- Köszönetek: 0
Tavaszi Találkozó 2009
- Maglor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
képek itten: www.picasaweb.google.com/sandorandras85
ha bármi probléma lenne, a számát írjátok meg a képnek priviben és leveszem!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Azok, akiket a teljes sorozat érdekel, letölthetik 7 napig a Mammuthmail-ről: www.mammutmail.com/?action=download&sid=...2d0374350372795d9789
Az mttvg09k.zip 93 db. 800x600 pixeles képet tartalmaz (13 MB), míg a mttvg09.zip 3264x2448 pixeles eredeti gépeket tartalmazza (206 MB). Ezek a csomagok bővebbek mint a webes album (41 db. kép).
Sirgon
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
A kószáknak meg sikerült begyűjteniük a leghülyébb tárgy az erdőben verseny 2. és 3. nevezőjét. Az első a Tündérszikla alatt egy telefon kagyló lógott a zsinórján egy ágról a szakadék fölé. Talán az utólsó üzenetekhez... A Mostani találatok egy fém-karos piros iróasztali lámpa a kék jelzés mellé akasztva egy fára, kinyúlva mint az elejtett préda. A másik egy piros hulahopp karika, ami fennakadt a fák koronáján, mikor a várgesztesi tó fölött lévő sziklafal kilátójáról messzire behajították az alant lévő erdőbe. Talán frízbizni akartak a teljes faluval.
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Orsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Puszi: Orsi
Ui: Szeretlek titeket
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- Celebrom
- Nem elérhető
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
- Arwena
- Nem elérhető
picasaweb.google.hu/Anaria.Zanyr/Vargesztes#
Ezen kívül szeretném megköszönni a szervezőknek és mindenkinek aki ott volt, nagyon jó hétvége volt.
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Celebrom
- Nem elérhető
- Attila
- Nem elérhető
Nagyon jók voltak a játékok, a filmvetítések, valamint a szombati főzés, a bemutatkozás, a fáklyás felvonulás, I. Celebrom "aki mindig meghal" király halála az ördögös, angyalos játék Egy szó mint száz, mikor lesz a következő?
Ui.: Ki volt az őrangyalom? :cool:
Ui2.: Ez itt a reklám helye: 40 éves vagyok, de a Vishit használva 30 évet letagadhatok a koromból
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Aeglos
- Nem elérhető
(A szorospataki képeim között volt, szerintem rajta kell lennie a tábori DVD-n...)
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Hm, az a fotó rólunk 2:24-nél honnan van? Még sosem láttam korábban, pedig vadásztam anno a 2006-os tábori képek között ilyenekre.Finduilas írta:
A vetítés. Pont olyan vegyesfelvágott, mint amilyen a hétvége volt
Remélem, működik, mert ez az első próbálkozásom youtube-on.
- Lyona
- Nem elérhető
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
A vetítés. Pont olyan vegyesfelvágott, mint amilyen a hétvége volt
Remélem, működik, mert ez az első próbálkozásom youtube-on.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Aeglos
- Nem elérhető
Ebből az a konklúzió, hogy elég intenzívre sikeredett a hétvége...
Celebrom, Brandir, Finc, Morgana, és mindenki, aki segítette a szervezésben: nagyon köszönöm Nektek!
A keretjáték pont jó volt, tetszett a retro-hangulat, nagyon-nagyon jó volt régi képeket és videókat nézegetni, és a Tolkien-kvíz egy élmény volt. Komolyan sajnálom, hogy nincs ilyen többször, pedig nem vagyok olyan penge. Imádok ilyet játszani.
A kiscsoportos játékok is ütöttek, nekem volt a megtiszteltetés, hogy szerény 5 perc erejéig Felagund lehettem. :cool: Ja, és annyi év után újra megkedveltem a métát!
Most itthon vagyok. Nincs kosz a fürdőben, meleg van, puha az ágyam, és minden komfort megvan, de Ti nagyon hiányoztok.
Még, még képeket, videókat megmindent.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Sil
- Nem elérhető
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Celebrom
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
No azért anno a tavalyelőtti tábori csapatperformanszban az ezüstsünös elalvás nem volt semmi...Julcsi írta: Nekem pl. még egyszer sem kellett MTT-s körökben kimúlnom!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
A feltöltésnél egy-egy fájl mérete nem haladhatja meg az 500kb-ot, és lehet, hogy több fájl egyidejű feltöltésénél ez a korlátozás az együtt feltöltött fájlokra összesen vonatkozik. (Erre még nem igazán jöttem rá...)
- Julcsi_
- Nem elérhető
Legyen A lényeg, hogy fenn legyen! Kit kell ezügyben zaklatnom?Gandalf írta: Ne jutubra, mert ott letilthatják a hangsávot, inkább más videómegosztóra!
argh
- Attila
- Nem elérhető
P.s. Képeknek majd keresek egy helyet, valamint: Arwena és mindenki más! Aki felvette az esti, utolsó napi, 1. csoport performanszát, az juttassa el nekem valahogy. Köszönöm
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Celebrom
- Nem elérhető
Így most 13 óra bemelegítő kialvás után, találtunk 1 fekete nyelű kést (de nem bicska), 1 nőis garbószerű fekete pulcsit, és egy mp3 lejátszót, de az Angwené.Adelard írta: Nem talált valaki egy bicskát?
Másról mi szervezők nem tudunk.
- Adelard
- Nem elérhető
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Gandalf
- Nem elérhető
- Julcsi_
- Nem elérhető
Más: a képvetítést felteszi majd valaki illetékes youtube-ra? Gondolom megvan így egyben, zenével a video. Lehetetlen fotók voltak benne, azokat nekem még egyszer látnom kell... Ugyanígy kéne youtube-olni a Beren és Lúthient, valamint a trailert. A black sheep valahol fenn van a neten, csak nem tudom pontosan hol. Anybody to help?
No jó, kezdődik a munkás hétfő. Ó fúj.
Ps.: Ryana, a táboros videó tényleg iszonyú jó, most néztem újra... abban is van teátrálisan haldokló Celebrom. Öhmmm skatulya? Nekem pl. még egyszer sem kellett MTT-s körökben kimúlnom!
argh
- Adanedhel
- Nem elérhető
nagyon jó volt a hétvége, megnyugtatok mindenkit aki rágódik rajta hogy sikerült egy jó képnek kialakulnia a fejemben az MTT-ről és majd jövök más talira/táborra is
jah aki nem tudja Miki vagyok
- Celebrom
- Nem elérhető
A kerettörténet vége pedig ez lett volan, csak sokan elmentek:
a király fia tanulva apja hibáiból, jobbnak látta, ha az ellenség közeledtének hírére fokozott tempóban elhagyja az őrtornyot hűséges és bátor népével együtt, ami valójában megtörtént hisz a gonosz felhők gyülekezete (amit a gonosz cucuje varázslattal a boszorkánykirály ránk szabadított) miatt kénytelenek voltunk tényleg hamarabb eljönni a várból.
Én annyira fáradt voltam délután, hogy mivel csak az uccsó vonatomat értem el hazafelé és még volt +3 órám, ezért kipakolás után rendet csináltam a raktárban és kitakarítottam a klubhelységeket is:D
Remélem az eddig általunk nem ismert látogatókkal szintén fogunk még találkozni, és hogy némi (jó) képet kaptak rólunk, e találkozó által. Mélyebb tolkieni világba akkor csöppenhetnek ha mondjuk eljönnek táborba (ez itt a reklám helye). És igaza van Fincnek abból is látszik, h jól sikerült a tali, h jópár majd egyszer felidézhető sztori keletkezett a 7végén. Nagy köszönet még azoknak akik annak ellenére, hogy nem voltak szervezők segítettek nekünk sokmindenben (most így hirtelen Finc, Melian és Julcsi).
Elnézést kérek a felmerülő problémák miatt, és igérem az érintetteket kiengesztelem, teljes mértékben hibás vagyok a közös sütögetnivaló rossz elosztása ügyében, legközelebb jobban figyelünk v figyelnek azok akiknek elmondjuk a tanulságokat! A tescvalinori túra célja az volt hogy ne kelljen fél diszóval és 5 kg kenyérrel felcaplatnotok a hegyre érkezéskor, hanem amíg durmoltok mi ezt a feladatot átadjuk a kicsikocsi peugeot-nak, aki nagy volt:). Azért remélem nem volt hiába. Gratula az ügyes gyilkosoknak és remélem e 2 játék is gondoskodott az izgalmakról.
Jó pihenést mindenkinek és töltsetek képeket és videjókat!
Életemet és véremet (pálinkámat) az MTT-ért!
- Sen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Minden szép és jó volt! De tudjátok mit? Pippantunk?
- Kincső
- Nem elérhető
u.i. aki az őrangyalom volt, ha kihúzott egyáltalán valaki, az elárulhatná, mert tippem sincs *szépennéz*
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Silcucc
- Nem elérhető
és tényleg nagyon jó volt. minden. :cool:
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Finduilas
- Nem elérhető
Rengeteg "vicces sztorit" gyártottunk a hétvégén a jövőbeli múltidéző eseményekre (ööö, fogalmazni nem bírok, nyitva tartani a szemem is alig...)
Jó Veletek, még mindig!
Celebromnak nagy köszönet a szervezésért!!!
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."