- Köszönetek: 1
Logisztikai Csoport
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Telcontar
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tünde
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Panni írta: Mint ahogy azt már Pandának priviben említettem, én sajnos csak félig-meddig tudok aktív lenni. Az élőtalikra valószínűleg egyáltalán nem fogok tudni feljárni, de minden munkát szívesen megcsinálok, illetve segítem a többieket, amennyire lehetőségem van rá.
Panni, semmi baj! Azok akik vidékiek és/vagy nem tudnak az élő találkozókon résztvenni, azokra a pályázatfigyelésnél számítok.
A csoport a pályázatokon túl megfelelő raktár és helységek keresésével is fog foglalkozni, révén, hogy ezekhez is pályázat útján juthatunk. Éppen ezért nagyon szivesen látunk mindenkit aki segíteni tud ebben. Ők külsősként lehetnének a csoport tagjai.
Remzy_mama/Eldawen írta: Mindenféle logisztikai kütyüben szívesen segítek, ha szükség lenne rám. Csak szóljatok, ha kellek a csapatba.
Remzy mama: Szivesen látunk a csoportban, s köszönjük az eddigi segítséget is.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Tünde
- Nem elérhető
- Panda
- Nem elérhető
A lényeg, hogy pályázatokat fogunk írni, hátha valamelyikkel kapunk pénzt (mármint az MTT), meg közreműködünk a székházkeresésben.
És mindenféle logisztikai feladat, ez nem tudom pontosan, mit fed, de valahogy Eryhez - mint logisztikáért feleős elnökségi taghoz- kapcsolódik a dolog.
Ebbe a topikba várjuk sok szerettel, de inkább rendszeresen:
Eryt
Aranillt
Pannit
Gilgolwent
Rabynt
magamat
és még valakik aláírták az alapítópapírt, őket is
meg további érdeklődőket.
Első dolgunk tanulni. Tudom, hogy ez a szó más emlékeket is felidéz bennetek, de most hasznos dologról van szó. Telcontar, aki nagyon ért a pályázatokhoz, fog tartani egy egynapos magyarázó- oktató izét, amire jó lenne mindenkinek eljönni.
Első ötlet a most vasárnap volt, de mivel ez túl közeli, nem fog működni.
Ki mikor érne rá?
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Brisa