• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Szervezők 2018-2019

Beküldve - - - Tolkien Levelező Verseny
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 4636 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás

Az idei versenyre is népes szervezőgárda állt össze. Kik is vagyunk?

b2ap3_thumbnail_gi_20180928-073814_1.jpgSziasztok!
Ági vagyok, és lassan öt éve, hogy a versenyzők közül átálltam a szervezők közé. Idén a hobbit kategóriát fogom szebbnél szebb feladatokkal boldogítani, és Éogillal együtt a verseny egészét is koordinálni.
Civilben mérnökinformatikus hallgató vagyok, és a szabadidőmben pedig falat mászok, barkácsolok, vagy jó hobbithoz illően mindenféle süteményt sütök
.

 

b2ap3_thumbnail_S.jpgZa dashu snaku! Korábban Sötét Úr néven Hobbit csapatokat (versenyezt)ettem, de újabban az egyiptomi levegőisten, Sú nevét bitorlom és mindenféléket fényképezek. Vén vagyok, mint az M7-es országút és infantilis, mint egy német tévé-reklám. Ja, és Tolkien-függő. De nyugalomra semmi ok: ha TLV-ről van szó, minden tudásomat a rendelkezésetekre bocsájtom!

 

 

Mae Govannen!
Balázs vagyok, korábbi Nolda kategóriás versenyző, de idén a Hobbit kategóriásokat fogom boldogítani feladataimat. Civilben mérnökinformatikát tanulok, és mellette egy adatbázis kezelő cégnél dolgozok, legfőbb hobbim pedig az alvás.

b2ap3_thumbnail_Dorka.jpgSziasztok!
MorDorka vagyok. Általános iskolában kezdtem a tlv-zést versenyzőkent, most biológiát tanulok az egyetemen és az utóbbi években már szervezőként veszek részt a versenyen. Idén a Dúnadanoknak fogok feladatokat gyártani, de ez ne tévesszen meg senkit, én is legalább annyira szeretek finomakat enni, mint a Hobbit kategória felelősei.

 

 

 b2ap3_thumbnail_Dani.jpgSziasztok! Karakas Dani vagyok, 23 éves programozó. Az MTT-vel is az egyetem alatt ismerkedtem meg, ahol részt vettem két Tolkiennel kapcsolatos kurzuson. Onnan egyenes út vezetett a 2016-os nyári Tolkien Táborba, ahol - noha én sosem versenyeztem - jelentkeztem a TLV szervezői közé. Tavaly Nolda kategóriában segítettem be, idén a Dúnadán kategóriában veszek részt, és próbálok olyan feladatokat kitalálni, amit egyaránt szórakozás megoldani és kijavítani is.

 

b2ap3_thumbnail_Roli.jpgSziasztok! Roli vagyok, 20 éves, jelenleg a Budapesti Gazdasági Egyetemen tanulok turizmus-vendéglátást. TLV szervezőként ez a második évem, azelőtt 4 évig versenyeztem Dúnadan és Nolda kategóriában. Szeretem az utazásokat, kirándulásokat, a zenét, a jó könyveket (főleg fantasy és sci-fi, de jöhet más is), filmeket, és bármiféle szerepjátékot… Míg tavaly a Hobbitokat láttam el feladatokkal, idén a Dúnadan kategória egyik felelőse leszek. Remélem, élvezitek majd a versenyt, sok sikert!

 

 

b2ap3_thumbnail_eogil.jpgÉogil vagyok (a civil nevemen Anna), a Nolda kategóriák egyik vezetője. Végzettségem szerint régész vagyok, bár átmenetileg a turizmusban dolgozom (remélem már nem sokáig). A TLV-vel a középiskolában ismertkedtem meg, 2012 óta pedig a szervezők táborát gyarapítom. Szabadidőmben kézműveskedem, ha a pénztárcám engedi, akkor utazom és élményeket gyűjtök :)

 

 

b2ap3_thumbnail_Nessa_20180928-074855_1.jpgNessa vagyok. A Nolda kategória egyik szervezője, immár másodszor. Civilben gyógyszerbiztonsági megbízott vagyok. Szeretek főzni, olvasni, színházba járni és nem rég elkezdtem crossfittezni. A csoki és a sajt a gyengém.

 

 

 

 

 

b2ap3_thumbnail_Matyi_20180928-081110_1.jpgSziasztok! Salamon Attila Mátyás (Matyi) vagyok. Jelenleg a Debreceni Egyetem földrajz-történelem tanár szakos hallgatója. Jó pár éve már, hogy MTT-s körökben mozgok és részt vállalok a TLV szervezésében, előtte pedig versenyzőként mérettettem meg rajta. Idén a Nolda és egyéni kategória szervezésében fogok részt vállalni. Rengeteg dolog érdekel, többek között a rajzolás, tánc, vers és novella írás, filozofálás és persze a Tolkien professzor műveiben való elmélyülés.

 

b2ap3_thumbnail_Ada_20180926-183338_1.jpg

Sziasztok!
A nevem Papp Miklós Levente, röviden Adanedhel. 26 éves építőmérnök vagyok, egy távhő kivitelező cégnél dolgozok. A TLV-t 2013 óta szervezem, de az MTT-s körökben már 2009-ben felbukkantam. Az elmúlt években főleg a Nolda versenyzők találkozhattak velem, idén a Quendi kategóriát vezetem. Szabadidőmben amikor nem kreatív feladatokon gondolkodok, zsonglőrködöm, barkácsolok, utazok.

 

b2ap3_thumbnail_Helga.jpgSziasztok! Helga vagyok, 22 éves, egyetemista. Az ELTE kínai szakán végeztem és most is épp a keletlakók közt leledzem. Nagyjából tíz éve vagyok Tolkien-függő, és idén először kipróbálom magam TLV szervezőként, a Quendi kategóriában. Szinte bármilyen zenét szívesen hallgatok és szinte bármilyen édességet szívesen megeszek.

 

 

 

b2ap3_thumbnail_Galendae.jpgSziasztok! Iván Lívia, alias Galendae vagyok, civilben kisállatorvos. 2007-ben vettem először részt TLV-n, akkor még középiskolás csapatban. Az egyéni kategóriák megjelenésével kipróbáltam magam az angol nyelvű versenyeken, ami elég hamar magába szippantott, így már több éve veszek részt a Quendi kategória szervezésében.

 

 

 

b2ap3_thumbnail_Ben.jpgSziasztok! Kálmán Dániel vagyok, MTT-s körökben Ben néven ismernek. Végzettségem szerint történész-levéltáros volnék, de szakmán kívül dolgozok. Szervező voltam a TLV első két évadában, majd hosszabb kihagyás után 2013-tól részt veszek a Quendi szervezésében és segítek az élő döntőben is. Amikor épp nem a versenyzők életét keserítem meg vaktérképes feladatokkal, szeretek túrázni, fényképezni, utazni, olvasni és zenét hallgatni.

 

 

 

Hello! My name is Eva Zahradníková, and I'm from Slovakia. I am a researcher and teacher of botany at an university (I study the ageing and longevity of trees), and also a historical fencer and writer. I fell in love with Tolkien's world before it was cool, and haven't stopped loving it ever since - my Tolkien collection is already expanded to the 3rd shelf. I also paint Middle-earth and write fanfiction, moderate the Teitho fanfiction & fanart contest and act as interviewer in Talks with Tolkien artists. All of that, together with having a little daughter, doesn't give me much time to participate in TLV anymore, but at least I can contribute with a few tasks for it, which I hope you will enjoy.

0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. július 24., szerda
Vissza a lap tetejére