Színészek

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43914 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Színészek
;-) Ez is egy fontos dolog... de ehhez inkább komolyság kellett.<br> Bár... a vidám szívüknek is köszönhetik bátorságukat.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43915 Írta: Anonymous
Talán, mert ha nem nyúvvasztja ki a fekete lovast, akkor én nyúlok ki ottan Pelennor mezején. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43913 Írta: Anonymous
Azért bármilyen bugyutának is hatnak, meg kell vallanom, a krízishelyzet előhozza belőlük a legjobbakat. Én inkább Trufával szimpatizálok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43912 Írta: Anonymous
meg legyőzni a Fekete Lovast...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43911 Írta: Anonymous
Nem, a tréfáikkal meg az idétlenségükkel a feszültséget oldani a legfélelmetesebb jeleneteknél. Nem véletlen, hogy milyen helyzetekben jön elő rajtuk a gyerekesség, pont akkor, amikor a nézők idegei már szétpattannak a feszültségtől.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43910 Írta: Anonymous
Úgy mint?<br> Ellensúlyozni Frodó és Samu fontos küldetését?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43909 Írta: Anonymous
Más a dramaturgiai szerepük a filmben...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43908 Írta: Anonymous
Reméljük... :-) <br> Muszáj!!!<br> Elég felesősségteljes feladatuk van-kár lenne ejhülyéskedni:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43907 Írta: Anonymous
Reméljük, jobban alkalmazkodik a forgatókönyv az eredetihez!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43906 Írta: Anonymous
Reméljük,megkomolyodnak...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43905 Írta: Anonymous
Trufát és Pippint meg lehetett volna jobbra is csinálni. Dilisnek hatnak, és ez igen-igen fáj nekem.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43904 Írta: Anonymous
Samu igazándiból a másodi kötetben fog kiteljesedni, vagyis a második-harmadik kötetben. Várjuk meg, miből lesz a cserebogár... :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43903 Írta: Anonymous
Hát igen.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43902 Írta: Anonymous
Azért Sir Ian sem volt rossz Gandalf, le a kalappal...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43901 Írta: Anonymous
Szerintem Samu a könyvben Sokkal jobb volt. Itt egy kissé debil, de jószívű kölökre emlékeztetett. A könyvben viszont nekem mindig azt a maximálisan hűséges, de ugyanakkor talpraesett parasztgyerek benyomását keltette.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43900 Írta: Anonymous
Szerintem az Astin által játszott Samu jobb volt, mint a könyvbéli... én a könyvben sosem szerettem Samut, a végén pedig már egyenesen utáltam. a filmben viszont szenzációsan jó volt, sokkal szimpibb, mint a könyvben. Személy szerint Pippint is imádtam, nekem pont olyan ''ostoba Tuk'' volt, mint amilyet elképzeltem...Talán ezért is nem említik soha. Gandalf egyszerűen... nem tudom szalonképesen kifejezni magam, nagyon-nagyon-nagyon jó volt, de ez még nem tükrözi az igazi véleményemet. Viggo Mortensen se volt rossz, amikor vacillál, hogy elveghye-e Frodótol a gyűrűt...az nagyon jó rész. na akkor a sokat dícsért Sean Bean:jó volt, bár az elején sokkal könnyebb volt megutálni, mint a könyvben. ez számomra a Lothlórieni résznél változott me, amikor Aragornnak mesélt Minas Tirithről. Ian Holm nekem nem tetszett, a magyar hangjától meg a hideg kiráz. Egyáltalán nem ilyennek képzeltem Bilbót...Dominic se tetszett... de ugye az a kérdés, hogy ki tetszett? Na. Vegyük a kis Wood fiút. nem volt rossz, jobb volt, mint az eddig általam látott bármelyik filmjében(na jó, a Jófiúban aranyos volt. de hát az más tészta), de nem volt az igazi.valami nem volt ok. nem tudom megfogalmazni, és bocsi minden Woodistának, nem tudom mit hiányoltam a játékából... lehet, hogy nem is benn evan a hiba, csak.. na mindegy. asszem most már befejezem, bocsa bőlére eresztésért.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43899 Írta: Anonymous
Nekem is Samu hasonlított legjobban a könyv alapján elképzelthez. Kár, hogy filmen nem nagyon lehet megjeleníteni azt, ahogy Samu megváltozott a tündékkel való találkozás után. Nekem az nagyon-nagyon tetszett a könyvben. De Astin remek Samu volt, már alig várom ôt is a második részben!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43898 Írta: Anonymous
Bean tényleg profi volt (Neki sikerült az is, ami a könyvnek nem: megszerettette velem Boromirt). <br> Ami Sean Astint illeti, nagyon hasonlít ahhoz a Samuhoz, akit én elképzeltem (csak sötét hajjal ;-) ), csak náhány apróság hiányzott a teljes és tökéletes illúzióhoz. Az őszinte kifakadása, beszólásai, nyíltszívűsége nagyobb hangsúlyt is kaphatott volna. De tényleg nagyon ügyi volt!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43897 Írta: Anonymous
Sean Bean volt a legeslegjobb! Mellesleg 25 éves korában olvasta a könyvet, és nagyon vágyott rá, hogy eljátszhassa az egyik szerepet. Egy cikkben olyan árnyalt és pontos jellemzést ad Boromirról, hogy az alapján látszik, hogy ő tökéletesen benne volt ebben a szerepben. És persze zseniális színész. Remélem, most még felkapottabb lesz. Bár lehet, hogy azért nem játszik annyira sok filmben, mert nem hajlandó Hollywoodba költözni.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43896 Írta: Anonymous
Morgana! Tökéletesen egyetértek veled. Majdnem mindig csak a rosszfiú szerepét osztják rá, nem mintha nem állna jól neki:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43895 Írta: Anonymous
Egyértelműen Sean Bean volt a legjobb!<br> Le a kalappal előtte! Nem értem, miért nem arkják már be egy komoly drámába a fickót?! Itt az újabb bizonyíték, hogy maximálisan megállná a helyét!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43894 Írta: Anonymous
Szerintem az összes szinész jó volt! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43893 Írta: Anonymous
Nekem is nagyon tetszett mindenki, senki nem lógott ki a szerepéből. :) Sir McKellen zseniális Gandalf, Elijah Woodnál jobb Frodót álmodni sem lehetne, és Sean Astin pontosan az a Samu, akit én annyira szeretek. :) <br> Le a kalappal mindenki előtt! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43892 Írta: Anonymous
Oszintén szólva nekem Legolas a könyvben picit közömbös volt. Foleg Gimli nélkül. De a filmben úgy érzem egyedül is megállta a helyét. Bár Gimliért kár volt (mármint a barátság).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43891 Írta: Anonymous
Én egy tündét kb. így képzeltem el, nekem Orlando sok újat nem adott a játékával...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43890 Írta: Anonymous
Nálam Legolas volt ilyen. Ha lehet így mondani pozitívan csalódtam benne. Lehet, hogy Bilbó azért nem tetszett annyira, mert negatív irányba árnyalta a bennem kialakult Bilbó-képet.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43889 Írta: Anonymous
Nekem pont azok a színészi alakítások tetszettek, amelyek hozzáadtak valamit az én elképzelésemhez, s árnyalták bennem a szereplőkről kialakított képeket.<br> Ilyen volt pl. Gandalf, Bilbó, Boromir, Trufa és Pippin.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43888 Írta: Anonymous
Ebben viszont igazad van. De nem azt szerettem volna mondani, hogy nem játszott jól. De nekem nem Bilbót adta vissza - a máskülönben meg zseniális - játéka. Hisz olyan karaktert alakított, ami nem o volt és én elhittem, hogy ehhez az archoz ez a jellem tartozik.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43887 Írta: Anonymous
Én sem ilyennek képzeltem, de attól még zseniális! Pont azért, mert olyan dolgokra világított rá Bilbó alakjában, amelyek eddig fel se tűntek nekem.<br> Én nem az alapján ítéltem meg a színészi teljesítményeket, hogy én milyennek képzeltem őket... vagy hogy a könyvben milyenek voltak (szinte mindenki más egy picit).
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 10 hónapja #43886 Írta: Anonymous
Ja, de (BOCSI Gandalf, hogy rádkontrázok) nekem nem igazán tetszett Bilbó. Szerintem nem ilyen, foleg a völgyzugolyi jelenetben, ahol megpillantja a Gyurut. De ez egy szubjektív dolog. Még egyszer bocsi!!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.197 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére