MTT tábor - időpont

Szavazás: Mikor legyen a Tolkien rajongói tábor? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

július 18-21
3 6.8%
július 24(/25)-28
23 52.3%
augusztus 8-11
9 20.5%
augusztus 15-18
4 9.1%
augusztus 22-25
5 11.4%
Szavazók száma: 2 ( manó, Ankalimon )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 6 hónapja #64139 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Kérem, mindenki írja be ide, hogy mi , és mi nem jó, mert lehet, hogy valakinek több is jó, és a szavazásnál ez nem derül ki.

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #64119 Írta: E. Eia Ayna
Nos, akkor valszeg én nem fogok menni. :cry: :cry: :cry:
Svin: Nem tudlak "elgáncsolni" :? :wink: :D

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja - 22 éve 6 hónapja #64088 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Hat nekem valszeg mindegyik necces egy kicsit, de leginkabb az aug 22-25, es julius 24-28 (Savaria Karneval es Ennio Moricone koncert).
De ha ezekre esne a valasztas, hajlando vagyok lemondani roluk :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #64087 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Átgondoltam. Kapolcs helyett megyek Veletek táborba, úgyhogy jó a július vége is. Csak az augusztus eleje a tényleg nagyon-nagyon gáz, mert akkor családi program van. Vagy vaélamikor akkor. De még rákérdezek.

Így, véglegesen akkor a július végi időpont a legszimpatikusabb.
Már alig várom!!!
:D

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #64057 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
A 24-28.-ai időpont nekem is jó - júl. 22.-én már itthon vagyok! 8)
Pilis szuper - ott még úgysem voltam. Alig várom! :D

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #64019 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Nekem a második (júli vége) és az augusztus 11-ig tartó időpnt elég rossz, de ha 'igazánésnagyonnagyoncsakakkorlehet', megoldom. Ki nem hagyok egy ilyen fantasztikus lehetőséget Veletek!!!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #64014 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Én annyit tudok, hogy az aug. 15-18 totál nem jó, és, hogy lehetséges, hogy az sem túl ideális, amelyik eddig vezet...de ha marad ez, akkor azért sztem el tudom intézni, hogy jöjjek, mert nagyon-nagyon fájna érte a szívem, ha ki kéne hagynom.

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
  • Anna
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 6 hónapja #64002 Írta: Anna
Anna válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
De jó kis túra lesz ez!
Csak összejöjjön!És sokan legyünk!
A helyszín pedig ideális, olyan tolkienes :) Vagyis pont nekünk való!

Nekem jó még a júlis 18-21, az augusztus 8-11
De mivel már van egy szállásfoglalásunk, javaslom hogy odamenjünk.Nem kell ezt túlbonyolítani.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #63996 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Hopsz, tényleg kimaradt egy kis tájékoztatás. :oops:

Úgy gondoltuk, hogy a Pilisbe mennénk egy túrista- vagy menedékházba.
Fiona le is foglalt egyet, 24-28-áig 30 főnek. Ha a többségnek megfelel, akkor ide mennénk. Ha nem, akkor le kell mondani.
Programként a kirándulgatáson kívül számháborút és élőszerepjátékot is terveztünk sok egyéb más mellett.

Alapvetően önellátóknak kell lennünk. Villany, víz van, azonkívül nem sok minden. Mármint a civilizációból. :lol: Kósza-életmódba kóstolhatunk bele ezalatt a 3-4 nap alatt (bár kétség kívül kevés dúnadán számháborúzott).

Batti elnök úr ( :lol: ) engedelmével (remélem a többi tisztségviselő sem tiltakozik), ez a tábor már az MTT keretein belül szerveződne.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #63988 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Nekem bármelyik időpont jó. Csütörtökön letudom az uccsó vizsgámat és szeptember elejéig szabad vagyok. Ez persze még változhat, de mindenképpen igyekszem elmenni.
Hol lenne ez a tábor? Kempingben, panzióban, kulcsos házban, vendégházban?

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #63971 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Sziasztok!

Szerintem ez a juliusi tábor jó lenne azért, mert nekem a nő azt mondta hogy csak olyankor van hely és figyelmeztetett rá hogy a hely tökéletes egy jo kis turára. Ne vegyétek fontosskodásnak légyszi, mert én csak jot akartam. :oops:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #63967 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Tényleg, erre nem is gondoltam. Augusztus vége az nagyon messze van, addig ki sem bírnám. :D

(Rayan: Nem állítunk le, mindenki legyen tök boldog!!!!!)

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #63964 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Legyen július tökvége. Augusztus tökvége is jó, de az túl későn van, és szeretnék mihamarabb találkozni veletek :) (Állítsatok le, tök boldog vagyok :) )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #63959 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Nekem mindegyik jó....ezért nem is szavaztam egyikre sem...és már várom, hogy ismét együtt lehessen a társaság. Nagyon jól éreztem magam közöttetek ::::))) Köszönöm::::))
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #63957 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Én is erre a júliusi időpotra szavaztam, tényleg nem lenne rossz. De nekem az első kivételével az összes többi is jó.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #63937 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Nekem is tkp az utolsó előtti időponton kívül mindegyik jó, de hát testvéri szolidaritásból marad júli 24-28 :evil: :twisted:
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #63934 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT tábor - időpont
Nekem júl. második fele (24-28-ig) lenne a legideálisabb, de a legutolsó időponton kívül nekem mindegyik megfelel.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja #63928 Írta: E. Eia Ayna
Svin: Köszönjük!!! :D

Nos, én ráérek aug. utolsó 2 időpontján (nekem ezek közül mind1!!), de azért a közepére szavaztam 8)

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 6 hónapja - 22 éve 6 hónapja #63925 Írta: svindler
MTT tábor - időpont téma létrehozva svindler által
Brisa irta:
Itt vannak a táborozási időpontok. A legtöbbje úgy lenne, hogy csütörtök délután mennénk és vasárnap jönnénk. Ez alól csak a 2) verzió a kivétel, ami Fiona szállásfoglalásához igazodik.
Arra kérek mindenkit, hogy arra szavazzon, amelyik számára a legideálisabb lenne. Viszont, ha több időpont is megfelel neki, akkor a BEJEGYZÉSÉBEN írja meg,

-mely időpontok jók még neki,
-melyikre szavazott.
SZAVAZNI JÚN. 30-ÁIG LEHET!!!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.186 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére