Csicsergés

Több
14 éve 4 hónapja #391287 Írta: Dorka
Dorka válaszolt a következő témában: Csicsergés
20-a nekem sem jó sajnos. :(
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391282 Írta: Orowan/Gery
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: Csicsergés
Ő, izé, esetleg áttehetnénk 20adikáról máskorra a sztúrtalálkozót? 19-étől lesz a gólyatáborom :(
Tudom, hogy tűzijáték meg miegymás, de a pénz nagy részét úgyis remélhetőleg az árvízkárosultakra költik, igaz? :D
Persze ha mindenki másnak 20adika jó, akkor csak miattam ne szervezzétek újra az egészet.

"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391275 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Csicsergés
Memento:
    Liccs-loccs, evező,
    Hadd ússzon a tekenyő!
    Liccs-loccs, evező,
    Hadd ússzon a tekenyő!

Hadd ússzon a tekenyő,
    Oda, hol a harcsa fő!
    Liccs-loccs, evező,
    Hadd ússzon a tekenyő!

Ennél tartalmasabb emlékeket is találtok itten és itten is .
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391268 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Csicsergés
No akkor!
Terjesszétek az igét!

Augusztus 20.-án deles kezdettel itten nálam albertfalva világvárosban leszen egy nagy közös vajaskenyér evészet, némi teával és felvágottal megtámogatva. (Ha igény van rá akkor sütök nektek palacsintát is)

Ezután pediglen nagy közös tüzijáték nézés.
Várok mindenkit szeretettel!

A pontos cím: 1116 Budapest Sáfrány utca 40 3/31 a kapucsnegőre Kádár E. van írva.
A telefonszámom aggódo ősöknek: 06 húsz kettőszáz5 9 hat hat hat.
Idejutás bkvval: 7-es busszal a Herend utcai megállóig (az első rusnya tízemeletes amit látni fogtok a mienk).
Illetve a 41, 47, 18-as villamossal a Fonyód utcáig, ott át az úton a kisbolt felé (tehát nem oda ahol a profi van) ott végig az úton és aztán jobbra. A buszmegálló mögötti tízemeletes a mienk.

Eltévedés esetén lehet engem hívni.

A kaputelefont viszont folyamatosan nyomjátok, különben nem tudlak beengedni. :)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391253 Írta: Sötét Úr
Drága barátaim a Sztúrban! Egy komoly veszélyre azért szeretném felhívni a figyelmeteket: bár a phpBB3 fórummotorban, amit használunk, van valamiféle védelem, az, hogy így, használható formában adtok meg e-mail és MSN-címeket, elég veszedelmes dolog lehet. Mivel már jártam úgy, hogy egyetlen éjszaka több mint 2000 spamot kaptam (senkinek sem kívánom!), óva intelek Titeket ettől a gyakorlattól!
Nagyon határozottan javaslom Nektek, hogy a már beírt címeket is alakítsátok át (a saját hozzászólását mindenki szerkesztheti!) úgy, hogy arról csak magyarul tudó ember tudhassa, hogy cím. Íme, megadom az MSN-címem az egyik javasolt formában: b2bwide féreg fw ponty hu. (Ugye, hogy állat?) Sajnos ma már a "kukac", "pont" szavak jelenléte sem teljesen biztonságos, mert vannak magyar fejlesztésű címgyűjtő (ro)botok is. A neten a paranoia ma már nem sztúrzás, hanem jogos önvédelem. :(

Ami pedig a 20-i sztúr-zsúrt illeti:
[center:2zmb83to]Jaj de szuper, jaj de jó!
Éljen Rabyn Nagyanyó! ;) [/center:2zmb83to](Lesz halas-gombás torta?)

Niph: Rendkívüli hirtelenségű, halaszthatatlanul teljes gyógyulást kívánok Neked! Azért az szerencse, hogy nem a tábor alatt ütött ki Rajtad a kór. Légy jól mielőbb!

Na még egy utolsó hülye szóvicc, aki nem bírja az ilyet, ne olvassa el!
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja - 14 éve 4 hónapja #391232 Írta: Grt
Grt válaszolt a következő témában: Csicsergés
Sajnos 20-án valszeg nem fogok tudni elmenni :(
de a mélcímem: tucskusz kukac t-onlájn ponty hu , msn meg tundikukacha7sopontynet

"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
Utolsó szerkesztés: 14 éve 4 hónapja által.
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja - 14 éve 4 hónapja #391227 Írta: Dorka
Dorka válaszolt a következő témában: Csicsergés
Kedves sztúrok!

Nagyon hiányoztok, olyan hamar elröpült ez a 11 nap. :( Köszönöm a sok vidámságot, mesét, viccet, mosolyt, ölelést. :) Furcsa itthon lenni, az étvágyam sem az igazi, így, hogy nem mond senki tósztot az asztalnál. Még nem sikerült visszaállnom hétköznapi üzemmódra, ezerrel pörgök és nem tudok mit csinálni a rengeteg energiával, amit nem vezethetek le a rendi órákon.

A 20-ai talira nem biztos, hogy tudok menni, mert lehet, hogy aznap lesz nagy-nagy családi találkozó. :cry:

Az MSN-címem: jongleuse féreg freemail ponty hu, valamint facebook-on könnyen, iwiwen kissé nehezebben megtaláltok ;)
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391219 Írta: Rina
Rina válaszolt a következő témában: Csicsergés
Jajjjj de jóóóóó :D
Legyenlegyenlegyen! :)

"A mosoly egy olyan görbe, amely mindent kiegyenesít."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391215 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Csicsergés
Részemről is okéjó :)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391208 Írta: Lior
Lior válaszolt a következő témában: Csicsergés
Jujj oké, jó lenne :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391205 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Csicsergés
Én benne vagyok.

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391203 Írta: Rabyn
Mit szólnátok hozzá ha augusztus 20.-án (az egy szép pénteki nap) lenne nálam a nemzetség tali?
Persze tüzijáték nézéssel egybekötve, utána lehet nálam aludni pár embernek.
No?

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja - 14 éve 4 hónapja #391200 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Csicsergés
No az én msn címem anglachelm ¤ gmail ¤ com, ugyanez az emailem is.

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391196 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Csicsergés
Kedves sztúrtársak!
Rettenetesen hiányoztok, szinte minden gondoltatom a tábor körül forog, vissza akarok menni!!! Mi voltunk a legaranyosabb és legcukibb csapat! ;) Kár, hogy csak 11 napig tartott, ezt sokáig el bírnám viselni minden nehézség nélkül. Legyen sztúrtali! :D

Niph: jobbulást kívánok!

"Elen síla lúmenn' omentielvo."
Téma zárolva.
  • Damien
  • Látogató
  • Látogató
14 éve 4 hónapja #391190 Írta: Damien
Damien válaszolt a következő témában: Csicsergés
Nah hali mindenki!
Tényleg király volt a tábor, nagyon élveztem, legközelebb is jövök annyi biztos, de akkor már a vizipipámmal, üsse kavics. nem tudom ki kérte az MSN címeket, de itt az enyém: necron5674@hotmail.com

Üdv mindenkinek, Csülök voltam!
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391185 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Csicsergés
Azzal kezdeném, hogy táborszervezőnek lenni nem könnyű. Stressz, idegeskedés, folytonos megbeszélések, megfelelési kényszer satöbbisatöbbi. Én idén mégsem éreztem úgy, hogy 11 napig dolgoztam volna. Táboroztam én is, szórakoztam, csak néha egy-két megbeszélés bezavart :D Ti könnyítettétek meg, azzal hogy mint egy perpétum mobile, egy apró kis lökéstől is beindultatok mint csapat, és meg sem áltatok tábor végéig.
Nyilván nagyon ideges voltam hogy elrontok valamit, mert hiába azt a népet kaptam amit a legjobban szerettem volna, mint mindent, ezt is el lehet rontani. Na, veletek nem lehetett. Volt aki a végére ízig-vérig hobbittá avanzsált - Csülök, Boti, Xeo, Rina - de mindenkiben megcsillant a sztúrság sava-borsa.
Hihetetlenül büszke vagyok. Már a táborban is az voltam, vissza kellett fognom magam hogy ne mutogassak folyton ujjal mindenkinek, hogy "Nééézd!! Az én fiaim!! Nééézd az én lányaim!". Mert - és remélem senki se veszi sértésnek - így emlegettünk titeket, a szervezők előtt is. Mert mi is családnak tartottuk magunkat.
Nem teljesült minden amit elterveztünk, nem volt láb szépség verseny sem pedig tangapapucs-hobbitosítás, de én nem bánom. Ha 11 napig nem éreztem a hiányát, most már nem is fogom.
Rettenetesen hiányoztok. Ha becsukom a szemem peregnek a képek, látlak titeket, türkiz mellénykékben, táncolva, kávézva, seftelve. Hallom a hangotokat is, hobbitpánik, sztúrósbatyu, második ebéd. Jó volt veletek csak üldögélni is, csak úgy semmit se csinálni igazán, és közben érezni, hogy ez jó.
Nem tudom hogy fogok visszarázódni. Sóvárgok Szanticska után, minden nyűgével-nyilával együtt. Az én családom már rutinos - majd a tiétek is az lesz, újak -, nem fognak furcsán nézni ha mesélek, de ezt nem lehet átadni. Ehhez ott kellett lenni.
Elkezdtem írni egy köszönőlistát is, de rájöttem hogy még emésztenem kell hozzáa tábort, uh vagy később érkezik, vagy soha. :P
Hiányoztok, kéne majd sztúrtali :)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391175 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Csicsergés

Niph írta:
Amúgy meg egész nap azt hittem csak a 11 nap fáradtsága jött ki rajtam. Tévedtem. A 39 fokot mutató lázmérő megadta a választ a fájó izületekre és a fejfájásra. :( Ennyit a klímáról..... :(

Úúú, szegény... :( Mielőbbi jobbulást.

AURE ENZULUVA!
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391167 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Csicsergés
Na, örülök hogy a szervezők is hazajutottak :)
Én is köszönöm sok mindenkinek hogy ilyen jó kis táborunk volt :)
Előszöris mindenkinek, hogy ilyen jófejek voltatok és örültetek a gyerkőcöknek
Meg Vevynek huszadszor is a mellényekért
Meg a srácoknak, hogy mi lettünk a leggazdagabbak
Meg Grt-nek hogy ilyen jó ruhákat varrt és hogy rajtam is lehetett az egyik
Meg Xeonak hogy úgy szereti végre valaki a kávét mint én ;) (meg egyéb hasonóságok)
Meg Koppánynak hogy ő is hobbit volt és hogy ilyen jól vezette a rendet, meg végre lehet valakivel kajákról és sütikről áradozva beszélgetni
Meg anyáinknak hogy azok voltak és túléltek minket
Meg Drunak hogy eljött és hozta Esztit is
Meg SÚnak a szuper mesékért
Meg Niphnek a beszélgetésekért és a kálciumért
Meg Sirithnek hogy végig csak mosolyogni láttam és tök lelkes volt
Meg dreamer-Áginak hogy tök jófej, e!
Meg mindenkinek aki a zárólakomán az asztalon táncolt, mert az tök jó volt
Meg mindenkinek aki babázott ha én már belefáradtam vagy más dolgom is akadt
Meg úgy egyébként is mindenkinek, aki hobbit volt, de már elgémberedt a hátam és képtelen vagyok tovább gépelni :)

Mi voltunk a legjobb csapat, e! És ezért köszi mindenkinek.
És köszi Namarie, hogy gonbdoltál ránk, és remélem jövőre tudsz jönni!

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391164 Írta: Rabyn
Sziasztok!

Végre hazaértünk mi is. A buszút kellemesen vicces volt, főleg a defekttel amit kaptunk.

Szeretném nektek megköszönni ezt a sok napot (ami mégis kevésnek tűnik most), a hobbitlétet, a nevetést, azt, hogy mindig számíthattam rátok, hogy sírtunk a végén, hogy hiányoztok.
Külön köszönőlistát nem írnék, hiszen mindenkinek van mit megköszönnöm. A fiúknak, hogy ilyen lelkesen vitték a csencselős játékot, aminek az eredményeképpen nem csak mi, de a konyhások, Kriszana, Alyr, Ryana és néhány programos is ehetett tortát, a lányoknak, hogy minden őrültségben benne voltak, a mocsárcsata résztvevőinek, hogy ennyire sokan voltunk lent a mocsárban sztúrok. Meg nem is tudom. Mindent köszönök nektek.

Közös főzés lesz nálam augusztus 15.-e után, addig sajnos én nem érek rá, mert jövőhéttől táboroztatok egy csapatnyi gyereket, de utána a tietek vagyok.

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391163 Írta: Grt
Nehéz összeszedni a gondolatokat így, tábor után, de mindenképp egyszerűbb utólag elmondani hogy hogy is tetszett a tábor, mint még ott helyben próbálni elmondani egy érzést sírás nélkül.
Én nagyonnagyon jól éreztem magam, amiben jelentős része volt a nemzetségünk vezetőinek is, meg a táncos céhnek, meg a szipcsiszupcsi keretjátéknak, a szobatársaimnak, a napsütésnek, esőnek, csillagoknak, teának, a sötétben sétálásnak és a sok-sok embernek akiket megismerhettem. Nagynagy lájk a sztúr létnek, mert szerintem mi voltunk a legjobb nemzetség!, a mellényeknek, Csibinek, a hörcsöghangnak, az előadásunknak, mert messze a miénk volt a legjobb, a zászlónknak, ami bár nem áll meg rendesen, attólmég aranyos és szép, a blackmore’s night-nak, a cukiságfaktoroknak, Eszternek, az éjszakai őrségeknek, az NPC kereséseknek, Csülökék kereskedésének, a közös főzőcskézéseknek, Rabynnak, Alyrnak, Dodieenak, Narbnak és Niphnek, hogy mindig ott voltak valahol és lehetett velük nevetni, a fehér egereknek, amikből egy itt alszik mellettem, a gyorsan összedobott de nagyon király balladának, amivel bár megsértettük szegény Widuvét, nekem tetszett :) , a hobbittáncunknak a Trollban, a nagy lakomának és táncnak és játékoknak utolsó este, a VSH kérdőívének és még csomó-csomó dolognak amit nagyon hosszú és fárasztó lenne leírni, de majd még úgyis visszaemlékezünk rájuk.
Szóval éljen Vásárfalva, éljenek a szervezők, a sztúr lét és a tábor!
Utálom a hiányzós érzést és utálok sírni... Dehát ez van.

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391159 Írta: Lior
Lior válaszolt a következő témában: Csicsergés
Sztúroooook, mi voltunk a LEGJOBBAK! Elmondhatatlanul hiányoztok, annyira de annyira jó lenne egy ilyen kis közösség IRL. :cry:
De hamarosan találkozunk, csomó embert felvettem msnre, ha egy nagyon hülye címmel (csillaghanyatlas -- neee kérdezzétek honnan.. :D DD) találjátok szembe magatokat, az én voltam.
Nagyanyónál meg majd csinálunk naaagy főzést JÓL.
E!
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja - 14 éve 4 hónapja #391150 Írta: Orowan/Gery
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: Csicsergés
Mindenki adjon meg MSN-t, e-mailt meg ilyeneket hogy tudjunk beszélni!
Engem oldalt lehet mösönöre addolni, avagy orowan féreg easymail ponty hu címen, illetve ez ímélem orowan0 féreg gmail ponty com - vegyetek fölfelé jól!

"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391146 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Csicsergés

Thorongil Hunadán írta: A legrosszabb, hogy mesélni sem nagyon lehet, annak, aki nem volt ott, mert nem értik a hülye poénokat, és furcsán néznek rám...

Ez így igaz. Külsősök sosem értik a poénokat beszolásokat. :(

Amúgy meg egész nap azt hittem csak a 11 nap fáradtsága jött ki rajtam. Tévedtem. A 39 fokot mutató lázmérő megadta a választ a fájó izületekre és a fejfájásra. :( Ennyit a klímáról..... :(

Elrenor: Az a ruha gyönyörű. ;)

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391125 Írta: Elrenor
Elrenor válaszolt a következő témában: Csicsergés
Sziasztok!

SÚ, végül nem Dorwinionba mentünk (egyébként megvan már Dorw babája?) hanem Tsülöggel Bríbe, de ez túl hangos hely volt számunkra, úgyhogy letelepedtünk Talpasban. Itt szerencsére vannak hobbitok, és egyikünkre sem néznek (annyira) hülyén, ha a szavak végére egy "e"-t biggyesztünk meg ilyesmi. (mire idáig jutottam a gépelésben, már vagy 40 elgépelés kijavításán estem túl).

Hiányzik a tábor és tik!

(néhány nemtudom kinek, akik közt Xeo biztosan szerepelt, megígértem hogy linkelek képet a ruhámról, úgyhogy itt van e: www.rivendellbridal.com/Eolande.html )

Reméljük minél hamarabb találkozunk!

"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391124 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Csicsergés
Vissza akarok menni Szanticskára VELETEK!!!
Minden és mindenki nagyon hiányzik; és köszönök mindent, amit itt kaptam!
Amikor kiderült, hogy sztúr leszek, nem nagyon örültem, de most már hobbit vagyok szívvel-lélekkel, és ezt nektek köszönhetem. Nagyon-nagyon-nagyon jó volt veletek. Hiányzik a Troll, a beszélgetések, az éjszakai őrség, az altató zenékkel való ébresztés, a seftelés, a népi órák, az éjszakai kalandok, a hülyébbnél-hülyébb poénok, a keretjáték, és minden...
Külön köszönet a három nagyanyónknak, mert nagyon megérdemlik, azért, amit tettek a csapatért.
Köszönet Vevynek a mellényekért, a zászlóvarró-festő lányoknak a zászlóért.
Köszönet Anglachelnek, Elrenornak, Julcsinak, Vilmának, Drunak és Eszternek a még családiasabb hangulatért.
Köszönet SÚ-nak a képekért és a poénokért.
Köszönet Csülöknek és Csaszinak az üzletpartnerségért.
De mindenekelőtt köszönet a fantasztikus társaságért, a felejthetetlen élményekért, és az időért, amit köztetek töltöttem.
És köszönet mindenkinek külön, akit most elsőre kihagytam volna, ha eszembe jut, majd leírom.
A legrosszabb, hogy mesélni sem nagyon lehet, annak, aki nem volt ott, mert nem értik a hülye poénokat, és furcsán néznek rám...
Úgy elsőre ennyi, de egy biztos: most már egyetlen MTT-s rendezvényt sem fogok kihagyni, ha tehetem.

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391120 Írta: Rina
Rina válaszolt a következő témában: Csicsergés
Hazaértem, és minden olyan antisztúros... Szinte már hiányoznak a pókhálók és a gomba a szobámból... Miután megvacsoráztam, és megkérdeztem "mikor lesz második vacsora?" senki nem nézett mosolyogva és egyetértően rám, reggel (magyarul egy órával ezelőtt) nem keltem a hangosbemondóra, nem kellett felhúznom a gumicsizmám és Icke termopulcsiját, hogy eljussak az ebédlőbe reggelizni. Nem állhattam oda Ana elé a szokásos kávémért, és nem mehettem a rendi órára azzal a tudattal, hogy hiába megyek lassan, én érek oda legelőször. Olyan hiányérzetem van, talán ennyire még nem is volt soha...

De örülök annak, hogy sztúr lehettem, és hogy ilyen jó csapatban voltam! Az után, hogy így beszippantott az MTT, számítsatok rá, hogy minden rendezvényen és talin ott leszek :)

"A mosoly egy olyan görbe, amely mindent kiegyenesít."
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391114 Írta: Grt
Én 11 óra alváson, indokolatlan mennyiségű reggelin, utána még néhány óra alváson vagyok túl. Megyek gyűrűkurát nézni :)

Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391113 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Csicsergés
Aludtam 7 órát, bemásztam melózni, most meg csúnyán leléptem, és konkrétan megyek aludni. :D

Mikor lesz második ebéd???? (még az elsőn se vagyok túl)

Jó volt veletek. Hiányoztok nagyon. Később írok valami értelmesebbet is. :oops:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391107 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Csicsergés
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Rettenetesen hiányoztatok, jó lett volna együtt nevetni, örülni, de a Jóisten kegyelméből remélem, ez összejön jövőre!

legyetek nagyon boldogok!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #391092 Írta: Sötét Úr
Mikor lesz vacsora? Mármint a második? És miért néznek rám bután, ha valakire mutogatni kezdek, hogy "Kimondta!"? És egyáltalán: mi történt itt hirtelen? A szmiálomat akarom, a jó kis lápi réteket, halászgatni a folyón, csobbanni a füzesek alatt, kergetni a vízimadarakat, vagy legalább rácsodálkozni a Nagyok furcsa szokásaira és buta fontoskodására, és arra, hogy nem veszik észre: a legfontosabb az, hogy a család együtt legyen, mindenből legyen elég, és ne legyen egyetlen tagja sem éhes. Homály, boszorkányúr, veszedelem, háború – ezek mind csak az éhség nevei. De amíg tart a kacagás, minden pocakba jut elegendő sztúrós batyu, és amíg Koppány nem fogy ki az eredeti hobbit receptekből, addig nincs mitől félni, legfeljebb attól, hogy akaratunk ellenére (és az Uzsorás ármánykodása révén) megbántjuk szegény Widuwe kisasszonyt.

Jó volt veletek! Sajnos nem játszottuk ki a sztúr lét minden lehetőségét, amint arra Alew/Dani is rámutatott a búcsúparti idején egy beszélgetésben, de azt hiszem, mi hoztuk ki a legtöbbet a karakterünkből. Tsülög triumvirátusa jól bemutatta a hobbitok alkalmazkodóképességét, és remélem, hogy épségben eljutnak a távoli Bríbe (ha ugyan létezik olyan), vagy épségben visszajutnak szeretett vízeinkre, ha mégse létezik. Nem tudom, hogy a bátor (vagy talán forrófejű?) Anglachel átjut-e családjával Dorwinionba a Bakacsinerdőn keresztül, mert mi tagadás, még mindig az a véleményem, hogy a tündék hamisak, és lenézik, vagy ami rosszabb, észre sem veszik a magunkfajta "aprónépet", de nagyon sztúrkolok nekik! Hamarosan a Nagyanyó és a Családanyák is visszatérnek ebbe a furcsa világba, és talán bebizonyosodik az is, hogy nem minden könny keserű, és nem minden búcsú végleges. Mindenesetre jó volt Veletek hobbitnak lenni, és felszabadultan átadni magunkat az igazán fontos dolgoknak: annak, hogy a család, a nemzetség jóléte az előbbrevaló, meg az, hogy tele legyen a bendő. Az, hogy játsszunk a kisgyerekekkel (köszönjük nektek, Elrenor és Anglachel és Drú/Viki!), és a kiskutyákkal (szia Szeder!), és önfeledten örülhessünk a legbutább szóvicceknek is, mert bosszankodni kár, sokkal hasznosabb a nevetés. Jó volt veletek!

Mozarella most itt ül a polcomon, és nem érti, miért nem lehet a zsebem jó kis meghitt melegében, és miért nem akarja senki megsimogatni a nóziját. A holmim nagy része már a mosásban figyel, és szerencsére a második vacsorára sem kagylóhéj volt, sőt, a kádban elterpeszkedve elképzelhettem, milyen a nősziromföldi patakokban hűsölni, és az jutott az eszembe, hogy ez a Ti ajándékotok nekem. Nagy-nagy ölelés Nektek újra, és ne felejtsetek el hobbitok lenni!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.463 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére