A Két Torony film melyik részét várod leginkább?

Szavazás: A Két Torony film melyik részét várod leginkább? (COM_KUNENA_POLL_WAS_ENDED)

Aragornék és a rohani lovasok találkozása
6 8%
Szilszakáll és a többi ent megjelenése
24 32%
Az edorasi jelentek, Théoden és Éowyn
4 5.3%
Vasudvard ostroma, Szarumán bukása
9 12%
A Helm-szurdoki csata
12 16%
Frodóék és Faramir találkozása
10 13.3%
A Banyapók odúja
10 13.3%
Szavazók száma: 1 ( Sesy )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 3 hónapja #72223 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
A két torony előzetes,van ott egy ilyen címszó,na ott töltsd le,ne a hivatalost!(Bár azt is letöltheted :) ,csak abban nincs Szilszakáll),amiben van,az rejtett kamerával van fölvéve,ezért nem jó a minősége és villog.

I make my own luck.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #72222 Írta: Lady Paradox
Köszi Lara!
De nem láttam ?!
majd megnézem még egy párszor

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #72221 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
Nienor:Itt megtalálod :itscool:
www.hardwired.hu/search.hw?q=A+k%E9t+torony
2:50-nél lesz az ent(és Pippin :) )

I make my own luck.

Több
22 éve 3 hónapja #72219 Írta: Lady Paradox
Hi!
Megtudná valaki adni az entes verzió címét?
Előre is köszi!

Több
22 éve 4 hónapja #71923 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
Azért szavazok az Entekre - mert bár minden részletet nagyon várok - mégis Szilszakállékra vagyok a legkiváncsibb.
Na ez elég hülyén hangzott :oops:
ti. csatajelenetet meg egyebet már láttam de Enteket még nem.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
22 éve 4 hónapja #71533 Írta: hódica

Sil írta: Melyiket láttad? A négy percesben, ami nagyon villog, van egy olyan rész, hogy az egyik hobbit kapaszkodik valamibe, és közben ijedten lenéz. Az a valami Szilszakáll.

Azt hiszem, a hivatalosat láttam.Kb. 2 perc, Quick Time-al lehet lejátszani, és én nem láttam Szilszakállt. :( :cry: :evil:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 4 hónapja #71453 Írta: Narië

Sil írta:

hódica írta:

zsoffija írta: Szilszakáll!
:arrow: én is meghökkentem,amikor megláttam a trailerben... 8O
De hát még lehet jó...

trailerben van Szilszakáll?? 8O :?: 8O 8O
Akkor vagy én vagyok nagyon vak, vagy abban a trailerben, amit én láttam, abban nem volt. :oops: :? :( :cry: :?:

Melyiket láttad? A négy percesben, ami nagyon villog, van egy olyan rész, hogy az egyik hobbit kapaszkodik valamibe, és közben ijedten lenéz. Az a valami Szilszakáll.

A hivatalosban nincs :?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #71429 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?

hódica írta:

De hát még lehet jó...

Akkor vagy én vagyok nagyon vak, vagy abban a trailerben, amit én láttam, abban nem volt. :oops: :? :( :cry: :?:

Melyiket láttad? A négy percesben, ami nagyon villog, van egy olyan rész, hogy az egyik hobbit kapaszkodik valamibe, és közben ijedten lenéz. Az a valami Szilszakáll.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 4 hónapja #71353 Írta: hódica

De hát még lehet jó...

Több
22 éve 4 hónapja #71330 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?

Alyr Arkhon írta: Hogy Szilszakáll milyen élethű lesz?
Hmmm....
Én attól félek, hogy Pippinékhez hasonlóan végig viccelni fog, esetleg ügyetlenkedni (elefánt a porcelánboltban) bár az kétségtelen, hogy Szarumán hatalmát ő töri meg...

Annyira nem lehet szörnyű, mint a rajzfilmben az az óriásbrokkoli... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
22 éve 4 hónapja #71317 Írta: zsoffija
Szilszakáll!
De hát még lehet jó...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 4 hónapja #71115 Írta: Alyr Arkhon
Hogy Szilszakáll milyen élethű lesz?
Hmmm....
Én attól félek, hogy Pippinékhez hasonlóan végig viccelni fog, esetleg ügyetlenkedni (elefánt a porcelánboltban) bár az kétségtelen, hogy Szarumán hatalmát ő töri meg...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
22 éve 4 hónapja #71032 Írta: hódica

Minerva írta: Jaj, megint átmegyünk Aragorn vs. Frodóba... Meg kéne nyitni megint azt a topicot.

sorry Minerva :oops: :heu: :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #71030 Írta: hódica

Ulmo írta: Tessék parancsolni, Szilszakállról egy közeli kép (egy Pippin kapaszkodik rajta :) ):
www.warofthering.net/movies/phot ... ge56.shtml

Ugye látjátok az ent szemét?

Köszi a képet!!! :P
Így első ránézésre olyan, mit 1 fa szemekkel.(mily meglepő... :? ).Amúgy nem nagyon lehet ebrről a képről sokmindent levonni...kívéncsi vagyok, hogy fog járni.És hogy milyen "élethű" lesz... :heu:

Több
22 éve 4 hónapja #70966 Írta: Elrond
Valahogy nem így képzeltem el egy ent fejét, habár lehet, hogy csak a képen látszik ilyennek.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 4 hónapja #70886 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
Tessék parancsolni, Szilszakállról egy közeli kép (egy Pippin kapaszkodik rajta :) ):
www.warofthering.net/movies/phot ... ge56.shtml

Ugye látjátok az ent szemét?

Több
22 éve 4 hónapja #70744 Írta: Minerva
Jaj, megint átmegyünk Aragorn vs. Frodóba... Meg kéne nyitni megint azt a topicot.
Szilszakállról nincs kép... :(

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #70680 Írta: hódica

Irunien írta: Minerva, Minerva...
Ez az Aragorn-dolog...Inkább Frodó :D :D

JAJA! :P :hello: Frodó rulez!
A trailerbe is alig volt Frodó!...meg Gollam...ENTEK MEG EGYÁLTALÁN NEM!!!!!!!!!!!!!!!!! :nono: :evil:

Tényleg van v.kinek képe Szilszakálról?Én még egyet sem láttam. :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #70657 Írta: Minerva
ARAGORN ROCKS :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :roll: :evil3: :hello: :dance: :bounce: :mrgreen:

Persze Frodó sem *olyan* rossz... :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #70627 Írta: Narië

Irunien írta: Ez az Aragorn-dolog...Inkább Frodó :D :D

Aragorn forever :)

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #70585 Írta: Irunien
Minerva, Minerva...
Ez az Aragorn-dolog...Inkább Frodó :D :D

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
22 éve 4 hónapja #70515 Írta: Minerva
Cirith Ungol! :!:
Helm Szurdok! :!: (Aragorn rulz... :roll: )

Több
22 éve 4 hónapja #69913 Írta: Ragoran

Nienor írta: Hogyhogy mint tudjuk?
Én nem tudom!

A Banyapókot ÁLLÍTÓLAG átrakták a 3. részbe... :bawling:
Én már nem hiszek semmit, majd a Film után!

Több
22 éve 4 hónapja #69905 Írta: Lady Paradox
Hogyhogy mint tudjuk?
Én nem tudom!

Több
22 éve 4 hónapja #69672 Írta: hódica
Eredetileg Banyapókot vártam nagyon,de mint tudjuk... :evil: :evil: :crying:

Így a nummero uno:ENTEK!!! :hello: 2. Frodó&Samu&Gollam 3.Edoras 4. Helm-szurdok(annak ellenére, hogy nem nagyon szeretem a csatát) 5.a film vége :wink:

Több
22 éve 4 hónapja #69596 Írta: Esticsillag
Szilszakáll és a többi ent megjelenítésére vagyok a legkiváncsibb!!!
Már ugyértem a személyiségükre.Ja és persze a barlangjukra ahol élnek!! :roll:

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Több
22 éve 4 hónapja #69513 Írta: Hanna
Hanna válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
Entek! Entek! Entek! :bounce:

Több
22 éve 4 hónapja #69171 Írta: Narië
Erôsen ingadozom a Helm-szurdok és az Aragorn és a rohaniak között.De talán mégis csak a Helm szurdok...Jaaaaj,úgy várom már a januárt!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?confused2: :bounce:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #69124 Írta: Alesse
Banyapók!!!!!!! + az egész persze...és kíváncsi vagyok az entekre is!!!

"Lasto beth nin, tolo dan na' ngalad"!

Több
22 éve 4 hónapja #69090 Írta: Niphredil/Szméagol
Mi Jó Szméagolt szeretnénk látni, úgy ám drágaszágom! Ész a Rohadék ész Vakarék vitáját, úgy ám! Ész asz egészet! :wink: :wink: :wink:

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.223 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére