessünk neki is szólni!

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
16 éve 5 hónapja #367143 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Vándorutak emlékei
Ugyan a kedvenc és egyetlen bakancsom azt mondta, csütörtök, de azért nagyon jó volt Veletek. Elég szerencsétlen módon egy-két túra vagy elmaradt, vagy én maradtam le róla, de ami volt, az nagyon ott volt :)

Mindent köszi :)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.214 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére