Bemutatkozás, ismerkedés
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
14 éve 4 hónapja #389141
Írta: Rabyn
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Rabyn válaszolt a következő témában: Bemutatkozás, ismerkedés
No akkor kezdeném is
Én leszek a népfő, tehát a népünk fő vezetője.
Amit érdemes rólam tudni civilben: Az ELTE-TÓKon vagyok harmadéves, jövőre reményeim szerint végzek. 24 éves leszek augusztusban, az mttnek 2003-óta vagyok tagja. 2003-óta az Várgesztes kivételével minden táborban részt vettem, 2007-óta mint szervező. Nálam található az egyetlen mtt-kompatibilis kutya Szeder is (aki nem jön táborba, de mindenhova elviszem ahova tudom, csak a tábor sok lenne neki).
Mivel lisztérzékeny vagyok ezért a délelőttök jó részét a konyhában fogom tölteni és segítek a konyhásoknak ebédet főzni nekem.
A hobbijaimról majd élőben mesélek nektek:)
Ha meg szeretnétek találni, a facebookon Kádár Anna néven megtaláltok, illetve fent vagyok iwiwen is.
Egyelőre ennyi, akinek kérdése van tegye fel nyugodtan.
Én leszek a népfő, tehát a népünk fő vezetője.
Amit érdemes rólam tudni civilben: Az ELTE-TÓKon vagyok harmadéves, jövőre reményeim szerint végzek. 24 éves leszek augusztusban, az mttnek 2003-óta vagyok tagja. 2003-óta az Várgesztes kivételével minden táborban részt vettem, 2007-óta mint szervező. Nálam található az egyetlen mtt-kompatibilis kutya Szeder is (aki nem jön táborba, de mindenhova elviszem ahova tudom, csak a tábor sok lenne neki).
Mivel lisztérzékeny vagyok ezért a délelőttök jó részét a konyhában fogom tölteni és segítek a konyhásoknak ebédet főzni nekem.
A hobbijaimról majd élőben mesélek nektek:)
Ha meg szeretnétek találni, a facebookon Kádár Anna néven megtaláltok, illetve fent vagyok iwiwen is.
Egyelőre ennyi, akinek kérdése van tegye fel nyugodtan.
Téma zárolva.
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
14 éve 4 hónapja #389110
Írta: Rabyn
Bemutatkozás, ismerkedés téma létrehozva Rabyn által
Eme topic arra szolgál, hogy pár szóban mindenki elmondja magáról amit érdemesnek tart elmondani.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.117 másodperc