Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Szavazás: Szerinted ha megfilmesítenék A hobbit című könyvet, kine kéne játszania Bilbót? (COM_KUNENA_POLL_WAS_ENDED)

Természetesen Sir Ian Holmnak, mint A Gyűrűk Urában!
65 44.2%
Elijah Woodnak, hiszen fiatalnak kéne lennie, s a hasonlóság Frodóra csak a rokonság tényét erősíten
12 8.2%
Orlando Bloomnak, mert ő olyan széééééééééééép!
12 8.2%
Egy ismert, fiatal színésznek, aki már számos szuperproducióban bizonyított.
8 5.4%
Egy ismeretlen fiatal tehetségnek, akit most fedeznek fel!
50 34%
Szavazók száma: 24 ( Woland, Tirno, krezike, BlackRainbow/Lebi, Kegyetlen Gorthaur ) Bővebben
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
20 éve 6 hónapja #200853 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
Legyen Bodrogi Gyula ;) Mert ő ooooooolyaaaaan vicces...meg nem is túl magas...meg ööö...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #200842 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
Hajajj lassan nagyon átmegyünk durvába :lol: na ló akkó legyen Silvester Szalonna, mert ő olyan Rambóóóóóóóóó :mrgreen:

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #200801 Írta: Penngaladiel

Dae/siss írta: Sőt: Antonio Banderas, mert ő olyan széééééép és még férfias issss :evil3:

Egyetértek, és rajta nem is kell sokat kicsinyíteni :evil2:

Több
20 éve 6 hónapja #200714 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
Ő a példája annak, hogy a mai sminkesek csodákra képesek :P
Najó, nem gonoszkodok tovább.

Több
20 éve 6 hónapja #200710 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Drizzt írta: Nem lehet, hogy őt is Liv Tudjamindenkihogyhívják játsza ? Mert ő akkora színész...biztos ez sem gond neki ;)

Tyler? nanehogymá...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 6 hónapja #200708 Írta: Drizzt
Nem lehet, hogy őt is Liv Tudjamindenkihogyhívják játsza ? Mert ő akkora színész...biztos ez sem gond neki ;)

Több
20 éve 6 hónapja #200707 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Nólindir írta: Az OB, mert olyan szééééép lehetőséget tegnap táncon közös tüncmegegyezéssel felcseréltük a "Johnny Depp, mert ő olyan széééép"-re... Lehet csatlakozni :wink:

:mrgreen:

már lecsúsztam róla, de oda szavazok Johnny Deppre :P

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 6 hónapja #200702 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Aeglos írta:

Nólindir írta: Az OB, mert olyan szééééép lehetőséget tegnap táncon közös tüncmegegyezéssel felcseréltük a "Johnny Depp, mert ő olyan széééép"-re... Lehet csatlakozni :wink:

Ha lehet csatlakozni, akkor én még mindig a Harrison Ford, mert olyan szééééééééép, és ügyes pártján állok!!! :mrgreen:

Sőt: Antonio Banderas, mert ő olyan széééééép és még férfias issss :evil3:

Több
20 éve 6 hónapja #200687 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
Bevallom, hogy hatalmas kísértést éreztem, hogy Orlira szavazzak, mert ő olyan széééééééééép, de aztán a helyzet komolyságának megfelelően az utolsóra szavaztam. Szóval ártatlan vagyok.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 6 hónapja #200641 Írta: Holtak vezére
egy ismeretlen fiatal tehetségnek kell játszania!
de egy átmaszkolt Déagol is megteszi szvsz :)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Több
20 éve 6 hónapja #200611 Írta: Thaurwathiwen

Aranymag írta:

Csatlakozom! :D

Egyetértek :)

[size=9:1r5qhd3n](wazz.....elnyomtam, ügyes Thaur, kevés az a 7 óra alvás :) :D :mrgreen: )[/size]

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 6 hónapja #200610 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Csatlakozom! :D

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 6 hónapja #200599 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Angwen írta:

Aeglos írta: Szmóg szeretője... Nem rossz ötlet kedves Gyöngyszem! :twisted:

Annyira azért szerintem nem tüzes a kislány! ;)

ehh....ezt csak hirtelen felindulásbol irtam...nehogymá mindenhol Arwen legyen!!!

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 6 hónapja #200594 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Aeglos írta: Szmóg szeretője... Nem rossz ötlet kedves Gyöngyszem! :twisted:

Annyira azért szerintem nem tüzes a kislány! ;)

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 6 hónapja #200581 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
KI SZAVAZOTT ORLANDORA??? :roll: 8O

Több
20 éve 6 hónapja #200572 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Ha lehet csatlakozni, akkor én még mindig a Harrison Ford, mert olyan szééééééééép, és ügyes pártján állok!!! :mrgreen:

A Lives cucc meg csak pletyka, ami arra jó, hogy szörnyülködve lehessen dagasztani a tésztát... :roll:
Szmóg szeretője... Nem rossz ötlet kedves Gyöngyszem! :twisted:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 6 hónapja #200503 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
Az OB, mert olyan szééééép lehetőséget tegnap táncon közös tüncmegegyezéssel felcseréltük a "Johnny Depp, mert ő olyan széééép"-re... Lehet csatlakozni :wink:

argh

Több
20 éve 6 hónapja #200461 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Gyöngyszem írta: Liv Tyler is menjen a...egy másik filmbe! Nem elég h a GYUban óriási szerepet kapott, még a Hobbitba is be akar pofátlankodni?! :x :evil:

Amúgyis mit keresne ott? Ő lenne Szmóg szeretője??? ....

Hm... Esetleg játszhatná ő Bilbót, nem? Sminkkel úgyis mindent meg lehet oldani... :P
Na jó, tényleg leálltam! :D

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 6 hónapja #200460 Írta: Lora
Liv Tyler is menjen a...egy másik filmbe! Nem elég h a GYUban óriási szerepet kapott, még a Hobbitba is be akar pofátlankodni?! :x :evil:

Amúgyis mit keresne ott? Ő lenne Szmóg szeretője??? ....

Több
20 éve 6 hónapja #200401 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
Szvsz csakis Sir Ian Holm játszhatná el Bilbót, ha már a GyU-ban is ő játszotta. :) Meg szgéppel manapság tényleg mindent meg ehet oldani...

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
20 éve 6 hónapja #200398 Írta: Aldaron (büzsü)
"Orlando Bloomnak, mert ő olyan széééééééééééép!" - na ebből nem kérek... :twisted: :? :D

Több
20 éve 6 hónapja #200366 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Alyr Arkhon írta: Azért azt se feledjük, hogy nem kell olyan sokat fiatalítani, mert a kalandja kezdetén Bilbó 50 éves. (bár Frodó is 50 éves mikor elindul... elvileg... )

Remélhetőleg jobban sikerül mint az öregítés...

mért sztem azt is jól megcsinálták.. sztem a fiataláitás is menne;) szvsz Bilbó szerepére Ian a megfelelő(nem McKellen, ő Gandalfként maradna 1000% különben... :twisted: ) én nem is tudok mást elképzelni rá.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 6 hónapja #200320 Írta: Stara
Stara válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
Én arra szerettem volna szavazni,hogy Ian Holm és kezdjenek már bele a filmbe! :bilbo1: De ilyen nem volt,meg sajnos nem én döntöm el,hogy lesz-e film. Szerintem simán meg tudnák oldani Ian Holm fiatalítását,sminkkel meg számgéppel (majdnem) mindent lehet. Egyszer régen azt olvastam valahol,hogy még Liv Tyler is szívesen szerepelne Arwenként a Hobbitban,ha leforgatnák. :roll: :arwen2:

Több
20 éve 6 hónapja #200295 Írta: Rochgil
Rochgil válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Csele írta:

Rayan írta:

Csele írta: meg kellene fűzni a rendezőt, hogy Thranduil szerepére most már tényleg egy szép embert rakjon

Lehet le vagyok maradva kissé: vót a filmben (bármelyikben) Thranduil? :nézminthülye: Hű, mer akkor megyek és megkeresem.

Kétértelműen fogalmaztam!
Úgy értem, hogy a Thranduil-t játszó színész szép legyen sok más tündét játszó színésszel szemben. (persze ha az illető olyan jól játszik, mint Hugo, elnézzük neki a dolgot :wink: :roll: ).
A legfőbb problémám az hogy szerintem úgy akarják majd kihangsúlyozni, hogy Legolas apja, hogy olyant raknak be, aki tényleg az lehetne. Pedig a tündék nem öregednek...
(mit szólnátok hozzá, hogyha Orli is szerepelne benne, mondjuk annyi időre, amíg átsétál a színen az apja palotájában? Szerintetek elfogadná a felkérést? Szerintem nem, mert egy kicsit felvitte Eru a dolgát.... :( )

lehet. bár szvsz elfogadná a szerepet :) /ezzel nem vitát akarok nyitni ki hogy gondolja, de én így/

önreklám: :P

Több
20 éve 6 hónapja #200290 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Rayan írta:

Csele írta: meg kellene fűzni a rendezőt, hogy Thranduil szerepére most már tényleg egy szép embert rakjon

Lehet le vagyok maradva kissé: vót a filmben (bármelyikben) Thranduil? :nézminthülye: Hű, mer akkor megyek és megkeresem.

Kétértelműen fogalmaztam!
Úgy értem, hogy a Thranduil-t játszó színész szép legyen sok más tündét játszó színésszel szemben. (persze ha az illető olyan jól játszik, mint Hugo, elnézzük neki a dolgot :wink: :roll: ).
A legfőbb problémám az hogy szerintem úgy akarják majd kihangsúlyozni, hogy Legolas apja, hogy olyant raknak be, aki tényleg az lehetne. Pedig a tündék nem öregednek...
(mit szólnátok hozzá, hogyha Orli is szerepelne benne, mondjuk annyi időre, amíg átsétál a színen az apja palotájában? Szerintetek elfogadná a felkérést? Szerintem nem, mert egy kicsit felvitte Eru a dolgát.... :( )

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled

Több
20 éve 6 hónapja #200289 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Lamorak írta: Azt hiszem, mindenki tudja, én kivel játszatnék minden filmben főszerepet... :D

elképzelem ahogy Bruce .. selytelmes vigyoraival..
mondja:
Mi van a zsebemben?

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 6 hónapja #200280 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 6 hónapja #200278 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?

Mivel a Hobbiton szétröhögtem a fejemet, meg Bilbo is alapvetően mókás arc, Robin Williams-szel tökéletesen elégedett lennék. (Bár legutóbbi sötétkamrás alakítása enyhén depresszív volt.)

Nem tudom elképzelni, de komolyan, pedig nagy tisztelője vagyok Mr. Williams-nek.

Engem még az is érdekelne, hogy a többi szerepet hogyan osztanák el (nem nagyon off, ugye? Nem találtam jobban csatlakozó topicot)?
Pl. : meg kellene fűzni a rendezőt, hogy Thranduil szerepére most már tényleg egy szép embert rakjon. Meg Hugo Weavinget, hogy legyen egy kicsit megint Elrond (mást el sem tudok képzelni rá).
S persze Gandalf sem lehetne más (bár szerintem ő elvállaná, hisz a GyU-ért is élt-halt, hogy megkapja)

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled

Több
20 éve 6 hónapja #200277 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
Azt hiszem, mindenki tudja, én kivel játszatnék minden filmben főszerepet... :D

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
20 éve 6 hónapja #200275 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
Mivel a Hobbiton szétröhögtem a fejemet, meg Bilbo is alapvetően mókás arc, Robin Williams-szel tökéletesen elégedett lennék. (Bár legutóbbi sötétkamrás alakítása enyhén depresszív volt.)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére