Köszönjük, hogy segítesz nekünk a Tolkien Nap megvalósításában!

Igyekeztünk, hogy ez egy gyorsan kitölthető, rövid űrlap legyen. Kérjük a mezőcímkék mellett található kis kérdőjeleket kattintsd meg, mert oda is elrejtettünk lényeges dolgokat.
(Kitöltési határidő: 2017. január 2. éjfél.)

A részletes programot itt találod meg: >>>>
Nagyra értékeljük, ha akár csak néhány órán keresztül is tudsz nekünk segíteni a rendezvény lebonyolításában, az általad választott időszakban - ebben az esetben résztvevőnek tekintünk, aki egy kicsit segít is.
A jegyárból kedvezményt akkor biztosítunk, ha hat óránál többet dolgozol a rendezvényen (beleértve a nyitvatartási időn kívüli pakolásokat is).
MTT-jelmezt csak azok egy részének tudunk adni, akik
a) vállalják, hogy egész nap a rendezvényen jelmezben tartózkodnak
b) van rájuk megfelelő méretű MTT-s jelmez
c) segítői feladatokat végeznek legalább 6 órában az alábbi feladatkörök valamelyikében:
- kiállításőrzés
- jegyellenőrzés
- infopult
- shop árusítás
- pénztáros
- jegy eladás
- tengwar emléklap írás
- hajfonás

Saját jelmezben bármennyi és bármilyen feladat vállalható.
Az űrlap beküldésével hozzájárulsz, hogy az itt megadott adataidat a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és kiértékelése során tároljuk és kezeljük, például az elérhetőségeiden ezekkel kapcsolatban megkeressünk, valamint megőrizzük annak tényét, hogy közreműködtél a rendezvényen. Mindezt a törvényi előírásoknak megfelelően tesszük, például azért írtuk ezt ide ;)
Az MTT teljes Adatvédelmi Nyilatkozata itt olvasható.
...akkor ezeket az adatkezelési hozzájárulásokat a szüleidtől kell megkapnunk. Kérjük, az alábbiakban add meg egy erre jogosult szülő/gondviselő nevét és e-mail címét - semmi másra nem fogjuk felhasználni, csak most az egyszer a beleegyezését kérjük ahhoz, amit te itt már elfogadtál. Azt is kérjük, hogy szólj neki, hogy kap majd egy ilyen levelet, és válaszoljon rá gyorsan :)

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére