- Köszönetek: 0
Ki játssza Bilbo szerepét "A hobbit" filmben?
Szavazás: Szerinted ha megfilmesítenék A hobbit című könyvet, kine kéne játszania Bilbót? (COM_KUNENA_POLL_WAS_ENDED)
Természetesen Sir Ian Holmnak, mint A Gyűrűk Urában! |
|
65 | 44.2% |
Elijah Woodnak, hiszen fiatalnak kéne lennie, s a hasonlóság Frodóra csak a rokonság tényét erősíten |
|
12 | 8.2% |
Orlando Bloomnak, mert ő olyan széééééééééééép! |
|
12 | 8.2% |
Egy ismert, fiatal színésznek, aki már számos szuperproducióban bizonyított. |
|
8 | 5.4% |
Egy ismeretlen fiatal tehetségnek, akit most fedeznek fel! |
|
50 | 34% |
Szavazók száma: 24 ( Woland, Tirno, krezike, BlackRainbow/Lebi, Kegyetlen Gorthaur ) Bővebben
Ideniel, Zarándok_Mist, Rochgil, Snufi, Archimonde, Gödrös Zsombor, Eldafinde, A Szürke Zarándok, Csele, M, Rohin, ozrych, Orsie, tindomiel, Dorci, Milendoria, Lin, Stara
|
|||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Drizzt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
Dae/siss írta: Sőt: Antonio Banderas, mert ő olyan széééééép és még férfias issss :evil3:
Egyetértek, és rajta nem is kell sokat kicsinyíteni :evil2:
- Drizzt
- Nem elérhető
Najó, nem gonoszkodok tovább.
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tyler? nanehogymá...Drizzt írta: Nem lehet, hogy őt is Liv Tudjamindenkihogyhívják játsza ? Mert ő akkora színész...biztos ez sem gond neki
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Drizzt
- Nem elérhető
- gillz
- Nem elérhető
Nólindir írta: Az OB, mert olyan szééééép lehetőséget tegnap táncon közös tüncmegegyezéssel felcseréltük a "Johnny Depp, mert ő olyan széééép"-re... Lehet csatlakozni
már lecsúsztam róla, de oda szavazok Johnny Deppre
need more brainz. yourz. now.
- Dae/siss
- Nem elérhető
Aeglos írta:
Nólindir írta: Az OB, mert olyan szééééép lehetőséget tegnap táncon közös tüncmegegyezéssel felcseréltük a "Johnny Depp, mert ő olyan széééép"-re... Lehet csatlakozni
Ha lehet csatlakozni, akkor én még mindig a Harrison Ford, mert olyan szééééééééép, és ügyes pártján állok!!!
Sőt: Antonio Banderas, mert ő olyan széééééép és még férfias issss :evil3:
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Holtak vezére
- Nem elérhető
de egy átmaszkolt Déagol is megteszi szvsz
"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Aranymag írta:
Csatlakozom!
Egyetértek
[size=9:1r5qhd3n](wazz.....elnyomtam, ügyes Thaur, kevés az a 7 óra alvás )[/size]
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- bea/mag
- Nem elérhető
Csatlakozom!
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Lora
- Nem elérhető
Angwen írta:
Annyira azért szerintem nem tüzes a kislány!Aeglos írta: Szmóg szeretője... Nem rossz ötlet kedves Gyöngyszem!
ehh....ezt csak hirtelen felindulásbol irtam...nehogymá mindenhol Arwen legyen!!!
Gyöngycem (voltam valaha)
- Angwen
- Nem elérhető
Annyira azért szerintem nem tüzes a kislány!Aeglos írta: Szmóg szeretője... Nem rossz ötlet kedves Gyöngyszem!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Lora
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Ha lehet csatlakozni, akkor én még mindig a Harrison Ford, mert olyan szééééééééép, és ügyes pártján állok!!!
A Lives cucc meg csak pletyka, ami arra jó, hogy szörnyülködve lehessen dagasztani a tésztát...
Szmóg szeretője... Nem rossz ötlet kedves Gyöngyszem!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Julcsi_
- Nem elérhető
argh
- Angwen
- Nem elérhető
Gyöngyszem írta: Liv Tyler is menjen a...egy másik filmbe! Nem elég h a GYUban óriási szerepet kapott, még a Hobbitba is be akar pofátlankodni?!
Amúgyis mit keresne ott? Ő lenne Szmóg szeretője??? ....
Hm... Esetleg játszhatná ő Bilbót, nem? Sminkkel úgyis mindent meg lehet oldani...
Na jó, tényleg leálltam!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Lora
- Nem elérhető
Amúgyis mit keresne ott? Ő lenne Szmóg szeretője??? ....
- Ben
- Nem elérhető
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Adelard
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Azért azt se feledjük, hogy nem kell olyan sokat fiatalítani, mert a kalandja kezdetén Bilbó 50 éves. (bár Frodó is 50 éves mikor elindul... elvileg... )
Remélhetőleg jobban sikerül mint az öregítés...
mért sztem azt is jól megcsinálták.. sztem a fiataláitás is menne;) szvsz Bilbó szerepére Ian a megfelelő(nem McKellen, ő Gandalfként maradna 1000% különben... ) én nem is tudok mást elképzelni rá.
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Rochgil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Csele írta:
Kétértelműen fogalmaztam!Rayan írta:
Csele írta: meg kellene fűzni a rendezőt, hogy Thranduil szerepére most már tényleg egy szép embert rakjon
Lehet le vagyok maradva kissé: vót a filmben (bármelyikben) Thranduil? :nézminthülye: Hű, mer akkor megyek és megkeresem.
Úgy értem, hogy a Thranduil-t játszó színész szép legyen sok más tündét játszó színésszel szemben. (persze ha az illető olyan jól játszik, mint Hugo, elnézzük neki a dolgot ).
A legfőbb problémám az hogy szerintem úgy akarják majd kihangsúlyozni, hogy Legolas apja, hogy olyant raknak be, aki tényleg az lehetne. Pedig a tündék nem öregednek...
(mit szólnátok hozzá, hogyha Orli is szerepelne benne, mondjuk annyi időre, amíg átsétál a színen az apja palotájában? Szerintetek elfogadná a felkérést? Szerintem nem, mert egy kicsit felvitte Eru a dolgát.... )
lehet. bár szvsz elfogadná a szerepet /ezzel nem vitát akarok nyitni ki hogy gondolja, de én így/
- Csele
- Nem elérhető
Kétértelműen fogalmaztam!Rayan írta:
Csele írta: meg kellene fűzni a rendezőt, hogy Thranduil szerepére most már tényleg egy szép embert rakjon
Lehet le vagyok maradva kissé: vót a filmben (bármelyikben) Thranduil? :nézminthülye: Hű, mer akkor megyek és megkeresem.
Úgy értem, hogy a Thranduil-t játszó színész szép legyen sok más tündét játszó színésszel szemben. (persze ha az illető olyan jól játszik, mint Hugo, elnézzük neki a dolgot ).
A legfőbb problémám az hogy szerintem úgy akarják majd kihangsúlyozni, hogy Legolas apja, hogy olyant raknak be, aki tényleg az lehetne. Pedig a tündék nem öregednek...
(mit szólnátok hozzá, hogyha Orli is szerepelne benne, mondjuk annyi időre, amíg átsétál a színen az apja palotájában? Szerintetek elfogadná a felkérést? Szerintem nem, mert egy kicsit felvitte Eru a dolgát.... )
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- elodyke
- Nem elérhető
Lamorak írta: Azt hiszem, mindenki tudja, én kivel játszatnék minden filmben főszerepet...
elképzelem ahogy Bruce .. selytelmes vigyoraival..
mondja:
Mi van a zsebemben?
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Csele
- Nem elérhető
Nem tudom elképzelni, de komolyan, pedig nagy tisztelője vagyok Mr. Williams-nek.Mivel a Hobbiton szétröhögtem a fejemet, meg Bilbo is alapvetően mókás arc, Robin Williams-szel tökéletesen elégedett lennék. (Bár legutóbbi sötétkamrás alakítása enyhén depresszív volt.)
Engem még az is érdekelne, hogy a többi szerepet hogyan osztanák el (nem nagyon off, ugye? Nem találtam jobban csatlakozó topicot)?
Pl. : meg kellene fűzni a rendezőt, hogy Thranduil szerepére most már tényleg egy szép embert rakjon. Meg Hugo Weavinget, hogy legyen egy kicsit megint Elrond (mást el sem tudok képzelni rá).
S persze Gandalf sem lehetne más (bár szerintem ő elvállaná, hisz a GyU-ért is élt-halt, hogy megkapja)
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Lamorak
- Nem elérhető
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.