• Kategóriák
  Kategóriák Megjeleníti a blogban található kategóriák listáját.
 • Címkék
  Címkék Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Szerzők
  Szerzők Keress rá a kedvenc bloggeredre.
 • Csoportblogok
  Csoportblogok Találd meg kedvenc blog csoportodat.

Csapatvezetők: Éothéod küldöttség

Beküldve - - - Gondor Dicsősége Blog
 • Betűméret: Nagyobb Kisebb
 • 10334 megjelenés
 • 0 hozzászólás
 • Nyomtatás

eotheod

Sàrdi Kriszta-Nati
2003 nyara óta minden MTT-Tàbor, amiben részt veszek, különleges és meghatàrozó élmény szàmomra. Szervező is azért lettem (először 2012-ben), hogy "visszaadhassak" valamit abból a sok csodàs emlékből, amit kaptam, hogy az én segítségemmel màsok is olyan szép pillanatokkal gazdagodjanak, mint én anno.
Idén ezt az Éothéod csapat mindig mosolygós vezetőjeként igyekszem lehetővé tenni a tàborozóknak, oldalamon két szuper csapatvezetőtàrsammal: Geryvel és Bansheevel.
Civilben újsàgíróként dolgozom, amerikai írók munkàssàgàt kutatom, és a francia irodalmat bújom, de a színhàz vilàga sem idegen szàmomra ;-)
És màr alig vàrom, hogy talàlkozzunk Eregionban!

Szilágyi Melinda
Banshee vagyok, az idei lesz a 4. MTT táborom és az első táborom szervezőként. A táboron kívül biológus hallgató vagyok egy hajszálnyira a diplomától, a táboron belül pedig a kreatív rend vezetője és az eotheodok csapatvezető helyettese. Évek óta foglalkozom hobbiból üvegfestéssel, arcfestéssel, és mindennel ami egy kis fantáziát igényel, és azt is tudom mennyire kikapcsoltató, ha az ember csak leül és alkot. Elsősorban gyerekeknek szoktam foglalkozásokat tartani, de már nagyon régóta érlelődik bennem a kreatív rendem gondolata amit idén lehetőségünk lesz megvalósítani!

Aki ismer, az tudja milyen vagyok, aki pedig nem ismer még, garantálom, hogy ott leszek nyáron Parádfürdőn.
Kiss Gergely, azaz Geri vagyok, 24 leszek idén, és ideírok néhány véletlenszerű dolgot, ami eszembe jut. Szeretek dobolni, szájharmonikán játszani, enni, epikus színdarabokban részt venni, táncolni, szivacskardokkal ütlegelni és ütlegelve lenni, táborban hülyének lenni egy csomó hasonló mindenkivel, és vicces képeket lapozgatni és küldözgetni az interneteken. A tavalyi táborban csapatvezető voltam, idén hősködni fogok az Éothéod küldöttség kötelékében.
0

Hozzászólások

 • Még nincs ilyen. Legyél te az első hozzászóló.

Hozzászólás

Vendég
Vendég 2024. július 20., szombat

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére