Színművek
Szavazás: GONDOLIN: Érdekel-e, és ha igen, milyen körülmények mellett adjuk elő? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, adjátok elő LEP-en (ha lesz egyáltalán), alapos felkészültséggel, aki meg nem érti meg, azt cs |
|
30 | 30% |
Igen, adjátok elő KÖMT-ön, jól felkészülten |
|
20 | 20% |
Igen, adjátok elő táboritalin, az se érdekel, ha csak felolvassátok, egy éve várok már erre a vacakr |
|
16 | 16% |
Ne, hacsak nincs elég időtök foglalkozni vele, próbálni, stb, hogy egy tökéletesen lecsiszolt darabk |
|
17 | 17% |
Ne, ha ennyi probléma van vele, akkor kb. az idei tábornál is nyomorékabb marhaság lehet, ráadásul e |
|
8 | 8% |
Inkább táncoljatok, a port jobban bírom |
|
9 | 9% |
Szavazók száma: 2 ( Dru, Próbababa ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- shaira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Most jut eszembe. Van egy fiu ismerosom aki anno azt mondta szivesen jatszana a Tolkienista-pista filmben amit a film topic szervez.
Megkerdezem hogy vallalna-e szerepet szinpadon is szerintem jo esely van ra. Olyan 23 eves korul lehet. Turinnak kituno lenne Persze csak ha valaki le nem stipistoppolja elobb
Laegolas
"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Kincső
- Nem elérhető
Jó éjszakát!
Kincső
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Áfonya
- Nem elérhető
Ööö, Meliant szívesen bevállalnám... (ugye nem volt még rá jelentkező?) Belegre is pályáztam, de látom Laegolas már stoppolt - ami nem is baj, mert ő legalább tud íjazni, én meg nem. Heh.
Kincső: tök jó, hogy a húgod is ajánlkozott, az ötéves Túrin szerepére úgyis vki kicsi kellene! Persze csak ha vállalja. (A haját majd felkötjük.)
Hú, remélem sikerül ezt összehozni!
Jah, majd elfeledtem, jelmeztervezést szívesen vállalok. (legalábbis egy-két rajzot szívesen készítek - elképzelések alapján is.)
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Kincső
- Nem elérhető
Van egy újságom - hogy jó vagy rossz azt döntsétek el Ti -, megmutattam a 11 éves húgomnak Cue darabját (ezt én már írtam neki e-mailben, hogy meg fogom), már majdnem végigolvasta (csak nálunk most egy kis felfordulás van, mert kaptunk egy új könyvespolcot, és most könyveket rendezgetünk), ezért nem tudta befejezni. Szóval én most letámadtam, hogy hol tart, és nem akarna-e szerepelni. Azt mondta lehet, hogy valami kisebb szerepet vállalna, és megkérdezte, hogy ez hol lesz, mikor, (gondolom azt hitte, hogy még valamikor nyáron lesz előadásra kész, dehát... ) mire mondtam, hogy még nagyon kezdeti stádiumban van a dolog, sajna , még csak a szereplésre hajlandók jelentkezését várjuk. Azt mondta, mindegy hogy női vagy férfi szerep. Apropó, ha kell én is játszhatok Nellas mellet még férfi mellékszereplőt is.
A dolog apró szépséghibája, hogy a tesómnak is meg nekem is hosszú hajunk van (de nagyon, igaz, táborozók?). De sztem ez a legkisebb probléma. Másik probléma, hogy így valószeg ő lenne a legfiatalabb, és még viszonylag alacsony termetű is (most asszem kb. 136 cm). És még nem mondta biztosra, és szerintem ő nem is fog olyan sokat segíteni másban. De végül is, ha én itthon csinálok valamit a díszlethez, biztos segít... No de ez még a jövő zenéje. Egyelőre úgy néz ki, az én +1 emberem megvan.
Ja és ezennel kérek engedélyt, hogy szóljak más topicokban is, hogy nem akarna-e valaki szerepelni.
Sziasztok:
Kincső
- Cueddo
- Nem elérhető
Sziasztok!
Látom, NAGYON nehéz lesz ezt a férfiszereplő-dolgot megoldani...
De azzal is előrébb jutunk, ha mindenki választ szerepet:
én akkor ideiglenesen Brandirt + Thingolt.
Sajnos nagy valószínűséggel megint el fogok tűnni jövő hétfőtől (legjobb esetben is legalább 2 hétre, de jó lenne, ha a pót-táborra már hazaérnék -attól függ, mikor lesz), azért ti írogassatok szorgalmasan, ötlet, panasz, minden jöhet - és aug végétől jó lenne komolyan belevágni
+ és tényleg mindenki hozzon magával még-egy-embert
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Telumehtar
- Nem elérhető
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Koszi hogy bevesztek
Csak egy apro kicsi javitas... en lany vagyok
Viszont nagyon szivesen jatszanek ferfi szerepet, amugy is nagyon fius vagyok.
Es mar tudom is ki erdekelne: Beleg (legalabbis amennyit a Gyuru Keresesebol megtudtam rola).
Az emilemmel gaz van, valami miatt nem tudom megnezni, ugyhogy kuldd a darabot inkabb a stillwarrior@hotmail.com cimre, az menni fog.
Amugy meg nincs sok tapasztalatom meg a szakmaban, nemreg kezdtem, ugyhogy inkabb te fogsz nekem segiteni
Ijaszat viszont fexik
Laegolas
- Kincső
- Nem elérhető
Én szeretnék Nellas lenni, stipi-stopi...
Valahogy sejtettem, hogy több lány jelentkező lesz, mint fiú. De lehet hogy csak nem járnak erre, szóval sztem szólni kéne más topicokban is.
Ahogy Orbán Viktor mondaná: mindenki hozzon magával még egy embert...
És tényleg kicsit vontatottan halad a dolog... Nem akarok belekotyogni, de tényleg jó lenne tudni, ki ki szeretne lenni.
Na jó éjt!
Kincső
- Cueddo
- Nem elérhető
shaira: persze, miért is ne?
mindenki: aki szeretne szerepelni, jelentkezzen, és válasszon szerepet. ezek még igény szerint változhatnak, csak szeretném látni, hogy mi a helyzet.
rendezés: Kincső mondta, hogy segít a díszletben-jelmezben-rendezésben, de alapvetően mindenki adhat ötleteket, meg minden. végül is együtt csináljuk
(Dylan Thomas)
- shaira
- Nem elérhető
- Telumehtar
- Nem elérhető
Vagy jatszok valami megkülönböztethetetlen (de nehez szo) mellekszereplöt...
- Cueddo
- Nem elérhető
- Cueddo
- Nem elérhető
még nemtom, hogyan, de majd megoldjuk. többnyire elég fiatalok vagyok ezekhez a szerepekhez
kevésbé főszereplő női szerepek: Melian, Finduilas, Larnach lánya, Aerin
szerintem egyébként Nienor a legjobb női szerep
(Dylan Thomas)
- Telumehtar
- Nem elérhető
Cueddo írta:
Telu: köszi! Gyere nyugodtan
Egyébként attól félek, hogy a női szerepek kezdenek betelni (ha mindenki jön, aki eddig elolvasta és dicsérte a darabomat), és férfi jelentkezőkből továbbra is ELKÉPESZTŐ hiány van
Cueddo:En nem igazan leszek valami föszereplö mert ahogy lattam inkabb ilyen 20-18 eves szerepek voltak....es en messze nem vagyok az...
- Cueddo
- Nem elérhető
Telu: köszi! Gyere nyugodtan
Egyébként attól félek, hogy a női szerepek kezdenek betelni (ha mindenki jön, aki eddig elolvasta és dicsérte a darabomat), és férfi jelentkezőkből továbbra is ELKÉPESZTŐ hiány van
(Dylan Thomas)
- Telumehtar
- Nem elérhető
DE a darab Cueddo Qrva joooooooooooooo!!!!!
- Cueddo
- Nem elérhető
Sziasztok!
Végre itthon! Annyira kíváncsi voltam, hogy mi folyik itt, amíg nem vagyok...
Esgal: köszi a vége már kb a felénél kész volt, már úgy vártam, hogy végre beilleszthessem a helyére...
Áfonya: senkinek nincs oka elveszíteni az önbizalmát, még nekem sem, pedig én alapvetően nagyon zárkózott embernek tartom magam, most mégis itt állok egy színdarab-szervezés kellős közepén úgy, hogy még komoly szerepet sohasem játszottam, és halvány fogalmam sincs arról, milyen az igazi színjátszás. szóval csak gyere, mindenki előtt nyitva áll a lehetőség
Laegolas: te is feltétlenül gyere, főleg ha színészmesterséget tanulsz - asszem lesz mit tanulnom tőled
ui: lassan mindenki elkezdheti írogatni, hogy melyik szerepet nézte ki magának - én egyelőre nem tudok dönteni
(Dylan Thomas)
- Esgal
- Nem elérhető
Na mindegy.
Cue,tudom,hogy nem vagy,de fogadd gratulációmat--olvastam a darabod végét,KHIRÁLY!
Namárie!
Esgal
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Beleg Cúthalion
- Nem elérhető
Hat akkor ebbol nem maradhatok ki!!!
Elkuldened nekem a tortenetet ha hazajossz?
Annal is inkabb erdekel, merthogy szineszmesterseget tanulok es ez tok jol jonne gyakorlasnak
Laegolas
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Cueddo
- Nem elérhető
Üdv mindenkinek!
Osztottam-szoroztam kicsit, és összeírtam a szereplőket:
FÉRFI: Túrin, Húrin, Thingol, Beleg, Mablung, Saeros, Forweg, Andróg,Mím, Morgoth, Glaurung[hang], Orodreth, Gwindor, Brandir, Hunthor[Brandir rokona], Dorlas, Brodda, Gethron, Grithnir, Ibun.
NŐ: Morwen, Nienor, Melian, Finduilas, Nellas, Laernach lánya, Aerin.
Félkövér: amit mindenképp külön embernek kéne játszania, dőlt: mellékszerep, amiből egyvalaki többet is vállalhat. Legjobb számításaim szerint is kb. 11-14 férfi és 5-6 női szereplő kellene + a "tömeg" (pl. falubeliek, katonák, stb)
Most 5 napig Balatonon leszek, addig is kellemes időtöltést mindenkinek!
(Dylan Thomas)
- Cueddo
- Nem elérhető
Sziasztok!
Továbbra is köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradságot és elolvassa + véleményt mond. Remélem, majd a szervezőmunka is elkezdődhet vmikor.
Gillz: nekem nem tűnt fel ennyire, de már látom, nagyon igazad van. Mit tehetünk?
(Dylan Thomas)
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Esgal
- Nem elérhető
Esgal
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- gillz
- Nem elérhető
Meg kő csinálni!
need more brainz. yourz. now.
- Cueddo
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
Cueddo írta:
És igen, el akarom játszatni, azaz én is szívesen szerepelnék benne, és kacérkodom Túrin szerepével, de hát... az az igazság, hogy legutoljára hetedikes koromban (6 éve) játszottam egy Lázár Ervin-történetben anyáknapi ünnepségen, és fa voltam... (no comment)
várom a további észrevételeket
Ai na vennui!
Az igazat megvallva én még nem olvastam el, habár az elejét már elküldted. Egyenlőre a Szil-t olvasom, és az utána következő időkre tervezem a színdarabodat. Viszont, abban az időben szívesen segítek színpadra vinni a dolgot, ha szükséged van egy rendezuő-asszisztensi gyakorlattal rendelkező személyre.
Hosszú és eredményes életet
Telcontar Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.