Kívánságkút
- Sötét Úr
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Kevesebb
Több
13 éve 4 hónapja #401714
Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Kívánságkút
Nyilván csak akkor veszek, ha értelmes áron megkapom....
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elder
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
13 éve 4 hónapja #401703
Írta: Elder
Elder válaszolt a következő témában: Kívánságkút
Igen, sajnos azokról a problémákról már én is hallottam amit leírtál. De csak amiatt mert leírtam, hogy mit próbálnék ki, attól nem kell még venned szűrőt. Tegnap nézegettem szűrőket és elég drága mulatság így tábor előtt.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sötét Úr
- Témaindító
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
13 éve 4 hónapja #401681
Hát, engem is érdekelne, úgyhogy lehet, hogy elnézek a Pálvölgyihez. De nem tudom, hogy a mi gépeinken milyen infraszűrő van a CMOS előtt, csak azt, hogy nem cserélhető. Az áteresztőképessége a problémás faktor. Ha lesz rá időm és eszembe is jut, megpróbálom majd, hogy a tévé-távirányítók fényét láthatóvá teszi-e, az már támpont.
Azt ugye tudod, hogy az IR nagyon időigényes, rendi óra keretében biztosan nem lesz rá időnk? Másrészt, az végképp olyan dolog, amit csak a tükörreflexesekkel tudunk próbálgatni, de valószínűleg a többség kompakt vagy bridge gépet hoz.
Azt ugye tudod, hogy az IR nagyon időigényes, rendi óra keretében biztosan nem lesz rá időnk? Másrészt, az végképp olyan dolog, amit csak a tükörreflexesekkel tudunk próbálgatni, de valószínűleg a többség kompakt vagy bridge gépet hoz.
- Elder
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
13 éve 4 hónapja #401672
Írta: Elder
Elder válaszolt a következő témában: Kívánságkút
Nem tudom mennyire megoldható, de nekem most a szívem vágya, hogy kipróbáljam az IR szűrős fotókat.
Nem biztos, hogy van neked vagy nektek, de azért gondoltam beírom hátha mégis.
Ha mégis volna azért adok egy méretet 58 mm vagy 62 mm átmérőjű obijaim vannak.
Nem biztos, hogy van neked vagy nektek, de azért gondoltam beírom hátha mégis.
Ha mégis volna azért adok egy méretet 58 mm vagy 62 mm átmérőjű obijaim vannak.
- Sötét Úr
- Témaindító
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
13 éve 4 hónapja #401476
Pont az a lényeg, hogy új dolgokat tanuljunk Hidd el, az is klassz lesz!
- Rhien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 0
13 éve 4 hónapja #401450
Írta: Rhien
Rhien válaszolt a következő témában: Kívánságkút
SÚ, pls 3D-t! Az már megy
- Sötét Úr
- Témaindító
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
13 éve 5 hónapja #399047
Kívánságkút téma létrehozva Sötét Úr által
Ide kiálthatjátok bele, hogy mivel foglalkoznátok szívesen a fényképezésen belül. Állítólag a kívánságkútba kiáltott vágyak teljesülnek... Az persze előny, ha a realitásokat is figyelembe veszitek!
Oldalmegjelenítési idő: 0.134 másodperc