Aragorn vs. Frodó

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40753 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn vs. Frodó
Nálunk mindenki beszélt és beszélt, tele volt raiongókkal a mozi.. :) ) Aztán voltak olyanok is, akik nem ismerték a könyvet, de a film tetszett nekeik. Voltak akik nem ismerték, és a film nem is tetszett nekik. Utána ott beszéltek róla, hogy milyen rossz... :( ( Mint pl.: mögöttem is olyanok jöttek ki, aztán meg nem is értették, meg másról beszéltek..
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40752 Írta: Anonymous
Egy ismerősöm mesélte, hogy náluk is állandóan belebeszéltek a filmbe... Nekem úgylátszik szerencsém volt. A film után a fél társaság iszonyúan meghatott képet vágott (ugye Boromir halálánál van vége a filmnek... - bár lehet, hogy csak a fény miatt tűntek olyan meghatottnak :-) . Sajnos a szereplőket már nem láttam és a May it be-t sem lehetett rendesen végig hallgatni, mert mindenki belemászott a képbe... :-( <br> Szerintem én is kósza lennék Középföldén. :-) <br> Akinek nem tetszik a film és csak kritizálja, az minek ül be megnézni? Menjen Amerikai pitét vagy más hasonlót nézni!(bocsi, ha valaki szereti! :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40751 Írta: Anonymous
upsz, rosszul írtam a nevem, az előbb az én voltam...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40750 Írta: Anonymous
hű, Sesy :) ))<br> Szegény Viggo...biztosan félt...egy kósza is tévedhet. :) ) Amúgy én külsőm+belsőm alapján tuti hogy kósza lennék... :) <br> Az jutott eszembe, hogy biztos sok ékszerésznek van baja a GYU-rajongókkal, mert ugye a GYU-rajongók fantáziadúsak, és biztos szeretnének 1 Gyűrűt :) Én legalábbis biztos szeretnék.<br> Lehet, hogy elszedem a szüleimtől vmelyik nagyi, stb. aranygyűrűjét és fellógatom a láncomra... :) )))))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40749 Írta: Anonymous
Nem is tudtam Sesy, hogy ilyen vad vagy!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40748 Írta: Anonymous
jaj megtudtam volna fojtani azt a csajt, aki a végén beordította: Ezek b*zik!<br> mikor kimentünk, elkezdtem velük üvöltözni, szerintem mindenki hülyének nézett, ahogy kiabáltam, hogy hülye mocskos fantáziáju perverz állatok stb stb:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40747 Írta: Anonymous
Ezek mit láttak?:-(<br> Komolyan nemértem az ilyen embereket.<br> mi nekik a jó film?<br> Én is hallottam olyat,hogy a csaj aztmondta,hogy mindegy milyen film csak nekelljen rajta gondolkozni. :-) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40746 Írta: Anonymous
Az én egyik osztálytársamnak (egy kis f*sz) meg a véleménye a filmről valami ilyesmi volt:<br> - Huuu, hát ez qrva sz*r film volt! A legsz*rabb film amit életembe' láttam! És még csak vége sem volt!<br> <br> Egy ostoba liba meg azon bosszankodott, hogy miért nem fojtatták Aragorn&Arwen szerelmi jelenetét - csak egy kicsit másképpen....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40745 Írta: Anonymous
Én azt olvastam, hogy egyszer Sean Bean és Orlando Bloom napokra valamilyen kisvárosban ragadtak, az esőzés miatt. Aztán helikopterrel vitték el őket. Legolas könnyű léptei sem segítettek. Izgi hely az az Új-Zéland. Akarom mondani Középfölde.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40744 Írta: Anonymous
Eltévedtünk. :-) <br> Egy kósza is eltévedhet!:-))))))<br> Bár ha velem lett volna Legolas,akkor biztosan nem,mert egy tünde jólismeri az erdőt. :-) <br> Na,ez csak egy kis poén volt. :-) )))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40743 Írta: Anonymous
Hú, még valami. Ezt a cikket a jövő heti számban fogják közölni az egyik újságban (nem reklámozunk :-) .<br> Mivel máshova nem nagyon illik, hát ide írom be...<br> <br> ''Rémes éjszakát töltött az új-zélandi esőerdőben Viggo Mortensen (Aragorn :-) , A Gyűrűk Ura - A Gyűrű szövetsége egyik sztárja. Szenvedélyes fotós lévén, a fényképezőgépével vágott neki a dzsungelnak, hogy izgalmas felvételeket készítsen. Aztán nem találta a táborba vezető utat. Szerencsére nem volt egyedül, egyik barátja is vele tartott. Azt az éjszakát mégsem kívánják senkinek. Csak másnap, napfelkelte után tértek vissza a biztonságos táborba. A kísérteties éjszaka emlékét nemcsak ők őrzik, hanem a fényképek is, amelyeket nemsokára a nagyközönségnek is bemutatnak.<br> <br> Szegény... :-(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40742 Írta: Anonymous
Én együttérzek. És sajnálom a csajt, hogy ennyire 0 az IQ-ja.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40741 Írta: Anonymous
Hű de ideges lettem a múltkor...Van a párhuzamos osztályban egy csaj (szőkére festett haj...hát igen...), aki naggyon hangosan elkezdte szidni a filmet. Fú, hát az milyen szaaar volt, nem szólt semmiről, és hát a vége!! Megkérdeztem tőle, hogy olvasta-e, fintorogva azt mondta, hogy nem. Csak azért mondom el nektek, hogy vki érezzen velem együtt :) )))<br> na hali :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40740 Írta: Anonymous
akkor jó:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40739 Írta: Anonymous
Sesy: hát biztos is! :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40736 Írta: Anonymous
Ja és az én barátom meg Elanor bátyjáé, és az ő haverjaié!:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40737 Írta: Anonymous
hmm... biztos:))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40738 Írta: Anonymous
:) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40735 Írta: Anonymous
Nemcsak Aranymag, hanem Elanor féle is!!!!!!!! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40734 Írta: Anonymous
Tudod Sesy ez olyan Aranymag féle üdvözlés aminek nagyon hosszú története van!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40733 Írta: Anonymous
:) ))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40732 Írta: Anonymous
Gondoltam ,hogy tetszeni fog!!:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40731 Írta: Anonymous
Ü!! :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40729 Írta: Anonymous
szegény boreger!<br> szia Aranymag, és szia Aragorn!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40730 Írta: Anonymous
Szia! Ü!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40727 Írta: Anonymous
:) ))!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40728 Írta: Anonymous
Elanor: az enyém is ugyanezt mondaná... :) ))<br> fú de pipa vagyok erre az alattomos szompolygóra... >:
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40725 Írta: Anonymous
EZ KI VOLT????? >>>>>:(((((((<br> Valaki írt a nevemben!!!! <br> Hallod-e, te sötétben bújkáló, rémhírterjesztő gaz bitang névbitorló: ezért még meghegylakolsz, csak kerülj egyszer a karmaim közé, szólok a délamerikai bácsikáimnak és kiszívják az utolsó csöpp véredet is!!! GRRR!!!<br> Fú de dühös lettem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40726 Írta: Anonymous
Sziasztok!:-)<br> Itt vagyok köztetek!:-)<br> Most olvasgattam a hozzászólásokat mindenhol. :-) <br> Mizujs GYU-ügyben?:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 11 hónapja #40723 Írta: Anonymous
Erre az öcsém azt mondaná: megkostóltad??? :) )
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.320 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére