Gyűrű Urak episode 3.-avagy gyújtsuk fel magunkat, s közben nyírjuk ki Szauront

DENETHOR NAPLÓJA

Hm….Zsufazekés Szürke-Fehér Vészmadár Gandalf-Mithrandirnak volt képe betenni a büdös lábát Göndörbe, amit mindenki Gondornak emleget, mert egyszer elnyomtatták a Nagy Könyvben. Most megint mit akar?

ÉOMER NAPLÓJA

Aragorn úgy döntött, hogy elmegy csövezni. A Hurkák Ösvényén akar átkelni a Tűz-hegyhez. Szegény szerencsétlen nem tudja, hogy ez az ösvény Gondorba vezet. Nem mondom meg neki a kegyetlen igazságot…

FRODÓ NAPLÓJA

Itt vagyunk a Fekete Kapunál! Csak azt nem t’om, hogy fogunk itt bejutni!? Ork szuperkémek figyelnek minden neszre, és a NAZGÚL légiflotta tagjai is itt köröznek. Hülye Gollam! Ide vezetett a nagy Semmiért! Mi az…..? Nem, Gollam, ez nem kifogás!! Még hogy „a gazda aszt mondta, vigyük a fekete kapuhosz”!!! EZ NEM KIFOGÁS!! Ja, amúgy elvileg a Hulla-lápon is keresztül kellett volna vezetned minket, ahogy a könyv írja!! HHR!

GOLLAM NAPLÓJA

Rossz Gazda, nagyon rossz. Szegény Szméagolt leszidta!! Szegény Szméagol mérgesz! Óó…hát persze…elvezetjük őket a Vaszorrú Bábához! (nem Banyához?.a szerk.) Nem, nem banyához…mockosz kisz szerkesztő…!
Úgy ennék már halackát!!

Halacka,ó halacka!
Lalalla!!!
Halacka,ó halacka!
Lalalla!!!

Gonosz kisz dagadt, mockosz hobbit,
Tralalla!
Jó gaszda, jó halacka,
Tralalla!

Halacka, Hala….( Frodó megeteti Gollammal a naplóját, érthető okokból).

THEODEN NAPLÓJA

Minas Tirith falai előtt dől el, korunk hogyan alakul. Hogy átveszi-e az uralmat a sötét árny, s így mindenki sötét, mindenkit analfabéta lesz….Vagy fölül marad a jó oldal? A következő epizódból megtudhatod, kedves naplóm!

LEGOLAS NAPLÓJA

Már jó ideje a Hurkák Ösvényén caplatunk. A bejárat baljós felirata láttán halálra röhögtem magam: ”Ez az út..izé..ösvény zárva van (nyitva tartás reggel 10-től este 8-ig.) A hurkák vágták a kőbe, és hurkák őrzik Ez az út zárva van”.
Szóva…na, itt a főszellem!! Aragorn most épp megmutatja neki a szénné tört kardot, ami csak egy nagy szénkupacra emlékeztet. Hé! Nyugi szellemecském….Aragorn ötlete nem vált be! Egyre több hulla jelenik meg…hiába közeledtek! Én nem félek a hurkáktól! Na figyeljetek, itt egy ropogós 1000$, csak hagyjatok békén….

FARAMIR NAPLÓJA

Most Faramir, Gondor majdnem-helytartója megmutathatja milyen ember! Elfogtam két hobb ittot, akiknél megtaláltam az Egy Gyűrűt! De nem, ellenálok a Gyűrű erejének…..akkor se venném el, ha itt heverne előttem…De most nem is előttem hever, hanem Frodónál! HE-HE!!

GOLLAM NAPLÓJA

Cúnya Gazda elment, ész itt hagyta Szegény kisz Szméagolt! A magasz emberek elvitték őt, meg a dagadt hobbitot. Mockoszok!!!!!!! Jé, itt egy tavacka! Lehet hogy van benne halacka!
-csámcsogás, szürcsögés hallatszik, a napló lapjai eláznak a sok nyáltól, majd Gollam újra írni kezd.- Mi ez….? Gaszda? Te vagy az??? Nem Gaszda, nem követlek, mert becapsz!! Na jó….

FRODÓ NAPLÓJA

Faramir tisztára belemerült Gollam kínzásába. El akarta venni tőlem a Gyűrűt, ezért gyorsan idecsalogattam Gollamot, hogy elterelje a figyelmét. Bevált! Faramir…..azért a nyújtó vasakat nem kéne….CSAK FINOMAN……FARAMIR, HAGYD AZT A KORBÁCSOT!!!!!
FARAM….késő….jó, te akartad, azonnal indulunk Samuval, és visszük Gollamot is!

GANDALF NAPLÓJA

Az ostromgyűrű bezárult Minas Tirith körül. A rohírok vagy jönnek, vagy nem. Ahogy Théodent ismerem..háát….nem vagyok teljesen biztos benne….Nekem kell kézbe vennem a dolgokat.

DENETHOR NAPLÓJA

Minden jól ment, kiküldtem 20 0000 kommandóst az ellenre, amikor megjelent Gandalf a csatatéren. Le akarta „ütni” az orkokat, de annyira hadonászott a botjával, hogy a fél seregünk eszméletét vesztette, a másik meg megvakult a botja fényszórójától. Bezzeg Boromir…..

FRODÓ NAPLÓJA

Minas Morgó. Hát itt vagyunk. A Hulla Város. Már csak az az alagút van hátra, és máris Mordorban találjuk magunkat. –0,4 perc múlva.- Vaksötét van! Ez az alagút tök sötééét!!!! Góólllam, hóóól vaaaagy???????? Góó….mi ez a szőrős…pók…PÓK!!!!!!! SE..arrgh…GÍTS…brggh…ÉG!!!!

SAMU NAPLÓJA

Frodó Úr meghalt!!!! Az a Tarantulla telenyomta idegzsibbasztóval….Jájjjj, Fródó Úr, most mi legyeen?? Jájjj….Nekem kell vinni a Gyűrűt. De nem engem választott ki a tanács! Hanem Frodó Úrt! De ő most hulla….Szent Kolompér, mit tegyek??? Jé…Orkok!!

DENETHOR NAPLÓJA

A háború elveszett. Nem lesz sírja Faramirnak és Denethornak, úgy égnek el, mint a pogány királyok, akik bennrekedtek a fölgyuladt atomreaktoraikban. Nem…meggondoltam magam, Inkább nem akarok elégni. Hé, Gandalf, mit aka…-Gandalf leüti, rálöki az előkészített máglyára, és ő folytatja a naplót.- Így múlt ki Denethor, Ecthelion fia…..Nem Pippin, dehogyis. Még hogy meggyilkoltam Denethort, micsoda badarság!!!!!!!!

SAMU NAPLÓJA

Fúj..ork hullák mindenhol! Az egész nagy torony tömve van orkokkal!!! Hol a fenébe van Frodó????? Itt van….!

FRODÓ NAPLÓJA

Jé…Samu megtalált….de meztelen vagyok….SAMU, MENJ INNEN!!!!!

TRUFA NAPLÓJA

Megérkeztünk Minas Tirithhez! HALÁL! HALÁL! HALÁL!-20 perc múlva.- HALÁL! HALÁL! HA..ááhhh…fáradt vagyok…támadjunk már..HALÁL! Az a vén szenilis Théóden már vagy ezredszerre mondatja velünk ugyanazt…valószínűleg mikor kiejti, rögtön el is felejti, hogy már kimondta…TÖK SZENILIS!!! Haaaláál…..ááhh….Zzzzzzz…….Zzzzz….

THEODEN NAPLÓJA

HALÁL!! HA…ja, már kimondtam….TÁMADÁS!!!!!!!
TÁMA…..nem mész innen, te kis girhes galamb?!! Haggyá békén, nem hallod! Haggyá má!
Hé, maga kapucnis csöves! Magáé ez a girhes galamb??? A lovamat haggyad bé..…hülye ló!! Most nézd meg mit csináltál! Mér zuhantál rám! Ostoba girhes galamb, ostoba kapucnis csöves, ostoba ló!!!!!!!

ARAGORN NAPLÓJA

Hurkák, indulás!!- Aragorn leszáll az összecelluxozott fadarabjairól, és az orkokra rohan, a Hurkák seregével együtt.- Keményebben, Hurkák! De mit is várjon a KIRÁLY, hisz ezek csak véres hurkák szellemei!!

FRODÓ NAPLÓJA

Holnapra elérem a Bűz-hegyet. És akkor a Gyűrűt belehajítom a bűzbe. És akkor Szauron hatalma megdől. És akkor megkapom a dohányt. És akkor az lesz ráírva: 20 0000$. És akkor Gandalf mehet nyugatra, mert hajléktalan lesz. És azért, mert az ő munkája, hogy harcoljon Szauron ellen. És akkor már nem lesz munkája. És ki is vagyok én? És mit keresek is itt? És mi az az és? És hogy tudok írni? És milyen és?

SAMU NAPLÓJA

Frodó agyának a 98%-ja szétaszalódott ettől a sok füsttől és melegtől. A maradék 2% arra lesz csak elég, hogy megsemmisítse a Gyűrűt. Apropó….Frodó Úr, vihetem egy kicsit én is, segíthetek? ÁÚÚUURH…….

SZAURON NAPLÓJA

Hányszor mondjam még, hogy most nincs időm teázni?!! Minek a izének jön az a nyócezer Minas Tirithi? Idejönnek a kapumhoz, egy csövessel az élükön! Hívom a kidobó embereket/hadsereget…..

FRODÓ NAPLÓJA

Hát itt vagyok. De most mégse azt teszem, amiért idejöttem. Mert a Gyűrű az Enyém!!!!!!!!!!!!! ÁÚ…Gollam, menj innen! Inkább dalolj valamit!
-Gollam eldalolja a Gyűrű versikét, majd meghajol. Frodó ezt kihasználja, és belöki a Bűz-katlanba. Gollam az utolsó pillanatban előkap egy láncfűrészt, és lefűrészeli Frodó ujját. Ám rájön, hogy rossz ujjat metszett le. Zuhanáskor bekapcsolja a jetpackát, és visszarepül. Levágja a jó ujjat, közben Frodó kilyukasztja az üzemanyagtartályát. Gollam káromkodva esik be a katlanba. Detonáció, Frodó és Samu röhögve rohannak kifelé. Elájulnak, megjelenik a két sas/nak nevezett veréb.

Innentől kezdve a szereplők naplójainak bejegyzései megszakadnak. Minden nyom arra utal, mintha valaki kitépte volna a lapokat. Sajnos nem tudjuk ki tette ezt a szörnyűséget. Csak egy SZERZŐI JOGVÉDELEM ALATT ÁLL!!! Címkét találtunk a kitépett lapok helyén.

The End…

Utoljára frissítve: szombat, 12 október 2013 16:28

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére