- Köszönetek: 0
Beszélgetések
- Orsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
14 éve 4 hónapja #389969
Írta: Orsi_
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Orsi_ válaszolt a következő témában: Beszélgetések
húúú az szuper:)) legalábbis biztos jobb a tavalyinál
Téma zárolva.
- andariel
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Kevesebb
Több
14 éve 4 hónapja #389953
Írta: andariel
Why do they call it rush our when nothing moves?
andariel válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Háááát az a nagy helyzet, hogy lesz egy színpadunk, táncszőnyeggel és azon fogunk táncolni a rendi órákban úgyhogy nyugodtan lehet hozni balettcipőt, sanshát, zoknit, ami neked tetszik, és kényelmes ha valakinek van valami boka/ínszalag/sarok problémája, az vagy fáslit vagy sansha boomerangot hozzon magával, és nem lesz semmi gond
Téma zárolva.
- Orsi_
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
14 éve 5 hónapja #389675
Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Beszélgetések
arról tudsz valamit, Nóri, hogy hol fogunk táncolni? mert rémlik, hogy tavaly meg lett ígérve, hogy csinálnak valamit, csak nem emlékszem pontosan szóval ezzel kapcsolatban van vmi fejlemény?
egyelőre csak ez jutott eszembe, de ha lesz még vmi, majd írok
egyelőre csak ez jutott eszembe, de ha lesz még vmi, majd írok
Téma zárolva.
- andariel
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
14 éve 5 hónapja #389667
andariel válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Hihi én nem ragaszkodom a szoknyához, az a jó, ha minél színesebbek és különbözőbbek vagyunk ^^ szóval a hosszú szárú nadrág pont jó, csak legyen lezser, és érezd benne jól magad
Téma zárolva.
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
14 éve 5 hónapja #389457
Írta: Orowan/Gery
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Halihó
A szoknyával kapcsolatban.... öh... szóval nem tudom, hogy érezném magam benne, de ha ragaszkodtok hozzá, meglátom mit tehetek...
Nadrágom viszont van, csak az a gond, hogy a legtöbb hosszúszárú (ennek ellenére annyira nem akadályoznak a mozgásban).
A szoknyával kapcsolatban.... öh... szóval nem tudom, hogy érezném magam benne, de ha ragaszkodtok hozzá, meglátom mit tehetek...
Nadrágom viszont van, csak az a gond, hogy a legtöbb hosszúszárú (ennek ellenére annyira nem akadályoznak a mozgásban).
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
Téma zárolva.
- andariel
- Témaindító
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
14 éve 5 hónapja #389103
Beszélgetések téma létrehozva andariel által
Sziasztok!
Andariel (vagy Nóri, hívjatok ahogy szeretnétek ) vagyok, és én fogok nektek táncot tanítani az idei táborban. Sokan ismertek már, de akik még nem, azoknak mondanám, hogy nem kell félni, nem harapok, viszont elég kemény órák lesznek, szóval tessék felkötni a gatyát!
Hozzatok sok kényelmes ruhát, amiben táncolni tudtok, és akinek van, hozzon izomlazító krémet és fáslit, még szükség lehet rá (habár remélem nem lesz ).
Egy kérésem lenne még, hogy hozzatok magatokkal olyan ruhát, amit úgy éreztek, hogy afrikai stílusú, és lehet benne táncolni. Legjobb ha nadrág-felső, de a szoknya is szuper, ha nem akadályoz a mozgásban. Szerintem a legjobb a kendő felsőként feltekerve és a bő lapadrág, de egyébként rátok bízom, legyetek kreatívak! Egyelőre legyen meglepetés, hogy mért kérem
Ha van valami kérdésetek, csevegni szeretnétek, vagy bármi egyebet, nyugodtan írjatok ide a fórumba
Üdv,
Andariel
Andariel (vagy Nóri, hívjatok ahogy szeretnétek ) vagyok, és én fogok nektek táncot tanítani az idei táborban. Sokan ismertek már, de akik még nem, azoknak mondanám, hogy nem kell félni, nem harapok, viszont elég kemény órák lesznek, szóval tessék felkötni a gatyát!
Hozzatok sok kényelmes ruhát, amiben táncolni tudtok, és akinek van, hozzon izomlazító krémet és fáslit, még szükség lehet rá (habár remélem nem lesz ).
Egy kérésem lenne még, hogy hozzatok magatokkal olyan ruhát, amit úgy éreztek, hogy afrikai stílusú, és lehet benne táncolni. Legjobb ha nadrág-felső, de a szoknya is szuper, ha nem akadályoz a mozgásban. Szerintem a legjobb a kendő felsőként feltekerve és a bő lapadrág, de egyébként rátok bízom, legyetek kreatívak! Egyelőre legyen meglepetés, hogy mért kérem
Ha van valami kérdésetek, csevegni szeretnétek, vagy bármi egyebet, nyugodtan írjatok ide a fórumba
Üdv,
Andariel
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.134 másodperc