MTT nyári tábor - 2003

Több
21 éve 4 hónapja #130954 Írta: Elryn
Elryn válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Üdv!

Ez a jelentkezés a csoportokba összezavart...Főleg, mert semmilyen levelet nem kaptam.Na mindegy, bárhol jó lesz nekem, ezért nem is írok emilt...különben is álmos vagyok, hogy felfogjam az egészet :)

"Hajamba hét csillagot és szalmát tűztem én"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130948 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
)akkor a hobbitok csapata is ember csak átvette a hobbit kúlturát?
Eztökjó-))) akkor én odavaló vagyok-) )(bocs Áfi és Oisin) télleg a hobbitokat ki vezeti?? (nem olvastam végig :oops: )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130943 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Hm, én, mint Gandalf, mindenkivel egyforma barátságban vagyok... akkor most mi legyen? Osszatok be abba a társaságba, amelyikbe szerintetek a legjobban beleillek! (Bízom a jó ízlésetekben és ítélőképességetekben! :biggrin2: )
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130941 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
No igen, én csak a rövidség kedvéért írtam tünde, törp, stb. csapatot. Bocs ha vkit félrevezettem volna. Különben már kezd összeállni a fejemben egy "Mit tettünk mi a törpök háborújában" típusú legenda, ha lesz hozzá kedvetek kezdhetünk azzal h ezt kidolgozzuk és tervezünk hozzá egy jó kis címert...

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130909 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Dúnadánok

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130902 Írta: Idril Celebrindal./Fenrir
Idril Celebrindal./Fenrir válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Már biztos más is megkérdzte ezt :oops: de nincs idöm végignézni a hozzászólásokat: a táborismertetőn volt hogy a szóban forgó nép 5 másik néphez csatlakozott. Én vagy hatszor elolvastam de mindig csak négy jött ki (hobbitok, tündék, törpök, rohirok), mi az ötödik?

"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130855 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Hát, ilyenek is akadnak... :lol: :wink:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130854 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Na de ennyire, Áfi? :lol: :lol: :lol:

Áfonya írta: mi lennénk itten az emberkirályok v. mi!!

Áfonya írta: és úgy gondolja, hogy akár Aragorn leszármazottja (bocsánat, jelen esetben felmenője :mrgreen: ) is lehetne,

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130853 Írta: Áfonya
Viszont ennyi idő együttélés után az ember lélekben akár igazi dúnadánnak is érezheti magát... :wink:

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130850 Írta: Ankalimon
Egy kis pontosítás:
Természetesen Oisin és Áfi csapatában nem törpök és dúnadánok vannak. Ők csak 1000 évig a törpök és dúnadánok közelében éltek, és ezt-azt átvettek kultúrájukból, de alapvetően megmaradtak Középfölde átlagos halandóinak (nem az emberkirályok közül valók, de nem is a megrontott keleti emberek közül...)

Hogy egész pontosak legyünk:
Mind az 5 csapat részvevői Haleth népének azon tagjai, akik az első korban az emberek atyáinak 3 házával nem vándoroltak Beleriandba, és ezzel megúszták az egész hajcihőt Morgoth-szal. A Másodkorban és a Harmadkor első felében Eriador déli részén, a Gwathlo folyó mentén éltek, többek között Tharbad városában is. Majd a két kék istar vészes jóslatai hatására elvándoroltak, és 5 különböző nép között vészelték át a Harmadkor második évezredét. Majd visszatérnek korábbi szülőföldjük közlébe, hogy újra egyesüljenek.

[size=9:1hjnsgep]Ezt csak azért hangsúlyozom ennyire, mert mindenkinek úgy kell számolnia: nem az a kérdés, hogy a táborban "törp", vagy "tünde" vagy "dúnadán" lesz, hanem az hogy olyan átlagos ember-e, aki tündék, törpök vagy dúnadánok között élt.[/size]

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130838 Írta: Áfonya
Hola mindenki!

Gondolom már volt szerencsétek a tábortájékoztatóhoz, és esetleg feltűnt, hogy én is ott vagyok, mint dúnadán vezér (hű, ez elég komolyan hangzik... 8O)..

Nos, kampányolni nem fogok, de aki érez egy kis nemesi virtust magában - mi lennénk itten az emberkirályok v. mi!! :lol: - , és úgy gondolja, hogy akár Aragorn leszármazottja (bocsánat, jelen esetben felmenője :mrgreen: ) is lehetne, az jöhet hozzám nyugalommal és bizalommal! :D

Jelszavunk: demokrácia és béke Középfölde népeinek - a mi szabályaink szerint! :twisted: :tongue:

:fight:

Baby baby ain't it true
Want a pistol in my hand
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130824 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Rabyn írta: nem nem nema rra gondolok.
Jött az MTT ciméről egy levél amiben egy file volt. Amit nem tudtam megynitni SEMMIVEL SEM!

Ja, bocs... az nekem nem jött 8)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130822 Írta: Rabyn
nem nem nema rra gondolok.
Jött az MTT ciméről egy levél amiben egy file volt. Amit nem tudtam megynitni SEMMIVEL SEM!

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130820 Írta: E. Eia Ayna

Rabyn írta: Mit küldtetek emilbe???
Nekem nem nyitotta meg..

Lásd: Anca előző 4 hozzászólása (plusz még az is benne volt, hogy mennyit fizettél be)

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130818 Írta: Rabyn
Mit küldtetek emilbe???
Nekem nem nyitotta meg..

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130725 Írta: Oisin

E. Eia Ayna írta: Úgyse mi osztjuk be magunkat...

Nem, de a preferenciáinkat azért figyelembe veszik a szervezők, gondolom ezért kérdezték. Az nyilván nem lenne jó, ha valaki olyan csapatba kerülne, amiben nagyon nem szeretne lenni, se neki, se a csapatnak, másfelől viszont az se lenne jó, ha mondjuk a tünde csapatban 50 ember lenne, a törp csapatban meg 5, ezért nem lehet kizárólagosan a preferenciák alapján beosztani az embereket. Mindenesetre én azt szeretném, ha a rám bízott törp csapatba (ami az eddigi visszajelzések szerint népszerűségben nem mérhető mondjuk a tünde v a hobbit csapathoz) is jelentkezne annyi önkéntes, hogy ne kényszersorozással kelljen feltölteni a létszámot, és persze azt is, hogy majd mindenki jól érezze magát közöttünk, ezért emeltem ki egy pozitív tulajdonságot a törpökkel kapcsolatban, ami köré szerveződhet a csapat. További ötleteket is szívesen látnék.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130689 Írta: Ankalimon
A tábor célja, hogy a tolkieni hagyományok iránt érdeklődők minél több ismeretet szerezzenek Középföldéről, és miközben jól érzik magukat, átérezzék, magukévá tegyék a Tolkien műveit átható, a természet értékeit, és az alkotó munkát középpontba állító életfelfogást. A keretjáték célja, hogy a táborban az előadások, kirándulások és kreatív tevékenységek ne csak programok egymásutánjaként jelentkezzenek, hanem valamiféle kerettörténetbe ágyazódva még érdekesebb, és még „középföldésebb” legyen a hangulat. Azonban ez nem egy szerepjáték tábor: nem kívánunk elfeledkezni arról, hogy a keretjáték nem cél, csak eszköz, amelyet ennek megfelelő mértékben kell csak komolyan venni.

A keretjáték mindenesetre többek között jó alkalom arra, hogy minden résztvevő egy kicsit készüljön a táborra. Érdemes feleleveníteni a Szilmarilok, A Gyűrű keresése kötetek és A Gyűrűk Ura függelékének ide vágó fejezeteit, de a szorgalmasabbak akár tanulmányozhatják a HoME (History of the Middle-Earth) 12 kötetét is (az első kettőt magyarul is, a többit csak angolul). Minden ismeret, amely a keretjátékban szereplő korokkal, földrajzi helyekkel, népekkel, személyekkel és eseményekkel kapcsolatos, nagyon hasznos lesz a táborban, és emellett megadhatja a tolkieni mitológiában való elmélyedés semmihez sem hasonlítható örömét is. (Különösen érdekes lehet a keretjáték helyszínét körülvevő földrajzi környezet, a megadott időpillanatot közvetlenül megelőző történelmi kor, és a benne szereplő népek szokásainak, hagyományainak az ismerete.)

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130688 Írta: Ankalimon
Néhány kérés

- Mindenki hozzon magával egy teamécsest és egy kisméretű befőttesüveget, amelyben a mécses elhelyezhető.
- Ha valamilyen, a kreatív foglalkozásokon felhasználható eszköz, ötlet, nyersanyag van otthon, azt hozdd magaddal.
- Ha van hangszered, amin játszol (akár csak nagyon kicsit is), akkor – amennyiben a szállítása megoldható – szintén ne felejtsd otthon.
- Az énekhang gondos ápolása, és a tolkieni mitológiához kötödő dalok felfrissítése szintén szükséges lehet...
- Amennyiben vannak kész írásaid, ötleteid a tábori újság számára, ne habozz magaddal hozni.
- Ha vannak öteleteid, esetleg kész műveid az esti előadásokhoz és a szertartásokhoz, azokat is várjuk mindnyájunk épülésére.
- Legyél kipihent: a tábori programnak alapvető részét jelentik a természetjáró túrák, amelyek akkor is megerőltetőnek bizonyulhatnak, ha azokat nem a profi tájfutók szintjéhez terveztük meg... :-)

Végül:
Nagyon keresünk olyan személyeket, akik a kerettörténethez csatlakozó dalok előadásában segítene: daltanulás, szöveg adaptáció, hangszerelés gitárra (sipra-dobra vagy bármilyen hangszerre, ami a helyszínen megszólaltatható...) - mtttabor@axelero.hu

Keresünk még fafaragásban jártas szimpatizánsokat, ha valaki tud ilyent, jelentkezzen ( mtttabor@axelero.hu )

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130685 Írta: Ankalimon
Konkrétumok, amiket már most elmondhatunk:

A csapatok beosztása már a tábor előtt elkészül, és ezen nem lesz mód változtatni a tábor végéig. A szervezőket a csapatok összeállításánál az életkor, a nem és a tolkieni ismeretek szempontjából egyenlő erősségű együttesek kialakításának elve vezeti. Noha ez a végső beosztás szempontjából semmilyen meghatározottságot sem jelent, a tábor szervezői várják, hogy a résztvevők elküldjék: az egyes csapatok közül melyikben szeretnének részt venni. Vagyis e-mail-ben, az mtttabor@axelero.hu címre egy ötsoros listát várunk, amelyben az első sorba azt a csapatot írd, amelyikben leginkább részt vennél, a második sorba azt, amelyik az elsőnél kicsit kevésbé tűnik megfelelőnek, és ötödik sorba azt, amelyikről úgy gondolod az előzetes információk alapján, hogy a legkevésbé érdekes. Mondjuk így:
1. Törpök tisztelői
2. Dúnadánok barátai
3. Tündebarátok
4. Hobbitok kedvelői
5. Éothéodok harcostársai

Felhívjuk a figyelmet, hogy a csapatok összeállításánál csak az egyik szempont ez a rangsor, ezért bizony előfordulhat, hogy esetleg valaki az általa adott lista végén szereplő csapathoz kerül beosztásra. Azonban semmi pánik: minden csapatnak megvan a maga erőssége és gyengéje, a tábor végső soron minden csapat tagjaként egyformán esélyt ad a szórakozásra és az ismeretszerzésre. (Tetejében a kerettörténet szerint vajmi kevés szerepe van annak, hogy ki, melyik nép körében töltötte az elmúlt ezer évet: minden csapatban emberek vannak, akik saját tudásuk, képességük, intelligenciájuknak megfelelő mértékben voltak képesek többet/kevesebbet megtanulni az őket vendéglátó népek ősi kultúrájából. De ettől nem lettek olyan szépek, mint a tündék, olyan kitartóak, mint a törpök, stb...)

Az 5 különféle hagyomány (az 5 megnevezett vala által meghatározott princípium, illetve az őket képviselő istarok tanításai) alapvető fontosságú a keretjátékban, és ezek vezetői szintén nagyon lényeges szerepet töltenek be a táborban. Ezeket azonban nem jelöljük ki előre, hanem a tábor elején egy nemes vetélkedés során választjuk ki, ahol a tolkieni hagyománynak a világ teremtése és a H.K. 2003. időpont közötti eseményeinek, szereplőinek, helyszíneinek, mitológiai és filozófiai koncepcióinak, nyelveinek és írásrendszereinek ismeretéről kell számot adni. A táborlakók a program elején szabadon eldönthetik, hogy melyik hagyomány követőihez csatlakoznak, és ezen döntésüket a tábor végéig akár minden nap megváltoztathatják, a hagyományok követőinek aktivítása által befolyásolva.
Mindenki készüljön arra, hogy a program keretében sokat kell majd túrázni, rendszeresek lesznek a kreatív tevékenységek (mint festés/rajzolás, díszítés, kézművesség, irodalmi tevékenység, színi előadás, éneklés és tánc). A kézművesség keretében előreláthatólag lesz gyöngyfűzés, szövetfestés, ékszerkészítés, fémdomborítás, agyagozás, gyertyaöntés, vesszőfonás, fafaragás, szövés/fonás, kovácsolás. A tábornak saját újságja lesz, amely keddtől vasárnapig minden nap megjelenik a táborlakók írásaival, a tábori események beszámolóival. Minden este két nagyobb előadásra is sor kerül: minden egyes csapatnak egy adott tábori napon el kell készíteni a saját népüket reprezentáló, és az adott nap témájához illő előadást, és minden hagyományőrző társaságnak szerveznie kell egy, a hagyományuk központi principiumát kifejező szertartást. (Vagyis minden táborlakónak összesen két alkalommal kell részt vennie esti program szervezésében: egyszer a csapatával, ahova beosztották, és egyszer a hagyománykövetők között, akikhez önként csatlakozott). Minden nap lesznek ismeretterjesztő előadások is. A tervezett témák:
- Címerek, fegyverek és öltözékek Középföldén
- Quenya nyelvtanfolyam
- Sindarin nyelvtanfolyam
- Halandó nyelvek (rohírrim, khuzdul, adunaic)
- Tengwar írás tanulás
- Angerthas írás tanulás
- Nagy csaták Középföldén
- Középfölde földrajza
- Fea és Hroa – élet és halál Középföldén
A fix, konkrét időpontokhoz kötött ismeretterjesztő előadások, kreatív foglalkozások, természetjáró túrák és bemutatók mellett a tábor meghatározó programjai lesznek a keretjátékhoz kötődő speciális versenyek és játékok is.
Azonban azt is szükségesnek tartjuk leszögezni, hogy a tábori programok nem kötelezőek, mindenki tetszése szerint döntheti el melyikben vesz részt és melyikben nem.
A konkrét programokra, játékokra és szabályokra vonatkozó többi információ egyelőre még maradjon TITOK, hiszen reményeink szerint ez is növelni fogja a tábor izgalmát...

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130683 Írta: Ankalimon
Néhány részlet a kerettörténetből:

A Harmadkor 2003. esztendejében járunk. 2125 évvel a legendás Númenor bukása után, és 6026 évvel azután, hogy a regék noldái visszatértek Középföldére. Immár több mint ezer éve, hogy a távoli Nyugatról megérkeztek az istarok, hogy segítsenek harcolni a Nagy Ellenség ellen, és egyesítsék mindazokat, akik szembe akarnak szállni vele. Ezer éve, hogy a Tharbad városába megérkező kék istarok (Pallando és Alatar) megjósolták a várost sorozatosan sújtó csapásokat, majd végső pusztulását, és ezzel a városlakók egy részét vándorlásra késztették. Pallando megjövendölte, hogy ezer évnek kell eltelnie, amíg a menekültek visszatérhetnek őseik földjének közelébe, a Ködhegység középső részének nyugati előhegyeihez és megalapíthatják új városukat, Ost-In-Edain-t. Kerek ezer éve, hogy Alatar búcsúzóul arra ösztönözte őket: ne feledkezzenek meg eredetükről, és teljesítsék be sorsukat.
A menekültek az elmúlt ezer évet 5 különböző nép között élték le, ám a hagyományt nem feledték, és most összegyűlnek, hogy Pallando jóslatának megfelelően megalapítsák az új várost, és szembeszálljanak a növekvő homállyal. Az első csoport tanúja volt, amikor a perianok Eriadorba érkeztek, és azóta is a magukat hobbitnak nevező népek között éltek. A második csoport átkelt a hegyeken, és a Szirtfő és Nőszirom folyók völgyében élő lovasnép között vészelte át a századokat, és még tanúja volt, amikor azok északra vándorolva megalakították az éothéodi királyságot. A harmadik csoport Khazad-dum királyságába, Durin népéhez került, és sokat tanulhattak az emberekénél ősibb és bölcsebb, nemes törp hagyományból annak fénykorában, de tanúi voltak, amikor Durin Végzete nyomán a királyság összeomlott. A negyedik csoport Imladris közelében telepedett le, és noha a tündék meglehetősen zárkózottak voltak, idővel sikerült barátságot kötni velük és sok mindent megtanultak a Szépek Népétől. Az utolsó csoport a nyugathoni emberek országaiban talált menedéket - látták, mint morzsolja fel az Ellenség ereje szép sorban a három dúnadán királyság erejét, és pusztítja el végül Arthedaint is, de tanúi voltak annak is, amikor a szabad népek egyesített seregei legyőzték az angmari gonoszt, és az eltűnt az északi vidékekről.
Az 5 csoport nem olvadt bele abba a népbe, amelyben 1000 évig éltek, mindvégig megőrizték identitásukat és ápolták a pallandoi hagyományt. Azonban sokat tanultak az idegen népek kultúrájából, és részben átvették szokásaikat is.
Az éothéodiak fegyvertársait Árnyelf, a Hläford vezeti, a tündebarátokat Finduilas, aki a Brennil címet viseli. A törpök barátainak vezetője Oisin, az Uzbad, a dúnadánok közé kérült embercsoporté pedig Áfonya, a Zirân. Végül a perianok közül érkezetteket Kriszana, a Than irányítja.
Pallando a menekültekre bízta 5 égi hagyomány tiszteletét is. A Középfölde északi területeire érkezett istaroknak 5 vezetőjük volt (Curumo, Olorin, Aiwendil, Alatar és Pallando), akiknek mindegyike egy-egy Angyali Hatalom küldötte volt (sorban: Aule, Varda, Yavanna, Orome és Mandos), és az általuk, a világ teremtésében képviselt principiumot közvetítették. Az újragyesült nép városának lakói mind követői ezen hagyományok valamelyikének.
A várost a király visszatértéig a 7 királyi tisztviselő vezeti (Szanten, a Caun; Ancalimon az Ithron; Telcontar a Randír; Aralataion, a Tano; Brandír, a Badhor; Gumipók a Cyll-i-thinniath, és Cicafül, a Condir), akiknek tisztsége ősi hagyományokon nyugszik.
A kerettörténet további részleteiről még tájékoztatást kaptok a tábori programok kezdete előtt.

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130682 Írta: Ankalimon
Aiya!

Elméletileg tegnap este minden jelentkezőnek küldtünk egy részletes tájékoztató levelet az e-mail címre, amit a jelentekzéskor megadott. Mostanában az Axelero egy kicsit bolondozik, ezért nem kizárt, hogy nem kapta meg mindenki. Aki a tábor résztvevői közül nem kapott ilyen levelet, mindenképpen írjon az mtttabor@axelero.hu címre (ugyanis ez két dolgot jelenthet: vagy az axelero hibájából nem jutott hozzá néhány lényeges információhoz, vagy pedig a jelentkezése, esetleg az első részlet befizetése valahogy elsikkadt - és nem is szerepel e nyilvántartott résztvevők listáján...).

E. Eia Ayna írta: Ha valaki nem küldd be listát, akkor az baj? Számít egyátalán a lista valamit? (Megnézitek a legalját és oda osztotok? :evil3: bár nagyon remélem, hogy ez csak az én hülye ötletem, és Ti nem így csináljátok... ugye?) Van valami esély rá, hogy az elsőnek megjelölt helyre kerüljünk? 8)

Ha valaki nem küld be listát, az nem baj - de akkor teljesen véletlenszerűen kerül beosztásra.
A beosztás módszerének lényege:
Elkezdjük az embereket beosztani úgy, hogy lehetőleg abba a csapatba kerüljön, ahova szeretne, de figyelembe véve, hogy minden csapatba azonos legyen a fiú/lány, az általános iskola/középiskola/felnőtt és a sok tolkieni művet olvasottak/kevesebb művet olvasottak aránya. Vagyis - hacsak nem történik olyan turpisság, hogy minden általános iskolás törp akar lenni - vagy minden sok-könyvet-olvasott jelentkező hobbit - jó esélye van mindenkinek, hogy olyan csapatba kerüljön, amit az első három helyen jelöltek meg.

A szervezők számára akkor lesz probléma, ha mondjuk a "tündebarátokat" mindenki az utolsó helyen jelölte meg, hiszen ebben az esetben értelemszerűen megfelelő mennyiségű fiú/lány, idős/fiatal, stb... bizony olyan csapathoz kerül, amiért eredetileg nem lelkesedett. De semmi gond - garantáljuk, hogy minden csapatban egyenlő mértékű lesz a szórakozás szintje...

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130670 Írta: E. Eia Ayna
Ha valaki nem küldd be listát, akkor az baj? Számít egyátalán a lista valamit? (Megnézitek a legalját és oda osztotok? :evil3: bár nagyon remélem, hogy ez csak az én hülye ötletem, és Ti nem így csináljátok... ugye?) Van valami esély rá, hogy az elsőnek megjelölt helyre kerüljünk? 8)

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130661 Írta: Szanten
Szanten válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
A lista leadásának határideje július 7. 19 óra! :deal:

"Te csak azzal törődj, hogy mit kezdj az idővel, ami megadatott."
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130658 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Azt a bizonyos "ötsoros listát" a kiválasztott csapatokról meddig kell leadni? Pl júli 13? :)
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130657 Írta: Szanten
Helló Mindenki!

Légyszíves a levélben amit nekem személyesen, vagy a mtttabor@axelero.hu címére írtok NE a NICK neveteket adjátok meg, mert nagyon nehéz kibogarászni, és beazonosítani a polgári nevetekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130618 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003

Oisin írta: Amint a hivatalos tábori levélben olvashattátok, én lettem a törp-barátok feje. A dolog engem is meglepett kissé: Ancalimon az utolsó pillanatban kért meg hogy ugorjak be, és én nem tudtam nemet mondani. Akkor hát sok szeretettel és baráti fejszecsapásokkal várom az összes törp-szimpatizánst. :lol: Minthogy a törpök specialitása a kézművesség, úgy gondolom, sokat fogunk kreatívkodni, képzőművészkedni, szóval ha vkinek van kedve az ilyesmihez, a törpök között a helye. ;)

Üdv,
Oisin a törp :gimliaxe:

Most kezdődik a kampányolás?? Mindenki embereket toboroz a csoportjába? ;)

Amúgy írtam az mtttabor@axelero.hu -ra, sűrgős ügyben, kérlek, mihamarabb olvassátok el! Köszönöm.

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130616 Írta: Oisin
Amint a hivatalos tábori levélben olvashattátok, én lettem a törp-barátok feje. A dolog engem is meglepett kissé: Ancalimon az utolsó pillanatban kért meg hogy ugorjak be, és én nem tudtam nemet mondani. Akkor hát sok szeretettel és baráti fejszecsapásokkal várom az összes törp-szimpatizánst. :lol: Minthogy a törpök specialitása a kézművesség, úgy gondolom, sokat fogunk kreatívkodni, képzőművészkedni, szóval ha vkinek van kedve az ilyesmihez, a törpök között a helye. ;)

Üdv,
Oisin a törp :gimliaxe:

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130590 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Én ugy fizettem be a postán, hogy volt egy külön OTP részleg... remélem az ugy jó...

De nem kaptam olyan üzenetet... még

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130559 Írta: Szanten
Nem olyan nagy baj, de mindenki inkább az OTP befizetésre törekedjen!

Téma zárolva.
Több
21 éve 4 hónapja #130546 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: MTT nyári tábor - 2003
Én a második részletet megszokásból postán fizettem be. Ugye nem nagy baj?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.342 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére