A király visszatér melyik jelenetét várod legjobban?

Szavazás: A király visszatér melyik jelenetét várod legjobban? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

A Banyapók odúja
17 11.5%
Gondor ostroma
17 11.5%
A Holtak útja
29 19.6%
Szürkerév
47 31.8%
Faramir és Éowyn
14 9.5%
A Végzet hegye
8 5.4%
Vasudvardi jelenetek
3 2%
A Mordor kapuja elötti csata
7 4.7%
Aragorn megkoronázása
6 4.1%
Szavazók száma: 21 ( Novalora, VALAki_9, Elza Eldaniella, Tinfang Gelion, Ear ) Bővebben
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
21 éve 5 hónapja #123967 Írta: Agoura
Én a Holtak útjára voksoltam,mikor olvastam nagyon megragadott ez a rész,ezért nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz.

Mesés kaland az élet,s benne a legnagyobb rejtély Te vagy!
Niq

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #123960 Írta: Sil
A felsoroltak közül természetesen a Holtak Útja, de a leges-leges legnagyobb kedvenc jelenetem az, amikor megjönnek a hajók, és kibontják a zászlót... :wink: De persze Szürkerévet is nagyon várom...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #123953 Írta: Lili
Sziasztok!

Én Szürkerév-re szavaztam,mert,ha PJ jól megcsinálja(amiben nem kételkedem) akkor tuti sírva fogok kijönni a moziból. :( Pedig ez nem soxor fordul elő velem... :roll:
Bár gondolkoztam a Végzet-hegyén és Banyapók odúján is...(nem vagyok elfogult Frodóékkal szemben... :lol: :lol: :oops: )

Több
21 éve 5 hónapja #123944 Írta: Artemisz
HOLTAK ÚTJA!!!!! (4.szavazat :wink: )
Hozzá kell tennem 1ébként, hogy mivel a könyvet a TTT után olvastam, az első két könyvről szóló képzelgéseimbe már "bezavart" a filmes megformálás. A harmadik könyvet viszont szinte mondatról-mondatra világos képekbe formáltam a fejemben, ezért hát százszorosan izgulok, hogy ne érjen csalódás!!!
Szürkerévet is nagyon várom, de mivel azt sztem szinte lehetetlen elrontani, meg PJ kedvenc része is, hát tuti, hogy jól fogja megcsinálni. A Holtak Ösvénye miatt jobban izgulok!
Az eddig látott képek egyébiránt maradéktalanul megfelelnek az elképzeléseimnek.... PJ:eddig *5!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #123936 Írta: Ryana
Én is Holtak Útja. ;) Szerettem azt a részt, mint a könyvben mindent, ahol Aragorn volt. :)
(És ki még? 3 szavazatja van... Rándzsa, én, ki volt a harmadik? Fedd fel kiléted! ;) )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 5 hónapja #123932 Írta: Rándzsa
Nem tudom miért, de nekem a Holtak útja volt a szinpatikusabb....
Olyan szellemes..... :twisted:
Na,jó! Bevallom most hülyülök..... (az utóbbi mondatomra vonatkozik)

[size=9:acj3g837]De az ember megteheti főleg a szülinapjám[/size]

Ash nazg durbatulúk
Ash nazg gimbatul,
Ash nazg tharbatulúk,
agh burzum-ishi krimpatul.

Több
21 éve 5 hónapja #123919 Írta: Fircorwen
Minas Tirith ostroma és a Cormallen mezei csata.
(És [size=9:28w74oiw]{bár a TTT-ben kellett volna lennie :evil: } [/size] azt a részt, amikor Pippin elcsórja a palantírt és belenéz.)

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Több
21 éve 5 hónapja #123903 Írta: Thaurwathiwen
Sziasztok!

Én a Szürkerévet választottam, noha sokáig gondolkoztam Gondor ostromán és a holtak útján is, de végül a Szürkerév mellett döntöttem, mivel ez egy igazán megható végződés, és IMÁDOM!!!! :)

Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 5 hónapja #123884 Írta: Ery
Egyértelműen Minas Tirith ostroma, egészen pontosan az, amikor Gandalf szemben áll a Főnazgullal, s közben megjönnek a rohaniak.
No és persze amikor Aragornék megjönnek délről és kibontják a zászlót.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
21 éve 5 hónapja #123841 Írta: Nefadar
Nehéz választani, igazság szeint mindegyiket... :roll:
De végül is Mordor iránti szeretetem miatt a Mordor falai előtti csatát választottam, mert birom a könyvben amikor a Száj kijön és megmutatja Gorniéknak a mithril páncélinget... :twisted:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
21 éve 5 hónapja #123840 Írta: svindler
Rég volt szavazás. De most újra van, és napokon belül lesz mégegy, bepótolandó a hiányosságokat.
Az új téma:
A király visszatér melyik jelenetét várod legjobban?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.188 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére