Tolkien Kvíz - A hobbit: Váratlan utazás bővített mozivetítéseinek jegyeiért!

A hobbit: Váratlan utazás bővített változata 2014. január 5-én 9:45-től moziban csak most az egyszer látható. Játssz és nyerj belépőt!

 Ez a kvíz a Magyar Tolkien Társaság hivatalos játéka, amellyel belépőjegyeket lehet nyerni "A Hobbit - Váratlan utazás" című film bővített változatára (Uránia Nemzeti Filmszínház, 2014. január 5., 9:45). A filmnek ez a bővített változata moziban csak egyszeri alkalommal kerül bemutatásra.

A játékban 19 kvízkérdésre kell válaszolni. 18 kérdés esetén a helyes válasszal 5 pontot lehet szerezni, a helytelen válasszal pedig nullát, de van egy többválasztós kérdés is, amellyel maximum 10 pontot, illetve teljesen rossz válaszok esetén minusz 10 pontot kaphatsz (helyes jelölésenként 2 pontot, helytelen jelölésekért 2 pont levonást). A maximális pontszám tehát 100 pont.

A kvíz kitöltésére 5 perc áll rendelkezésre.

Az első 200 játékos, aki legalább 75 %-os (75 pontos) eredményt ér el a játékban biztosan belépőjegyet nyer a vetítésre. Nagy érdeklődésre tekintettel a keretet 70 jeggyel kibővítettük.
A játék 2013. december 29-én kezdődik és január 4-én 13 órakor fejeződik be, vagy korábban, ha az összes kiadható belépőjegy elfogyott.

A játékhoz regisztrálni szükséges a tolkien.hu weboldalon, egy valós, működő e-mail címmel és valódi személyes adatok (név, e-mail cím) megadásával.
Figyelem: ha korábban már volt tolkien.hu-s regisztrációd, mindenképpen ellenőrizd, hogy a profilodban meg vannak-e adva a valós személyes adataid, mivel a nyereményt csak ezek alapján tudod átvenni!

Minden regisztrált játékos (természetes személy) maximum csak egy belépőjegyet nyerhet. A megnyert belépőjegyek nem átruházhatóak, azt csak a regisztrált felhasználó személyes adatainak ellenőrzése után személyesen neki biztosítjuk. Minden játékos naponta csak egyszer játszhat, 24 óra elteltével viszont újra próbálkozhat.

A játék részletes feltételei és szabályai elérhetőek itt: http://www.tolkien.hu/documents/jatek_szabalyzat.pdf hivatalos e-mail cím: jatek kukac tolkien.hu.

 

A Tolkien Kvíz alapjáték már végetért, az eredetileg rendelkezésre álló 270 belépőjegy, és a pótjáték 40 belépőjegye kiosztásra került.

 

Mindenkinek köszönjük az érdeklődést és a játékot!

Ha valakinek nem jutott belépőjegy, próbálkozhat még a helyszínen: amennyiben lesznek olyanok, akik nem jönnek el és nem veszik át a jegyüket a film kezdetéig, akkor a felszabaduló helyekre fogunk osztani a helyszínen pótbelépőket.

 

<< Tolkien Nap

Utoljára frissítve: péntek, 03 január 2014 15:32

12 hozzászólás

 • Kincső (Thilanna)

  Írta: Kincső (Thilanna)

  hétfő, 27 január 2014 15:43

  Kedves Barbara és mind,
  az Ekultúra TV több előadást felvett, itt megtalálhatók a linkek: https://www.facebook.com/egyregvartutazas

 • Kovács Barbara

  Írta: Kovács Barbara

  szombat, 04 január 2014 23:22

  A neten valahol vagy esetleg az oldalon fent lesznek az előadások anyagai valamikor ? Sajnos édesapám nem engedett el a Tolkien napra, nem tudok ott lenne , de érdekelne minden, a filmről nem is beszélve..:( remélem az is fent lesz vmikor neten...:/

 • Fekete Nóra

  Írta: Fekete Nóra

  szombat, 04 január 2014 21:18

  Sziasztok! Holnap az ingyen belépőt meddig lehet átvenni? 9:45-kor kezdődik a bemutató, ha 9:30-ra megyek, még átvehetem? :) Köszi a választ!

 • Halmágyi Kisanna

  Írta: Halmágyi Kisanna

  csütörtök, 02 január 2014 21:44

  Barbara: Bp, Rákóczi út 21, Uránia Mozi. Csak leszállsz az Astoriánál és sétálsz egy kicsit. :)
  Róbert: Velem is ugyanez történt,nem tudtam kinyomtatni, de ahogy Máté mondta korábban, attól még benne vagy a rendszerükben és ha tudod igazolni magad, akkor megkapod a jegyed!
  Hirannis: Nyomtassad ki az email fiókodból az adatlapot! Lehet, hogy nem fog segíteni, de ártani sem árt, és legalább nem mondhatod, hogy nem próbáltad meg.

 • Kovács Barbara

  Írta: Kovács Barbara

  csütörtök, 02 január 2014 14:52

  Valaki lenne szives egy pontos helyszínt mondani ?? :$ ( Tudom cink h nem tudom, de naa..:( )

 • Muhari Róbert

  Írta: Muhari Róbert

  csütörtök, 02 január 2014 09:40

  Sziasztok!
  Az lenne a kérdésem,hogy mivel azonnal nem nyomtattam ki az igazolást arról hogy nyertem ,hol találom meg ,v.ki tudom-e még nyomtatni ?

 • Hirannis

  Írta: Hirannis

  csütörtök, 02 január 2014 08:06

  illetve próbáltam átírni a nevet, mert a korábbi regisztrációban csak a jelenleg is látható becenevet adtam meg, de nem írja át, hiába mentem el...és erre a névre állították ki a jegyet...hogyan igazoljam magam?nyomtassak ki profilt az emilfiókból?abban benne van a nevem...

 • Hirannis

  Írta: Hirannis

  csütörtök, 02 január 2014 07:47

  Üdv!

  egy kérdés: emil-címen, becenéven, meg nemen kívűl semmilyen adatot nem kér az adatlap, ezekkel milyen módon tudom igazolni magam??vagy csak én nem vettem észre valamit, amit még ki kellene tölteni?

 • Halmágyi Kisanna

  Írta: Halmágyi Kisanna

  hétfő, 30 december 2013 22:39

  Jaj de jó, köszi! :D

 • Móricz Máté

  Írta: Móricz Máté

  hétfő, 30 december 2013 20:09

  a szabályzatban leírtak alapján ha nincs is nálad az igazolás akkor is benne vagy a rendszerükben és ha tudod magad ott helyben igazolni akkor kiadják a jegyet

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére