Az Öregdombi Vigasság főszervezői

mtttabor2015 02

FŐSZERVEZŐK

Lakatos Dóri - Dodie - táborvezető

Dodie

Én csak így erre jártam, kérem. Engem ebbe belerángattak!

Sárdi Krisztina - Nati - programos főszervező, táborvezető helyettes

Nati

2003 nyara óta minden MTT-Tábor, amiben részt veszek, különleges és meghatározó élmény számomra. Szervező is azért lettem (először 2012-ben), hogy "visszaadhassak" valamit abból a sok csodàs emlékből, amit kaptam, hogy az én segítségemmel mások is olyan szép pillanatokkal gazdagodjanak, mint én anno. Idén ezt a Programos csapat mindig mosolygós vezetőjeként igyekszem lehetővé tenni a táborozóknak, oldalamon két szuper segítőtársammal: Alewvel és Csaszival. Illetve a szemfülesek esténként megtalálhatnak majd a Szomjas Varjú kocsmában is, de, hogy miért leszek ott, az maradjon titok a táborig. Civilben újságíróként dolgozom, amerikai írók munkásságát kutatom, és a francia irodalmat bújom, de a színház világa sem idegen számomra ;-) És már alig várom, hogy találkozzunk a Vigasságon!


Farkas Tünde - Tucsi - közösségekért felelős főszervező

Tucsi
A BME építészhallgatója vagyok, kreatív, szinte mindig lelkes és vidám. Ez lesz a hetedik táborom. A társasággal még a Tolkien Levelező Verseny miatt kerültem kapcsolatba és ez az óta is tart, mindig más szerepben. Idén Mirivel ketten ügyködünk azon, hogy a csapatok és csapatvezetőik is jól érezzék magukat és általuk a táborozók is. Igazi Trufa-Pippin páros vagyunk, majd meglátjátok. :) Nem csak a csapatokért, hanem az egész tábor közösségéért felelünk, úgyhogy ha bármi probléma adódna, nyugodtan fordulj hozzánk!


Hradszki Dóra - Miri - közösségekért felelős főszervező

DSC014302

Tucsival egyetemben közösségekért felelős főszervező. Segít, hogy jó kezekben legyél: műhelyvezetőid kellően inspiráló, csapatvezetőid pedig nyitott és mosolygós hangulatban igyekszik tartani, hogy a belső hobbitod töretlenül haladhasson céljai felé - legyen az akár az ünneplés, akár a SÜTI.


Király Dorottya - Dórie - logisztikus főszervező

Dórie

Az MTT-vel 2007-ben ismerkedtem meg a Tolkien Levelező Verseny kapcsán, ahol versenyzőként indultam a csapatommal, de időközben átkerültem a feladatírók közé. Táborba 2010 óta járok rendszeresen, de szervezni csak 2014-ben kezdtem el, azóta is töretlenül erősítem a logisztikusok csapatát kisebb-nagyobb rendezvényeken egyaránt. Testhezálló feladatnak érzem, ugyanis jelenleg is egy logisztikai szolgáltató központnál gyakornokoskodom. Ha a táborban bármi igény felmerül, valahol székekre lenne szükség, esetleg kiég egy égő, vagy kéne egy sárkány, akkor nyugodtan fordulhattok mind hozzám, mind a csapatom többi tagjához.


Sebestyén Csaba - Sebcsaba - pénzügyes főszervező

Sebcsaba

Régi és aktív tag vagyok a társaságban: tizenkét éve minden táborban részt vettem, jópárszor a kirándulós rend vezetőjeként. Az idei táborban a logisztikus csapatot erősítem: a pénzügyekért és a jelentkezésekért vagyok felelős. Nekem való feladat, számok és hatalmas excel-táblák mindenütt. Civilben programozó vagyok, szabadidőmet pedig mostanában teljesen kitölti az MTT :)


Selmeczi Szonja - kommunikációért felelős szervező

szonja

Sokáig csak távolról figyeltem az MTT-t, aztán 2014-ben elmentem az első táboromba, ami annyira király volt, hogy azóta itt ragadtam. Ősszel kezdtem el aktívabban belevetni magam a szervezésbe, leginkább a kommunikációs és PR vonalon: én kezelem a Tolkien Klub facebook oldalát, LEP-re cikkeket írtam és töltöttem fel a tolkien.hu-ra, és a tábor kapcsán is hasonló feladatkört kaptam. Szóval ha nem elég ütősek a cikkek, nem frissülnek időben a hírek és nem elég jó a reklámozás, akkor engem lehet szidni. 
Civilben egy banknál dolgozom mint panaszkezelő munkatárs, korábban két évig újságíróskodtam.

Tóth Gergely - Alyr - keretjátékért felelős főszervező

Alyr

A keretjátékért felelős főszervező az, aki gondoskodik a táborozók hobbittá transzformálásáról (legalábbis gondolatban) és gondoskodik a Mátra és a Megye közötti zökkenőmentes átmenetről. Ezen kívül éjt nappallá téve építi Annúminas romjait a hegyeken túl, kár, hogy senki nem fogja látni őket.

 

Öregdombi Vigasság főoldal >>>

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére