- Köszönetek: 0
Nézzük meg együtt a filmet
- Onering
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én is csatlakoznék a hálálkodók gárdájához: Even, köszönjük szépen, h elvéllaltad, és ilyen lelkiismeretesen végigcsináltad ezt az egészet, sok-sok örömet, emléket, és élmény okozva ezzel nekünk! Hálás köszönet érte!!!
Dícséret a jelmezeseknek, nagyon profi volt a ruhátok, csak ámultam és bámultam! Fene, még mindig nem hívattuk elő a fotókat
"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
- Gollam
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Laurelen
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta: Tudod te mit beszelsz???
Szerinted hany rendor fog lefogni ha az 5. keruletbol vegigmetrozok a DP-hoz Helm-Szurdoki tunde harcos jelmezben?
Ez abszurdum
Hacsak valaki kocsival el nem visz. A Nagyvarad tertol. Nimmel
B
a nyugatitól a gyöngyösi utcáig az emberek elég jól viselték a haradi harcosokat a metrón . bár felmerült bennünk hogy nem-e fognak véletlenül iszlám terroristának nézni...
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
- Supersonica
- Nem elérhető
- Gollam
- Nem elérhető
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Tarathradiel
- Nem elérhető
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Rabyn
- Nem elérhető
Köcc Evennek a szervezésért!!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Luthin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Amíg nem élem át,le sem írhatom!
Amíg nem találkoztam vele,nem szerethetem!
Amíg nem éltem,nem halhatok meg nélküle!
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Gollam írta: én beöltözöm, tünde leszek (egy akármilyen, bár íjam az nem lesz) Tehát egy alter tünde harcos, akinek csak tőre van... vegyük úgy, hogy egy csak harcos... ehhem... ez hülyén hangzik... de sebaj
Szóval egy harcos akinek tünde tőre van?
Én nem viszek kardot, szegényke elég ramaty állapotban van...
Íjat se viszek de ha akajátok a miniatűr íjat és kürtöt vihetem...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Gollam
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Áfonya írta: A hó lassan egyre nagyobb kupacba gyűlik az ablakom előtt, ha nem érnék oda 10-re, akkor egy hóbucka alatt vagyok eltemetve valahol félúton Fehérvár és Pest között.
Beleg, a rendőröket meg csak fenyegesd meg az íjaddal.
Akkora ott a hó?
Nálunk max "egy hobbit lába fázna benne"...
Beleg, a rendőröket ne fenyegesd, csak mosolyogj rájuk kedvesen...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Áfonya
- Nem elérhető
Beleg, a rendőröket meg csak fenyegesd meg az íjaddal.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Jocii
- Nem elérhető
Szürke Gandalf írta:
Szerintem gyere nyugodtan, az összes metróaluljáróban a te jelmezes fényképed volt kint hétfőn, megismernekBeleg Cúthalion írta: Tudod te mit beszelsz???
Szerinted hany rendor fog lefogni ha az 5. keruletbol vegigmetrozok a DP-hoz Helm-Szurdoki tunde harcos jelmezben?
Ez abszurdum
B
pedig reménykedtünk , hogy csodás Legolas képe is ott lesz )
- sebcsaba
- Nem elérhető
Szerintem gyere nyugodtan, az összes metróaluljáróban a te jelmezes fényképed volt kint hétfőn, megismernekBeleg Cúthalion írta: Tudod te mit beszelsz???
Ez abszurdum
B
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Ez abszurdum
B
Laurelen írta: Szerintem egyszerűbb, ha eleve jelmezben megyünk, főleg mert nem hiszem hogy lesz hova lerakni a cuccot, bár lehet hogy van ruhatár. a hajnali hazamenésre arzért szvsz érdemes valami emberi holmit hozni...
tünc
- Laurelen
- Nem elérhető
tünc
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
En 10-re jelmezben leszek a penztarnal. Ki lesz meg igy vele?
Meg kerdes hogy hol tudunk atoltozni-lepakolni?
Beleg
- Laurelen
- Nem elérhető
Beleg Cúthalion írta: hogy a vetites elott egy oran at kiserthessunk jelmezben.
hmm... egyhe hidegrázás fut végig a hátamon a jelmezben kísértés gondolatára(lásd sajtóbemutató "elnézést, nem szeretne egy ajándékfényképet valamelyik szereplővel" grrrr... ) bár ha nem lesznek ott hibbant fotósok...
- Ulmo
- Nem elérhető
Beleg: jegyek ügyében keresd meg Evenstart, ő biztos meg tudja mondani, hogy van-e szabad jegy.
Összeírtam pár dolgot, amit vinni kell holnap este:
- zsepi százas csomagban (mert kelleni fog! )
- kaja és pia (hogy ne haljunk éhen a maratoni film alatt :dead:)
- pelus/bili ízlés szerint (ha már megittunk mindent, és nem akarjuk otthagyni a filmet a mosdó kedvéért )
- rovarirtó (Banyapók! :eek2:)
- füldugó (Legsie- és Frodó-fanok ellen )
- bot kupánveréshez (ha a füldugó nem elég )
- Tarantino
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Rabyn
- Nem elérhető
szóval egy hobbitlány ottlesz ez már bizti:D (ja a jelmez tulképpen sajátklszitésü)
- Supersonica
- Nem elérhető
Ankalimon tegnap este 23 órakor: nem, nincs egyeztetve, csak a sajtópremier.Ulmo írta: Dec 21, utolsó LEP szervezői megbeszélés, AnKalimon mondotta: felkért minket a forgalmazó, hogy rendezzünk jelmezes felvonulást a díszbemutatón és a premieren is.
Így igazUlmo írta: Abból nem lehet gond, ha a banda pár tagja jelmezben vonul ki a DP-ba. Legfeljebb híresebbek leszünk Tavaly is volt pár elszánt Origós, akik nazgúlként jelentek meg.
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Akkor johetne Nim is!!!
Akkor en hiaba vettem meg a jegyemet?? Mondjuk ez mar mindegy de akkor Nimnek kene az az ingyenes bejutasi lehetoseg!! (Neki most nincs nettye.)
Lecci egyeztessenek az illetekesek Ankival, hogy akkor most mijis van? Mire kesuzljunk? Bejutunk jelmezben jegy nelkul is? Legalabb Nim! Pliz, pliz! Harcostarsam nelkul felkaru orias vagyok! Egyutt elunk-halunk! Meg egyszerre lepni is megtanultunk!
Beleg
Ulmo írta:
Supersonica írta: Anki aszonta, hogy nincs egyeztetve... direkt rákérdeztem, a beírás hatására.
Dec 21, utolsó LEP szervezői megbeszélés, AnKalimon mondotta: felkért minket a forgalmazó, hogy rendezzünk jelmezes felvonulást a díszbemutatón és a premieren is. Akik beöltöznek, ingyen bemehetnek a vetítésre. - Akkor most mi van? Fel lettünk kérve, de ez a rész nem lett egyeztetve?
(ha nem pontosan idéztem a mestert, azért lehet, mert ismét nem készült jegyzőkönyv a megbeszélésről)
Abból nem lehet gond, ha a banda pár tagja jelmezben vonul ki a DP-ba. Legfeljebb híresebbek leszünk Tavaly is volt pár elszánt Origós, akik nazgúlként jelentek meg.
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
- Ulmo
- Nem elérhető
Supersonica írta: Anki aszonta, hogy nincs egyeztetve... direkt rákérdeztem, a beírás hatására.
Dec 21, utolsó LEP szervezői megbeszélés, AnKalimon mondotta: felkért minket a forgalmazó, hogy rendezzünk jelmezes felvonulást a díszbemutatón és a premieren is. Akik beöltöznek, ingyen bemehetnek a vetítésre. - Akkor most mi van? Fel lettünk kérve, de ez a rész nem lett egyeztetve?
(ha nem pontosan idéztem a mestert, azért lehet, mert ismét nem készült jegyzőkönyv a megbeszélésről)
Abból nem lehet gond, ha a banda pár tagja jelmezben vonul ki a DP-ba. Legfeljebb híresebbek leszünk Tavaly is volt pár elszánt Origós, akik nazgúlként jelentek meg.
- Supersonica
- Nem elérhető
Ennek ellenére beöltözhetünk
Even: nekem is szükségem lenne 1 plusz jegyre, ha megoldható
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.