Humoros előadások

Több
20 éve 1 hónapja #217677 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Ja a vasárnap szeritnem nekemse lesz jó..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #217675 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Léli írta: ezért kértem (és kérem továbbra is) Alyr megértését, és titoktartását...
A szerepek... hát, most így fejből nem tudom... 10 körüli, Alyr mondhat biztosat.

ÖÖöööö... izé...
Szerepek: 12 elvileg.
Lehet hogy eggyel több vagy kevesebb.

Titoktartás: no comment.

Más: Tekintve, hogy a fél társaságnak (beleértve engem is) nem jó a vasárnapi időpont, lesz még szereplőválogatás jövő héten is, hét közben (max szombaton) és a szereplők ne ringassák magukat abban a tévhitben, hogy Léli nélkül megáll az élet és amíg ő Szegeden van, lustulni lehet.
Mert, főleg a vége felé hétközben is lesznek próbák, kőkeményen, meg minden.
Na most félhettek. Hehe. :twisted: :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 hónapja #217642 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Üdvözletem!

Ettől függetlenül, pusztán a kitűzött időpont alkalmatlansága okán, nem leszek jelen a szereplőválogatáson. Ami egyúttal azt is jelenti, hogy egy esetleges későbbi, ismételt alkalommal elképzelhető, hogy leszek elég pofátlan megjelenni.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
20 éve 1 hónapja #217631 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Humoros előadások

Yiqqe Linyaqussu írta: Nem tudom megállni, hogy ne piszkítsak ide.

Nem is te lennél, ha megálltad volna ;)

Yiqqe Linyaqussu írta: Különben is, Anyu, ígértél valamit. Vagy te annyira büszke, hogy ne essen nehezedre tartani magad hozzá.

Az nem ígéret volt. Csak egy kijelentés. Ergó nem kell feltétlenül kötnöm magamat hozzá.

Inczy írta: Több részletet akkor nem lehet tudni? Azt se, h hány szerep kerül kiosztásra?

Több részlet? Én nem szeretném. És ennek egy oka van: Ez egy nagyon jó darab. És szerintem nagyobbat üt, ha nem ismerik a szöveget. Csupán ezért kértem (és kérem továbbra is) Alyr megértését, és titoktartását...
A szerepek... hát, most így fejből nem tudom... 10 körüli, Alyr mondhat biztosat.

Ery: Kár...

Mirrand, Ald@: kevesebb emotikonból is megértjük mire gondoltok ;) [size=9:2fa0gpq6](szóval legközelebb belenyűlok a hozzászólásotokba, ha ilyet látok)[/size]

És továbbra is mindenkit szeretettel várunk vasárnap 14:00-tól a Margitszigeten (ez a múltkor kimaradt) a Margithídi bejárónál lévő buszmegállóban (illetve utána a szokott dombon) szereplőválogatásra.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 1 hónapja #217238 Írta: ::Ald@::
::Ald@:: válaszolt a következő témában: Humoros előadások
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN ÚGYSZERETNÉKMENNI, DE NEM TUDOK MENNI, MERT VESZPRÉM NAGGGGYON MESSZE VAN PESTTŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Azt mondják, hogy elmebajban szenvedek, de én nem szenvedek: Élvezem minden percét!!!

Több
20 éve 2 hónapja #217040 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Permí hülyegyerekmódon pattog és integet... :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce: :hello: :bounce:
ÉN IS JELENTKEZEM!!!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
20 éve 2 hónapja #217025 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Attól tartok ebből kimaradok...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 2 hónapja #217001 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Na, ahogy ígértem, itt leszek, ha kiplakátozod, szal egyelőre úgy áll a dolog, h rám számíthattok a válogatáson. 8) Nem 100% még, de naon szeretnék ilyen szöszben szerepelni. Szal majd igyexem. :wink:

Több részletet akkor nem lehet tudni? Azt se, h hány szerep kerül kiosztásra?

Feel the sunshine 8)

Több
20 éve 2 hónapja #216947 Írta: icke
Üdvözletem!

Nem tudom megállni, hogy ne piszkítsak ide.

:arrow: Késznek kész lennék, időm nem lesz rá.
:arrow: Ne sarkíts. Nem szándékos, és ezt te is pontosan tudod.
:arrow: Ezt aláírom, minden jelentkező előtt.
:arrow: Ez lenne a legkevesebb.

Ha ehhez hozzászámoljuk, hogy jövő vasárnap nem érek rá, asszem az a végső konklúzió, hogy ezt a darabot most kihagyom. Eddig úgyis dolgozom két másik darabban, elég lesz az nekem. Különben is, Anyu, ígértél valamit. Vagy te annyira büszke, hogy ne essen nehezedre tartani magad hozzá.

icke

Több
20 éve 2 hónapja #216917 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Hozzátenném, hogy akiknek - majd ha meglátják - valami fenomenális ötelete támad a darabbal, vagy normális ötelet arra hogyan végződjön, nyugodtan mondja meg, nem lesz elnyomva. (legalábbis általam...)

A szöveget sajnos nem tudom nyilvánosság elé tárni mert Léli szerint titkolni kell még... (szerintem meg nem... )

UI: Aki mindent elsöprő vágyat érez rá, hogy címet adjon a darabnak az vegye fel velem a kapcsolatot. Ugyanis még csak munkacíme van és nem akarom azt eljátszani vele mint a KHEvel aminek munkacíme is maradt.
(a címe egyelőre LEP-KHE)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #216905 Írta: Léli
Sziasztok, drága nép!

Már nagyon hiányoztok itten Szegeden... De most végre nethez jutottam (épp programozás órám van :) ), úgyhogy beírok ide valamit, amit már múlt hétvégén elkezdtem terjeszteni.

Jövő hétvégén, Vasárnap, 14:00-tól Szereplőválogatás az új Humoros Előadáshoz.

Azok jelentkezését várom, akik:
:arrow: Készek kéthetente hétvégén próbára járni (mert én csak ekkor vagyok fenn Bp-n)
:arrow: A próbákon elfogadják, hogy én vagyok a főnök, és nem próbálnak szándékosan felidegesíteni (mint pl. Kölyök..)
:arrow: Természetesen mindenkinek meghallgatom a véleményét, ez jóindulatú diktatúra :)
:arrow: Készek megtanulni a szövegüket :)

Ha minden jól megy, akkor Alyrral ketten fogunk dönteni a jelenlévők (és nem jelenlévők) szerepének megosztásáról. Aki nem tud jönni, de szeretne szerepelni, írjon nekem egy.... ööö.... emilt aa.... hm.. mondjuk a gardonyi.zsuzsa@stud.u-szeged.hu címre, elvileg ezt egész könnyen tudom nézni, csak még nem nagyon próbáltam :) Amúgy fogalmam sincs, milyen időközönként jutok nethez, elvileg bármikor, mer van egy erre fenntartott szabad terem... De ez majd kiderül, mikor van rá időm is.

Most más nem jut eszembe... majd legközelebb :) Sziasztok, puszi :)
Léli

Több
20 éve 2 hónapja #215173 Írta: Léli
Hát, elvileg szeptember közepe tájára elkészükl a darab... remélem. És akkor majd el is kezdem reklámozni.

A LEP-re el kell vele készülni, bár, ha jan. 3-a marad a LEP időpontja, akkor mégsem, mert nem tudjuk hétköznap előadni (szereplőgond miatt).

A darab íróinak kiléte titkos :) Tudod, Top Secret 8)

Több
20 éve 2 hónapja #215141 Írta: Inczy
Szuper! :itscool:
Akkor majd figyelem a topicot, és igyexem... 8) Azt kb lehet tudni, h mikortáj kezded reklámozni?
És mikorra kell elkészülni vele?
Najó, a többi kérdésemet majd akkor, amikor aktuális lesz... :wink:
Tényleg, és kik írják/készítik a darabot?

Feel the sunshine 8)

Több
20 éve 2 hónapja #215124 Írta: Léli
Mozgolódás? De már van... ;) Készül már egy darab, amit minden valószínűség szerint meg tudunk majd csinálni. Amint kész a forgatókönyv, kiírjuk majd om majd, hogy mikor lesz meghallgatás, és akkor kiválasztjuk a szereplőket. Lesz elég nagy propagandája a dolognak (jópár topicba kiírom majd), csak figyelni kell majd. Viszont, ha valaki nem ér rá az adott időpontban, akkor azt sürgősen jelezze majd felém, mert akkor megpróbáljuk őt is figyelembe venni a szerepek kiosztásánál (értsd: ha már ismerjük, és tudjuk, hogy játszik, ez simán megoldható). Terveim szerint egy és csakis egy meghallgatás lesz. Nem akarok többet szervezni (ehhez a darabhoz).

És persze senkinek sem tudom garantálni, hogy szerepelhet a darabban, korlátozott számú szerep van, és megpróbáljuk azokat kiválasztani, akik szerintünk a legjobban el tudja játszani a szerepet. Nem személyeskedésből döntünk úgy, ahogy, hanem megítéléseink szerint, a darab (és a közönség!) érdekeit szemelőtt tartva.

Több
20 éve 2 hónapja #215110 Írta: Inczy
Nu, látom, h máshol már erősen szerveződnek a mindenféle darabok, táncok stb... Ilyen humoros berkekben nincs vmi mozgolódás...? 8)
Ha volna hely meg lehetőség megilyesmi, akkor szívesen résztvennék a következőben... :wink:

Feel the sunshine 8)

Több
20 éve 2 hónapja #212969 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Humoros előadások
permí naggggyon köszöni ezt az esemény/élmény -dús sok hetet és jó pár előadást, továbbá Lélinek a fantasztikus/fanatikus rendezést. És még megköszöni a menedzseének, az ügynökségénak...ja, hogy ez még nem az Oszkár gála... szóval köszi :)
Na és persze:

ÁLTÁMADÁS!!!

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
20 éve 3 hónapja #210702 Írta: Léli
Sziasztok, Drága KHE-seim!

Hát, eljött ez a pillanat is. Amikor kijelentjük, hogy a KHE pályafutásának a végére ért. Kár. Hiányozni fog. Alyr gyorsan el kell kapni, hogy írja meg a Bővített Verziót (és valaki írja le az eddigieket), és azt akár lehetne vinni LEP-re is. De én annak is örülnék, ha csinálnánk egy újabb humoros darabot. Elvállalom a rendezését, ha lesz időm (értsd: nem tudunk addig hosszú, komoly darabot írni), de ez úgy kb. szeptember végefelé fog elvállni, hogy mi a helyzet. Mindenkinek gratulálok, nagyon ügyesek voltatok, a KHE, hála nektek, olyan szintre fejlődött, hogy bármikor, bármilyen körülmények között képesek vagytok előadni ;) Köszönöm.

Rendezői puszi a buksitokra :)
Léli

Több
20 éve 3 hónapja #210681 Írta: Rabyn
Kapolcson (szerintem) a körülményekhez képest nagyon jók voltunk! Főleg, hogy az utolsó előadáson esett az eső. Bár nemtuom a közönségnek hogy tetszettünk. én nem hallottam őket annyira nevetni.

Több
20 éve 3 hónapja #210163 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Rabyn üzeni a kapolcsi népeknek,hogy fél 9kor legyenek a népligeti buszpályaudvarnál az aluljáróban!!
fél órával a busz indulása előtt már fel kell ülni!!
ha vkinek van kérdése az utazással kapcsolatban,ringelje Rabynt!
06 20 205 9 666

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 3 hónapja #210019 Írta: Léli
Nép!

Itt a teljes szereplőlista, szeretném, ha a leutazás szervezéséből senkit se felejtenétek ki! Szóljatok mindenkinek, mert vannak, akiknek nincs nete (pl. Eldamyn, Drizzt, róluk tudom). Illetve Leguánnak nem kell, mert ő asszem már most ottkörül van.

Gillz, Ery, Rabyn, Drizzt, Icke, Leguán, Mirrand, Eldamyn, Szürke, Mogy, Dodie, Anczy, Esgal, Lau.

Köszi
Léli

Több
20 éve 3 hónapja #209990 Írta: icke
Üdvözletem!

Drizzt megjegyzésében csak annyi volt a gáz, hogy a színrelépésem előtt másfél perccel mondta, én pedig csak három másodperccel a kritikus pillanat előtt tudtam abbafejezni a röhögést... Hiába, a lámpaláz felszínre jött :D
Anyu, ahhoz képest meglehetősen harapós voltál időnként :P Kapolcson picit gáz lesz, hogy próba nélkül lépünk fel, a rendezők helyett majd Ery dirigál minket :twisted:
Jah, és itt mondom, népek: én 28-án délután már leutazom, aznap éjjel nem tudom, hol fogok aludni, mindenesetre 29-én délelőtt megjelenek Apátiban. Ery telefonszáma elvileg megvan, ha nagyon nem talállak titeket, majd őt hívom, ha megengedi :wink: Aki pedig úgy érzi, feltétlen megbeszélnivalója van velem, ezen a számon elér: 06-30-850-5062.

icke

Több
20 éve 3 hónapja #209820 Írta: Léli

Rabyn írta: Mikor csinálunk újjat?:)

Ha ír valaki egyet ;) Vállalom a megrendezést (de csak olyan időközönkénti próbákkal, amikor épp feljövök Szegedről), mert nagyon jó veletek dolgozni, és szükségem lesz Rátok, minden időre, amikor feljövök Bp-re, meg haza. Jó lenne LEP-re újat csinálni, úgyhogy hajrá, írja meg valaki (Alyr? :) ), és szeptembertől akár kezdődhetnének is a próbák :)
Már most hiányoztok, és tök rossz lesz minden nap itthon lenni, és nem próbára elmenni (sürgősen minden napra kell talit szervezni :) ).
És megjegyzem, a táborban egy percig nem aggódtam miattatok :) Tudtam, hogy lesz előadás, és jó lesz, mert Ti tudtatok mindent, amit kell, és biztos voltam benne, hogy minden problémát megoldotok ;)

Szóval gratula, sok sikert Kapolcsra, és TOSZ :)

Több
20 éve 3 hónapja #209800 Írta: Rabyn
Drágáim!
Ezer köszönet nektek, hogy részt vehettem ebben az egész cuccosban. Tudom még hátra van Kapolcs. (kettő előadással ha jól tudom) De az igazi az a tábori volt. A Fehér Bohóccal, a nevetéssel, azzal, hogy Anci elfejetette a szövegét, azzal, hogy ezt azt kihagytunk. Mindennel. A nevetéssel együtt. Köszönöm Dodienak és Mogynak, hogy kiváló őrők voltak, Gillznek, hogy olyan zseniálisan játsza az őrült Denethort, Erynek, hogy félretéve mindenfélét olyan nagyon jó Gandalf volt és azt amit a színpad mögött mondott nekem. Drizztnek az utolsó mondatot (egy üveg mi a F? GANDALF!) Ickének, hogy nem hadart és, hogy két szöveget is betanult, Launak, hogy olyan jól tud hisztizni, Esgalnak, hogy jelemzt adott ránk, és, hogy a legjobb Nazgul a világon, Mirrandnak, hogy olyan jól mondja, hogy Ááááltámadás, Ratzkának, hogy csúcskirályul tud imprózni! tényleg zseniális voltál! Ádámnak, hogy annyira jó JediLovag.
És végül Alyrnak, és Lélinek mert nélkülök ez a Darab nem születhetett volna meg.

A legszebb dícséretetk olyanok szájából hangzottak el akiketől nem vártam volna. Rayan azt mondta látszott, hogy ez a darab rendezve van, hogy ott vagyunk a színpadon, hogy beleéljül magunkat a szövegünkbe, hogy tényleg a szereplők és nem színészek álltak a színpadon. Ana pedig amikor a nyakamba ugrott, s közölte, hogy csodásak voltunk. És az, hogy mindenki még másnap is csak dícsért minket.
Ügyesek voltunk. Ennél már csak jobbak lehetünk, ha lehetünk jobbak.

Azt hiszem nemtetézem tovább hiányozni fognak a próbák, a darab, az egész. Mikor csinálunk újjat?:)

Több
20 éve 3 hónapja #209763 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Gratulálok minden KHE-s szereplőnek, amiért ilyen jól sikerült a cucc :) . Leginkább Erynek és gillznek, de különösen Rabynnak, akit még a hangja elvesztése sem gátolhatott meg abban, hogy ilyen nagyszerűt alakítson, amúgy, szinkronos változat RULZ :mrgreen:
Köszönöm Alyrnak és Lélinek, akik rám gondoltak anno, és így én is részese lehettem ennek az egésznek, főleg Lélinek, ő tudja miért (remélem) :) .
Próbák RULZ :) , főleg a táboriak...rég röhögtem annyit.
Előadás alatt:
én: Icke hol van a kürt?
icke: nem lesz kürt.
én: Nem lesz kürt ? Dehát az a szövegem, hogy a kürtöd...eltört!
icke: nembaj, nem lesz kürt és kész, majd mondasz valamit.
én: Mit? Azt, hogy Boromíííír...nincs kürt ! ?? :mrgreen:
Hehe...

Több
20 éve 3 hónapja #209694 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Köszönöm a KHE-seknek, mmnt úgy mindent, asszem tökjók voltunk, áthidaltuk a bakikat meg minden, párszor majdnem elharaptam a nyelvem hogy ne röhögjek, pedig nem először hallottam ezt a sok hülyeséget.. Alyr, zseni vagy, a többiek szintén!!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 3 hónapja #209685 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Permí gratulál mindannyiótoknak, nagyon profira megcsináltátok! :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 3 hónapja #209674 Írta: Léli
Drága KHE-seim!

Nagyon büszke vagyok rátok, gyönyörű előadás volt, és a bakikat is könnyedén átugrottátok, csak gratulálni tudok! ;) :) Köszönöm az eddigi munkátokat , de ne feledjétek, egy előadás még van, Kapolcs. Gyorsan találjátok ki, hogy ott mi lesz az a hang, ami megszólal a nazgúlos párharc alatt, meg buta fejemmel nem adtam oda senkinek közületek (ha addig szervez valaki talit, akkor ott átadhatom).

Mégvalami. A legelső dícséret, amit kaptunk, még az előadás alatt hangzott el. Yavinak csörgött a telefonja, felvette, és ezt mondta bele: "Gyorsan mond, mert épp most megy a KHE és nagyon jó" :) ;)

Több
20 éve 3 hónapja #209282 Írta: Rabyn
ok. Ha nem felejtem itthon. (remélem nem fogom )

Több
20 éve 3 hónapja #209279 Írta: icke
Üdvözletem!

Rabyn, én viszek egy kürtféleséget, ami majd Boromir környékén lehet, így a tied maradhat Denethor kezében. Az enyém ízlés szerint téphető/szabdalható :) Törni nem lehet, mert puha papírból van... :twisted:

icke

Több
20 éve 3 hónapja #209165 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Humoros előadások
Jelmezeket elvileg leküldtem kriszanával ma reggel, Lego-cucc és egyebek is benne voltak, tehát nem kell cipelni--de kösz a felajánlást, Mírrand!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.533 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére