A Két Torony film melyik részét várod leginkább?

Szavazás: A Két Torony film melyik részét várod leginkább? (COM_KUNENA_POLL_WAS_ENDED)

Aragornék és a rohani lovasok találkozása
6 8%
Szilszakáll és a többi ent megjelenése
24 32%
Az edorasi jelentek, Théoden és Éowyn
4 5.3%
Vasudvard ostroma, Szarumán bukása
9 12%
A Helm-szurdoki csata
12 16%
Frodóék és Faramir találkozása
10 13.3%
A Banyapók odúja
10 13.3%
Szavazók száma: 1 ( Sesy )
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak
Több
22 éve 4 hónapja #68949 Írta: Aryante
Nagyon nehéz egyet választani... :heu: De leginkább az entek, meg Ithilia. És a Palantír! És Rohan! Jajj, mondom, hogy nehéz egyet választani. De végül is az entekre szavazok.

Aryante

Az ég bűneinkért haragszik ránk, a világ erényeinkért. (Novalis)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #68780 Írta: nazgúl
Gollamot nagyon várjuk már, leginkább mi is a megszelídítésére vagyunk kíváncsiak. (Mind a 9-en - ha már mi nem vagyunk jelen...)

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 5 hónapja #68676 Írta: shaira
Hát...nem is tudom. Én inkább az egész filmet várom :biggrin2: .

Több
22 éve 5 hónapja #68668 Írta: Ithilgalad
Vasudvard ostroma... Meg amikor Pippin belenéz a palantírba!

Legends and epic tales born between these dark lakes For you a new one written with black blood

Több
22 éve 5 hónapja #68654 Írta: zsoffija
Hali :)
Én meg-húdeeredeti... :? -Gollam drágaszágomat várom talán leginkább :)
Bár azért kicsit tartok tőle,a Gyűrűszövetsége Gollam-képe kicsit ütközött az enyémmel.(DE BORRZASZTÓAN TETSZETT!!!)
:arrow: tehát kissé tartok tőle...azaz a kiábrándulástól...

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
22 éve 5 hónapja #68079 Írta: Kincső
Nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz Ithilia. A 2. Helm-szurdok és Szilszakáll és Gollamholtversenyben, de már az egészet nagyon várom!

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
22 éve 5 hónapja #67978 Írta: Elrond
Üdv!

Én mindegyiket várom, de Vasudvardra szavaztam. A könyben is az tetszett a legjobban, a Helm-szurdok mellet.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 5 hónapja #67953 Írta: Adelard
HELM SZURDOK!!!!!!! Már a könyben is a kedvenc részem a Két Toronyból és NAGYON kíváncsi vagyok rá. De persze Szilszakállra, Keselyüstökre is, meg az egész filmre, természetesen. :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 5 hónapja #67951 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
Ismét ithiliás részre szavaztam :lol:
Ithilia rúlz!

Frodó és Faramir találkozása azért izgat nagyon, mert hát ugye Henneth Annún, a Nyugatra Nyíló Ablak, a Napnyugta Ablaka, a Tiltott Tó...Éljenek a vizek!!! :D :D :D

Egyébként az összeset várom már. Micsoda kérdés ez, Svin? :eek2: :eek4: :o h: :biggrin2: :lol: :wink:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
22 éve 5 hónapja #67935 Írta: Hobbitleány
Én Gollam és Frodóék útjára vagyok nagyon kíváncsi. De alapjábavéve az egészet nagyon várom! Kíváncsi vagyok még arra is, hogy Samu hogy alakítja azokat a részeket, ahol majd össze kell szólalkoznia Gollammal. Már maga a színészi alakítás is érdekel.

-Én elviszem a Gyűrűt-mondta-, bár az utat nem ismerem.

Több
22 éve 5 hónapja #67911 Írta: Undómiel
Hú, ez kemény volt! Végül Helm-szurdokra szavaztam, kíváncsi vgyok, hogy milyen lesz az a 45 perc, amit ennek szenteltek...

Több
22 éve 5 hónapja #67902 Írta: Lilah
Lilah válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
A kérdés megint jó. Szerintem a Helm-Szurdok lesz a leglátványossabb, no meg az Entek, de Banyapók Odúja lesz még jó.

Elen sila lúmenn omentilmo!

Több
22 éve 5 hónapja #67861 Írta: Ragoran
Ez megint egy elgondolkodtató kérdés!
Végül az Aragornosra szavaztam, de nehéz döntés volt és az összeset naon várom...

Több
22 éve 5 hónapja #67753 Írta: Telumehtar
Palantiros jelenet!!!Palantiros jelenet!!!Palantiros jelenet!!!Palantiros jelenet!!!Palantiros jelenet!!!Palantiros jelenet!!!Palantiros jelenet!!!Palantiros jelenet!!!Palantiros jelenet!!!Palantiros jelenet!!!Palantiros jelenet!!!

Több
22 éve 5 hónapja #67473 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
Annyi nem valós híreszteléseket terjesztenek,hogy én most már nem hiszek senkinek és semminek :eek4: Elijah nem házasodik (pl),szerintem nem érdemes a különböző nem megbízható újságok írásaival foglalkozni,itt csigáznak minket :roll: ,még az is lehet,hogy PJ-ben fel sem merült az ötlet,hogy kihagyja a Banyapókot.Találgathatunk,de úgyis csak a film után tudunk meg mindent.

I make my own luck.

Több
22 éve 5 hónapja #67468 Írta: celebril
Telella: 100% egyetértek!!!!!!!!!!!!!!! :cheers: :cheers:

Több
22 éve 5 hónapja #67438 Írta: Dae/siss
Éowyn, Éowyn!! A kedvenc figurám az egészben. Tényleg kár viszont, hogy csak egyre lehet szvazni, mert a Helm-szurdokra és Szilszakállra is szavaztam volna, biza... :bawling:

Több
22 éve 5 hónapja #67428 Írta: Telella
De akkor most a Banyapók a Két toronyban vagy a Király visszatérben lesz? :hein:
Egycsomó olyan hír volt, hogy a Banyapókot átrakják a 3. részbe(ami sztem hülyeség)! :heu:

Nagy célhoz hosszan vezet az út.

Telella

Több
22 éve 5 hónapja #67408 Írta: Ody
Ody válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
Nekem a helm-szurdok a kedvenc részem :up: :bounce:
Meg kíváncsi vagyok a Banyára is, meg Faramirra is. Ja, és az entekre is. Meg az egész filmre. Hogy fogom én kibírni addig? :hein: Januárig :bawling:

Több
22 éve 5 hónapja #67367 Írta: Elanor
Én is nagyon sokat gondolkoztam a válaszon. Igazság szerint az utolsó három lehetőség közül én nem igazán tudnék választani, nekem azok egybe tartoznak, és együtt képzik a kedvenc részemet a könyvből :)

Remélem a film is hűen fogja vissza adni annak a résznek a hangulatát. (Meg persze az összes többinek :) )

I feel complete when I feel sick inside

Több
22 éve 5 hónapja #67321 Írta: Liang
Liang válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
A Helm-szurdokra kíváncsi vagyok.Gimli és Legolas versenye szuper lesz(ha lesz)!
De az entek is nagyon érdekelnek.Ugyan milyen lesz Szilszakáll?

Üdvözlettel, Beid, A Régi Korok Bajnoka

Több
22 éve 5 hónapja #67319 Írta: Cicaful
Ulmo: Gollam megszelídítésével én is egyet értek. És ez Frodó és Faramir találkozásában - számomra - benne van :arrow: tiltott tó. Nekem az az egyik kedvenc részem. És persze arra a klassz kis barlagra, a vízeseéssel is kíváncsi vagyok már. :wink:
Ja, és megjegyzem...nagyon várom már Keselyüstök szereplését. :lol:

Telu:[size=9:1n4mhmnv] ez a "mozizzunk együtt" dolog elég erőteljesen Találkozások szagú. Eddig is jól megvolt ott, ezután is ott fogjuk szervezni. Ráadásul, július közepén elég nevetséges és felesleges lenne a TTT mozin gondolkodni, mikor még azt se tudjuk mikor lesz a bemutató. Tehát majd mindent a maga helyén (Találkozások topic) és idején (kb. december tájban)!![/size]

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
22 éve 5 hónapja #67314 Írta: Telumehtar
Megint suttogok:[size=9:2a78u2vw]Svin:majd...ismétlem megamat majd..nyithatnál 1 mozizzunk együtt topicot mert ha a premierre akarunk menni akkor még joval elötte meg kell szervezni!!!![/size]

OFF End

Több
22 éve 5 hónapja #67309 Írta: Théoden
Hát én természetesen Théodent várom a legjobban, de már úgy egészében alig bírom ki, hogy ne lássam. Szerintem a haverokkal tömegesen megyünk majd megint a premierre, mint legutóbb is. :D

Arise now, arise, Riders of Théoden!

Több
22 éve 5 hónapja #67306 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
Én még külön Gollam megszelídítésére is kíváncsi volnék, sajna az kimaradt a listából. A választék alapján nálam az entek vannak a topon. A többiben csatlakozom Teluhoz :)
(Svindler: miért csak egyet lehet megjelölni? Folyamatosan kiszúrsz velünk :cry: A kérdések viszont nagyon jók!)

Több
22 éve 5 hónapja #67292 Írta: Telumehtar
Lili:Ezért is csak suttogtam.....bár nem lehetett hallani....Na min1 nem offolok...

Ja és az enteket naon várom még...
Meg a Helm Szurdokot....
Meg a...mindegyiket...

Több
22 éve 5 hónapja #67291 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: A Két Torony film melyik részét várod leginkább?
Én is a Banyapók odúját jelöltem meg,feltéve,ha egyáltalán benne lesz a filmben. :?
Amúgy télleg jó lenne egy Nézzük meg együtt a filmet topic,de sztem elég messze van a dolog sajna,főleg ha megint csak januárban lesz premier. :(

Több
22 éve 5 hónapja #67283 Írta: Telumehtar
Svindler:Ujjabb nehéz kérdés...már megszokom hogy olyat teszel fel amire sosem took válaszolni...
Én Banyapók oduját jelöltem meg...
De az egész filmet nagyon várom...
(Svin:Nem akarsz majd 1 Nézzük meg együtt a filmet! topicot gyártani????)

Több
22 éve 5 hónapja #67265 Írta: svindler
Új kérdés, ismét a mozifilmmel kapcsolatban, mégpedig az idén bemutatásra kerülő Két Toronnyal kapcsolatban az első:
A Két Torony film melyik részét várod leginkább?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.214 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére