Köszöntő!

Több
13 éve 4 hónapja #401077 Írta: Peredhil/Thor
Peredhil/Thor válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Tényleg, skacok,...mit szólnátok a tábor előtt egy összeröffenéshez, hogy mire táborba megyünk, megbeszéljünk élőben egy csomó mindent és megismerjük egymást kicsit jobban?
Ott az ilyen jelvény, meg hasonló cuccokat is meglehetne tárgyalni.
(Mindenki Indiana Jones kalap és ostor? XD )

A válaszok önmagunkban rejlenek, csak az a kérdés, hogy van-e elég bátorság benned, hogy szembenézz velük. Úgy gondolom, hogy mindannyiunkban van valamennyi Odinból, Thorból, vagy éppen Lokiból, és rajtunk áll, hogy ebből mit tudunk hasznosítani.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #400919 Írta: Grondir
Grondir válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Ez a videó hatalmas! :D

Ja amúgy lehetőleg szeretnék mester vizsgázni idén. Lehet erről többet is tudni? Mármint a mester vizsgáról. Mondjuk kicsit bővebben, hogy miket fogunk csinálni? Hogy legyen egy ötletem... :)

Lesz valami egyen jelvényünk/ruhadarabunk/stb?

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
13 éve 4 hónapja #400892 Írta: Peredhil/Thor
Pl. a legdrámaibb keretjátékos rész közepette beordítunk valami totál oda nem illő dolgot. :mrgreen:

Amúgy ezt nézzétek meg, Mester vizsgának nagyon menő. :mrgreen: :lájk:

... ature=fvwp

A válaszok önmagunkban rejlenek, csak az a kérdés, hogy van-e elég bátorság benned, hogy szembenézz velük. Úgy gondolom, hogy mindannyiunkban van valamennyi Odinból, Thorból, vagy éppen Lokiból, és rajtunk áll, hogy ebből mit tudunk hasznosítani.

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #400848 Írta: Faun
Faun válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Mindenki számára nyitott a keretjáték lehető legtejesebb átélése, bár az események alakulásába - lévén Tolkien, és a táborszervezők már megírták - sok beleszólásotok (beleszólásunk) nincs. Élvezzük, hogy szenvedői.... részesei lehetünk a történéseknek, adott esetben hangoztassuk a véleményünket, askálódjunk, tegyük élettelivé, népesítsük be a világot! :) )

Több
13 éve 4 hónapja - 13 éve 4 hónapja #400783 Írta: Grondir
Hát akkor én is írok ide egy kis bemutatkozást, bár agyf*szt tudok kapni az ilyentől, hogy ha lehet nyitni egy másik topicot, akkor mért nem nyitunk neki, de sebaj! :mrgreen:

Tudnék sokat is írni magamról, de nincs kedvem, ezért csak ami eszembe jut most úgy rendszertelenül. Meg amúgy is jobb a személyes ismerkedés. ;)

Szóval Grondir/Boti vagyok; 17 múltam novemberben, de ennek ellenére "még csak" 11-es leszek, Esztergomban tanulok (de inkább csak tanítanak :D ). Sok mindent szeretek, pl: jó könyveket, filmeket, zenéket; kirándulni, sétálni, aludni, stb. Ez lesz a második táborom, tavaly Alyrnál voltam Harcos rendben. Idén Haradi leszek. Általában csöndes, magányos típus vagyok. Várom már a tábort nagyon; remélem jókat fogunk kalandozni. Egyébként sok furcsaságom van, de majd úgyis tapasztaljátok... vagy nem. Őőőőőőőőő nem tudom mit mondjak még most, kérdezzetek! :)

Ui.: Ja és a nevem egyébként Hidász Botond. :)

Faun, nekünk is lesz keretjátékos szerepünk, vagy csak külön neked?

Lacho calad! Drego morn!

"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
Utolsó szerkesztés: 13 éve 4 hónapja által.

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #400736 Írta: Faun
Látjátuk feleim szümtükhel, megy ez! Kitalálunk a pokol útvesztőiből is, ha akarunk, feltéve, hogy akarunk. Feltéve, hogy nem dióköldökű hurik ringatnak mézes vaníliafagylaltos koktélágyon, leányok esetén Delon személyesen készít csokrot a legszebb mezei virágokból, virágokból hétfő este háromnegyed nyolckor.

De nem. Ilyen nem lesz.

Lesz helyette számos cél, akadály, küzdelem és kihívás, csak nyugodt percünk nem lesz.

Outos megnyitóként én is bemutatkoznék; Grátz Márk a polgári nevem, egyelőre leginkább a Márkra hallgatok, de > lesz In-es nevem is, a tábor ideje alatt, amíg játékban vagyunk, érdemes ezen szólítani. Így hangzik:
"Ead÷ßr34rgchhCszl×>*;ß×bl75th" és úgy kell kiejteni, hogy izé.
Filmkészítéssel foglalkozom, szabadidőmben filmeket készítek, a hobbim pedig a filmezés. És hogy ne égjek ki tizenhárom másodperc alatt, előfordul hogy foglalkozom falmászással, búvárkodással, spiritualitással, régebben szerepjátékkal, kung-fu-val.
Nagyon várom a találkozást Veletek, egészen biztos, hogy nagyszerű 11 napunk lesz együtt!

Több
13 éve 4 hónapja #400730 Írta: Adanedhel
Adanedhel válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Najó, akkor folytatom, de még álmos vagyok az egész éjszakai múzeumok éjszakázása miatt és nem fogok sokat írni, meg lehet hogy érdekesen összevissza :D
Adanedhel vagyok (kiejtése h nélkül), polgári nevem Papp Miklós Levente, aki nem tudja megjegyezni a nicknevem, annak Miki lehetek, bár azt hiszem hallgatok a többire is :D
Éppen megértem, már nem vagyok zöld, ha nagy leszek gyümölcs szeretnék lenni a jogobellában..
Amúgy meg a BME építőmérnöki szakára szeretnék bekerülni :D
Ha már felvetődött a zene: kétféle létezik, a jó meg a nem, tulajdonképpen a mulatós zenéket utálom csak (persze ott is van kivétel)
Ez lesz a 3. táborom, tavaly is meg tavaly előtt is harcos voltam, tavaly Alyrnál botoztam.
Több nem jut eszembe, további jóéjszakát!

• Byris
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #400689 Írta: Byris
Byris válaszolt a következő témában: Köszöntő!
áá nem dehoogy,az enyémhez képest az semmi :mrgreen: de amúgy tök jó hogy tudsz így magadról írni,mint látod nekem nem nagyon megy :D

Több
13 éve 4 hónapja #400686 Írta: Peredhil/Thor
Asszondod túl sokat írtam? :D

• Byris
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #400668 Írta: Byris
Byris válaszolt a következő témában: Köszöntő!
Helló!
én azért nem írok olyan sokat ha nem baj :)
Byris vagyok,polgári nevemen Farkas Dóra.Jelenleg az Érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban tanulok,és fogok még egy jó darabig.Szeretek sportolni,lovagoltam régebben,most jelenleg a kézilabda a favorit,de a lovakat ettől még mindig nagyon szeretem.Zene..hát,a rap zenén kívül mindent meghallgatok,és általában tetszik is a komoly stílusútól a rockig.Ez lesz a második táborom,tavaly a Felagund féle harcos rendben,az éjjeli őrségben voltam,most meg elég vonzónak találtam ezt a kalandor rendet,és nagyon remélem hogy nem fogom kitörni bele a bokámat :D

Több
13 éve 4 hónapja #400655 Írta: Peredhil/Thor
Okké, legyen!
Tekintve, hogy szerintem hiába várunk most bármiféle topic nyitásra kezdjük itt.

Bemásolom ide egy másik topicban leírt bemutatkozásomat, remélem nem gond, ez most nem lustaság, csak szerintem már ez a leírás is kicsit "túl" bő lett. :)

"Peredhil vagyok, alias Dóra Ádám, de ebből a polgári névből egyikre sem hallgatok, ne próbálkozzatok. ;)
A Thor név az észak mániám és néhány barátom útján ragadt rám, no meg a legutóbbi Marvel filmet is eddig 5-ször néztem meg moziban. :D

Ez lesz a hetedik táborom és 2003 Január 03 óta vagyok MTT-s, vagyis a legelső LEP óta. A 2009-es tábor után kihagytam egy kis időt mindenféle okok miatt, de most vissza irányítottam figyelmem erre a bagázsra, akikkel rengeteg régi szép emlék fűz össze. :)
Eddig minden táborban, ahol már voltak rendek, az énekes-zenész arcoknál voltam.

Suli, civil dolgok: OKJ-s szakon tanulok Hangtechnikusnak, hogy legyen egy civil szakmám is, olyan ami érdekel. De első sorban énekesnek és színésznek készülök. A színház nagyon sokat jelent nekem, szeretnék bekerülni valaha a Madáchba (minden kedvenc magyar arculatom ott szerepel) de a filmszínészetbe is belekóstolnék, mind a mellett van egy zenekarom ahol metal zenét játszunk, jóóóóó dallamosat, szóval ez nem az üvöltős kategória. 8-) :D

Úgy általában ami érdekel:
- Ének (M&M's = Musical & Metal :mrgreen: )
- Minden ami színpad
- Minden ami Észak, Skandinávia, Finnország, Vikingek, Erdők, Hegyek, Hó, stb. :)
- Edzés (első sorban testépítés - a sztereotípiákra reagálva: nem, semmi koxolás :D - és mellette CROSSFIghT, ami a Crossfit-nek egy harcművészetekkel kiegészített verziója)
- Filmek, Filmezés
- Tánc (korábban a Madách Musical Tánciskolában tanultam, azóta (most egy kis időszakos kihagyással) Hip-Hop-ot tanulok)
- Lovaglás
- Kardok
- Hangszerek (alapszinten tudok játszani egy páron, kicsit jobban pedig billentyűs hangszereken)
- Motorok
- Parkour
- Ambigrammák
- és az Ismerkedés :)

Zenéből, ahogy már lejött, elsősorban a metal és a színházi (musical) műfajok állnak hozzám közelebb, de kedvelem a klasszikus zenét és nagyon a folk-ot, abból is az skandináv és ír-kelta verziókat.

Néha kicsit túl őszinte, szókimondó vagyok, és bár nem hiszek a horoszkóp meg hasonló dolgokban, de minden szempontból Tűz elemű lészen. :) Néha kicsit forrófejű, de könnyen lehiggadok, csak megfelelő hozzáállás kérdése. :)

Pár dolog amit nem kedvelek igazán:
- Felsőbbrendűsködés, elitizmust
- Folyamatos kényeskedést, rugalmatlanságot
- Ha valaki nem őszinte
- Ha nem bírja kimondani, hogy mi a baja
- Vagy ha át esik a ló túloldalára és mindennel baja van

Egy rám jellemző idézet:
"A válaszok önmagunkban rejlenek, csak az a kérdés, hogy van-e elég bátorság benned, hogy szembenézz velük. ... Úgy gondolom, hogy mindannyiunkban van valamennyi Odinból, Thorból, vagy éppen Lokiból, és rajtunk áll, hogy ebből mit tudunk hasznosítani." by Johan Hegg ( a svéd Amon Amarth zenekarból)"

Most így hirtelen ennyi. :)

Több
13 éve 4 hónapja #400546 Írta: Grondir
Mi lenne, ha nyitnák egy topicot itt, ahol mindenki bemutatkozik? Vagy azt is itt kéne? :)

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 4 hónapja #400492 Írta: Adanedhel
Nos, ha arra gondolsz hogy engem szeretnétek felakasztani, akkor nem :D

Több
13 éve 4 hónapja #400489 Írta: Peredhil/Thor
Akkor nem vállalod? :lol:

Több
13 éve 4 hónapja #400420 Írta: Adanedhel
Nem biztos hogy fel kéne venni ahogy felakasztunk valakit :D

Több
13 éve 4 hónapja #400413 Írta: Peredhil/Thor
Lassan ideje volna neki állni szervezkedni és hogy mikkel készüljünk előre. ;)
Tudom, hogy a vezetőnknek nincs kedve még nyáron is folyton azzal foglalkozni amivel egész évben, de egy kis filmes produkciós dolgot bele vihetnénk a Kalandor rend életébe.
Megtanulnánk csomó jó dolgot, csinálnánk sok extrémet, kötél meg minden egyéb felhasználásával, ezeket videóra is vehetnénk és a végén leadhatnánk valami zenei aláfestéssel, összevágva.
Vagy akár csinálhatnánk egy Indiana Jones feat. Tolkien filmet. : ))))))

Több
13 éve 4 hónapja #400100 Írta: Grondir
Na, lassan gyűlik itt a nép, ha így folytatjuk táborig mindenki megjelenik! :D

De mesterünk nem valami közlékeny! ;)

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 4 hónapja #400045 Írta: Rákos Olivér
Rákos Olivér válaszolt a következő témában: Köszöntő!
ohh, én is írok vmi szépet:P mondjuk azt h szép!:)

S.P.Q.L.

Több
13 éve 4 hónapja #399842 Írta: Peredhil/Thor
Király! Már tudjuk, hogy merre!
Na, jó uram, mond, hogy miben lesz rés(z)ünk!
És akkor most itt be kéne mutatkoznia mindenkinek? Hajrá, valaki kezdje el, én most nem akarok elsőnek egózni! :) :D

Több
13 éve 4 hónapja #399542 Írta: Grondir
Ja! Vagy pont az ellenkezője, ha te kerülsz ilyen helyzetbe a Kaland során, akkor tudd mi a teendő! :D :mrgreen:

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 4 hónapja #399526 Írta: Adanedhel
Gondolom különböző akasztási módok, ló és kocsi utáni kötési módok, kerékre felkötési módok hogy ne izegjen az illető amikor betörik stb. :D

Több
13 éve 4 hónapja #399516 Írta: Grondir
Lesz még más topic is itt, vagy ebbe fogunk bemutatkozni is, meg minden? ;)
Még mindig nem értem, mit takar a kötéltechnika...

Lacho calad! Drego morn!

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 4 hónapja #399475 Írta: Faun
Hát mindig keletre, amerre a nap nyugszik! Aztán ha odaértünk, akkor meg a csillagokat követjük, tehát felfelé!

Több
13 éve 4 hónapja #399441 Írta: Peredhil/Thor
Tökre elfeledkeztem, ogy ez a fórum is létezik. :D HÁ!
Szóval mit alkotunk, Mesterem?
Mutasd azt utat és hogy miféle kalandokban lesz rés(z)ünk!

Több
13 éve 5 hónapja #399250 Írta: Grondir
Hát a többiek hol maradnak? :)

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 5 hónapja #399203 Írta: Grondir
Mae govannen Kalandorok!

Az a 40 nap elszállhatna gyorsan, mert a ráhangolódás már megtörtént! :)

"Bor mámorával, harci kedvvel
sokáig élni nem lehet,
de ha a jelszó „Kalandra fel!”-
csak járjad a sötét ösvényeket!"

:lájk:

(Am itt is tudok új témákat nyitni, jól van ez így? :roll: )

Lacho calad! Drego morn!

Több
13 éve 5 hónapja #399201 Írta: Adanedhel
Je, Kalandor fórum :D

• Faun
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
13 éve 5 hónapja #399196 Írta: Faun
Köszöntő! téma létrehozva Faun által
Borgőzös jó reggelt, kíváncsi Népem!
Összegyűltünk szépen, ahogy reméltem!
Ne fukarkodjunk a szóval, köszöntéssel,
Annál inkább a rímfaragéssel...

A tréfát félre téve; mint látható, megnyílt a Kalandor rend fóruma. Itt teszem közzé hamarosan a közérdekű információkat, illetve itt lehet kérdéseket feltenni nekem, egymásnak.

40 nap van a táborig, lassan kezdjünk ráhangolódni :) és gondoskodjunk róla, hogy maradandó élmény legyen mindannyiunk számára!!!

Grátz Márk Faun

Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.200 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére