Köszöntő!

Több
13 éve 3 hónapja #403109 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Amikor a népek együtt isznak,
Amikor a népek együtt isznak,
Amikor a népek együtt isznak
A Kótyagos Trollban!

:lájk:

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 3 hónapja #403074 Írta: Grondir
Hát ide is írok egy kicsit!

Örülök, hogy ebbe a rendbe jelentkeztem, mert szuper volt, annak ellenére, hogy az eső miatt sok mindent nem tudtunk csinálni! Nagyon jó arcokat ismertem meg, és jó lenne többször is találkozni. Élmény volt veletek kalandozni! :)

Ami hiány volt, vagy gond, azt nem írom le, mert úgyis megbeszéltük úcsó alkalommal. Csak annyit, hogy jó lett volna, ha van több időnk együtt.

Vissza akarok menni!

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Lothlaure
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #403073 Írta: Lothlaure
Lothlaure válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Hát igazából,mindenkit 2 méter magas álkulccsal,kötéllel,hevederrel,iránytűvel,térképpel és Mekgájver arccal közlekedő izomkolosszusnak képzeltem el,szóval...csak félig meddig jött be:) De ennek örülök. És köszi Márk mindent:),jól éreztem magam nagyon veletek.

Több
13 éve 3 hónapja #402919 Írta: Peredhil/Thor
Peredhil/Thor válaszolt a következő témában: Köszöntő!

Lothlaure írta: Nagyon vicces visszaolvasni,hogy ki miket írt magáról bemutatkozásképp és összehasonlítani,hogy igazából milyen élőben :) Most itt kacarászok a gép előtt 9 órakor,ahelyett,hogy aludnék:D

Na mesélj! :)

Faun írta: Nagy köszönet Nektek! Nagyon jó fej, fegyelmezett, lelkes Rend voltatok! Nagyon szeretném, ha sokáig tartana közös MTT-s együttlétünk!

Márkfaun

Mi köszönjük, éreztük a törődést! :D :lájk:
Kalandor rend és alig lett sérülés, ebből még akár lehet egy új Indiana Jones vagy Conan is. :D
Örülök srácok, hogy együtt harcoltunk és vágtunk át, szeszélyes, 8 centis vizeken. :D

A válaszok önmagunkban rejlenek, csak az a kérdés, hogy van-e elég bátorság benned, hogy szembenézz velük. Úgy gondolom, hogy mindannyiunkban van valamennyi Odinból, Thorból, vagy éppen Lokiból, és rajtunk áll, hogy ebből mit tudunk hasznosítani.

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #402897 Írta: Faun
Faun válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Nagy köszönet Nektek! Nagyon jó fej, fegyelmezett, lelkes Rend voltatok! Nagyon szeretném, ha sokáig tartana közös MTT-s együttlétünk!

Márkfaun

• Lothlaure
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #402856 Írta: Lothlaure
Nagyon vicces visszaolvasni,hogy ki miket írt magáról bemutatkozásképp és összehasonlítani,hogy igazából milyen élőben :) Most itt kacarászok a gép előtt 9 órakor,ahelyett,hogy aludnék:D

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #402687 Írta: Faun
A Táborban találkozunk, jó utat mindenkinek!

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #402636 Írta: Faun
Szervusz Gamba!

Több
13 éve 3 hónapja #402622 Írta: gamba
gamba válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Üdv mindenkinek. Csak egy gyors bemutatkozást írok, 3 nap múlva úgyis találkozunk személyesen. Rácz Bálint vagyok, hívhattok gambának, vagy Bálintnak. Jelenleg még tanulok, szabadidőmben sportolok, olvasok, szerepjátékozom. Ez lesz a második táborom.

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 3 hónapja #402404 Írta: Faun

Rákos Olivér írta: Hali! itt is aktívkodom egy picit. Bemutatkozni lusta vagyok aki nem ismer majd személyesen;) jah és ha valaki megsérül nagyon szívesen ellátom :D

Olivér, ezzel be is mutatkoztál :)

Egyébként jó a gumicsizma is, természetesen!

Több
13 éve 3 hónapja #402291 Írta: Rákos Olivér
Rákos Olivér válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Hali! itt is aktívkodom egy picit. Bemutatkozni lusta vagyok aki nem ismer majd személyesen;) jah és ha valaki megsérül nagyon szívesen ellátom :D

S.P.Q.L.

Több
13 éve 4 hónapja #401988 Írta: Grondir
Na végre! :)

Nimrod írta:

Ez hatalmas! :lájk:

Faun írta: Hozzatok magatokkal sok, piszkolható váltás ruhát, esőkabátot, olyan cipőt, vagy túrabakancsot (esetleg kettőt, ha beázna...) amit nem féltetek.

Ok. De én inkább imádkozok, hogy ne nagyon essen, mert most nincs olyan cipőm, ami nem ázik be, és pénzem se valószínű, hogy lesz addig, hogy tudjak venni. :( Hacsak a gumicsizma nem jó! :D

Faun írta: A zászlónk (címerünk) két hónapja készen van (szerintem az első voltam), már csak anyagiasult állapotba kell hozni, de ez is zajlik.

Erről megtudhatunk valamit?

Ugye, azért lesz némi kardozás, meg íjászat is? Mert a Kaland csak úgy kaland, ha minimum orkokat is hentelünk. De egy sárkány jobb lenne! 8-)

És infót még!

Lacho calad! Drego morn!

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #401927 Írta: Faun
Kedves Kalandozók!

És igen, most már majdnem teljes a fórum, köszöntöm az újonnan érkezetteket!

A Kalandor rend feladata, hogy a lakhelyünkön, és vonzáskörzetében található titkokat megfejtse, a rejtélyes ügyeket felkutassa, természetesen mindezt úgy, hogy éppen csak túléljétek... akarom mondani túléljük. Mármint minél többen. Vagy legalább egyvalaki, hogy elmondhassa az otthoniaknak. Vagy csak írjon egy levelet a megmaradt lábujjaival. :) )) Persze a titkok egyik jellemzője, hogy viszonylag keveset tudunk róluk, a másik jellemzője, hogy de, dramaturgiai szempontból megfelelő pillanatban fogunk.

De alapvetően fizikai és szellemi próbákban fogunk helyt állni. Néha képzelt ellenfél ellen, olykor egymáson gyakorolva, és nem ritkán valódi veszélyekkel szembenézve (!).
Évszázados nyomokat fogunk olvasni, csapdákat kicselezve fedezünk fel titkokat, hágókat mászunk meg, szóval a szokásos.
Nemrég megkérdezték tőlem, hogy mit fogunk csinálni, ha esik az eső. Aki ismeri Leonidas király válaszát a nyílvesszős kérdésre, az sejti, mit válaszoltam én.

Hozzatok magatokkal sok, piszkolható váltás ruhát, esőkabátot, olyan cipőt, vagy túrabakancsot (esetleg kettőt, ha beázna...) amit nem féltetek.

A zászlónk (címerünk) két hónapja készen van (szerintem az első voltam), már csak anyagiasult állapotba kell hozni, de ez is zajlik.

• Lothlaure
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #401915 Írta: Lothlaure
Sziasztok!
Bogi vagyok,19 éves, egy tükörfordítás eredménye a Lothlaure név(lévén a boglárka egy sárga-arany virág).Úgy hívtok,ahogy jólesik nektek. :) Most megyek először a Táborba,mert két kedves ismerősöm is mondta,hogy ők már voltak és nagyon jól érezték magukat.Elsőéves jogász vagyok az eltén,ezért is csak most írok bemutatkozást,nálunk még ma van a vizsgaidőszak utolsó napja...Szóval nincsenek,olyan skilljeim,hogy gyógymasszírozok vagy egyéb hasznos dolog,de ha valakinek jogi eredetű gondja támadna hozzám fordulhat :D
A kalandornak jelentkeztem,bár nem vagyok egy erőművész vagy ilyesmi,ahogy olvastam a régebbi levelezést engem még(!) nem dicsőség legyőzni,de szeretem a kihívásokat és megtetszett a program-leírás.Az ártalmatlan,kedveskés külső senkit se tévesszen meg,tök gonosz vagyok:D

A Gyűrűk ura trilógiából a legjobban mindig is a tündék érdekeltek,szóval minden, tündés dologgal el lehet engem kápráztatni:)A Szilmarilokat is megszereztem és,amint kiheverem a betűundoromat(vizsgák miatt) hozzá is látok az olvasásához,mert már régóta izgat. :)

Több
13 éve 4 hónapja #401913 Írta: Peredhil/Thor
Áááááh, Meta néhány mostani megszólalása inkább demotiváló, mint sem, hogy egy Bambi feledtetni tudja. :twisted: Azért remélem a táborban nem pusztán "elviseljük" majd egymást a renden belül, hanem jól is fogjuk érezni magunkat.

Egyébként meg hogy hogy már megvan a Kalandor rend jelképe? Nem együtt kéne megcsinálni?
Pfff...csinálunk mi valamit egyáltalán, vagy inkább mint a jó fantasy kalandorok, üldögélünk egy kocsmában és meséljük a régi szép időket?
Mondjuk mikor "Kalandor rend"-et említettek, nekem inkább jutott eszembe egy Indiana Jones vagy Tomb Raider, mint a fantasy-s karakterek, de végül is tény és való, hogy Tolkien táborba készülünk, ahol nem nyomhatjuk le a kis kínait egy egyszerű pisztollyal, hanem itt bíz' kardot kell ragadni. 8-) :lájk:
Na jó, a Conan közelebb áll hozzám (tudom, tudooom, hogy nem Tolkien mitológiás arc), tehát a kard is.

Viszont a lényegre térve...Faun mester, hiába nincsenek itt jó páran, azért legyél oly szíves néhány dolgot elmondani, had készüljünk rá lelkileg, mert ha folyton másokra várnánk, még a tábor után két héttel sem tudnánk meg, hogy mi miért is vagyunk Kalandor rend. 8-)

A válaszok önmagunkban rejlenek, csak az a kérdés, hogy van-e elég bátorság benned, hogy szembenézz velük. Úgy gondolom, hogy mindannyiunkban van valamennyi Odinból, Thorból, vagy éppen Lokiból, és rajtunk áll, hogy ebből mit tudunk hasznosítani.

• Nimrod
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #401903 Írta: Nimrod
Nimrod válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Üdv, mindenkinek!
Mézes Ádám vagyok, csak pár napja jelentkeztem a táborba, eddig ezért nem jelentem meg a fórumban; mindenesetre nagyon izgatott vagyok, ez az első táborom. Biztos szuper lesz ez a rend, még ha fórumtöltögetésben nem is remekelünk, kalandozásban nagyon ott leszünk ;-)
Töri-angol szakon vagyok végzős, mindenféle sport érdekel, jelenleg (és permanensen) a karate és a kosár áll előtérben, de a kviddics most nagyon elkezdett izgatni :-) . Na és egyebek mellett imádok rohangálni, ugrálni, mászni, csimpaszkodni, bujkálni, vadászni, menekülni, üldözni és egyáltalán, Dulcamhoz hasonlóan komolyan gyerekeskedni. Remélem, rendünkben bőven lesz rá alkalmam ;-)
Na nem mintha ilyesmit meg tudnánk tanulni 10 nap alatt, de sztem így fogom képzelni magam a rendi órák alatt.

sziasztok!

Több
13 éve 4 hónapja #401700 Írta: Dulcam
Dulcam válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Üdv néktek, kalandozó bajtársak!

A nevem Dulcam, amit vagy úgy ejtesz ki, hogy Dálkem, vagy ha az nem megy, akkor inkább ne bajlódj vele és mond azt, hogy Dani mert az a polgári nevem és arra is hallgatok. (tudom, hogy van még 1-2 Dániel nek keresztelt jeles személy és oszlopos tag a társaságon belül, ettől függetlenül egymás közt szerintem fog működni a dolog ;) )
Életéveimet tekintve a 24edik adatott meg idén de néha simán tudok lelkesebb vagy akár infantilisebb lenni, mint mondjuk egy 11éves :D
Foglalkozásomat tekintve egyrészt gyógytornász hallgató vagyok, másrészt pedig gyógymasszőr, szabad időmben pedig Csung Jüan csikung és Hung Gar kungfu gyakorló valamint menthetetlen álmodozó és útkereső. Nagyon szeretem a keleti misztikus tanításokat és sok mindent, ami nem annyira szokványos.
2004ben voltam először táborban és azóta sem, idén viszont úgy tűnik, hogy én leszek Márk mesterünk jobb keze, úgyhogy a táborban a rendi foglalkozásokkal kapcsolatos kérdésekkel engem is nyugodtan meg lehet keresni. Ezen kívül a végzettségemből és az érdeklődésemből kifolyólag szeretnék valamelyest a rend javához annyiban hozzájárulni, hogy a kisebb sérüléseket, vagy csupán elhasznált tagokat kicsit helyre rakom, amennyiben erre szükség/igény lesz. Mivel helyszíni segítőnek is jelentkeztem, nem tudom, hogy mennyi időm marad erre, de ha valakinek esetleg olyasmi jellegű problémája adódik, ami 1 kis masszírozással vagy akupresszúrával orvosolható, az bátran keressen meg! Lehet ilyen egy hirtelen jelentkező fájdalom(végtagon, háton vagy akár fejben is), húzódás, megerőltetés, görcs, rándulás, stb. (gerinc vagy szívműtétet helyben nem vállalok ;) )
Amennyiben nem veszitek tolakodásnak, hogy megosztom veletek a véleményemet a felmerült témákkal kapcsolatban, szerintem egy férfi azért nem küzd meg egy nővel, mert annál jobban tiszteli.
A mászást abszolút támogatom, remélem én is, hogy arra bőven lesz lehetőségünk a tábor alatt is, ugyan is azt szoktam én is szívesen kirándulások alkalmával, szigorúan lelkesedésből, amatőr módon és felszerelés nélkül, amit amúgy senkinek nem javaslok és nem tartok követendő példának ;)
Remélem, hogy az együtt kalandozás mindannyiunknak sok jó emléket és hasznos ismereteket ad majd és a lehetőséget, hogy jobban megismerjük egymást és önmagunkat!

Szóval helló mindenki, bocs, a kis késésért és aki most csatlakozik, annak üdv a csapatban!

"Mondottam Ember, küzdj és bízva bízzál!"

Több
13 éve 4 hónapja #401423 Írta: Adanedhel
Adanedhel válaszolt a következő témában: Köszöntő!

Faun írta: Esetleg kezdjetek el edzeni :) mondjuk ásóizmokra; ki tudja, hány réteg föld rejti a kincseket... vagy mászóizmokra, mert lehet hogy kinőtt alattuk egy mamutfenyő.

Mindig is fel akartam mászni egy mamutfenyőre :D Imádok mászni!! :D

Több
13 éve 4 hónapja #401360 Írta: Grondir

Metaflora írta: szerintem van az emtétében pár lány/nő (nem én), akit nem egyszerű legyőzni, persze fegyvernemtől is függ, szkanderozni nem állnék ki ellened... Mindenesetre nem jársz jól egy ilyen lenéző különbségtétellel

Elnézést kérek! Én nem így értettem. Lenézésre pedig nem is gondoltam...
Nem is nagyképűsködni akartam. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy vannak olyan lányok/nők, akik le tudnának győzni... Igazából nem is szeretek lányok/nők ellen harcolni fizikailag.

Metaflora írta: Én eredetileg nem a legyőzésre, hanem a küldetés teljesítéséért járó Bambi megszerzésére gondoltam mint dicsőséges eredményre

Nos, a küldetés ez volt:

Faun írta: Aki kihívja Metaflorát kardpárbajra, és legyőzi, az vendégem egy Bambira.

Tehát le kellene győzzelek, hogy megnyerjem a Bambit, és a dicsőséget. De én úgy gondolom, függetlenül a fizikai képességeitől, hogy nőt legyőzni nem dicsőség. (Kivételek vannak.) Ezért kérdőjeleztem meg a dicsőséget.

Metaflora írta: mert nem csak az esetleges dicsőséget tagadod meg, de ezek után igazán nagyon nagy szégyen, ha egy lány legyőz!

Az. De az máskor is szégyen. (Kivételek itt is vannak.)

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 4 hónapja #401300 Írta: Metaflora
Metaflora válaszolt a következő témában: Köszöntő!

Grondir írta: Dicsőség? Lány/nő ellen? ;)

Én eredetileg nem a legyőzésre, hanem a küldetés teljesítéséért járó Bambi megszerzésére gondoltam mint dicsőséges eredményre, de ha már itt tartunk, szerintem van az emtétében pár lány/nő (nem én), akit nem egyszerű legyőzni, persze fegyvernemtől is függ, szkanderozni nem állnék ki ellened... Mindenesetre nem jársz jól egy ilyen lenéző különbségtétellel, mert nem csak az esetleges dicsőséget tagadod meg, de ezek után igazán nagyon nagy szégyen, ha egy lány legyőz!

Grondir írta:

Faun írta: No majd meglátjuk. (akit nem tudsz legyőzni, ahhoz állj mellé; hajrá Meta!!!)

Na, most ez hogy jött neked!? :D
Már mért ne tudnám legyőzni? Ha akarnám persze! 8-)

Mivel a következő mondatban mellém állt, szerintem magára gondolt :P

Több
13 éve 4 hónapja #401293 Írta: Grondir

Faun írta: No majd meglátjuk. (akit nem tudsz legyőzni, ahhoz állj mellé; hajrá Meta!!!)

Na, most ez hogy jött neked!? :D
Már mért ne tudnám legyőzni? Ha akarnám persze! 8-)

Lacho calad! Drego morn!

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #401276 Írta: Faun

Grondir írta:

Metaflora írta: Grondir: És a dicsőség, hogy megnyerted a Bambit? :D

Dicsőség? Lány/nő ellen? ;)

No majd meglátjuk. (akit nem tudsz legyőzni, ahhoz állj mellé; hajrá Meta!!!)

Több
13 éve 4 hónapja #401226 Írta: Grondir

Metaflora írta: Grondir: És a dicsőség, hogy megnyerted a Bambit? :D

Dicsőség? Lány/nő ellen? ;)

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 4 hónapja #401164 Írta: Metaflora
Grondir: És a dicsőség, hogy megnyerted a Bambit? :D
Márk: Metaflora rövid o. (Javítottam. A szerk.) És elég sokan le szoktak győzni, leginkább téged kivéve :P
Amúgy szerintem aki eddig nem bukkant fel, az ezután se fog, mert miért jutna hirtelen eszébe. Vagy csak olvas és nem ír, vagy el se jutott a fórumig és személyesen kell megpiszkálni.

Több
13 éve 4 hónapja #401142 Írta: Grondir
Na már ez is valami! :D Őőőőőő a Bambi nem túl motiváló! :twisted:

Egyébként meg szerintem a többiek is olvasgassák, csak nem nagyon akarnak megnyilvánulni érthetetlen okokból! ;)
Mellesleg most valami gond van a Tolkien.hu-val nagyon, mert nem akar bejönni, úgyhogy lehet ez akadályoz mást is rajtam kívül!

Peredhil én támogatom az ötletet. :)

Lacho calad! Drego morn!

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #401132 Írta: Faun
Aki kihívja Metaflorát kardpárbajra, és legyőzi, az vendégem egy Bambira.

Bőséggel el lesztek árasztva információkkal, csak még nincs itt jelen mindenki. Ha már legalább egyszer felbukkan minden rendtag, akkor számíthatok arra, hogy olvassa is a topikot. Egyébként lesz személyes megkeresés is, levélben, az biztosabb.

Rendi jelképünk is van, természetesen, szakszerű kezek tervezték, ezen túl majd IN-ben...

Esetleg kezdjetek el edzeni :) mondjuk ásóizmokra; ki tudja, hány réteg föld rejti a kincseket... vagy mászóizmokra, mert lehet hogy kinőtt alattuk egy mamutfenyő.

Több
13 éve 4 hónapja #401127 Írta: Metaflora
Én annyira nem, hacsak nem adódik valami, amit feltétlenül közösen kell elintézni. Dolgokat megbeszélni itt is lehet, ellenben egyelőre vizsgázom, aztán meg táborban leszek, a közte lévő egyetlen hetet egyelőre nem tábláznám be. Lesz tíz napunk egymást bámulni.

Több
13 éve 4 hónapja #401119 Írta: Peredhil/Thor
Van itt mihez hozzászólni. ;)

És Faun mester, már 7-en írtunk, szóval kezd aktív lenni. :D

Amit feldobtam előző hozzászólásomban, hogy mi lenne ha csinálnánk egy rendi talit még a tábor előtt...ki támogatja?

Több
13 éve 4 hónapja #401115 Írta: Metaflora
Hát miért jelentkezzen az ember (/tünde), ha nem történik semmi, nincs mihez hozzászólni, és egyébként is tanulnia kéne :roll:

Na jó, egy dolog felmerült, a bemutatkozás, akkor ahhoz csatlakozom: a nevem második fele a hivatalos, de a többség errefelé az első felét használja a megszólításomra; buda(pest)i vagyok és ööö... 22 éves (ezt mindig nehéz megjegyezni, mert évente változik, és pont mostanában), mostanság fejeztem be az informatikus könyvtáros BA-t (egy hete) és jelenleg matematika szakkal küzdök még (két UV a jövőhéten). Eddigi táborokban költő, erdőjáró, harcos rendben voltam így sorban, és a változatosság kedvéért (mint eddig háromból kétszer) idén is tünde leszek. Év közben az egyetemi izéken kívül még TLV feladatsorokat írok/javítok és ír táncra járok, valamint többnyire nyavalygok a barátaimnak valami teendőn, amit nem csinálok meg úgyse, vagy csak utolsó utáni pillanatban, vagy nem is tudom, éppen mi, csak hogy biztos van valami. Ezen kívül néha még úszom, és mostanában előfordultam kardvívás környékén is, kedvenc csapatsportom pedig a kviddics (nem vicc, tök jól lehet játszani földközelben is, ezt még az előző szektámban tanultam) és a foci (nem mintha menne vagy lenne kivel). Szeretem az erdei patakokat. És borzasztóan elviselhetetlen tudok lenni, másoknak is, meg magamnak is. (Jó tanács: ha ingerült vagy nyűgös vagyok, NE mondd, hogy "Ne hisztizz!", mert akkor biztosan elkezdem, és nem lesz jó senkinek.) Amúgy aranyos vagyok, de tényleg! :D
Ha már idézünk... egy mesében van három királylány: "Fabulina állandóan a könyveit bújja, Melankólia mindenben csak a rosszat látja, Simi-simi meg szégyenszemre játékmacikat dögönyöz éjjel-nappal." Baráti kommentár: "Metát háromfelé vágták!"

De tényleg, valami rendi jelvényfélénk lesz? (Bár így belegondolva a mindenféle nemzetségi kiegészítőkbe, kb. már csak övre marad hely :P )

Éés arról is jó lenne hallani, hogy mit kell magunkkal vinni a táborba, akár plusz cuccokat, akár csak hogy hogy kell öltözni a foglalkozásokhoz. (Lehetőleg ne pár nappal előtte, mert akkor másik táborban leszek... :D )

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #401087 Írta: Faun
A mestervizsgáról - lévén IN-es játékelem - elvileg még semmi nem tudható. Azt sem mondhatom el, hogy pl. látványos harci koreográfiák, érdekes kaszkadőrmutatványok, tárgyak (óriási kalapács esetleg...?) használata nem a rendeltetésüknek megfelelően (mint Jackie Chan), mindez egy másik renddel szövetkezve kerettörténetbe foglalva... ezt mind nem árulhatom el! De nem kell magatokat ezzel terhelni, eljön az ideje! És látszólag a fórum sem tölti be a hozzá fűzött reményeket, nagyon kevés aktív tag jelentkezett. De sebaj, majd minden a helyére kerül!

Márkfaun

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.205 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére