Nézzük meg együtt a filmet

Több
21 éve 10 hónapja #90664 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Sziasztok!
Pólusos premierre hol lehet jegyet szerezni?
Én játszottam a játékon a Juventusban, illetve próbáltam a mindenféle médiás ismerőseimet megvesztegetni, egy eredeti Zserbóbeli tortával... hátha kapok így...
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90621 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Tybald: nekem anyám mondta, de tőlem mehetünk 96-ossal is, csak az meg 10 után 20 percenként jár... :x
Ja, és van előtte vmi werkfilm, szóvel lehet, hogy már hatra oda kéne érni, hogy legyen helyünk... *sóhaj*

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90611 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
A Pólusban hogyhogy olyan korán játszák ott lesz a díszbemutató? Hogy szereztetek rá jegyet?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90592 Írta: Tybald
Tybald válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Minerva írta: Keletinél taliznánk mondjuk fél hat vagy 6 körül, és onnan mennénk a Pólus-járattal, viszafelé meg ugyanezzel az Árpád hídig

Khm, mióta jár a pólus-busz az árpádhíd felé, ez nekem új.....

Ez a város olyan mint én: Nincs benne semmi biztató
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90590 Írta: Tybald
Ha valaki vidéki és nagyon nincs hol aludnia és hoz polifoam-t meg hálózsákot nálam a kisszobában szunyálhat (mivel 2x2 méteres így korlátozott számban persze).
Viszont ha lesz valami kocsmázás, dumcsizás mittoménmi a film után oda szívesen megyek én is, másnapra beosztattam magam délutánra úgyhogy ráérek.

Mint azt már megírták Pólustól DP nincs messze, PIROS 96os+kékmetró, ha jön a busz és a metró is nagyobb késés nélkül kb. 1/2 óra, ha nem akkor 3/4 tehát pólusból érdemes rögtön elindulni.
Ha kijöttetek a pólusból a parkoló után a temetővel szemben van egy utca (ahogy a térképet nézem, bánkút utca) a sarkon skoda kereskedés előtte - bent az utcában - áll meg a piros 96-os.

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90579 Írta: Minerva
Akik szerdán jönnek a Pólusba a premierre este 7-re , azokkal találkozni kéne valahol. Mit szólnátok, ha a Keletinél taliznánk mondjuk fél hat vagy 6 körül, és onnan mennénk a Pólus-járattal, viszafelé meg ugyanezzel az Árpád hídig, aztán metróval a Plázába? Persze találkozhatunk a mozi előtt is, de gondoltam, egyszerűbb, ha együtt megyünk. :) Áfi, Sil, Léli, Brandír, Kincső (hirtelen nem tudom, kik jönnek még :oops: ), megfelel?

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90452 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Istenem!! Ezek a mázlisták mennek a díszpremierre!!! 8O :evil: :roll:
Szerintem találkozzunk minél előbb, és legfeljebb +várunk titeket is!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90360 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Ring-bearer írta: Most jan 8-a éjjel lesz?
Mert én tisztán csütörtökre-péntekre emlékszem, de az szerda!

Most a premierre gondolsz? Mert az szerda-csütörtök éjszakáján lesz! (pontosan csütörtök 00:01 perckor kedzőik asszem... :arrow: mivel a filmpremierek mindig csütörtökön vannak :roll: )

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90297 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Most jan 8-a éjjel lesz?
Mert én tisztán csütörtökre-péntekre emlékszem, de az szerda!

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90208 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Tudom Min :wink: , de Te nyertél is! :D

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90189 Írta: Minerva
Cica: én is szervező voltam... Elméletileg... :tongue: De névtáblával tudom bizonyítani!!! :tongue: :lol:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90176 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Nemcsak szimplán egymás között, a szervezok között...

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90030 Írta: Minerva
Jaj, de szeretlek, Penni! :bounce: Emeldir: a nap végén maradt még pár jegy, azokat sorsoltuk ki egymás közt. Köszönet Áfi drága arany kezének! :lol: :itscool:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90016 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Akkor döntsétek el, mikor lesz a tali és hol, mert már ott akarok lenni :crying: , és ha tudom, hogy mikor megyek és hova, akkor már majdnem olyan mintha ott lennék. 8)
Jajj, Istenem.... :bawling: :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90015 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Minerva írta: Jaj, ne talizzunk 10-kor, mert akkor ér véget a díszpremier ;o) és nem fogok odaérni a Pólusból... Illetve Sillel nem fogunk odaérni.... Qrva messze van a Plazától...8O :bounce:

Min, a piros 96-os busszal el tudtok jönni az Újpest Központig (kb. 20 perc), onnan meg metróval pár perc a DP. Itt a busz menetrendje:

www.bkv.hu/busz/96gyors.html

Javaslatom: találkozzunk a mozi előtt fél és háromnegyed 11 között, de akkor mindenki legyen pontos, aki késik, az feltétlenül jelezze Rayannak!!!
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90014 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Minerva írta: Asszem Brandír, Angelina, Sil, én, és a többiekre nem emlékszem... :oops:

Hol lehetett jegyeket nyerni? 8O

~ Une lumi
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90013 Írta: Minerva
Asszem Brandír, Angelina, Sil, én, és a többiekre nem emlékszem... :oops:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90001 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
BocsOFF: Nyertetek jegyeket? És még ki? 8O
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #90000 Írta: Minerva
Jaj, ne talizzunk 10-kor, mert akkor ér véget a díszpremier ;o) és nem fogok odaérni a Pólusból... Illetve Sillel nem fogunk odaérni.... Qrva messze van a Plazától...8O :bounce:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89955 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Rayan: akkor 2xesen is ki kéne nekem hívni a mentőket!! :wink: :D azt hiszem én a tegnapi pólómba megyek, csak addigra felteszem még rá Isildurt, meg Papsajtot... :lol:
Istenem, de várom!! Csak engedjenek el reggelig a szüleim! Hol lnnénk reggelig, még mindig nem tudjátok?! :wink:

MÁR CSAK:

4 NAP

6 ÓRA
ÉS
11 PERC!!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89810 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Onering, mondom itt is, nagyon köszi, hogy szóltál! 8) Király(nő) vagy!

Tőlem mehet a werkfilm :) EZ ESETBEN jó lenne, ha mindenki úgy számolna az idejével, hogy fél/háromnegyed 11-re ott van. Könyi, ne fél 12-kor essetek be, mert 77 embert baromi nehéz számon tartani. Kösz :biggrin2:

Galad, kitalálunk valamit. :wink: Max. leverjük a biztonsági őrt, és ott alszunk a Plazában.

Earendil, a puccparádét úgy értettem, hogy "menetkészen". Mindenki abban és olyan állapotban jön, amiben akar, részemről azért megtisztelem annyival PJ-t, hogy lezuhanyozom a premierre :lol: Reklámpólók -és gatyák jöhetnek minden mennyiségben, sőt: "PJ rulz" "Szauron rulz" "Legolas rulz" "TTT rulz" feliratokért ingyé puszi jár. Megéri, nem? A puszikat természetesen díszvendégünk, Orlando Bloom osztogatja :lol: (oké, abbahagytam)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89808 Írta: Mike
Mike válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Nem tudjátok hogy vane még jegy a 0:01-es előadásra ? Csak a Duna Plazaban jatszak akkor?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89807 Írta: Tybald
Két kérdés:

1. Werkfilmet minden teremben lenyomják a vetítés előtt, vagy az külön project?
2. XV. ker. Újpalota felé megy-e valaki majd haza? :roll:

Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89790 Írta: Penngaladiel

Niphredil/Szméagol írta: 10-kor? Jaj, ne, akkor ér be a vonatom! De lehet, hogy van korábbi is, az a werkfilm nagyon jó lenne! Leírnátok még 1x, hogy hogyan lehet a DP-hez metróval eljutni? Jó lenne az az időtöltés, nincs kedvem órákat ücsörögni vhol egyedül.

Niph, hová érkezik a vonatod? 8)
Nyugatitól 3. (kék) metróval Újpest felé, a Gyöngyösi utcánál kell leszállni, és előrefelé kimenni, onnan ki van táblázva.

Keleti v. Déli: 2. (piros) metróval a Deák térig, átszállni a 3. (kék) metróra a fenti variáció szerint.

Én sem tudok hazamenni, úgyhogy legalább ketten leszünk, akik végigbulizzák az éjszakát :wink:
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89703 Írta: Tündekö/Myrtus
Tündekö/Myrtus válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Szurkoljatok, hogy elengedjenek! Ha sikerül, visszavonom az egyébként teljesen jogos átkokat. :)

Do not stand at my grave and weep.
I am not there, I do not sleep.
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89695 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
10-kor? Jaj, ne, akkor ér be a vonatom! De lehet, hogy van korábbi is, az a werkfilm nagyon jó lenne! Leírnátok még 1x, hogy hogyan lehet a DP-hez metróval eljutni? Jó lenne az az időtöltés, nincs kedvem órákat ücsörögni vhol egyedül.
[size=9:1f3go5h4]Esthell szülei igenis elátkozva.[/size]
:wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89694 Írta: Ithilgalad
Ithilgalad válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
És leszé vmi időkitöltés (a film kibeszélése, stb. ) legalább addig mígaz első metró elindul? :roll:
Arról az elővetítés vagy miszöszről énisolvastam vhol...

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89665 Írta: Penngaladiel
Igen, erről én is olvastam. Ne inkább 10-kor találkozzunk?
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89590 Írta: Onering
Onering válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Hali!
Úgy várom már a premiert!!!
Rayan:Most olvastam a "mozis programfüzetben" , hogy jan. 8-án 23 órától HOGYAN KÉSZÜLT A GYŰRŰK URA: A KÉT TORONY feliratos, ingyenes vetítése lesz (a DPLAZ-ában persze)! Nem tom, hallottatok-e már róla? Nem nézzük meg? Vagy ha igen, bocs, hogy lemaradtam!
Pussssz: Onering

"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
Téma zárolva.
Több
21 éve 10 hónapja #89574 Írta: Penngaladiel

Esthell írta: Ó, átkozzátok el a szüleimet!

Ez nagyon OFF, de kérlek, kérlek, ne kívánj átkot a szüleidre :nono: Az átok veszélyes dolog ám...
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.478 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére