Keleti Média :)

Több
15 éve 4 hónapja #383137 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Keleti Média :)
Nem az előkészületek, hanem a nosztalgia rovat jegyében: ;)
<- Sárkány theme
<- Sárkány Inga harc

Esgal plíz valahogy juttasd el a fürdőzős+törzsitáncos részt az Ezeregyévből :) !!!

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381623 Írta: Narbeleth

3.Aragorn írta:

Narbeleth írta:

3.Aragorn írta: A DeviantArt egy jó oldal ;)

Igen :P Éppen ezért nekem is van két galériám. Egy a rajzoknak és egyéb iparművészeti keletkezményeknek, egy meg az ékszer-biznisznek. ;)

Milyen néven? ;)

rajzok: narbelethwererabbit.deviantart.com
Ékszerek nyul-ek.deviantart.com

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381565 Írta: 3.Aragorn
3.Aragorn válaszolt a következő témában: Keleti Média :)

Narbeleth írta:

Igen :P Éppen ezért nekem is van két galériám. Egy a rajzoknak és egyéb iparművészeti keletkezményeknek, egy meg az ékszer-biznisznek. ;)

Milyen néven? ;)
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381462 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Keleti Média :)

Narbeleth írta:

Esgal írta:

Narbeleth írta: Ó, látom nem csak én találtam meg Arthast... :lol:

Idh: Buddha bar? Ill Claude Chale összes? :P

Ja és Esgal: Nekem lenne kedvem performanszolni, ha nem trú hastánc, vagy legalábbis nem "mutogatom magam, mert nő vagyok" típusú tánc... :P Jobban nem tudom megfogalmazni sajnálom... :rolleyes:

Nos, több koreo ötletem is van, van, ami nem hastánc :) De ami az... hát, nem tudom, neked mennyi fér bele, és mennyi nem, de én alapvetően máshonnan is közelítem meg. A hastánc eredendően nem arról szól, hogy s*ggrázással csábítgatjuk az nagy férfiembört, sokkal több és másabb lélek van benne, és amit én tervezek, az egészen kúlnak lesz szánva - én sem szeretem a húspiac-érzést, azzal együtt, hogy azért valahol élvezem, ha néha szép és vágyott tudok lenni. Szóval nyugi - de majd helyben amúgy is kiderül, mi fér bele, nem fogok megsértődni, ha bármi nem tetszik, amit kitalálok :)

Igen, ezek szerint nem fejeztem ki magam teljesen érthetően. :) Nem a hastánccal van bajom, hanem a lent említett típusú tánccal nemzetségi kereteken belül. :) Tudom, hogy nem erről szól, csak sokan csinálnak belőle ilyet.

Jó, akkor a lényeg: én sem fogok belőle ilyet csinálni :)

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381443 Írta: Narbeleth

Esgal írta:

Ja és Esgal: Nekem lenne kedvem performanszolni, ha nem trú hastánc, vagy legalábbis nem "mutogatom magam, mert nő vagyok" típusú tánc... :P Jobban nem tudom megfogalmazni sajnálom... :rolleyes:

Nos, több koreo ötletem is van, van, ami nem hastánc :) De ami az... hát, nem tudom, neked mennyi fér bele, és mennyi nem, de én alapvetően máshonnan is közelítem meg. A hastánc eredendően nem arról szól, hogy s*ggrázással csábítgatjuk az nagy férfiembört, sokkal több és másabb lélek van benne, és amit én tervezek, az egészen kúlnak lesz szánva - én sem szeretem a húspiac-érzést, azzal együtt, hogy azért valahol élvezem, ha néha szép és vágyott tudok lenni. Szóval nyugi - de majd helyben amúgy is kiderül, mi fér bele, nem fogok megsértődni, ha bármi nem tetszik, amit kitalálok :)

Igen, ezek szerint nem fejeztem ki magam teljesen érthetően. :) Nem a hastánccal van bajom, hanem a lent említett típusú tánccal nemzetségi kereteken belül. :) Tudom, hogy nem erről szól, csak sokan csinálnak belőle ilyet.

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381412 Írta: Esgal

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #381402 Írta: Narbeleth
Ó, látom nem csak én találtam meg Arthast... :lol:

Utolsó szerkesztés: 15 éve 5 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381383 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Keleti Média :)
Jöjjenek!!! :)
Indiai zene jó :)

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381316 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Keleti Média :)
Muhahaha, igen, mind a 260 000- t, hahaha.
Nemtom, néha látom őket, mindenfelé vannak, de nemigazán szoktam célzatosan indiai cédék után kutatni. Fogalmam sincs, miért írtam, hogy nem tudom, hol vannak, mert semmi értelme nem volt, és teljesen irreleváns is, de álmos voltam, lépjetek túl rajta. :P

"... And that was the beginning of fairies..."
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #381279 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Keleti Média :)
Nem mondom, akadhat rejtekhely nálatok bőven, ha ennyi van, és mégsem szoktad látni őket... :)

(Amúgy egy dvd-re való nekünk is van indiai zenékből tavaly nyár vége/ősz eleje óta. :D )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #381277 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Keleti Média :)

Ancalima Anarórë írta: De azokat megkereshetem, és vihetem táborba, ha kell.

Mind a 260.000 CD-t? :D

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #381276 Írta: Ancalima Anarórë
Most jutott eszembe, hogy a szüleim HATALMAS India-meg-ilyesmi-fanok, szóval asszem van vagy kétszázhatvanezer indiai cédénk, bár látni nem szoktam őket, csak néha édes dallamaikra ébredek szombat hajnalban. ^^ De azokat megkereshetem, és vihetem táborba, ha kell.

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381239 Írta: Sen
Sen válaszolt a következő témában: Keleti Média :)

Esgal írta: Estel, ez nagyon tetszik, bár a linken én nem tudtam meghallgatni, youtube kellett hozzá, az se jó minőség, de adott egy táncötletet: valami nő jó jelmezben hastáncol. Fúziós-tribal cuccnak nézem, ami illene is hozzánk, nem? Kinek volna kedve ilyet performanszolni velem? :)

Csemegézzetek még itt: Yava Folcore Punk Brigade - Zene menüpont Eszeveszett jó, kelethez is köze van, és nyilván rajtam kívül is szeretnek itt zúzni páran ;) nagyon ajánlom a Gen 3:6-ot és az Aranytollat.

Ésésés, jó volna egy koreográfia a Thy Catafalque-tól a Kék Ég Karavánra is, de nem tudom betenni, asszem, neten nincs, hogy linkeljem, mp3-at hogy rakok fel?

Továbbá, ez a vonulat még a Mystic's dream Loreena McKennittől. Azért is olyan verziót kaptok, amihez a kedvenc Warcraft III-as videoimat vágták össze :) Sok köze ennek nincs hozzánk, viszont a játék alkotói szerintem masszív Tűz és Jég dala fanok lehettek.

Van még egy marhajó sámános dobolásom, az Ezeregyév táncelőadás egyik hárompercese, de azt se tudom betenni, nincs fenn sehol, asszem.

Nekem a Gen nagyon tetszett! :) Én arra szavazok!
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381222 Írta: Narbeleth

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381221 Írta: Esgal
Estel, ez nagyon tetszik, bár a linken én nem tudtam meghallgatni, youtube kellett hozzá, az se jó minőség, de adott egy táncötletet: valami nő jó jelmezben hastáncol. Fúziós-tribal cuccnak nézem, ami illene is hozzánk, nem? Kinek volna kedve ilyet performanszolni velem? :)

Csemegézzetek még itt: Yava Folcore Punk Brigade - Zene menüpont Eszeveszett jó, kelethez is köze van, és nyilván rajtam kívül is szeretnek itt zúzni páran ;) nagyon ajánlom a Gen 3:6-ot és az Aranytollat.

Ésésés, jó volna egy koreográfia a Thy Catafalque-tól a Kék Ég Karavánra is, de nem tudom betenni, asszem, neten nincs, hogy linkeljem, mp3-at hogy rakok fel?

Továbbá, ez a vonulat még a Mystic's dream Loreena McKennittől. Azért is olyan verziót kaptok, amihez a kedvenc Warcraft III-as videoimat vágták össze :) Sok köze ennek nincs hozzánk, viszont a játék alkotói szerintem masszív Tűz és Jég dala fanok lehettek.

Van még egy marhajó sámános dobolásom, az Ezeregyév táncelőadás egyik hárompercese, de azt se tudom betenni, nincs fenn sehol, asszem.

/Lucifer/
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 4 hónapja #381122 Írta: Estel Adániel
Szintén zene: www.deezer.com/track/1032444

Némi háttértörténet: Bobby McFerrinnek van egy Circlesongs című albuma, melyen pár hasonszőrű emberrel mindenféle hangszeres kíséret nélkül egy-egy adott - nem túl bonyolult - témára énekelnek, viszonylag sokáig. Ilyenből nyolc van az albumon, abból tavalyi táborban az elsőt már mutattam a dalnokrendben, és azt tettük be háttérzenének az első csapatelőadásunkhoz is. Amit itt linkeltem, az a hatodik a sorban, és (Idhrennel) szerintünk valami ilyesmi illene hozzánk a leginkább; de véleményem szerint elég jó a többi is, úgyhogy ha van kedvetek, nyugodtan hallgassátok meg őket mind! ;) Segítségképpen a hozzájuk tartozó számok sorrendben egytől nyolcig: 1033641 , 1034507 , 1032666 , 1032990 , 1032252 , 1032444 , 1033384 , 1034010

Utolsó szerkesztés: 15 éve 4 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #381045 Írta: Sen
Sen válaszolt a következő témában: Keleti Média :)
Zene performancehoz?

Sok-sok Gocoo számom van és akár össze is lehet őket vágni!
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #381040 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Keleti Média :)
Anca: ez tényleg nagyon szép! És a narancssárga pólón marha jól mutatna!:)

Én a póló elejére a kombinált(nap + sas) képet tenném, mert együtt néz ki a legjobban, meg mégis csak egy nemzetség leszünk, vagy mi. A családit meg festhetnénk valami kiegészítőre (medálra, övre, kendőre stb.), amit akkor is hordhatnánk, amikor a pólót éppen nem. Jó lenne, ha lenne ilyenünk is.
A zászlóra szintén a kombináltat tenném, kicsit kidolgozotabb formában.
De majd eldöntjük.

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #380993 Írta: Estel Adániel
Hehe, csakugyan első oldalon kihozza... :)
...én meg ezt találtam a harmadikon, sztem ha lehet, még pozőrebb: :D

katt a képre vagy ide!

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380987 Írta: Idhren
Akár azt is lehetne, ha nagyon szeretnétek ezt a sziluettest, hogy a póló elejére a családi jelképeteket(spirálnap, háromszögessas), a hátára tetszőleges sas-napos mintát, és a zászlóra a spirálnapocskás háromszögessasos címert :P
Bár úgy talán eléggé kaotikus lenne az eredmény...
És eléggé sokat kéne velük dolgozni :P
Amúgy én a pólóra defaultból csak a családi jelképet raknám rá, és akinek van még kedve, az alkothat a hátára is.
De jó lenne, ha mindenki nyilatkozna, mit szeretne :D

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380973 Írta: Ancalima Anarórë
Ez a második kép, ami kijön, ha beírjátok, hogy eagle and sun. :D De nekem is tetszik, mondjuk nyilván nem én fogom csinálni, de valaki megpróbálhatná, és akkor látnánk, hogy az első, vagy ez-e a jobb leegyszerűsítve. :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #380971 Írta: Estel Adániel
Ancalima: Wow, ez a kép nekem is nagyontecc! :D

Narbeleth írta: Én sajnos nem vagyok olyan ügyes, mint Estel és van olyan, amelyik csak sima link :rolleyes:

Ööö... sorry a méretezésükért... :D

Hú, hát pedig én reméltem, hogy annyira Ti is lesztek talpraesettek, hogy lekoppintsátok a metódusomat egy idézet-gomb segítségével, de ha már így alakult, rittyentek ide egy kis gyorstalpalót, hogy ügyesedjetek! ;)
Először ugye képet keres az ember, aztán azt beteszi az img-tagek közé. (Eddig még nektek is ment a dolog.)
A trükk itt az, hogy én csak a thumbnailt teszem be a fórumra, és az "alá" linkelem a nagy képet. Ehhez se kell extra-gógyi, az ember általában guglin keres képet (is), és a találatok úgyis kicsiben jönnek, úgyhogy még ott lehet kapásból jobbklikkelni a kisképre, és másolni az url-jét (Kép címének másolása). Ez eddig így néz ki a szerkesztőképernyőn:
[img]http://kiskép url-je[/img]
Példa: http://www.tolkien.hu/templates/tolkienhu/favicon.ico
Ezek után be lehet tenni eköré az url taget, a nagykép címével, mintha linket tennétek be:
[url=http://nagykép url-je][img]http://kiskép url-je[/img][/url]
Példa:
Melléklet:

(Figyelem: nyitó- és zárótagek sorrendje fontos!)

Ha még azt is akarjuk, hogy szöveg is legyen fölötte, ami még szintén link, akkor azt még az img elé lehet beírni; de az úgy még elég ronda lesz, úgyhogy ennek orvoslására tettem a szöveg köré egy indent-tagpárt, ami a szövegbehúzás, és a második ikonsorban az ötödik ikon tartozik itten hozzá, valamint az img köré egy ul-tagpárt, ami elvileg a "rendezetlen lista" néven fut, és a képet húzza be ugyanúgy, mint a szöveget. Ez néz ki úgy, hogy:
[url=http://nagykép url-je][indent]szöveg[/indent][ul][img]http://kiskép url-je[/img][/ul][/url]
Példa:
http://www.tolkien.hu/templates/tolkienhu/favicon.ico
(Ha a szöveget is színezni akarjátok, azt persze ugyanúgy lehet, mint máskor, csak az indent tagpáron belül legyen a color tagpár...)

És ennyi! :cool:

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380963 Írta: Idhren
Szép :)

Angwen: azaz szted ez kerüljön a pólóra, meg a zászlóra?
Ha megszavazzátok, okés, bár sztem a Keleti Ember identitás (amit egyenlőre még nemigen dolgoztunk ki, csupán bennem él egy kép) egy sokkal stilizáltabb művészetet határozna meg :D (Nem feltétlenül azért írom ezt, mert már rajzoltam egyet, ami stilizált, hanem azért rajzoltam stilizáltat :D Of course nekem egyenlőre a szívem csücske a spirálnapocskás háromszögszárnyassas, és kicsit szomorú leszek, ha nem az lesz, de meggyőzhető vagyok, hiszen közös alkotásokat akarunk létrehozni :)

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380956 Írta: 3.Aragorn
Nekem is tetszik.
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380955 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Keleti Média :)
Hm, ezt elég könnyű lenne egyszerűen sokszorosíthatóvá stilizálni, nem? Sziluettel, vörös nappal! Sztem pozőr! :) (Igen, ez nálam póz-itív jelző! ;) )

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380953 Írta: Ancalima Anarórë

Naaa? Nap ÉS sas! :) ))

Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja #380937 Írta: 3.Aragorn
A DeviantArt egy jó oldal ;)
Téma zárolva.
Több
15 éve 5 hónapja - 15 éve 5 hónapja #380840 Írta: Narbeleth
Egy kis zenét is akkor:

Nem értek egyet a videón látható felirattal...

] Kicsit drum'n base...

Ehhehe... :P

Téma zárolva.
Több
Több
15 éve 5 hónapja #380837 Írta: Narbeleth
Szintén képek:

Én sajnos nem vagyok olyan ügyes, mint Estel és van olyan, amelyik csak sima link :rolleyes:

aerin-kayne.deviantart.com/art/Eagle-Sun-Ankh-Dagger-19528453

xx-trigrhappy-xx.deviantart.com/art/tribal-eagle-43016953

Ööö... sorry a méretezésükért... :D

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.209 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére