Performanszok

Több
13 éve 4 hónapja #402496 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Performanszok
!!!NAGYON FONTOS DOLGOK, AMIKET NEM HAGYHATSZ OTTHON, HA JÖSSZ A TÁBORBA!!!

Végignéztem a 4 nép topikjait és ahogyan láttam, minden kedves népvezető összegyűjtötte már azokat az általános holmikat, amiket minden kedves táborozónak magával kell hoznia. Ilyenek a ruhák - tehát hozzál magaddal elég pólót -.
Ezt rendi szempontból azzal egészíteném ki, hogy mivel könnyen elképzelhető, hogy hideg idő lesz a tábor több napja alatt is, ezért fokozottan meg szeretnélek kérni titeket, hogy meleg pulcsit, kendőt, sálat hozzatok, mert annyira nem élmény egy rendi foglalkozás, ha hörgünk. Bár biztosan össze tudnánk állítani egy hörgéses performanszt is. :D :mrgreen:
Továbbá, nagyon fontos az, hogy minden rendi és rendi performanszt érintő kelléket hozzatok magatokkal! Csak a példa végett várom sok szeretettel a gitárokat, furulyákat, dobokat, csörgődobokat, kókuszhéjakat, triangulumot, hangversenyzongorát, koncerthárfát, a kölni dóm orgonáját és persze a Carnegie Hall színpadját...csak, hogy legyen.
Ha ezeket Hozzátok, akkor nagy baj nem lehet. :)
Az első hivatalos találkozásunk alkalmával mindent, el fogok mondani a performansz-és szerepléslehetőségekről és kötelességekről.
Remélem, hogy Ti is olyan lelkesek vagytok mint én, és Ti is várjátok a tábort. :) :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #400477 Írta: Attila
Most, hogy végre véget ért ez az egész hülye érettségis mizéria, összegyűjtöm a táborral kapcsolatos dolgokat, lehetőségeket. Mint tudjátok, idén több lehetőség lesz arra, hogy fellépjünk.

Troll-esték

Azoknak, akik még nem voltak MTT táborban, tudniuk kell, hogy van és idén is lesz a tábornak egy ún. "Kótyagos Troll" elnevezésű közösségi helyisége, ergó kocsmája, ahol idén szervezett formában is lehet - jelen esetünkben - énekelni/zenélni. Akik itt fellépnek, ők lesznek a "sőrházi előadók".
Ennek a lényege az, hogy az itt előadott produkciók lehetnek már előadott darabok, lehetnek viccesek...stb. Tehát a lényege az, hogy bárki, aki úgy érzi, hogy szeretné önmagát megmutatni, felléphessen. Nagyon örülnék, hogy ha minél többen lennének ide jelentkezők tőlünk is, mert szerintem ez egy nagyon jó lehetőség arra, hogy tudatosítsuk a táborozókkal, hogy igen, mi is vagyunk, annak ellenére, hogy nem vagyunk sokan.
Jelentkezni a táboros topikban már kiírt szaszzs kukac hotmail pont com címen lehet. Nekem annyi kérésem lenne csupán, hogy az erre jelentkezők produkcióit meg szeretném majd nézni az adott napon a rendi foglalkozás végén/elején. Ez persze a táboros megtekintéstől független. :)

Mestervizsgák

Idén változni fog a mestervizsga elbírálásának rendszere, de ettől függetlenül ugyanúgy a produkcióknak 3 kitételnek kell megfelelniük:
1. a táborban kell elkészíteni, tehát előzetesen nem lehet rá készülni és tartalmaznia kell a rendi foglalkozások során megtanult ismeretek egy/bizonyos részét.
2. Kapcsolódnia kell a tolkieni mitológiához/az idei keretjátékhoz. (Lehetőség szerint ne kelljen annyira erőltetettnek lennie mint néhány volt előadás során, vagy éppen "ez a dal annyiban kötődik a tolkieni mitológiához, hogy a teremtés során ezt a dalt énekelték, amikor megjelentek a csángó tündék". Nem, ilyen mestervizsgát nem lehet. :D
3. Vállalható legyen nemcsak magunk előtt, nemcsak a dalnok rend előtt, de a teljesen szkeptikus táborozók előtt is.
Nagyon örülnék, hogyha lenne a mi rendünknek is sikeres mestervizsgázója. Tudjátok - és ez legfőképpen azoknak, akik még nem mestervizsgáztak -, tavaly Rózsával mestervizsgáztunk, és lehet, hogy ez "csak" egy tábor, de a mestervizsgának mindig van egy nagyon különleges hangulata, és természetesen tavaly az egészet egy "titkos" beavatás követte éjszaka. Tényleg nagyon különleges és nagyon jó érzés. :)

Szóval remélem, hogy minél több jó és színvonalas előadásunk/fellépésünk lesz. Hajrá-hajrá! :) És persze bármikor, ha kell segítség, szóljatok nyugodtan! :)

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 5 hónapja #399808 Írta: Attila

RÓZSA írta:

Attila írta: Megígérem, hogy amint most hétfőn leérettségiztem, minden ehhez kapcsolotas információt fel fogok ide tölteni. :)

Szabad érdeklődni, miből érettségizel? Esetleg ének is ;) ?

UNGA-BUNGA, A SZÜKSÉGES MENNYISÉGBEN, MEG EGY PICIVEL TÖBB!! :P

Rózsa

Magyarból, töriből és angolból. Énekből tavaly már leérettségiztem. :) Köszönöm :) )

Több
13 éve 5 hónapja #399798 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: Performanszok

Attila írta: Megígérem, hogy amint most hétfőn leérettségiztem, minden ehhez kapcsolotas információt fel fogok ide tölteni. :)

Szabad érdeklődni, miből érettségizel? Esetleg ének is ;) ?

UNGA-BUNGA, A SZÜKSÉGES MENNYISÉGBEN, MEG EGY PICIVEL TÖBB!! :P

Rózsa

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"

Több
13 éve 5 hónapja #399723 Írta: Attila
Performanszok téma létrehozva Attila által
Nyitok egy új topikot, ennek az lesz a célja, hogy ide felkerüljenek azok a fellépési, szereplési, performansz lehetőségek, amelyek a tábor során lesznek, emellett minden tudnivaló is ebben a topikban lesz megtalálható.
Megígérem, hogy amint most hétfőn leérettségiztem, minden ehhez kapcsalotas információt fel fogok ide tölteni. :)

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.124 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére