Nézzük meg együtt a filmet

Több
22 éve 1 hónapja #82615 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Narië írta:

Lili írta: Sziasztok!

Nekem is elég gázos volt itthon elmondani,hogy szeretnénk majd Pestre premierre menni.Végülis azt mondták,hogy tesómmal elengednek,de sajnos elképzelheto´´,hogy pont aznap ZH-t ír. :(

Narie,hódica:a szüleitek miért nem mennek el még a mozi elo´´tt egy találkozóra?Az én anyukám is volt és azóta többé-kevésbe( :roll: ) megnyugodott... :)

Miért,lesz még elôtte tali?

Hát nem tudom...Biztos lesz még vmilyen tali decemberben is... :roll: És akkor,ha elmennek a szüleid látják,hogy jó kis társaság ez... :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82600 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Lili írta: Sziasztok!

Nekem is elég gázos volt itthon elmondani,hogy szeretnénk majd Pestre premierre menni.Végülis azt mondták,hogy tesómmal elengednek,de sajnos elképzelheto´´,hogy pont aznap ZH-t ír. :(

Narie,hódica:a szüleitek miért nem mennek el még a mozi elo´´tt egy találkozóra?Az én anyukám is volt és azóta többé-kevésbe( :roll: ) megnyugodott... :)

Miért,lesz még elôtte tali?

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82594 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Popcorn rulzz:)))
Olyan édi ez a smile, nem bírtam ki, hogy ne tegyem be:)))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82593 Írta: Lili
Sziasztok!

Nekem is elég gázos volt itthon elmondani,hogy szeretnénk majd Pestre premierre menni.Végülis azt mondták,hogy tesómmal elengednek,de sajnos elképzelhető,hogy pont aznap ZH-t ír. :(

Narie,hódica:a szüleitek miért nem mennek el még a mozi előtt egy találkozóra?Az én anyukám is volt és azóta többé-kevésbe( :roll: ) megnyugodott... :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82585 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

hódica írta: Tudom, hogy ez off, de el kell sírnom v.kinek, szal sajnos nem tudok elmenne a premierre, mert anyu nem elged el, mert ugye éjfél és másnap suli, meg minden :twisted: :mad2: :bawling: :closed:

Szal mello´´znötök kell kellemes társaságomat 8) :biggrin2: :crying:

Dettó ugyanez van velem is...Szóval ha felírtatok,akkor lécci húzzatok ki,mert szinte semmi esély sincs rá.

nem lehetne szervezni egy mozit késôbbre is?Mint mondjuk pénteken 3 körül,mint az SWt?Mert sztem nem csak engem meg hódot nem engednek el,meg van aki nem pesti,stb.

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82581 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Hello mindenkinek 8)
Hódica, és ha hazakísérnék? Vagy ilyesmi?
Az sem segítene?
Miért nem jönnek el a szüleid veled?

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82566 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Nagyon édek vagytok, de nem hiszem hogy menni fog... :( :? :cry: Én kibírnám alvás nélkül, de anyu nem enged el :evil: :cry: :?

Na de nem offolok tovább

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82527 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Hmmm...

:cross: :cooljump: :cool2: :sungl: :evil3: 8) :bandit:

nem muszáj említeni a fegyvereket, de azt mondjhatod, ha nem jössz, egy állig felfegyverzett fanatikus csapat fogja megosrtomolni a lakásotokat... :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82521 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Öööö... Hódica, a fegyvereket ne említsd meg a szüleidnek :cool2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82519 Írta: Alyr Arkhon

hódica: mint lentebb olvashattad, fel leszünk fegyverkezve, tehát biztonságban leszel...
Reggel iszol néhány (liter) kávét, és teljesen jól leszel...

Hozd el a szüleidet is...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82512 Írta: Penngaladiel
Hódica, nem tud valaki érted menni a moziba 3-ra, és akkor pár órát még tudsz aludni suli előtt? És ha még előző délután is rápihensz, simán kibírod a sulit. Én megígérem a szüleidnek, hogy vigyázok rád :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82496 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Tudom, hogy ez off, de el kell sírnom v.kinek, szal sajnos nem tudok elmenne a premierre, mert anyu nem elged el, mert ugye éjfél és másnap suli, meg minden :twisted: :mad2: :bawling: :closed:

Szal mellőznötök kell kellemes társaságomat 8) :biggrin2: :crying:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82331 Írta: Lili

Dodiee írta: Lili: ilyen szigorúak a szüleid?) reméelm nem idegesítettünk nagyon a DvD nézésen:))

Annyira végülis nem szigorúak... :lol: De sztem megérthető,hogy egy 14 éves lányt nem engednek el egyedül éjfélkor moziba,úgy,hogy nem Pesten hanem Miskolcon lakunk... :roll:

És hasonlóan a többekhez én is kinyírom,ha vki csörögni mer akármivel... 8)
[size=9:1xz3f8oc]Elképzelem,hogy rajtunk kívűl más nem mer bejönni a moziba... :lol: [/size]
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82321 Írta: Dodiee
Úristen, én ezezk után tuti nem fogok zörögni.. főleg, ha Alyr a kardját is hozza:)

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82310 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Csatlakozom az előttem szólókhoz: aki csörög vmivel azt kinyírom

Üdv:
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82307 Írta: Dodiee
Penngaladiel: inkább viszek pelenkát, de én fel nem állok film közben:) meg utánna se, jöhet a második menet:))
Estel: igenis, apu...azért is mögéd ülök, és a füledbe szörcsögök :twisted:

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82273 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Holliwood Multiplex Duna Plaza.

Szörcsögni is tilos.
Vegyétek ki a szívószálat, és igyátok a lyukon keresztül.
:D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82272 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
hello mindenkinek 8)
Sorel a Duna Plazában lesz :P természetesen:)
Csatlakozom alyrhoz, ha valaki csörögni fog, azt megölöm :twisted:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82268 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Tehát éjfélkor fog kezdődni? És melyik moziban?
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82261 Írta: Penngaladiel
Dodiee, csak vigyázz, mennyit szörcsögsz, mert ha ki kell menned film közben... :P 8) :cheers:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82247 Írta: Dodiee
Alyr: szörcsögni lehet? három órát nem bírok ki ivás nélkül..majd valami nem zörgős kaját veszünk:)) bár, ahogy én gondolom, a szánk állandóan tátva lesz, és mellédobjuk a kukoricát, ugyhogy mindegy is:))
Lili: ilyen szigorúak a szüleid?:)) reméelm nem idegesítettünk nagyon a DvD nézésen:))

Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82234 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Tudom, Ulmo, teljesen igazad van. Viszont szeretném észben tartani a társasággal, hogy egyelőre nincs hova elhelyezni félszáz embert, és később sem lesz egyszerű -az éjszaka közepén. Bár...ha sátrat verünk a helyszínen, nekem az is megfelel :pimp: Tudjátok, egészséges pesszimizmus.
Lili, örülök, hogy jöttök, felírtalak titeket is!
*visszahúz vokálba*

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82230 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Rayan írta: Still: keresni kén' egy helyet -lehetőleg a Plazában, ahová becuppanhatunk mozi után. Hölgyeim-uraim -aktivizálódjunk. Aki talált egy megfelelő pubot/kávézót nemtudommit, sikítson.

Nem korai ez még egy kicsit? Premier előtt egy héttel is ráérünk.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82210 Írta: Lili
Sziasztok!

Én is mennék,hogyha lehetséges... :roll: :D És jönne tesóm is mert csak vele engednek el.Nem gond ugye? :?:
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82185 Írta: Varda Tintallë
Varda Tintallë válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet

Alyr Arkhon írta: újra leírom:
Jövök 8-ám és ha minden igaz jön Míriel is.

Csak tisztázásképpen Rayannak. Ez a Míriel nem azonos az origo-s Míriellel! Szóval 2 Míriel kér összesen jegyet. (Az origo-s Míriel itt Serinde névre hallgat.)

Köszi Rayan!

Varda

Namárie!

Varda Tintallë

I anwe harya limbe antar... / Az igazságnak sok arca van...
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82181 Írta: Rayan
És még annyit: elnézést, ha szigorúskodom, ennek egy konkrét oka van: nem szeretek túl sokat tökölni. Remélem, megértitek ;)
Másik: még a héten körbedobok egy levelet a fórum aktívabb tagjai között, aki már jelentkezett, annak természetesen nem fogom terhelni a postaládáját. De légyszi, szóljatok annak, akik -úgy érzitek- hiányoznak a listáról... :roll: Köszi.
A premier időpontja változatlanul január 9. 00:01, csütörtök. Találkozó szerda este, de ezt még konkretizáljuk.
Still: keresni kén' egy helyet -lehetőleg a Plazában, ahová becuppanhatunk mozi után. Hölgyeim-uraim -aktivizálódjunk. Aki talált egy megfelelő pubot/kávézót nemtudommit, sikítson.

"BÁRKI BÁRMIVEL CSÖRÖGNI PRÓBÁL, AZT MEGÖLÖM!!!!!!!!!
érts ezalatt popcornt, csokit, csipszet, mobiltelefont, bármit ami hangot ad ki"

Csatlakozom Alyrhoz :!:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82178 Írta: Alyr Arkhon
Üdv!
Noshát!
Ha az utolsó sorban ülünk, fennáll a veszély, ha beül elénk a vizilabdaválogatott, hogy nem látunk semmit. De hatalmas előny, hogy nem ül senki mögöttünk aki rugdosna, csörgetné a papírját, stb.

Egyébként:

BÁRKI BÁRMIVEL CSÖRÖGNI PRÓBÁL, AZT MEGÖLÖM!!!!!!!!!
érts ezalatt popcornt, csokit, csipszet, mobiltelefont, bármit ami hangot ad ki

Ennyit akartam. Ha egyéb tolkien FAN clubok próbálnak előlünk jó helyeket elfoglalni, felőlem lehet harc, nem hiszem, hogy érdemi ellenfeleink lennének (elvégre nem is tudom, most a talin hány embernél láttam Gyűrűt. Csupán egyet kell felhasználnunk, hogy Homályba borítsunk mindent... :D )

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82177 Írta: Rayan
A variálást felejtsétek el: mindenkinek egy helyre foglalok; automatice megpróbálok a legjobb helyekre, magyarán reményeink szerint a leghátsó sorokat fogjuk megtölteni. (Ha nem, akkor meg egyesek nagyon gyorsak voltak/lesznek..) Eddig 51 fő, ha esetleg érdekel valakit :D

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82125 Írta: Könyvmoly
Könyvmoly válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
Új vagyok, inkább csak olvasgatlak benneteket, de a Gyuruk Ura számomra a nagy kedvenc. A könyv is, a film is. Ha lehet, én is kérnék két jegyet. Mindegy, hova, ha nem az elso három sor, bár végül is tényleg mindegy.

Nőnemű vagyok, de ez a kép a kedvencem.
Téma zárolva.
Több
22 éve 1 hónapja #82117 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Nézzük meg együtt a filmet
A bemutatóra próbáltok jegyet szerezni? Lehet már tudni pontosan, hogy hol és mikor lesz? Akkor én is mennék (össszesen 3 fő) Hátra, középre.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.440 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére