- Köszönetek: 0
Ki Kicsoda?
- Csaszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- yoloka
Császár Péter vagyok, 15 éves
Szeretek sportolni, szinte mindent kipróbáltam már. Jelenleg kajakozok majdnem egy éve. Zenéből metalt és rockot hallgatok. Imádok szerepjátékozni és biciklizni meg horgászni.
- Narbeleth
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Az október hónap sindarin neve, de Alkonyt jelent :cool: (legalábbis a függelék szerint)Angwen írta:
Tudtommal őszt (egész pontosan októbert)Narbeleth írta: -Nicknevem: Narbeleth, ami a magyar fordítás szerint Napsütést jelent, valójában azonban Nap-hervadást, azaz Alkonyt
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Angwen
- Nem elérhető
Tudtommal őszt (egész pontosan októbert)Narbeleth írta: -Nicknevem: Narbeleth, ami a magyar fordítás szerint Napsütést jelent, valójában azonban Nap-hervadást, azaz Alkonyt
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Méghozzá igencsak jó értelemben vett felhördülésre...Narbeleth írta: (...) időnként felhördülésre késztetem a népet azzal, hogy színpadra állok énekelni.
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Narbeleth
- Nem elérhető
Azaz már rég illett volna
Elöljáróban: időszakonként pocsék az írásbeli kifejezőkészségem...
Tehát:
-Nicknevem: Narbeleth, ami a magyar fordítás szerint Napsütést jelent, valójában azonban Nap-hervadást, azaz Alkonyt
-civilben Schuster Viktória
-21 év
-2002 óta látom a fórumot, ez nem jelenti azt, hogy mindig olvastam is
-2005 januárja óta vagyok "látható tag"
-művészet nélkül elhalálozom. Tánc: 3 évet ritmikus sport gimnasztikáztam még rééég, 3 évet versenytáncoltam, most 3 éve kortárs/art jazzt tanulok... ajjajj..
Zene: világzene, időnként felhördülésre késztetem a népet azzal, hogy színpadra állok énekelni. Iparművészet: ékszereket készítek eladásra is, továbbá díszítek mindenféle tárgyakat és festek/rajolok képeket is. Időnként színjátszásra is vetemedem, bár az MTT-ben leginkább "színpadi dekorációs elem".
-M.A.G.U.S. szerepjáték, lájv is meg asztali is
-ha minden igaz szeptembertől regionális/európai fejlesztéspolitikát tanuló egyén (nem, nem a kanapé mögött legtovább guggoló, inkább a jeti...egyesek szerint a vérnyúl...)
Itten meg rendvezető leszek a Lélektánc jegyébe
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Hírilorn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Végre én is rászántam magam a bemutatkozásra.
A polgári nevem Lutor Alexandra, és szeptemberben leszek 17 éves. Idén jövök először táborba. Szabadbattyánban lakom (de laktam Tabon is), Székesfehérváron tanulok a Tóparti Gimnáziumban. Szó szerint megőrülök a könyvekért , rengeteg fantasyt olvasok, de Tolkien könyvei a legjobbak. Ezen kívül még nagyon szeretem az állatokat és az erdőket, ha tehetem, mindig sétálok. Ha épp nem olvasok vagy barangolok, akkor kézműveskedek, főleg ékszereket alkotok (a csomózott karkötőket imádom), vagy rajzolok. A nicknevem a Fák Királynőjét jelenti, ezen a fán lakott Tinúviel. Gőzöm sincs, mit írjak még... Most nem jut eszembe más.
Szívesen válaszolok bárkinek a kérdésére.
Csak csöndben a szó,
csak éjben a fény,
csak elmúlásban a lét:
sebes röptű sólyommadár
a tiszta égen át.
- Newra
- Nem elérhető
Nos akkor én is bemutatkoznék.
A polgári életben Bihari Anikónak hívnak és egy idősek otthonában dolgozom mentálhigiénésként. 25 és fél éves vagyok.
2005 óta olvasom a fórumot. 2007 óta vagyok MTT tag.
Első táborom a 2005-ös "relax" tábor volt. (Az erre szokásos kérdés: Téééényleg?? Igen, tényleg. - A régiek ezt értik, az újak közül ha érdekel valakit, hogy miért, annak szívesen elmesélem élőben.) A következő évben egy igen "ütőképes" csapatba kerültem az Ádám által vezetett hobbitkák közé. Ez meghatározta a további jövőmet az MTT-ben...
Azóta volt egy időszak, amikor igen aktívan részt vettem a társaság életében, főleg a kreatív szekcióban és a büfében szoktam előfordulni. Illetve egy ideig aktív tagja voltam a Tolkien Levelező Verseny szervezőcsapatának. Mostanában sajnos nem igazán voltam jelen a találkozókon, de majd igyekszem pótolni a mulasztásomat.
Ha van kérdés szívesen válaszolok.
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
(najó, hülye szóviccekben úgysem versenghetek népünk pár tagjával )
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- 3.Aragorn
- Nem elérhető
Néhányan már ismerhettek a fórumról, bár nem sűrűn szóltam hozzá. Nevem onnan származik, hogy A Történetből ismert Aragorn (aki a sorban a második volt) leszármazottjának tartom magam. gondori-magyar folytonosság, ugye. Egyébként születésem után a Nagyapáti Csaba nevet adták nekem.
Holnapután leszek 24. A Budapesti Corvinus Egyetemen tanulok közgazdaságtant, gazdaságpolitika-környezeti menedzsment szakirányon. Melyből az utóbbit tartom érdekesnek. Most voltam IV. éves.
Bár már korábban is hívtatok táborozni, ez lesz az első táborom.
Ami érdekel: Zene; harc; olvasás; szerepjáték; számítógép; történelem; filmek; elborult, sötét dolgok; természetjárás; meg még mittudomén...
Lehet kérdezni.
- InsanekismanO
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Turwaith • Túrelië
• polgári nevem: Veres Miklós László
• a nickem: Insane vagy Kismano, de hallgatok a Mikire is
• 28 éves vagyok, másfél hónap múlva 29
• Oroszlán-Szűz-Mérleg és Majom a horror-pókom, ha ez mond bárkinek is bármit
• érdeklődésem alapvetően szerteágazó és felszínes, szinte mindenről tudok szinte semmit
• pillanatnyilag weblap-üzemeltető bérrabszolga vagyok, de dolgoztam már nyomdában, tördelőként és a játékfejlesztésben is - alapvetően kreatív manus vagyok... asszem
• reggel KV előtt hisztis vagyok, este fáradtan nyűgös (vagy fordítva) a kettő között végtelenül türelmes és relatív elviselhető vagyok, már ha eltekintünk a cinikus-szkeptikus-szarkasztikus hozzáállástól és a nagy pofámtól
• régebben vizilabdáztam, versenytáncoltam és rövid ideig érdekelt az amatőr színjátszás is - de ezt teljesen feleslegesen írtam le, mert azóta sem huzamosabb ideig mozogni, sem szerepelni nem szeretek
• szeretek szerepjátszani, olvasni, írni, MMORPG-zni és úgy általában egyéb játékokat is kedvelem
• nem vagyok nagy tolkienita, szégyen de A Szilmarilokon kívül nem olvastam egyik könyvet sem (Jó'vanna... üssetek!), mert kb. évente egyszer elalszom az első könyvön (értsd szó szerint), de azért próbálkozom
Nem tudom mit írjak még... gondolom ez megfelel az udvariassági minimumnak
Пиф-паф ой-ой-ой • Умирает зайчик мой
- Ery
- Nem elérhető
Ery vagyok, civilben Molnár Gyula. Az MTTben 2003 óta vagyok, az elnökségben 2005 óta.
Ikrek-rák és Bivaly a horoszkóp, de alapvetően nem hiszek bennük, hiszen akkor minden velem egyidőben született ember olyan lenne mint én, de ez nem így van.
Ez a tábor a hatodik lesz a sorban, tavaly ugyan kipróbálhattam a snassz mezei táborozó létet, de idén ezt már nem tehettem meg.
Itt a fórumon csendes szemlélődő stílusom van (a kb. 2900 hozzászólás senkit ne tévesszen meg).
Milyen is vagyok? Jó kérdés. Ami biztos, hogy igen fárasztó humorom van, ez Angwenével együtt már igen veszélyes keverék. Szeretem a stratégiát, taktkát, tervezést. Állítólag a hatalmat is.
Türelmes természetű vagyok.
Civilben történelmet és filozófiát oktatok Dunakeszin és PhDzek a Pázmányon. (Tolkien igéjét az iskolában is terjesztem, ezt a tanítványaim igazolhatják.
Egyelőre ennyi jutott eszembe. Bárkinek bármi kérdése an szivesen válaszolok.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Ancalima vagyok, egyébként Zsófi, amivel nem vagyok egyedül az MTT- ben. Ancának is lehet hívni, ha valaki sokallja a négy szótagot, vagy kedves akar lenni hozzám. Ezt a becenevet még a Várgesztesi táborban, 2005- ben kaptam, amiből a szemfülesek kiszámíthatják, hogy ez lesz az ötödik táborom. A fórumon 2003- ban regisztráltam, 11 éves koromban, és egy- két évig inkább preferáltam csak írásban kommunikálni. De aztán úgy döntöttem, hogy ááááh nagyon kell nekem már ez a tábor (közben elmentem egy LEP- re is), úgyhogy jelentkeztem, és rögtön első nap kötöttem is egy halom életre (de legalábbis fiatalkoromra biztos, szeptemberben leszek 18) szóló barátságot. Úgyhogy tírara térerő, itt is maradtam. Sajnos nem sok találkozóra tudok elmenni, mert Bécsben lakom.
Imádom a zenét, sajnos már csak énekelek (a furulyát ÉS a gitárt menthetetlenül elfelejtettem), de azt folyton. És persze zenét hallgatok. Olvasni is (ömm, pár milliárd embertársammal egyetemben, most nagyon különlegesnek érzem magam ) olvasok, mióta az oviban középsőben a kezembe akadt egy könyv (valami gagyi Disney könyv volt, a Szuzi és Tekergő, ha valakit érdekel ), azóta le sem tettem. Nem, nem a Szuzi és Tekergőt. Koordinációs képességeknek ööö hogy fejezzem ki magam szépen - HÍJÁN vagyok, úgyhogy ilyesmi hogy tánc, nem játszik. Imádok enni... Nem. IMÁDOK enni, amivel az alvás rivalizál még népszerűségben nálam (tehát lusta vagyok, ergo a sportot is hanyagolom inkább, minek futkorásszak, ha nem kergetnek?).
Ezen kívül még a filmeket imádom, főleg a régieket, de jöhetnek az újak is, és nem vagyok sznob, rengeteg sorozatot is imádok. És írni is nagyon- nagyon szeretek, egyébként múlt héten vettem észre, hogy ha látok valamit a tévében (egyébként nem szoktam tévézni, itt van nekem hű laptopom), nem az jut eszembe, hogy jaj de jó film, juhé, hanem az, hogy argh, miért nem nekem jutott ez a történet eszembe? Szóval... Ja. Ez vagyok én. Önzetlen, kedves. (Amúgy nehogy megrémüljön valaki, tényleg nem vagyok egy gyökér, az az alapreflexem, ha meglátok egy új embert, hogy úh csak szeressennn! Kicsit szánalmas, tudom, viszont annál jobb az új ismerősöknek. ^^)
Az - újabb - gigantikus zárójel előtt az írásnál tartottam. Hogy szeretem. De mostanában inkább csak a blogom és a dolgozataim írom. Legfőbb gyászom épp, hogy itt Bécsben még mindig tart az iskola, sőt, még KÉT HÉTIG tart.
Megyek is tépni a hajam. (Vagy megnézni a Star Wars V- VI -ot, ti döntitek el, mit hisztek.)
- Niph
- Nem elérhető
Bagladi Diána vagyok, nemsokára 24 éves, de még csak véletlenül sem nézek ki ennyinek, mindig fiatalabbnak néznek.
2 éve végeztem, PTE-ETK védőnői szakán, azóta(2 éve) felügyelem a kisbabák, várandósok és gyermekek fejlődését, meg még sok mindent.
MTT-vel 2004 -es Velemi táborban kerültem kapcsolatba, mezei táborozóként, senkit sem ismerve, de ez azóta változott, immár 6. táborom lesz ez.
2007-es és 2008-as LEP-en voltam segitőkéz, a kreativ csapatnál, eddig másban nem probáltam ki magam, ami amúgy kissé necces is, mivel Pestől 200 kmre leledzem, Keszthely környékén.
Imádok olvasni, kreativkodni, sütni nagyon, néha főzni. Zene a mindenem, közepes erősségű mellett is simán elalszok, ja igen, gyengeségem az alvás, bármennyit tudnék aludni, és sosem elég.
Alapvetően barátságos, birkatürelmű, bár néha ki lehet hozni a sodromból.
Kissé nyuszi, nehezen nyitok mások felé, de ha belemelegszem, nem lehet lelőni . Folyton mosolygós, vagy éppen letört. Kissé munkamániás.
Valami furcsa hülyeség folytán érdekel a japán kultúra, és rajongok a japán kardokért.
Sportokat imádom: foci, röpi,stb...
Noh, azt hiszem ennyi, kérdezni bátran lehet, nem eszem embert, inkább attól félek mások esznek meg néha.
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Attila
- Nem elérhető
2006. decembere óta vagyok tagja a társaságnak, és az első "bemutatkozós" rendezvényem a 2007-es Művészetek Völgye volt, ami számomra az egyik legnagyobb élmény maradt, mivel amikor először találkoztam az "ősmaggal", még senkit nem ismertem személyesen, de olyan érzésem volt, mintha már hosszú-hosszú évek óta ismernénk egymást . Azóta persze több rendezvényen is jelen voltam.
Ami az eddigi szervezéseimet illeti, az korlátozódik az idei MTT Születésnapra , de ha jó volt, akkor igyekszem ezen hiányosságaimat pótolni a jövőre nézve.
Ja, és lassan 1 éve tevékenykedem az Infó Csoportban (ICs), ügyeletes írnokként .
Amikor éppen nem tanulok, akkor szeretek olvasni, teázni, beszélgetni az emberekkel, barátokkal, zongorázni , kreatívkodni, énekelgetni...stb.
Természetesen ha van kérdésetek, nyugodtan tegyétek fel .
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Estel Adániel vagyok, ezen néven már 2002 óta, tehát afféle őskövület :cool: ; és mint ilyen, félig-meddig már fogalom.
- Megszülettem 28 és fél éve, azóta megnőttem 1,86 méter magasra és 1,15 mázsásra, a fejszőrzetem pedig jelenleg kb. akkorára, mint avatáromé; valamint sikerült kék szemet örökölnöm két barnaszemű szülőmtől... meg persze a szemüveg(esség)et is, de ez utóbbitól a táborban alighanem el fogok tekinteni, mivel egész jól látok - úgyhogy lényegében olvasás és számítógépezés híján remekül elvagyok - nélküle is...
- '99 óta tanulok fizikát a műegyetemen, és - néhány tárgyat leszámítva - még mindig nem untam meg ; sőt, továbbra is szeretem át- és meglátni a hétköznapi vagy épp univerzális jelenségek hátterének mikéntjeit, no meg a természet és a matematika nyelve között tolmácsolgatni - mert ugye a fizika mint tudomány voltaképpen erről szól...
- Alapvetően barátságosnak és segítőkésznek mondható (vagyis - az előttem szólókhoz hasonlóan - kannibálnak kevésbé ), ezenkívül olykor erősen fárasztó humorú, egyébiránt viszonylag nyugodt természetű ember vagyok; bár ha előtör a gyermekibb/infantilisebb énem, akkor talán valamivel nehezebb bírni velem... de hát ezzel azért vagyunk még így egy páran az emtétében, nem igaz, srácok?
- Immáron hetedik éve vagyok megszakítások nélküli 'hivatásos' SzimplaMezeiTáborozó :cool: , és eddig még nem volt egy olyan év sem, amikor ezt megbántam volna (akár azt, hogy eljöttem táborba, akár azt, hogy nem vettem részt a szervezésében. )
- Immár 3 és feledik éve vagyunk boldog pár Idhrennel, aki idén a nemzetségfőnk lesz de ezeket már tudjátok az ő bemutatkozásából is
- És ha valakit még ezek után sem hagy nyugodni a kíváncsiság, annak a profilomban található bemutatkozást is tudom ajánlani sok szeretettel! (van ami itt nem olvasható, van ami itt is-ott is; mindazonáltal ha még azután is maradnak kérdések, készségesen várom őket. )
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Esgal
- Nem elérhető
Civilben Abonyi Barbara, (lassan) 25 éves.
Nyilas-skorpió. Patkány.
Iparművészeti Egyetem, textiltervező, szövő szakirány.
Rajz, varrás, textil, jelmez, festés, képregény.
Harc, shaolin kung-fu, kard.
Tánc, zene, színpad.
Szerepjáték, karakterek, jellemek, más-világok, fantasy.
Könyvek, jó történetek, mese.
Szarkazmus, irónia, önirónia, humor.
MTT köménymag, farsangszerv, (ex)táborszerv, mttszülinapszerv, kömfszerv, színpadi arc, jegykezelő, pénzügyes, lótifuti, főnéni, házmester.
Asszem, most ennyi, kérdezzetek nyugodtan, nem eszek embert
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Rabyn
- Nem elérhető
A civil nevem Kádár Anna 23 éves leszek augusztusban.
Két év múlva végzek az ELTE-TÓFK nappali tanító szakán. (legalábbis ez a terv!)
Az mttbe 2003 január 3.-án az első Tolkien Születésnapon (lep) jöttem és itt ragadtam. Harmadik éve szervezek tábort, szerveztem már farsangot, voltam infópultos lepen, szerepeltem mindenféle darabokban.
Van egy buggyant kutyám, akit nem hozok le táborba, szeretek beszélgetni, nevetni, játszani, kreatívnak lenni meg mindenféle mást még.
Nyugodtan lehet tőlem kérdezni, nem harapok, nem eszem embert, és mindenre nyitott vagyok.
Úgyhogy lehet kérdezni:D
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
Kutassy Zsófia vagyok, azaz Idhren, a nicknevem is a Zsófiából jön: Sophia->Bölcsesség->Idhren (sindarin bölcs)
26 éves vagyok, amit senki nem hisz el, a személyimet is el szokták kérni, ha bort veszek esetleg, de ez immár nem zavar (12 évesen 8nak kinézni eléggé rossz volt )
Pszichológiát tanulok Pécsett, de amúgy Bp-i vagyok.
Rengeteg hobbim van, amiből talán a leghangsúlyosabb a tánc, amint páran tudjátok, páran majd megtapasztaljátok , imádok még rajzolni, meg mindenféle kreatív tevékenységet folytatni, énekelni, olvasni.
És ami még eléggé jellemez, az az ókori kiltúrák iránti imádatom, ezen belül is legfőképp Egyiptom a szerelmem. (Ha ránéztek a címerünkre, sztem eléggé lejön belőle )
Ja, meg lovagolni is nagyon szeretek, de már egy ideje elég ritkán csinálom... Hiányzik.
Az MTTben 2005 nyarán jelentem meg, konkrétan a Várgesztesi nyári táborban, senkit nem ismerve, és hihetetlen élmény volt (nagyon jó csapaom volt, Angwen volt a csapvez ), ezért ittragadtam
Viszonylag sokáig kibírtam szervezés nélkül, csak táncokat csináltam (Regardez), meg ezzel kapcsolatos dolgokat, de tavaly Ádám megkérdezte, hogy lenne e kedvem tábort szervezni, és igent mondtam Végül a Színpadi est megszervezésével bedobódtam a mélyvízbe, és most májusban elnökségi tag is lettem. Elég hirtelen történt ez az egész, hiszen 2005-2008ig mezei (táncis) MTTs voltam
Ja, és 2005 karácsony óta vagyok együtt Estellel, ami szintén eléggé meghatároz ugye
Most hirtelen más nem jut eszembe, ha fog, majd kiegészítem ezt a kis szösszenetet.
Ha van kérdésetek, nyugodtan tegyétek fel :D
De leginkább írjatok ti is bemutatkozást jól
- Idhren
- Témaindító
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.