Live in – a rend és a keretjáték

Több
13 éve 3 hónapja #401456 Írta: Rhien
Rhien válaszolt a következő témában: Live in – a rend és a keretjáték
Már készülök az utolsó orkok rusnya pofájának fotózására a dzsindzsásból! Nagyon remélem,lesz fight! :twisted: És nem feltétlen töksötétben. Amúgy nem tudom még mit lehetne keretjátékhoz kapcsolódva nagyon fotózgatni, a kreatívabbak majd mondanak jobbat. De én személy szerint leginkább 3Dben nyomulnék. (Te hibád,megfeertőztél, bleee! :twisted: )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hónapja #401451 Írta: Sötét Úr
Sötét Úr válaszolt a következő témában: Live in – a rend és a keretjáték
Továbbra is várom az ötleteiteket a keretjáték-kapcsolat ügyében! Ennek elég fontos vonzatai is lesznek, és bizony még olyan is lesz, hogy a keretjáték a rendi tevékenységünket is komolyan befolyásolja.

Azt bizonyára tudjátok, hogy a rendi tevékenységek célja az, hogy Ithilien újra-benépesítésében minél hatékonyabban és gyorsabban tudjunk eredményeket elérni. Azt hiszem, az sem titok, hogy a népek további boldogulása a rendtagjaikon is múlik. Ennek fényében is jó lenne, ha ötletelnétek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #399285 Írta: Sötét Úr
Szeretnék arra a szinte lehetetlen feladatra próbát tenni, hogy a fényképezést valahogy összehozzuk a keretjátékkal, Tolkiennel, és a rend életében is jelenjen meg az IN-es tevékenység. Nagyon nagy örömmel venném, ha Ti is csatlakoznátok ehhez, és ötletekkel is részt vennétek ebben a kísérletben, illetve az egész tábori játékban is.

Ehhez – egyelőre – a rendünk fórumos leírásában is szereplő idézettel segítenék:

A Helytartók Nagy Enciklopédiája írta: A fénymágia (tud.) valószínűleg Távol-Haradból ered, korábban az alkímiával rokon tudomány volt, az utóbbi időben a matematika és fizika vette át a meghatározó szerepet benne. Lényege, hogy a fényt mindenféle különleges üvegcsékkel csapdába csalva számokká alakítják, és apró varázstárgyakba, bűvös kártyákba zárják, ahonnan aztán megfelelő (titkos) rituálék segítségével elő lehet csalogatni, és akár látóüvegekre (úgy nevezett monitorokra), akár növényi rostokból préselt, papír nevű lapokra lehet kényszeríteni. A megrémült fény ennyi erőszak hatására nem mer már mozdulni se, így a mágikus műveletek végeredménye állókép lesz. A módszer nem teljesen ismeretlen északon sem, de igen ritka. Egyesek szerint Radagast is jártas a ~ -ban, de az Éber Béke vége óta nem adta ennek tanújelét.
A ~ -t az emberek (magukat a fénymágusokat is beleértve) inkább bűvészmutatványnak, a tüzijátékok készítéséhez hasonló titkos mesterségnek, mint valódi, az istárok vagy a varázslók által képviselt mágiának tartják. A művelői maguk között azt vallják, hogy bárki képes megtanulni az alapjait, nem igényel különleges képességeket.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.126 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére