• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

A XVIII. TLV szervezői

Beküldve - - - Tolkien Levelező Verseny
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 876 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás

Az idei évben is sok lelkes önkéntesünk vesz részt a Tolkien Levelező Verseny lebonyolításában és az izgalmasabbnál izgalmasabb feladatok megírásában. Ha szeretnétek megismerni őket, és szeretnétek a feladatsorokban felbukkanó neveket arcokhoz, történetekhez kötni, akkor olvassátok el az alábbi bemutatkozásunkat!

Vezető szervező: 

Forgács Máté (Hirannor Luinthôn)

Hirannor Luinthôn vagyok. A sindák népéből származom és a tündék ébredése (F.É. 1050) óta élek Középföldén. Hosszú időn át Ossiriandban, a Tol Galen vidékén laktam, majd megfordultam Szürkerévben és Völgyzugolyban is, később Minas Tirithben telepedtem le. Először a vegytanban, majd a gazdaságtudományokban mélyedtem el, de érdekel a zene és az irodalom is. Korábban az egyik TLV döntőre készítettem feladatokat, majd a Nolda kategóriában működtem közre, tavaly a Dúnadan kategóriát vezettem, idén pedig van szerencsém vezető szervezőként koordinálni a versenyt.

Hobbit kategória:

tlv su

Kostyál Zsigmond (Sú), kategóriavezető

Sú vagyok, amolyan őskövület, az MTT alapító tagjainak egyike, és a TLV-n évek óta a Hobbit csapatokat boldogítom. Fotós vagyok, rajongok a tengwar írásmódokért, és mindenféle csalafintaságra képes vagyok azért, hogy izgalmas, élvezetes és tanulságos legyen a verseny. Ha nem tegeztek, esetleg még bácsinak is szólítotok, attól viszont nagyon szomorú leszek, és olyankor nehezebb feladatokat találok ki. Mindezek mellett Egyiptom-mániás is vagyok, és egy egy éves labrador kislány, Milka indokolatlan mértékben büszke gazdája, ami az utóbbi időben meghatározó lett az életemben.

tlv patiszon min

Hödl Patrícia (Patiszon)

Patiszon vagyok, már sok éve az MTT-ben aktívkodom, kisebb-nagyobb intenzitással. Most például a TLV hobbit kategória feladatait állítom össze nektek. Hobbim még az olvasás, madárlesés, valamint a társasjátékozás minden mennyiségben.

Dúnadan kategória:

tlv dani

Karakas Dániel (Dani), Vezető szervező helyettes, kategóriavezető

Dani vagyok, 28 éves programozó. Az MTT-vel is az egyetem alatt ismerkedtem meg, ahol részt vettem két Tolkiennel kapcsolatos kurzuson. Onnan egyenes út vezetett a 2016-os nyári Tolkien Táborba, ahol - noha én sosem versenyeztem - jelentkeztem a TLV szervezői közé. Azóta mind a Dúnadan, a Nolda, mind pedig a Quendi kategóriában kipróbáltam a feladatírást. Idén a Dúnadan kategóriát vezetem. Szabadidőmben szívesen veszek részt más MTT-s rendezvények szervezésében, hobbim az asztali szerepjáték és más társasjátékok.

Pálfi Bocó (Tindómë)

Bocó vagyok, valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag fizikushallgató, és lassacskán hét éve komoly Tolkien-függő. Öt éve rontom az MTT levegőjét, és három végigversenyzett év után ez a második alkalom, hogy feladatíróként vágok neki egy TLV-szezonnak. Szeretem a kihívásokat, főleg, ha nem nekem kell megoldani őket, így ha könyörtelenül nehéz fejtörővel szembesültök, valószínű, hogy az én kezeim alól származik.

Pádár Annamária

Ancsa vagyok, végzős gimnazista. Általános iskolás korom óta vagyok Tolkien rajongó, de az MTT-t 3 éve a TLV-n kezdtem. Kétszer versenyeztem Dúnadan kategóriában, idén először szervezek. Első TLV-m óta több MTT-s eseményen is részt vettem, azóta a társaság az életem részévé vált.

Nolda kategória:

tlv lobelt min

Derényi Róbert (Lóbelt), kategóriavezető

Robi vagyok, alkalmasint Lóbelt, most éppen egyetemista. Idén harmadjára szervezek TLV-t, egészen pontosan a noldákat igyekszem fejtörőkkel ellátni.

Kriston Ági (Lindorel)
Ági vagyok, tizensok éve különböző mértékben aktív, vagy éppen passzív MTTs, és versenyzőből lett szervező. Idén a Nolda kategóriát fogom boldogítani remélhetőleg izgalmas feladatokkal. Szabadidőmben, amikor van olyanom, szeretek kézműveskedni, vagy felmászni helyekre.

Tóth Zsófia Mária (Idhren) 

Zsófi vagyok, egy nagyjából átlagos gimnazista azon kívül, hogy eddig háromszor voltam TLV-s versenyző és, hogy idén először vagyok feladatíró (a nolda kategóriában.) Szabadidőmben olvasok, zenét hallgatok, néha írok és festek.

Quendi kategória:

tlv metaflora

Orthmayr Flóra (Metaflora), kategóriavezető

Metaflora vagyok, a legtöbb MTT-s rendezvényen és kommunikációs felületen összefuthattok velem, különösen, ha arról van szó, hogy mit hol találtok a Lassi Laurië előző számaiban, vagy miről írhatnátok a következőkbe. Kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de kezdetektől jelen vagyok a TLV-ben is: az első évben még versenyeztem, a harmadiktól kategóriát vezettem (dúnadant és noldát), aztán főszerveztem, részt vettem a nemzetközi kategória elindításában, amit azóta is néha vezettem, máskor meg csak reklámoztam vagy feladatot írtam hozzá. Ezen kívül mostanában főleg krimit és népmesét olvasok, egy kicsit ír táncolok, és amúgy egy levéltárban dolgozom.

tlv miriel

Horváth Boglárka Szilvia (Míriel)

Míriel vagyok, 20 éves anglisztika szakos hallgató. Nyolcadikban hallottam először a TLV-ről, ahová gyorsan neveztem is egy csapat tagjaként. Összesen ötször versenyeztem, végigjárva mindhárom magyar kategóriát, és nagyon élveztem minden egyes fordulót. A TLV-n keresztül ismerkedtem meg az MTT-vel, és tipikusan bármelyik Tolkien Napon vagy hasonló rendezvényen megtalálható vagyok. A TLV-ben tavaly álltam át a szervezői oldalra, akkor a Nolda kategóriásoknak írtam feladatokat, idén pedig a Dúnadan csapatokat fogom boldogítani. Szabadidőmben szívesen olvasok, írok, kézműveskedek vagy zenét hallgatok, de a kirándulást sem vetem meg.

tlv zsofi

Feró Dóra Zsófia (Zsófi)

Sziasztok! Zsófi vagyok, 25 éves. TLV-s pályafutásomat eleve feladatíróként kezdtem 5 évvel ezelőtt, azóta minden évben hol a dúnadanok, hol a noldák feladatain dolgoztam, idén pedig a quendi kategóriához csapódtam. Az MTT-n kívüli életemben fordítóként keresem a kenyerem, az egyik legfőbb hobbim pedig a futás, amihez épp egy sérülésből visszatérve igyekszem megint hozzászoktatni a testemet. A kedvenc TLV-feladataim a kézügyességet és fantáziát igénylő kreatívok, és nagyon remélem, hogy idén is szebbnél szebb (vagy viccesnél viccesebb) alkotások érkeznek majd be!

tlv adanedhel min

Papp Miklós Levente (Adanedhel)

Röviden Adának, hosszabban Adanedhelnek hívnak. 2009 óta járom az MTT berkeit, a TLV-ben viszont nem emlékszem mióta találhattok meg. Idén a quendi kategóriába fogok besegíteni. Bár pár évig kategóriavezető is voltam, azóta van egy két éves fiam, és lassan jön a kistesó is. Szóval kicsit kevésbé tudok bármibe beleugrani...

A mindennapokban építőmérnök vagyok, cégünk szereti feltúrni a nagyobb fővárosi csomópontokat - távhővezeték fektetés ügyében. Szabadidőmben a család mellett szeretek játszani, olvasni, társasozni, stb. Ezen felül kedvenc elfoglaltságom Bogyó és Babócát, Tesz-Vesz várost és hasonló olvasmányokat századszor is elolvasni. Vagy felmondani, ha már megtanultam.

0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. július 24., szerda

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére