Beszélgetések

Több
14 éve 4 hónapja #389969 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Beszélgetések
húúú az szuper:)) legalábbis biztos jobb a tavalyinál :D

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
14 éve 4 hónapja #389953 Írta: andariel
andariel válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Háááát az a nagy helyzet, hogy lesz egy színpadunk, táncszőnyeggel és azon fogunk táncolni a rendi órákban 8-) úgyhogy nyugodtan lehet hozni balettcipőt, sanshát, zoknit, ami neked tetszik, és kényelmes :) ha valakinek van valami boka/ínszalag/sarok problémája, az vagy fáslit vagy sansha boomerangot hozzon magával, és nem lesz semmi gond :)

Why do they call it rush our when nothing moves?
Téma zárolva.
Több
14 éve 5 hónapja #389675 Írta: Orsi_
Orsi_ válaszolt a következő témában: Beszélgetések
arról tudsz valamit, Nóri, hogy hol fogunk táncolni? mert rémlik, hogy tavaly meg lett ígérve, hogy csinálnak valamit, csak nem emlékszem pontosan :roll: szóval ezzel kapcsolatban van vmi fejlemény?
egyelőre csak ez jutott eszembe, de ha lesz még vmi, majd írok 8-)

A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
Téma zárolva.
Több
14 éve 5 hónapja #389667 Írta: andariel
andariel válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Hihi :D én nem ragaszkodom a szoknyához, az a jó, ha minél színesebbek és különbözőbbek vagyunk ^^ szóval a hosszú szárú nadrág pont jó, csak legyen lezser, és érezd benne jól magad :D

Téma zárolva.
Több
14 éve 5 hónapja #389457 Írta: Orowan/Gery
Orowan/Gery válaszolt a következő témában: Beszélgetések
Halihó :)

A szoknyával kapcsolatban.... öh... szóval nem tudom, hogy érezném magam benne, de ha ragaszkodtok hozzá, meglátom mit tehetek... :D
Nadrágom viszont van, csak az a gond, hogy a legtöbb hosszúszárú (ennek ellenére annyira nem akadályoznak a mozgásban).

"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
Téma zárolva.
Több
14 éve 5 hónapja #389103 Írta: andariel
Beszélgetések téma létrehozva andariel által
Sziasztok!

Andariel (vagy Nóri, hívjatok ahogy szeretnétek :) ) vagyok, és én fogok nektek táncot tanítani az idei táborban. Sokan ismertek már, de akik még nem, azoknak mondanám, hogy nem kell félni, nem harapok, viszont elég kemény órák lesznek, szóval tessék felkötni a gatyát!

Hozzatok sok kényelmes ruhát, amiben táncolni tudtok, és akinek van, hozzon izomlazító krémet és fáslit, még szükség lehet rá (habár remélem nem lesz :? :D ).

Egy kérésem lenne még, hogy hozzatok magatokkal olyan ruhát, amit úgy éreztek, hogy afrikai stílusú, és lehet benne táncolni. Legjobb ha nadrág-felső, de a szoknya is szuper, ha nem akadályoz a mozgásban. Szerintem a legjobb a kendő felsőként feltekerve és a bő lapadrág, de egyébként rátok bízom, legyetek kreatívak! Egyelőre legyen meglepetés, hogy mért kérem ;)

Ha van valami kérdésetek, csevegni szeretnétek, vagy bármi egyebet, nyugodtan írjatok ide a fórumba :)

Üdv,

Andariel

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfandarielAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.134 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére